30+ en nog altijd bij je eerste sekspartner? Reageer!?

22-03-2015 00:18 188 berichten
Ik vraag me af of er nog meer mensen op dit forum zijn die - net als ik/ wij- nog altijd bij hun eerste partner zijn. Ik ben met mijn man samen vanaf mijn 15 e ,hij was 16. Ik ben nu 45. Hoe houden jullie je seksleven goed? En bestaan jullie wel? Haha. Of moet ik na deze topic mijn naam veranderen in Rémy ( alleen op de wereld) ? Ik hoor het wel...groetjes!
Alle reacties Link kopieren
Welnee, je bent heus niet de enige.
“I've learned that people will forget what you said, people will forget what you did, but people will never forget how you made them feel.” Maya Angelou.
Nee, je bent echt niet de enige maar je bent er wel erg mee bezig he?
Alle reacties Link kopieren
Niet zoveel zin om m'n seksleven te bespreken maar wel nog steeds samen met m'n eerste vriend. Inmiddels 15 jaar, ben nu 32. We zijn allebei elkaars eerste.
Alle reacties Link kopieren
Nee, je bent niet de enige, maar mijn seksleven is van mij en mijn man, dat bespreek ik niet op een forum
Alle reacties Link kopieren
Nee ik ken nog een stel, maar het lijkt mij echt dodelijk saai. Moet er niet aan denken om nog steeds bij mijn eerste te zijn.
Alle reacties Link kopieren
Ben 44 en vanaf mijn 17e samen met mijn man. Ik zou het niet anders willen.



Jij wel?.
Twee dingen zijn oneindig: het universum, en menselijke domheid. Maar van het universum weet ik het nog niet helemaal zeker..
-Albert Einstein-
Alle reacties Link kopieren
Hier nog iemand. Ik vind het juist wel bijzonder, jij niet?
quote:tanteslankie schreef op 22 maart 2015 @ 08:00:

Ben 44 en vanaf mijn 17e samen met mijn man. Ik zou het niet anders willen.



Jij wel?.Nee, ik ben echt heel gelukkig met mijn man. wel is er sinds ongeveer een jaar iets bij ons veranderd. Mijn libido is enorm omhoog gegaan ( waarschijnlijk door stop met de pil) . Ons seksleven was tot toen voor mij totaal ondergeschikt aan alle andere dingen. We hadden zeker seks, maar ik deed jaren lang " mijn riedeltje" en dan was het weer klaar. Hopsaké, over tot de orde van de dag! Haha. Dat is sinds een jaar dus helemaal veranderd. en ik vraag me af hoe andere mensen zoals ik, die nog altijd bij hun eerste partner zijn, hun seksleven goed houden. En of ze er echt tevreden over zijn, of dat ze er genoegen mee nemen, zoals ik dat jaren heb gedaan.
Alle reacties Link kopieren
Yep, hier ook al 24 jaar samen.



Dat stoppen met de pil is herkenbaar, al denk ik ook dat het met leeftijd en beter in je vel zitten te maken heeft.

En we doen genoeg om het spannend te houden
some of the best moments in life are the one's you can't tell anyone about
Alle reacties Link kopieren
Hier ook iemand die met haar eerste sex partner is getrouwd (al dik 20 jaar).. Ons sex leven is prima.. Niet meer zo spetterend als in je verkeringstijd maar intenser... En dat is prima..



We gebruiken geen anticonceptie (man is gesteriliseerd)
Alle reacties Link kopieren
Beetje gek, waarom is dat saai ? Ik heb helemaal geen behoefte om een andere (sex) partner te hebben.. En vind het ook niet erg dat ik geen ervaring heb met anderen.. Ik mis niets naar mijn idee en mijn man ook niet ga ik vanuit..



Raar eigenlijk dat mensen het als saai ervaren als je weinig sex partners gehad hebt en als je met je eerste liefde samen bent al een hele poos.. Ik vind dat eigenlijk vreemder ..
Alle reacties Link kopieren
Wij zijn meer dan 10 jaar samen en mijn vrouw is voor mij ook mijn eerste partner. Ik merk dat de spontane spannende vrijpartijen wat minder vaak voorbij komen dan toen we net bij elkaar waren. We sprongen toen vaker op elkaar.

Dat is voor mij iets meer een issue dan voor mijn vrouw, merk ik. Maar met een beetje aandacht voor elkaar is dat wel te compenseren, en we doen nog steeds regelmatig opwindende nieuwe dingen. We zijn er allebei heel tevreden mee.



Merk jij dan veranderingen in je seksleven?
Snel internet vraagt niet per se om een snelle mening
Alle reacties Link kopieren
Ik ook hoor was 11 jaar en 6 maanden samen met mijn eerste(voor ons beide) vriend.

En er zijn er echt nog meer koppels hoor ken er zelf nog wel een paar
Een dag niet gelachen is een dag niet geleefd!
Alle reacties Link kopieren
Ik heb ze zelf niet bijgehouden, maar voor Snoezeman was ik de eerste.

We zijn nu 26 jaar bij elkaar.
Betty White: "Once you go blackberry... Hmmmmmhmmmm"
M'n man is m'n tweede, maar ik zou het ook prima hebben gevonden als hij de enige was geweest, ik zie de seks met m'n vorige partner nou niet bepaald als verrijking van m'n leven ofzo, dat stelde helemaal niks voor...en dat geldt ook niet voor een eventuele volgende, dat boeit me totaal niet.

