Zomerhaters en winterliefhebbers, verenigt u! (II)

04-09-2013 21:05 3032 berichten
Het topic waar het altijd rotweer is, volgens de heersende opinie dan.

Waar sneeuw en ijs met vreugde worden begroet en waar regen en storm een feestje zijn. Waar ongebreideld gemopperd mag worden als de zon weer eens schijnt en het zweet je met straaltjes van je kop loopt.



Om de sfeer er vast een beetje in te brengen vast een plaatje:







Oh ja, en we komen van hier .



Veel winterplezier!
anoniem_156993 wijzigde dit bericht op 04-09-2013 21:29
Reden: Linkje gewijzigd
% gewijzigd
Alle reacties Link kopieren
Hee Hertje, jij ook hier!



Hier nog een zwangere zomerhater, al had ik niet-zwanger ook al niks met de zomer, bleh. Ik ben in november uitgerekend en heb me heel de zwangerschap al dromend voorgesteld dat ik mijn verlof heerlijk op de bank zou doorbrengen, onder een kleedje, met een goed boek of een serie, terwijl de regen tegen de ramen drupt en nu is het weertechnisch bijna zo ver, jippie! Ik heb zo'n zin in regenlaarzen, colbertjes over m'n shirt, dikke gebreide shawls, vallende blaadjes, de verwarming aan, etc. dat het haast zeer doet. En dan straks lekker knuffelen met een verse baby, die ook lekkere warme pakjes aan mag.. Heerlijk! *doet een dansje met dikke buik*
Alle reacties Link kopieren
Lili! Ook alles goed met jou??

Ik zie dat dus ook voor me: verlof met thee onder een warm dekentje, met mijn verse baby'tje knuffelen, warme vesten, regenlaarzen...

Ik hoop alleen dat de sneeuw even wacht tot december, zodat ik niet hoogzwanger over de straat glibber. Ach, en anders blijf ik binnen :-)
Alle reacties Link kopieren
Yessss heerlijk die regen! Volgens mij komt de warmte nu ook niet meer terug

Dus vandaag lekker weer een rokje met panty en laarzen eronder dragen, eindelijk!



@fasjon: wat lief! En wat klinkt dat fijn, zo'n open haard
Alle reacties Link kopieren
Ik werd vannacht wakker door de regen ultiem knus gevoel!
Alle reacties Link kopieren
Gaat goed hoor Hertje! We mogen zo langzamerhand gaan aftellen ;)



Hier schijnt de zon nu weer volop, jammer :(
quote:lili266 schreef op 08 september 2013 @ 09:32:

En dan straks lekker knuffelen met een verse baby, die ook lekkere warme pakjes aan mag.. Heerlijk! *doet een dansje met dikke buik*



Ik vind pakjes met voetjes eraan altijd zo schattig. Die had ik zelf vroeger ook als baby, waaronder een fluwelen die knalroze was



Heb ook hele schattige foto's van mijn vriend als baby, die had ook pakjes met voetjes eraan



fasjon, dank je wel! En je open haard met loungehoek klinkt wel heel relaxt! Succes met de verbouwing alvast.
Oh en lili266 & Hertjehertje: vanzelfsprekend wens ik jullie nog een goede zwangerschap en een voorspoedige bevalling toe!
Ik werd vanmorgen wakker en het goot van de regen. Heerlijk!

Niks zo lekker als met een kopje koffie en een lekker ontbijtje bij de hand urenlang lezen in bed, terwijl je de regen hoort ruisen. Zoon kwam er ook nog gezellig bij liggen, met zijn boek .



Gezellig hoor, die herfst.
Alle reacties Link kopieren
Ik hou van herfst, winter

Geen hoofdpijn meer door de warmte, heerlijk naar buiten in je warme jas met laarzen en wanten en een shawl.

Heerlijk die frisse wind.

Zo fijn



Straks heerlijk in ons nieuwe huis (bijna verhuizen), ik zie de kerstboom al staan
Er wordt hier meer gezogen dan in de gemiddelde pornofilm.
Alle reacties Link kopieren
heb al nieuwe winterschoenen en kan niet wachten tot ze aan kunnen. En hier ook heerlijk een kachel in huis.

Kan nooit tegen die hitte in de zomer. Heb een hele lichte huid en ondanks 10x smeren met factor 50 elke dag, eindig ik toch nog rood en gloeiend.



Nee geef mij maar de knusse winters en de gezellige avonden met vrienden en familie
.
Alle reacties Link kopieren
Hier nog een herfst/winter lover die zomers zo in een dip durft te schieten.

Striemende regen, kou, wind, sneeuw hagel, ijs, Kom maar op !
Ontbijt: Een Smoothie banaan Lunch: Een cracker/avocado en guinoa salade Diner:57 pizza broodjes,13 donuts,2 bakken gefrituurde kipkluif, 9 Rosé
Alle reacties Link kopieren
Ohja wat ik nog wilde vragen he. Houden jullie ook zo van regen als jullie naar buiten moeten? Bijvoorbeeld boodschappen doen, hond uit laten, naar werk / school fietsen.. Noem het maar op?



