Eind 2006, begin 2007: Ukjes met ronde buikjes en mamma´s met flubberbuikjes!!!

21-03-2007 21:47 701 berichten
Alle reacties Link kopieren
<img alt="" src="http://i131.photobucket.com/albums/p306/Viva0607/vivatabel.jpg" border="0" />
<br />
Alle reacties Link kopieren
Voor tabel (Pebbles je was Mayte vergeten op pag. 20 foei:P)

63 cm lang en 6330 gram zwaar.





vitamine D, eigenlijk is dit er zo ingeslopen dat ik het eigenlijk niet meer vergeet. s' Ochtends voor het wassen en aankleden krijgt ze 5 druppels op een theelepel en dat slobbert ze zonder problemen op. Voor mezelf heb ik een multivitamine voor vrouwen. Vitaal zwanger (van Kruidvat) en ik slik het al sinds ik 3 maanden zwanger was. Is ook voor borst voedende vrouwen met allemaal extra vitamientjes waaronder D, maar ik ben zoveel buiten dat ik die vit D eigenlijk niet meer nodig ben. Ben ook alvast extra licht(Lux aan het verzamelen om de winterblues voor volgned jaar mee aan te kunnen!



Meeting, gaat hem hier vandaan niet worden....sorry.



We zijn een paar dagen geleden begonnen met het voorlezen van boekjes...tijdens de zwangerschap al heel veel kinderboekjes opgescharreld (we zijn echte scharrelaars, gister een geweldig theekastje bij het grofvuil vandaan gesleept, met glas in lood raampje en via marktplaats een geweldige buffetkast voor 100,- euro gescoord Yeah!) en ze vind het prachtig.....is nu zelf ook aan het "lezen" in haar Nijntje gaat naar bed knisperboekje.......



ga even wat nuttiggs doen.....
Alle reacties Link kopieren
@ pebbles, ook hier lees ik wel eens mee, en ik zag je vraag over bijvoeding, als je echt graag wil wachten ivm allergieen tot zes maanden, zou ik dat zeker doen en ook geen rijstebloem van een lepeltje geven, dat is strict genomen ook bijvoeding. Mijn dochter kreeg (krijgt) bv en pas eten van een lepeltje bij 6 maanden, en dat ging eigenlijk meteen prima, beetje prutsen in het begin, maar na een paar dagen at ze alsof ze nooit wat anders gedaan had. Maak je geen zorgen hoor, of ze wel of niet van een lepeltje gaan eten, dat lukt echt wel en ik zou dat ene maandje ook zeker nog even wachten gezien je verhaal. groetjes

arwen
Alle reacties Link kopieren
Dames, ik heb moeite met bijhouden door wie en wat er nou allemaal is geschreven. Het is hier gewoon rumoerig. Ik word steeds vergeetachtiger. Is zwaar irritant. Dat zou toch weggaan na de bevalling? Toch?

Meeting word leuk. Ik heb er zin in. Utrecht lijkt me een goede locatie. Alleen nog kijken waar we heen gaan. Is er niet een of andere speeltuin ofzoiets in de buurt. Daar heb je vaak zo´n huisje waar je koffie kunt halen en zit je vaak midden in het groen.

Hier is alles weer wat rustiger. Plindje en ik proberen het op te lossen, maar makkelijk is anders. Ach ja, een relatie is hard werken af en toe. Gister de wc en badkamer gedaan van een vriendin die volgende week gaat trouwen. Haar huis is de feestlocatie en ze krijgt logees, dus het huis moet schoon.

Dochter van Zoyla, wat een ellende. Ik stuur een kaartje. Jullie toch ook dames?

We gaan dit weekend een begin maken met de tuin. Gisteren de schuur uitgemest. Was hard nodig ook. In principe willen we verhuizen, maar tot het zover is, moet er wel iets aan de tuin gedaan. We gaan het terras opnieuw leggen en ietsjes groter maken (met de aanwezige tegels), een nieuw pad van de achterdeur naar de schuur en dan graszoden op de rest. We hebben een tuin van 22 meter lang, dus het is nogal een klus.

