Doorstromers topic

09-05-2013 19:08 2021 berichten
Alle reacties Link kopieren
@hopen ik las dit weekeinde in de krant dat vooral zwangerschapsyoga heel goed kan zijn voor het ontspannen. Ik ga eens een proefles doen. Heb hier in de straat 3 yoga scholen! Tja kan geen toeval zijn. Merk dat ik op dit moment veel te moe ben om mezelf naar de sportschool te slepen. Ben vandaag zelfs wat eerder weg gegaan van werk op dat ik zo moe was. Hebben jullie dit ook gehad in het begin?

Hoop dat het een beetje lukt met je stage! Mag ik vragen wat voor opleiding je doet?



@kissyfur ja ben er erg blij dat ik zwanger ben en dat ik eindelijk wat kan delen met mensen. Is soms best eenzaam merk ik! De meeste vrienden die ik heb zijn homo mannen ( vraag me niet waarom! ) en die vinden het allemaal heel leuk maar tja echt erover praten en je angsten delen gaat een beetje moeilijk met mensen die totaal geen kinderen willen!

Gelukkig is het bloedverlies gestopt ( moet wel zeggen dat ik elke keer kijk bij het afvegen)

Wat spannend Kissy dat ze al aan het indalen is. Hoop dat de weken voorbij vliegen voor je en niet te veel last zal hebben van je been!



Liefs
@ avia en hopen; ik doe sinds de 16w aan zwangerschapsfitness. In principe elke week behalve als ik een keer niet kan en vind het erg prettig. Yoga ook overwogen maar was bang dat het me te zweverig zou zijn (misschien een vooroordeel hoor ).



Oh en in die eerste drie maanden was ik ook zooooo moe dan kwam ik thuis uit werk en was ik niks meer waard. Daarna gaat het beter hoor! En nu wordt het weer wat zwaarder omdat slapen steeds minder goed gaat en het fysiek ook zwaarder wordt. Maar allemaal voor een goed doel he :-)
Oh trouwens (niet heel belangrijk hoor ) maar ben inmiddels 27 jaar (voor de tabel)
Alle reacties Link kopieren
Tabel is weer up to date! Zo niet graag even dik gedrukt neerzetten hier!
Kissy, fijn dat alles goed gaat! Jammer van de pijn in je been, nog even meid, dan mag je jullie lieve meisje vasthouden! Hou vol

Leuk wel he dat Waylon en Ilse door zijn! ik heb niet gekeken, maar wel de krant gelezen vanmorgen natuurlijk.

Fitness heb ik nog naar gekeken maar toch niet voor gekozen. ik wilde graag gaan zwemmen, maar dat is alleen nog in de stad en niet bij ons in de buurt. Dan zit ik langer in de auto dan dat ik lekker zwem dus nu zwem ik soms op t damesuurtje, ook leuk hoor! Die omaatje vinden t stikleuk zo'n dikke buik! haha!



Ava; ja ik denk ook dat het heel goed voor me is, zeker nu ik best wel nerveus word weer van alle kwaaltjes enzo. Ik heb er zin in. Sow wat veel yoga bij jullie! Leuk hoor, zeker gaan doen dan.

En zowaar; ik besteed nu meer aandacht aan het insmeren van mijn buik en het gaat al 2 dagen veel beter! Zou t tussen mijn oren zitten? ach, wat kan het mij het eigenlijk schelen, het werkt



Ik doe een HBO opleiding tot Hartfunctielaborant. Voorlopig 2 jaar en als ik wil specialiseren 3 jaar. Mensen komen bij mij inspanningstesten doen om te zien hoe het met hun hart gaat en nog wat andere onderzoeken. Ik werk dus in het ziekenhuis op poli cardiologie.

Mijn stage gaat best goed. Ik moet nu een weekje op de afdeling stage lopen en al mijn "taken" zijn al afgevinkt. Ik moet nu nog een verslag schrijven en nog wel 2 dagen daar werken, maar het grootste deel is dus eigenlijk al achter de rug! Het ging me beter af dan ik had gedacht! Ben wel opgelucht. Verslag schrijven vind ik nog wel een dingetje, maar dat lukt vast ook.

