
Hoe zit dat met brie

vrijdag 27 augustus 2010 om 20:11
quote:N00tje schreef op 27 augustus 2010 @ 20:08:
Ik dacht dat je dat witte korstje gewoon kon eten ..
Kan ook. Al had ik een oom (hij is overleden) die altijd de korstjes van de brie/camembert afhaalde, want dat zou slecht zijn. Hij deed dat niet alleen bij hem thuis, maar ook bij anderen/bij ons. Op een gegeven moment heb ik - als statement - al die korstjes opgegeten.
Ik dacht dat je dat witte korstje gewoon kon eten ..
Kan ook. Al had ik een oom (hij is overleden) die altijd de korstjes van de brie/camembert afhaalde, want dat zou slecht zijn. Hij deed dat niet alleen bij hem thuis, maar ook bij anderen/bij ons. Op een gegeven moment heb ik - als statement - al die korstjes opgegeten.
vrijdag 27 augustus 2010 om 20:14
vrijdag 27 augustus 2010 om 20:14

vrijdag 27 augustus 2010 om 20:15
quote:Christiane04 schreef op 27 augustus 2010 @ 20:11:
[...]
Kan ook. Al had ik een oom (hij is overleden) die altijd de korstjes van de brie/camembert afhaalde, want dat zou slecht zijn. Hij deed dat niet alleen bij hem thuis, maar ook bij anderen/bij ons. Op een gegeven moment heb ik - als statement - al die korstjes opgegeten.
...
Mooi, ik hou van korstjes.
[...]
Kan ook. Al had ik een oom (hij is overleden) die altijd de korstjes van de brie/camembert afhaalde, want dat zou slecht zijn. Hij deed dat niet alleen bij hem thuis, maar ook bij anderen/bij ons. Op een gegeven moment heb ik - als statement - al die korstjes opgegeten.
...
Mooi, ik hou van korstjes.
vrijdag 27 augustus 2010 om 20:36
quote:Kikkerrr schreef op 27 augustus 2010 @ 20:11:
Als het witte korstje niet hetzelfde witte korstje is wat je kocht in de winkel dan zou ik het megsmijten. Maar ik eet dan ook niets wat bijvoorbeeld een dag over de datum is en dat schijnt (naar horen zeggen) erg overdreven zijn.
ik ben precies hetzelfde, brie ligt dus ook in de vullisbak
Maar tegelijkertijd dacht ik ook brie = schimmelkaas dus in hoeverre is een beetje nieuw schimmel nou erg
Als het witte korstje niet hetzelfde witte korstje is wat je kocht in de winkel dan zou ik het megsmijten. Maar ik eet dan ook niets wat bijvoorbeeld een dag over de datum is en dat schijnt (naar horen zeggen) erg overdreven zijn.
ik ben precies hetzelfde, brie ligt dus ook in de vullisbak

Maar tegelijkertijd dacht ik ook brie = schimmelkaas dus in hoeverre is een beetje nieuw schimmel nou erg
vrijdag 27 augustus 2010 om 20:57
zaterdag 28 augustus 2010 om 00:03
quote:Merder schreef op 27 augustus 2010 @ 20:36:
[...]
ik ben precies hetzelfde, brie ligt dus ook in de vullisbak
Maar tegelijkertijd dacht ik ook brie = schimmelkaas dus in hoeverre is een beetje nieuw schimmel nou erg
Volgens mij is de nieuwe schimmel toch een iets ander schimmeltje dan de schimmelkorst.
Van gewone kaas snij ik de schimmel ook niet af hoor. Als er een groene plek op de kaas verschijnt dan word ik bij de aanblik al niet lekker :puke:
[...]
ik ben precies hetzelfde, brie ligt dus ook in de vullisbak

Maar tegelijkertijd dacht ik ook brie = schimmelkaas dus in hoeverre is een beetje nieuw schimmel nou erg
Volgens mij is de nieuwe schimmel toch een iets ander schimmeltje dan de schimmelkorst.
Van gewone kaas snij ik de schimmel ook niet af hoor. Als er een groene plek op de kaas verschijnt dan word ik bij de aanblik al niet lekker :puke:
zaterdag 28 augustus 2010 om 10:46