Ik maak me een beetje zorgen om Max. Hij had al een groot hoofd, maar het lijkt wel erg hard te groeien de laatste tijd. Een shirtje dat hij begin van de week nog we over zijn hoofd kreeg (oké niet helemaal soepeltjes, maar toch) kreeg hij gister niet meer over zijn hoofd. Misschien toch maar even na laten kijken.
Alle reacties Link kopieren
hoi blindje!



ik lees stiekumpies mee hierooo, en vind het een beetje eng om hier te schrijven gezien je hier meteen weggejaagd wordt....

nou ja, ik ben gewoon blij dat ik lees dat jullie toch nog voor de relatie gaan. ik wens je sterkte in de ''strijd'' en hoop op een goede afloop.



*;
Alle reacties Link kopieren
hoi blindje!



ik lees stiekumpies mee hierooo, en vind het een beetje eng om hier te schrijven gezien je hier meteen weggejaagd wordt....

nou ja, ik ben gewoon blij dat ik lees dat jullie toch nog voor de relatie gaan. ik wens je sterkte in de ''strijd'' en hoop op een goede afloop.



*;
Weggejaagd word je niet hoor. Het was kritiek tegen iemand die inbrak en op een nogal betweterig toontje kwam vertellen dat een van onze dames het zelf maar moest weten als ze toch wilde bijvoeden en haar kind allergisch bleek te worden. Dat is nogal anders dan binnensluipen om iemand advies tegeven of informatie. Het kan namelijk ook op een aardige manier denk ik.







Lief dat je meeleest. En ja, we proberen het toch maar wel. Of het lukt is een tweede, maar het is ook ingrijpend om alles weg te gooien. Dan maar eerst alles uit kast om te proberen het op te lossen. *; Voor jou en je gezin. Ik lees ook bij jullie mee hoor.
Alle reacties Link kopieren
Goed zeg blind dat jullie er toch voor gaan! Hoop dat jullie er uit komen. Zet 'em op. Een relatie is idd hard werken.
Alle reacties Link kopieren
blindje, bedenk dat het aardig bedoeld was! ze wou alleen maar het allerbeste. en soms moet je je woorden flink kracht bijzetten om je duidelijk te maken.
Alle reacties Link kopieren
Blindje, heb een reactie geplaatst bij jou stukje op MSN.



Andere mama's, heb een ideetje neergezet. Weet niet of jullie het wat vinden?!
Alle reacties Link kopieren
Hai!!!!!



Bllindje die vergeetachtigheid gaat vlg mij nooooit meer weg. Ik heb er ook gruwelijk veel last van.... Ga ik naar de winkel met een briefje, (omdat ik anders vergeet wat ik moet hebben), vergeet ik waar het briefje is! Of ik schrijf in mijn agenda dat ik ergens om 8 uur moet zijn en op de kalender staat dan half 9, kan ik er weer achteraan bellen.

Ik vind het goed van jullie dat je wilt werken aan je relatie! Eerlijk gezegd maakte ik me er wel een beetje zorgen over, ik bedoel; je hebt wel 3 kids! Natuurlijk weet ik niet hoe het allemaal precies zit, maar ik denk als je moeite wilt doen dat je al een heel eind bent!



Ik ga zo meteen ff kijken op de groep, meeting lijkt me leuk, moest alleen nog (steeds....) op de kalender kijken of ik kon.



Het spugen van Ella is trouwens stukken minder geworden (eigenlijk helemaal niet meer * klop, klop *). Ik laat haar nu na een voeding ietsje langer liggen voordat ik haar omhoog hijs en dan hang ik haar niet meer over mijn schouder, maar zet haar met haar rug tegen mijn buik aan. Zit ze toch rechtop, kan ze toch kijken en ondertussen wachten we dan geduldig op een boertje (wat soms echt lang duurt). Een voeding kost nu wel weer meer tijd, maar dat vind ik niet erg.

Ze is nu wel heel erg verkouden aan het worden. Ze rochelt een beetje, hoest ook wel meer dan eerst en ze heeft een verstopt neusje en niest zich te pletter. Zelfs haar stemmetje klonk wat schor. Het zat er al aan te komen, ze heeft woensdag en donderdag zoveel geslapen overdag, dat ben ik van haar niet gewend. Gelukkig gaat het 's nachts ook goed.



Verder weet ik het niet meer (sorry!)



Kus!