Ik ben in November daar gaan werken en had ook aangegeven in mijn sollicitatie gesprek dat we probeerden zwanger te worden. Gezien het feit dat ik maar 1 eileider meer had sinds augustus vorig jaar dacht ik dat het wel even zou duren. Ben ik in november zwanger geworden zeg! Vond het wel even vervelend, maar het was geen enkel probleem en gelukkig had ik open kaart gespeeld en waren ze dus enigszins voorbereid! Ik heb nu een jaar extra gekregen, zodat ik even rustig van mijn zoon kan genieten straks! Ik mag ook gelijk doorgaan, dus we zien wel hoe het loopt. Maar deze stage wilde ik al achter de rug hebben en dat gaat dus wel lukken



Fijne avond meiden!
Alle reacties Link kopieren
@ ava: gefeliciteerd met jouw zwangerschap!! Wat fijn dat het gelukt is!!

Ik heb ook bloedverlies gehad, zelfs enorm veel. Ik ging dus ook heel down naar de kliniek toe om aan te horen dat er niets meer te zien was, maar er zat nog steeds een vruchtzakje en nu ben ik 25 weken zwanger. Ik weet niet meer of jij het vroeg, maar ik doe verder nog niets qua yoga en fitness, a.s. maandag begin ik met mijn eerste les zwangerschapsyoga. Ik heb begrepen dat dit ook nog genoeg tijd is.



@ dominoo, hoe gaat ie?



@ kissy nog gefeliciteerd met jouw verjaardag! Heb je een leuke dag gehad?



@ hopen, heb je veel harde buiken ja? heb nog geen harde buiken gehad, (geloof ik, anders had ik het wel gemerkt denk ik of niet, hoe voelt he taan?) en ondanks dat mijn buik groeit vergeet ik soms wel eens dat ik zwanger ben. Ik slaap nog goed, nergens last van, veel energie. Enige waar ik het echt aan merk is dat ik nog maar een klein gedeelte van mijn kleren aan kan. Ow ja en en aangezien iedereen heel geinteresseerd is en ik overal een fijne stoel krijg toegewezen en niets meer mag tillen van anderen
@ hopen; ik kreeg een glimlach van jouw post haha :-) en klinkt leuk die opleiding! Knap hoor dat je dat er nu nog bij doet!



@ eetstokje; eigenlijk was ik drie maanden geleden al jarig haha. Toen helemaal niet opgemerkt om mijn leeftijd te laten veranderen zag het nu toevallig. Fijn dat je je zo goed voelt! Hier ook lange tijd gedaan maar het begint nu echt zwaar te worden. Vandaag nog controle bij Vk gehad en bloeddruk (onder) was wat hoger dan normaal. Nog wel binnen de marges maar ze willen het nog wel even in de gaten houden dus volgende week weer terug. Ook urine willen ze controleren of ik geen zwangerschapsvergiftiging aan het ontwikkelen ben. Waarschijnlijk was er niks aan de hand maar just in case..



Ga nu snel slapen. Net terug van een etentje. Was gezellig maar ben op! Trusten!
Alle reacties Link kopieren
Domino, haha dat klinkt inderdaad een stuk korter en nu nog maar 3 weken, iets korter zelfs toch.

Ben inderdaad drager van een afwijking en voor mezelf heeft dat geen invloed, maar voor een zwangerschap wel.

Het komt er op neer dat 1/3 van mijn eicellen gezond zijn of alleen drager zijn en dat klinkt best weinig.

Maar in de praktijk sneuvelen embryo’s met afwijking vaak al voor de positieve test, dus volgens de arts heb ik per zwangerschap een 50/50 procent kans op een miskraam of op een goede zwangerschap.

Helemaal geen kwaaltjes lijkt me ook wel weer eng!

Met de pilletjes heb ik het goed in de hand gelukkig, nog wel met beroerd, maar niet meer zoals het was en ook niet meer overgeven.



Oei lees net dat je je teen hebt gebroken, auwwww. Veel beterschap er mee.



Eetstokje, dank je!! Het gaat al een stuk beter met de misselijkheid.

Wat heerlijk dat je op een stedentrip bent geweest en vooral dat je het hebt kunnen doen zonder ergens last van te hebben.

Ik zou het denk ik ook net als jou doen, rond 20 weken beginnen met het kamertje en daarna de kaartjes uitzoeken, had geen idee dat dat laat zou zijn.



Hopen, bedankt voor het in de tabel zetten!

Ik voel me een stuk beter met de emesefane, hoef niet meer over te geven en de misselijkheid is en stuk minder.

Aan de ene kant denk ik nu, zal ik nog wel zo misselijk zijn zonder tabletjes? Maar ondanks die onzekerheid durf ik niet te stoppen met de tabletjes.

Geweldig zo’n grote buik! Zou er ook heel trots op zijn. Gaaf dat je zus jullie mag trouwen.