Dat kan ik me dan weer niet voorstellen dat je daar blij van wordt..
quote:fasjon schreef op 08 september 2013 @ 23:05:

Ohja wat ik nog wilde vragen he. Houden jullie ook zo van regen als jullie naar buiten moeten? Bijvoorbeeld boodschappen doen, hond uit laten, naar werk / school fietsen.. Noem het maar op?



Dat kan ik me dan weer niet voorstellen dat je daar blij van wordt.. Ja, heerlijk. Lekker verfrissend! En daarna lekker nog een keer douchen, iets droogs aantrekken en gezellig met een beker thee op de bank.
Alle reacties Link kopieren
@fasjon: Dat vind ik echt heerlijk! Iedereen verklaart me altijd voor gek, maar ik vind het echt zo lekker om met een paraplu door de regen te lopen. Nat op school of op mijn werk aankomen vind ik dan weer iets minder, maar als ik naar huis ga dan vind ik het ook lekker om door de regen te fietsen. Zwemmen in de regen is ook leuk.
Alle reacties Link kopieren
Ik heb al wat winterkleding geshopt! Een mooie trui met een v-hals met z'n leuke kraag! Een warm vest voor op het werk die bij mijn uniform past en een mooie wollen vest. En voor mijn dochter van 1 heb ik een prachtige blauwe winterjas gekocht met een kraag en roosjes.



Heerlijk voel me helemaal in mijn element! Vind zomerkleding bij mij niet leuk staan..



Jullie al wat gekocht voor komende winter?
Alle reacties Link kopieren
quote:fasjon schreef op 08 september 2013 @ 23:05:

Ohja wat ik nog wilde vragen he. Houden jullie ook zo van regen als jullie naar buiten moeten? Bijvoorbeeld boodschappen doen, hond uit laten, naar werk / school fietsen.. Noem het maar op?



Dat kan ik me dan weer niet voorstellen dat je daar blij van wordt..



Als ik op weg ben naar huis vind ik het niet erg, dan kan ik me thuis meteen lekker in joggingbroek hijsen

Op de heenweg is het minder, haha.



De zomer is nu echt voorbij geloof ik. De temperaturen voor over 2 weken zijn ook alweer aangepast van 22 naar 17 graden. Hoewel het hier nog volop zonnig is terwijl het vandaag flink zou moeten regenen. Maar je kunt nu weer lekker in je spijkerbroek en shirt naar buiten, en dan heb je het al een beetje fris
Eindelijk.. na al die maanden... heb ik eindelijk mijn fijne gezellige herfstpak weer aan!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Alle reacties Link kopieren
Heerlijk dit weer. Ik heb vandaag zelfs voor het eerst weer mijn pantoffels aan getrokken. Wat een geluksgevoel is dat.. haha. En inderdaad.. niks knusser dan wakker worden en de regen tegen de ramen horen en beseffen dat je nog lekker even de dekens wat hoger kunt optrekken (zonder je bed uit te zweten) en kunt blijven liggen.
quote:jacjes schreef op 09 september 2013 @ 17:24:

En inderdaad.. niks knusser dan wakker worden en de regen tegen de ramen horen en beseffen dat je nog lekker even de dekens wat hoger kunt optrekken (zonder je bed uit te zweten) en kunt blijven liggen.



Binnenkort gaat de tweede helft van mijn vierseizoenendekbed er weer op

En bij dit heerlijke weer hoort herfstthee, die ben ik nu aan het zetten. Kan ik mooi gebruik maken van mijn mooie nieuwe zwarte thermoskan.



Qua herfstdecoratie: heb een heel mooi sierkussen van mijn oma gekregen, is nog van mijn overgrootoma geweest. Dus heel speciaal. In donkergroen, bordeaux, rood, bruin en okergeel. Lekker jaren '70 En past precies bij het komende seizoen
Ik ben eigenlijk echt een zomerliefhebber maar als ik jullie over de winter zie schrijven, dan realiseer ik me dat dat toch ook wel weer zijn charme heeft Dus als ik nog eens in mijn winterdip zit kom ik even hier buurten en dan kunnen jullie mij vast weer overtuigen van de pracht van de winter.
Penelopeia, kom maar buurten als je zin hebt hoor! Altijd leuk.
Nou jaaaaa, hád ik vandaag dus gewoon herfstkleren aan kunnen doen, loop ik er te frís bij! Hoe zielig is dat. :(
Nou ja, altijd nog beter natuurlijk dan het lopen uitpuffen van de hitte. Maar toch. Eindelijk lijkt de herfst dan toch echt begonnen te zijn en ik heb mij getrakteerd op een lekkere warme chocomel met véél slagroom.
Zoon loopt vandaag voor het eerst in maanden weer vrijwillig in een lange broek! En zoals gewoonlijk ijl ik weer een beetje na: ik zit hier te bibberen in mijn mouwloze shirt. Maar ik heb zowaar wel een vest aangetrokken op de fiets .
Alle reacties Link kopieren
Ik vond dit wel een toepasselijk plaatje:



http://d24w6bsrhbeh9d.clo ... photo/aVOqwnO_460s_v1.jpg



Ik zit hier lekker met regen op de ramen en kaarsjes aan

Dit is een oud topic. Het topic is daarom gesloten.
Maak een nieuw topic aan om verder praten over dit onderwerp.

Terug naar boven