Alle reacties Link kopieren
Niniane: Goed van je dat je aan de rem hebt getrokken hoor!!!  Hoe sneller je dit kunt doen ( en nee, je hoeft je niet schuldig te voelen naar werk of anderen;-)) hoe sneller je de draad weer kunt oppikken.  Maar denk nu niet dat je dit té snel moet doen, dit werkt enkel averechts.  Ik vind het altijd erg sterk als mensen nog net op tijd aan de rem trekken.



En inderdaad, ik denk dat velen onder ons dit gevoel in meer of mindere mate herkennen, we zijn nu eenmaal wezens die onder invloed van hormonen 'werken'.  Een zwangerschap, bevalling én daarna nog de zorg van je kindje wordt niet voor niets een topprestatie genoemd. 

De natuur zit wonderlijk in mekaar maar heeft daar een cruciale fout gemaakt: ipv. uitrusten na een topprestatie worden we overspoeld met nieuwe gevoelens, slapeloze nachten, kraambezoek dat soms niet op schijnt te houden, gevraagd en ongevraagd advies, liefst nog op een belerende toon en als het kan ook nog ff helemaal tegenstrijdig, enz...

Ook ik heb mij een paar weken geleden zo gevoeld, ik voelde me recht op een postnatale afstevenen.  Gelukkig werd mijn zoontje toen beter en sliep hij een paar weken na mekaar door, dit heeft me denk ik gered van een steile afgrond waar ik snel op afstevende.

Maar het kan snel gaan, en ik denk dat wij als vrouwen daar op bedacht moeten zijn, na een bevalling hebben we effectief ongeveer een jaar nodig om terug de 'oude' te zijn ( zover dit ooit mogelijk is natuurlijk)



Daarom ook dat ik toch nog ff iets wil zeggen over het 'inbreken': ik had het al eerder gezegd, en omdat we er nu toch over bezig zijn herhaal ik mijn woorden even.

Ik denk dat Le gelijk heeft als ze zegt dat het 'goedbedoelde' commentaar was.  Echter, het kwam wel heel kort door de bocht en heel cru over.

Ieder1 heeft gelijk als ze zeggen dat dit erg onbeleefd was en niet erg behulpzaam overkwam.

Anderzijds denk ik - ik ben mij even gaan inlezen in jullie topic Le;)- dat Miriam zélf een erg zware periode doormaakt.  Zij had blijkbaar een voorgeschiedenis van postnatale, wel ,ik denk dat de manier van reageren duidt op een periode van mindere stabiliteit, maw ik maak mij een beetje zorgen om haar ( alsof ik ze ken deuh) , het zou best wel eens kunnen dat zij terug afstevent op een postnatale.

Hebben jullie haar nog gehoord? Zoja, wees er dan maar lief voor zou ik zeggen:)



Sorry dames, moest mij even van het hart, ik denk dat mijn job hier voor iets tussenzit, beroepsafwijking:P



Miriam: als je dit leest en ik schrijf enkel onzin: zoveel te beter voor jou dan zou ik zeggen, het is altijd relaxter om zonder postnatale met alles om te gaan natuurlijk;)  Voel je je toch beroerd, dan wens ik je alleszins veel sterkte en de moed om hier aan te werken, maar volgens mij doe je dat wel!!*;



Krokusje: ik krijg hier ter plaatse tandpijn als ik dat zo lees

Hopelijk is de pijn snel wat minder!



Even voor de tabel: Daan is 64 cm lang en weegt 6400 gram, volgende week consultatiebureau, dan weer nieuwe gegevens!



Alle reacties Link kopieren
Niniane: Goed van je dat je aan de rem hebt getrokken hoor!!!  Hoe sneller je dit kunt doen ( en nee, je hoeft je niet schuldig te voelen naar werk of anderen;-)) hoe sneller je de draad weer kunt oppikken.  Maar denk nu niet dat je dit té snel moet doen, dit werkt enkel averechts.  Ik vind het altijd erg sterk als mensen nog net op tijd aan de rem trekken.



En inderdaad, ik denk dat velen onder ons dit gevoel in meer of mindere mate herkennen, we zijn nu eenmaal wezens die onder invloed van hormonen 'werken'.  Een zwangerschap, bevalling én daarna nog de zorg van je kindje wordt niet voor niets een topprestatie genoemd. 