Kissyfur, dan ga ik jou hopelijk achter na, heb namelijk ook miskramen gehad.

Dan zal jij de eerste 12 weken ook wel erg onzekerheid hebben gezeten of niet?



Welkom Ava!! Wat leuk dat jij er ook bent joehoee.

Vreselijk eng is dat bloedverlies tijdens de zwangerschap brr.

Met hoeveel weken heb jij de echo?
Alle reacties Link kopieren
Goed nieuws hier! De eerste echo is goed
FF, gefeliciteerd met de eerste goede echo. Op naar de volgende. En wat fijn dat jij wel tabletjes hebt gekregen tegen de misselijkheid. Ondanks dat mijn overgeven echt een uitputtingsslag was (die volgens mij heeft geleid tot de vele harde buiken) heb ik ze nooit gekregen.



Ava: jij ook welkom hier!



Eetstokje: wat fijn dat je je zo goed voelt. Ben jaloers.... Al gaat het hier de afgelopen weken best goed. (De laatste dagen alleen wel weer veel harde buiken)

Een harde buik voelt echt als een soort harde bal. Om het kindje heen wordt alles keihard en dat trekt bij mij dan door naar de rest van mijn lijf, vooral ook naar mijn benen. Ik heb dan vaak ook een hele rare vorm in mijn buik en dat vaak alles aan 1 kant zit. Alles ik sta of loop, dan krimp ik er vaak een beetje van in elkaar.



Dominoo: voor jou zijn nu echt de laatste weken aangebroken.

En wat stom dat jij nu ook je teen hebt gebroken. Welke is het? En hoe heb je dat voor elkaar gekregen?

Ik had ook al eens eerder mijn kleine teen gebroken, daar deden ze idd niets mee. Die grote dus wel. Gelukkig kreeg ik vanwege de zwangerschap en het al hebben van een kindje, direct loopgips. Kwam van de week namelijk nog iemand tegen in het ziekenhuis die gewoon echt behoorlijk ingegipst zat en op krukken liep.

Ik heb er overigens nu nog maar weinig last van, maar hij is nog wel dik. Het is alweer 12 wkn geleden.

Ben jij verder helemaal klaar voor de bevalling en de komst van de kleine uk? Bevallingstas helemaal op orde enzo?



Wij zijn sinds gister echt begonnen aan de babykamer. Gister gewit, vandaag behangen en straks schildert manlief de vloer.

Dan is het een kwestie van wachten tot die droog is en de meubeltjes en lampjes terug zetten.

En ik ga natuurlijk alles wassen en strijken... Heb er zin in!
Alle reacties Link kopieren
Hoi lieve dames,



Hier even een kort berichtje. Zit op mijn werk, maar het is nu even rustig.



@forestfruit wat fijn dat je een goede echo had! en dat de tabletjes van de dokter je helpen! Dat moet toch wat lucht geven. Ik heb over 9 dagen de eerste echo. Ik streep de dagen af. Ben zo benieuwd of alles goed is met de garnaal ( zo noemen mijn vriend en ik hem op dit moment )

@hopen wow meis wat goed van je dat je je stage dagen zo goed bent doorgekomen en dat ze daar ook zoveel begrip hebben! Klint als een fijne plek om te werken. Hier ben ik af en toe wel een beetje bang voor de reactie. We zitten qua personeel heel krap en ik ben een van de weinige die full time werkt. Wanneer hebben jullie het op het werk gezegd?

@eetstokje wat moet je zijn geschrokken toen je veel bloed verloor! En wat een opluchting toen alles goed was. Kan me dat zo goed voorstellen! Hier gelukkig geen bloedverlies meer gehad.

@south wat klinkt dat fijn het kinderkamertje voorbereiden! Kan bijna niet wachten



Hier verder alles wel ok. Heel emotioneel de laatste dagen. Kan soms 3 / 4 keer per dag in huilen uitbarsten. Ik had het eergisteren op straat omdat iemand me afsneed met de fiets. Gelijk een mevr. naar me toe of alles wel ok was.... pfff

Verder heb ik het soms best moeilijk omdat mijn vriend in juni voor 10 weken naar het buitenland gaat om te werken. Het is iets wat hij heel graag wil, maar soms heb ik het er erg moeilijk mee. Ik ga hem wel 1 week opzoeken. Ik merk dat ik het hem niet te veel laat weten, wil het niet verpesten voor hem. Gelukkig wil mijn lieve moeder hem vervangen met bezoekjes naar het ziekenhuis.

Ok ik moet weer gaan.

