Geen resultaten gevonden Probeer een andere zoekterm

Zoekfilters:

IVF buitenland/ Nederland?

09-11-2019 12:14 2 berichten
Alle reacties Link kopieren Quote
Hallo allemaal,


Ik ben nieuw op dit forum en ik ben op zoek naar kennis en ervaring. Helaas heb ik ernstige endometriose (ook op/in de darmen) PCOS en cyste vorming. Ruim een half jaar geleden ben ik aan de endometriose geopereerd. Maar binnen vijf maanden was het alweer behoorlijk terug. Direct gestart met IVF en inmiddels is de eerste verse TP mislukt.

Mijn follikelgroei was erg slecht (3,5 week stimuleren). Er waren uiteindelijk maar twee eicellen gevonden, maar ze zijn gelukkig wel beide bevrucht. Er waren een aantal follikels bij de punctie ruim 5 a 6 cm geworden. Extreem groot. Ik ben benieuwd of iemand hier ook ervaringen mee heeft.

Wij zijn ons aan het oriënteren op het buitenland en vroegen ons af of iemand advies voor een passend ziekenhuis met de specialisatie IVF en endometriose en PCOS weet. Wie kan hierin meedenken? Zowel tips voor Nederlandse ziekenhuizen zijn welkom als buitenlandse ziekenhuizen.

Ik hoop dat jullie adviezen hebben.

Groet, Zonneloos
Alle reacties Link kopieren Quote
Zeer goede ervaring met Dr. Valkenburg gelieerd aan ziekenhuis in Leuven, Belgie.
Ze is Nederlandse arts. Niet perse de meest tactvolle, maar wel heel direct, duidelijk en doorpakker. In NL heb ik heel lang aangerommeld, bij haar toeval of niet de eerste ronde zwanger. We gaan binnenkort naar haar toe voor onze tweede kinderwens.

Als je meer wil weten, let me know
Veel succes!!
:daisy:

Anonymous
Om te kunnen reageren moet je ingelogd zijn

Terug naar boven