De natuur zit wonderlijk in mekaar maar heeft daar een cruciale fout gemaakt: ipv. uitrusten na een topprestatie worden we overspoeld met nieuwe gevoelens, slapeloze nachten, kraambezoek dat soms niet op schijnt te houden, gevraagd en ongevraagd advies, liefst nog op een belerende toon en als het kan ook nog ff helemaal tegenstrijdig, enz...

Ook ik heb mij een paar weken geleden zo gevoeld, ik voelde me recht op een postnatale afstevenen.  Gelukkig werd mijn zoontje toen beter en sliep hij een paar weken na mekaar door, dit heeft me denk ik gered van een steile afgrond waar ik snel op afstevende.

Maar het kan snel gaan, en ik denk dat wij als vrouwen daar op bedacht moeten zijn, na een bevalling hebben we effectief ongeveer een jaar nodig om terug de 'oude' te zijn ( zover dit ooit mogelijk is natuurlijk)





Krokusje: ik krijg hier ter plaatse tandpijn als ik dat zo lees

Hopelijk is de pijn snel wat minder!



Even voor de tabel: Daan is 64 cm lang en weegt 6400 gram, volgende week consultatiebureau, dan weer nieuwe gegevens!





Voel me toch even aangesproken om mirjam te verdedigen, (is afwezig nl) Nee, ze heeft geen postnatale depressie, en om dat meteen te gaan roepen omdat zij iets heeft gepost hier, wat bij jullie verkeerd is gevallen vind ik toch iets minder. Zij was alleen maar behulpzaam en echt meegaand met jullie beebs. Niets meer en niets minder. Kijk, het valt niet mee om van getypte tekst de 'toon' te lezen. Als zij het persoonlijk hetzelfde had gezegd hadden jullie echt niet zo over haar heen gevallen. En ze heeft alleen maar aangehaald wat door verschillende onderzoeken is uitgekomen. Meer niet, dusss........(ik plaats meteen een smiley hier :D, dan weten jullie dat mijn 'toon' goedbedoeld is)

Alle reacties Link kopieren
@ Swinta: als je mijn post een beetje beter had gelezen,had je 'tussen de regels door' gemerkt dat ik Miriam zélf een beetje aan het verdedigen was, ik vind het jammer als een forum na een week nog steeds aan het over en weer palaberen is over een paar zinnetjes die iemand heeft geschreven.  Een beetje jammer, en tevens zonde van de tijd.

En neen, ik roep niet dàt ze een postnatale heeft, ik wijs enkel op de mogelijkheid hiervan, en ik probeer de groep aan te tonen dat ze misschien zelf niet helemaal lekker in haar vel zat toen ze hier postte. ( zoals we dus met zijn allen kunnen herkennen, IEDEREEN dus)

Nog iets: het lijkt alsof je het een schande zou vinden als ze dat zou hebben, of dat wij het een schande zouden vinden als we zouden weten dat er sprake is van een postnatale; beetje jammer dat je zo star naar mijn uitleg kijkt.



Kijk, ik wijs niemand met de vinger, en ik beweer ook helemaal niet dat het zo is, even verder richt ik mij ook persoonlijk tot haar, en verontschuldig ik mij ook voor de eventuele 'zever' die ik verkondig.

Wat ik gewoon wou aantonen  , is dat wij met zijn allen vrouwen zijn die min of meer in hetzelfde schuitje zitten en dat het toch erg jammer is om over zoiets te blijven doorbomen.



Maar goed, blijkbaar zijn de meningen hierover verdeeld;-)



Swinta, ik hoop alleen dat je 100% zeker weet dat zij daar geen last van heeft, net zomin als ik dat kan ruiken vanop afstand, kan jij dit.

Groetjes en ik hoop dat ipv  'inbreken' de topics meer voor mekaar open kunnen staan en af en toe mensen gezellig samen een kopje koffie kunnen drinken, leuker dan 'in te breken ' lijkt mij



Dus: ik zou zo zeggen, ik drink er eentje op alle vrouwen hier, en als je wil Swinta: neem er ook 1tje:P
Alle reacties Link kopieren
Dus: ik zou zo zeggen, ik drink er eentje op alle vrouwen hier, en als je wil Swinta: neem er ook 1tje:P



dat klinkt al een stuk beter! 