Ik snap ook niet altijd die heftige nieuwsgierigheid naar een ander, als je al in een fijne relatie zit,

Alsof neuken met een ander persoon echt iets is dat je eens in je leven gedaan moet hebben, en als dat niet zo is je echt iets mist....

Het is gewoon seks, geen wereldprestatie..

Mijn leven is er niet saaier om.
Ik voel me altijd zo'n sloerie als ik dit lees😄

Mijn man was nummer zoveel om eerlijk te zijn.
Alle reacties Link kopieren
Hier ook al dertig jaar samen. En halverwege de veertig. Beide elkaars eerste partner.

En zelfde verhaal als jij. Gestopt met anti- conceptie ( mirena) en seks werd opeens stuk leuker. Had ik dat maarr twintig jaar eerder geweten!

Zonde van al die keren dat ik er zo weinig van heb kunnen genieten en het maar als een " het hoort erbij" gebeuren zag.
Als ik niet kan wat ik wil, dan wil ik wat ik kan!
Alle reacties Link kopieren
REAGEER! Zo klaar
Alle reacties Link kopieren
quote:Snoesje666 schreef op 22 maart 2015 @ 10:03:

Ik heb ze zelf niet bijgehouden, maar voor Snoezeman was ik de eerste.

We zijn nu 26 jaar bij elkaar.Snoezeman, Snoezenkind? Blegh ..
Héé...veel meer reactie dan ik verwachtte..leuk! Bedankt iedereen! Om een gecombineerd antwoord te geven: ja, er is in ons/ mijn seksleven veel veranderd. Ik was vroeger ronduit preuts. Hoewel ik een vrije opvoeding genoten heb met zeg maar " hippy's " als ouders. Ik heb tot vorig jaar nooit seksondergoed gedragen, speeltjes gebruikt of porno gekeken. Ik had er een mening over die niet erg positief was, zeg maar. Misschien een combinatie van mijn bekrompen preutsheid en mijn desinteresse in seks...wie zal het zeggen? Ik weet het niet. Met mijn " nieuwe libido" ben ik niet meer te remmen. Erg leuk voor mijn man, hij klaagt niet, maar houdt me amper nog bij. Hij vindt onze " seksuele revolutie" soms heel snel gaan. Ik wil veel nieuwe dingen uitproberen en heb bijna de hele dag door zin in seks. Ik ben zelfs een keer ermee naar de arts gegaan : zijn antwoord: geniet ervan! Ik zie onze relatie als sterk en stabiel. Heb ook nooit interesse gehad in seks met een andere man. Maar dat is nu eigenlijk ook veranderd. Heel eerlijk: ik fantaseer er soms wel over. Gewoon nieuwsgierig om te weten hoe het voelt,een ander paar handen aan je lichaam. Dit heb ik ook aan mijn man verteld, hij schrok er wel van. Hij is toen gaan kijken op sites van parenclubs...Hoewel hij zelf totaal niet geïnteresseerd is in seks met een ander. ik denk dat hij voornamelijk bezig is mij tevreden te houden en daarom zelfs dingen zou doen waar hij helemaal niet achter staat. En dat wil ik dus absoluut niet!! Voor geen goud ter wereld wil ik deze man kwijt. We kwamen er ook achter dat een parenclub totaal niet voor ons is...hoewel ik van mening ben dat mensen die wel deze levensstijl hebben juist een hele goede stabiele relatie hebben. Maar niet voor ons...maar ja, eerlijk gezegd ben ik er dus wèl nieuwsgierig naar. Herkenbaar voor iemand?
quote:lientje69 schreef op 22 maart 2015 @ 10:27:

Hier ook al dertig jaar samen. En halverwege de veertig. Beide elkaars eerste partner.

En zelfde verhaal als jij. Gestopt met anti- conceptie ( mirena) en seks werd opeens stuk leuker. Had ik dat maarr twintig jaar eerder geweten!

Zonde van al die keren dat ik er zo weinig van heb kunnen genieten en het maar als een " het hoort erbij" gebeuren zag.Hier herken ik mij volledig in! Mijn man zei ook: hadden we dit maar 20 jaar geleden gedaan! Ja...maar toen had ik geen zin in seks...
ik ben ook bij m'n eerste partner. Ons seksleven kent ups en downs, maar dat heeft toch bijna iedereen in een lange relatie? Kinderen worden nu wat groter, ik ben niet meer constant aan het zorgen, dat scheelt ook wel weer.
Alle reacties Link kopieren
Ik vind het ook weinig nut hebben/weinig romantisch om hier op het forum over te schrijven, maar wij zijn ook sinds ons 15e samen en niet alleen 30+, maar inmiddels zelfs 60. Wij hebben blijkbaar veel geluk gehad dat de eerste relatie meteen de ideale bleek. Verder geen bijzonderheden, onze relatie is denk ik net zoals andere relaties waarmee het goed gaat.
Vanaf mijn 18e met mijn man samen nu 15 jaar samen, wel sex met anderen gehad tijdens ons huwelijk , beiden om te ontdekken hoe sex met anderen zou zijn. Dus een aantal keer geswingd en tot de conclusie gekomen dat wat wij samen hebben het beste is en dat we dat zou willen houden.

O ik hou mijn sexleven goed door het te doen en er over te praten.

Dit is een oud topic. Het topic is daarom gesloten.
Maak een nieuw topic aan om verder praten over dit onderwerp.

Terug naar boven