Alle reacties Link kopieren
@ringel: ik was Mayte niet vergeten hoor (had best gekund, geheugen als een zeef op het moment). Misschien moet je nog even F5 drukken.
Alle reacties Link kopieren
Ik neem die borrel vanavond Dasjka, ga namelijk uiteten met lief en zijn collega's. Mijn ouders passen op! (wat schrijf jij toch heerlijk met een mooie belgische toon, echt mooi!!!!)



HET IS TOCH ALLEMAAL WAT!!!!:D Vrouwen, je kan beter kippen houwen, zou mijn lief dan zeggen, hihi.



Het is echt heel leuk als andere mensen 'inbreken', ik bedoel, als we niet wilen dat alles openbaar is, dan zouden we niet op een dergelijk forum moeten schrijven. Maar het getypte woord is niet altijd even makkelijk. Ik schrijf dingen met een bepaalde intonatie die ik alleen zelf hoor, dus is het lastig voor lezers, medeschrijvers enz om te begrijpen hoe iets bedoeld wordt. Best interessant, de kracht van communicatie. Ik vind het jammer dat we nu misschien de naam hebben van het forum waar je moet oppassen met wat je zegt, lijkt mij niet de bedoeling.



Daarom, bij deze, iedereen mag zeggen en doen wat ie wilt, zolang een ander zich niet gekwetst (hoeft) te voelen. Goed bedoelde adviezen zijn van harte welkom, maar laat dan ook duidelijk merken dat het een goed bedoeld advies/ kritiek is, en laat iedereen in zijn/ haar waarde. We proberen allemaal op onze eigen manier de allerbeste mama te zijn en ik weet zekere dat geen kind op ons subfroum het hier niet mee eens is!!!



meiden, jullie zijn allemaal lief!!! En nu even lekker knuffelen, hahahaaha
Alle reacties Link kopieren
<img src="http://www.rowdyruff.net/images/fanart/heavy/ppg-grouphug.png" />
Alle reacties Link kopieren
@annie ooi: Helemaal mee eens.



Kan je ook niet kijken op de groep trouwens? Ik zal even een link plaatsen. vivamama's-december2006januari2007



Data en locatie's zijn handiger om op de groep te bespreken. Als je geen berichten kan plaatsen ('s ochtends gaat het beter dan 's avonds) dan kan je hier ook gewoon zeggen of je op die datum kunt.



@arwen: bedankt voor het advies. Als rijstebloem ook bijvoeding is zal ik zeker wachten tot 6 maanden. Ik had ergens gehoord dat het geen bijvoeding was maar dat klopt dus niet.



@Blindje: goed van jullie dat jullie zo voor het elkaar aan het vechten zijn.

Zo'n koffiehuis is het groen klinkt ook wel heel goed trouwens. Even googelen.



@dasjka: ook al zo'n grote jongen die Daan. Ik ben benieuwd hoe groot hij volgende week is.
Alle reacties Link kopieren
heb gisteren naar de kinderpolikliniek gekeken en daar ging het over babyvoedingsonderzoek. wie deed daar ook alweer aan mee? en was dat het tzelfde onderzoek?

oprah was ook weer met een fijn onderwerp. 15 jarig meisje dat haar netgeboren baby had vermoord!



ik ga nu lekker naar buiten met Meesje:)



en verder waar is iedereen?? moest ons van pagina twee wegplukken.
Alle reacties Link kopieren
We gaan toch niet weer opnieuw beginnen met zo'n foute discussie he dames?:P



Wat een zieke geesten lopen er toch rond op de wereld zeg! Je eigen kindje vermoorden. Die is dwaas.



Ben vandaag toch nog maar thuis gebleven. Voelde me echt niet fit heel moe en helemaal niet blij. Heb Kyran wel thuis gehouden en niet naar de oppas want gistermiddag heb ik hem toch wel erg gemist. Ben er ook elke keer alert op of ik iets hoorde uit zijn kamer maar spruitje was niet eens thuis.

Ben wel gaan wandelen vandaag maar meer omdat ik vond dat Kyran even naar buiten moest dan dat ik er zin in had. Toch wel lekker toen ik eenmaal onderweg was. En nog even genoten van het mooie weer want dat zou na het weekend over zijn had ik gezien op het journaal.



Vandaag hebben we ook het parasolletje van de wandelwagen geruild. Die was na een maand al stuk! Was toch al een onding, want hij zakte elke keer naar beneden en nu was het mechanisme om hem aan de wagen te maken dus ook kapot. We kregen gelukkig meteen een nieuwe eb geen gezeur vann opsturen naar de fabriek oid. Bleek dat het ding al niet goed was toen we hem kochten en dat hadden we dus niet gezien. Nu blijft ie wel goed zitten!:D



Liefs
Alle reacties Link kopieren


Dus: ik zou zo zeggen, ik drink er eentje op alle vrouwen hier, en als je wil Swinta: neem er ook 1tje:P


Proost!

Alle reacties Link kopieren
Ik heb gesolliciteerd vandaag. Met Max. De eerste keer dat ik mijn kind moet voorstellen bij een sollicitatie. probleem was dat de oppas niet kwam. plindje zit vandaag op de taxi, dus die kon ook niet en de buurvrouw kon ook niet. Dus ik bellen of ik de afspraak kon verzetten. maar dat ging niet. Dus ik zei, eigenlijk voor de grap, dat ik hem ook wel mee kon nemen. Nou, zei ze, als je dat kunt doen. Dus ik met kind naar het gesprek. Hij was voorbeeldig, sliep de hele tijd. Dus eigenlijk geen probleem. Behalve dat het niet echt proffesioneel overkomt met een baby onder je arm. Al was de oplossing wel weer creatief vonden ze. Ach ja.
Alle reacties Link kopieren
@blindje: haha, dat doet met denken aan dat meisje bij X-factor die met haar hond auditie ging doen.

Fijn dat Max zich zo goed heeft gedragen. Wat voor functie was het eigenlijk?
Alle reacties Link kopieren
Rechterhand van de leidinggevende bij een soort van restaurantje in het

station. Min of meer horecamanagement.
Heeeeej meiden,



Ben even druk geweest vandaag, ontstaat er hier zowat wéér een discussie, en wel zonder míj...het is toch niet te geloven! Ik heb geen zin om er veel over te zeggen om idd weer een hele discussie te voorkomen (zit ik ook écht niet op te wachten hoor), behalve dit: please voel je niet rot om mee te lezen of 'in te breken' (of hoe je het wilt noemen, whatever) op ons topic!!! Wij zijn allemaal hele lieve meiden (:$) die iedereen die mee wil schrijven steeds een warm welkom heten, als degene die dat wil doen tenminste vriendelijk is en zichzelf enigszins aan ons voorstelt. Maar mijn mening hierover staat al een aantal pagina's verder en is ook NIET boeiend dus bespaar je de moeite om het op te gaan zoeken. Klets gewoon gezellig mee! En als je daar geen behoefte aan hebt, dan lees je lekker alleen maar...

Zo, en nu NOOIT meer daarover spreken en lekker met een schone lei beginnen.



Wat was het een mooi weer vandaag weer hè? We boffen wel ontzettend met dit weer in deze periode van het jaar. Wel goed genieten dames, want na het weekend is het weer over, zag ik op het journaal. Ik heb vandaag een drukke maar gezellige dag gehad. Wat zijn winkelwagentjes ellendige dingen met een baby in maxi cosi zeg! Ik had gepland om Jasmijn voor het eerst in zo'n wagentje te zetten waar al een maxi op zit, blijken er maar 2 van die wagentjes te zijn in de winkel en die waren natuurlijk alweer bezet...dus heb ik mijn eigen maxi maar ín het wagentje gezet, maar toen was al bijna het hele wagentje daarmee vol dus niet echt handig. Bovendien errrrruuuug druk in de winkel dus dat doe ik nooit meer! Ben ook nog even op de markt geweest, ongelooflijk wat je daar goedkoop groenten en fruit kunt kopen zeg, ik ging pas daarna naar de super en zag dus de enorme prijsverschillen! Heb lekker bakken aardbeien gekocht, eindelijk weer Hollandse, JUMMIE!

Vanavond komt vriendin + man + baby op visite dus heb ik wel weer zin in. Zo dadelijk Jasmijn maar weer voeden en in bedje leggen...o ja, helaas moet het weer ingebakerd want ze draait nu mét slaapzak ook ontzettend en ik vond haar vanochtend op kop in bed met hoofd en lijf onder de deken/laken, alleen haar voetjes staken er onder uit! Ik vind dat echt té eng dus daarvoor baker ik haar in, ook omdat het slapen dan gewoon nog veel beter gaat. Nooit wakker 's nachts in die doek, anders continu! Ieder uur een keer je bed uit, kind kalmeren en weer in slaap proberen te vallen breekt wel op...ik moet maandag naar CB en dan vraag ik wel wanneer het noodzakelijk wordt haar niet meer in te bakeren, voorlopig bevalt dit te goed! Jasmijn heeft nu trouwens ook steeds meer last om overdag in slaap te vallen, ik denk dat ze gewoon naar het 19 weken sprongetje zit, want dat is ze dinsdag alweer...sjee, ze wordt oud! Heb gisteren naar filmpje van geboorte gekeken, wat is ze dan KLEIN! En lief...maar dat is ze nog steeds enorm ontzettend...

Sorry voor dit ego bericht, ben bolletje vergeten.

O ja weet iets: idee op de groep leek me leuk maar ben het wel met de reactie die Pebbles hierop gaf eens. Misschien kunnen we iets anders kopen?

Wat een naar verhaal van Zoyla trouwens hè, ik heb vanmiddag een kaartje op de bus gedaan.

Meiden, nu weet ik het echt ff niet meer; ga ff op Hyves kijken. Leuk trouwens dat jullie je allemaal zo enthousiast aanmelden daar!



Dag schatten, ook een bakkie koffie namens mij  of Annie, jij wilde geloof ik iets sterkers hè...komt ie...!



xxx Mmmoi
Alle reacties Link kopieren
@mmmoi: hier volgens mij ook voorbereiding op het sprongetje. Ze slaapt al een paar dagen heel erg veel alleen moet ze elke keer wel veel huilen voordat ze uiteindelijk slaapt. 

Wat eng trouwens dat ze zich zo onder haar dekens worstelt. Is een slaapzakje alleen niet voldoende? Dan kan ze er niet meer zo onder kruipen. Dat lijkt me echt eng als je binnen komt en alleen nog maar voetjes ziet.



Ik zat me trouwen vannacht te bedenken (toen ik dus niet sliep:() dat ik heel blij ben dat we alles hier op het forum kunnen delen maar dat er ook zoveel nare dingen langskomen dat je er af en toe wel een beetje bang van wordt. Je wordt wel heel erg met je neus op de feiten gedrukt dat een leven heel kwetsbaar is.

Toen ik hier begon met schrijven kwam net het topic van Parelhoen omdat haar baby met 42 weken zwangerschap in de buik overleden was. Daarna kregen een paar van ons na een paar weken zwangerschap helaas een miskraam (ik zag trouwens dat kikkie na nog een miskraam nu weer zwanger is en met de december 2007 moeders meeschrijft). Toen kwam na maanden veel schrijven het verdrietige bericht dat onze Loek met 31 weken bevallen was van engeltje Ava. Toen onze kindjes nog maar net het levenslicht hadden gezien (en sommige nog niet eens) stierf een week oud meisje naast haar moeder in bed en nu ligt het dochtertje van een mede-forummer doodziek in het ziekenhuis.



Ik vind het heel bijzonder dat dit soort dingen hier met elkaar gedeeld worden maar ik vind het gewoon heel erg dat deze dingen gebeuren. Ik ben daardoor wel extra gelukkig met mijn gezonde meisje maar ik gun dat geluk ook zo erg toe aan die andere mama's (en natuurlijk ook de papa's).



Sorry als het een beetje dramatisch overkomt. Ik zal er nu mee ophouden.



Volgens mij heb ik trouwens een virusje ergens opgepakt ofzo. Ik ben al de hele dag zoooo moe en ik ben nu ook ineens zwaar aan de race (ik zal jullie de details onthouden:P). Volgens mij heb ik niks verkeerds gegeten ( er kan weinig verkeerds in chips zitten:$).

Dit is een oud topic. Het topic is daarom gesloten.
Maak een nieuw topic aan om verder praten over dit onderwerp.

Terug naar boven