Liefs!
Alle reacties Link kopieren
@south het is m'n kleine teen. Hij staat wel iets scheef nu. En is ingetaped. Gaat wel ok. Maar schoenen aan gaat niet lukken.



Verder ben ik klaar voor de bevalling. Alles is gedaan en geregeld. Hoeft niks meer te gebeuren en dus ben ik het zat maar ja, met ongeduld bereik ik niks.

Morgen weer naar de vk.

Flinke voorweeen, dat is wel echt vervelend hoor. En de bewegingen worden minder.



Verder heb ik er super zin in en kan ik me eigenlijk nog niet voorstellen dat hier binnenkort een klein meisje ligt <3



@ava oeh lijkt me idd niet leuk dat hij 10 wk weggaat. Maar veel skypen!

En dat emotionele, niet leuk maar volkomen normaal.



@ff jeeeeuhj een goede echo! Top! Zorgt toch voor opluchting weer.



@eetstokje fijn dat het zo goed met je gaat!! Heerlijk genieten!



Fijne moederdag mama's en mama's to be!
Hoera FF!!! Wat ontzettend fijn!!! Gefeliciteerd meid!

Wanneer mag je weer? Heb je een UD? Dan pas ik de tabel aan.



De rest komt later, moet nog even opstarten, ben heerlijk vrij vandaag! Tot straks!
Eetstokje, nu ik minder werk gaat t gelukkig wel beter! Merk het gelukkig heel goed dus ik ben weer wat relaxter. Daarnaast heb ik ook de 28 weken behaald, een echt mijlpaal voor mijn idee, dus daar ben ik ook heel blij mee!



Kissy, fijn dat je moest smilen bij mijn vorige post, lachen is gezond!



Ava, voordeel van in de zorg werken denk ik, iedereen is met je begaan. En mijn collega's zijn allemaal verpleegkundigen, en hebben dus ook op de kraamafdeling gelopen. Ze snappen dus heel goed hoe ik me voel. Het is idd een erg fijne werkplek! Wel vervelend dat jij je juist zorgen maakt over de reacties. Maar echt meid, dit gaat nu voor in je leven, dus probeer er niet te zwaar aan te tillen als ze stom reageren. Ik hoop dat het je alles mee gaat vallen. Toi Toi Toi!!

Spannend, nog 6 dagen tot de echo! Ik hoop dat jullie "garnaal" een scampie is geworden en het heel goed maakt!

Wel jammer dat je vriend weg gaat ja! Zou ik ook wel tegenop zien, maar knap dat je het hem wel zo gunt! Gelukkig heb je een lieve mama en als jullie spruitje het goed doet dan kijk je er straks misschien wat makkelijker tegenaan. Je kan het hoor! Zeker met je mams samen. En ja... Huilen hoort erbij



Dominoo, spannend allemaal!! Succes!



Hier is er vandaag veel aan de hand. Ik ben dan ook uber blij!



Mijn trouwjurk is binnen en zit echt perfect! Hopelijk groei ik niet meer te veel in 2,5 week... Gister proefkapsel en make up, helemaal leuk!!

En ik heb mijn eerste examen behaald!! Whoei! Fijn hoor. Ik loop eigenlijk ver voor op school nu dus zie er al helemaal naar uit om tijdens mijn verlof niks te hoeven doen, heerlijk!

Vanavond komt het babykamertje dus dan kan ik ook gaan inruimen en kijken wat ik heb en nog moet aanschaffen. Ik ga morgen naar een collega om kleertjes uit te zoeken. Na een jochie krijgt ze nu een dochter dus ik mag gaan shoppen! Jippie zeg, alleen maar blije dingen!



Avaeyebrow, als je in de tabel wilt moet je het aangeven hoor! Dan pas ik hem aan!



Dag allemaal! Tot horens!
Wat super ff dat de echo goed was! En ava wat spannend nog een paar dagen! Alvast heel veel succes maar het komt vast allemaal goed.



Mogelijk willen jullie ook meekletsen via een besloten Facebookpagina?



Ik moet snel verder heb zo weer zwangerschapsfitness
Alle reacties Link kopieren
Dag lieve meiden,



@dominoo ben heel benieuwd hoe het met je gaat! Nog voor weeen gehad of .... pfff spannend!!

@hopen wat leuk dat je gaat trouwen van harte! Hoop dat jullie geweldig weer zullen hebben en dat je even niet te veel groeit Gaan jullie ook op honeymoon of bewaar je dat voor later?

Ahhh een kinderkamertje inrichten dat is fijn! Mijn vriend en ik wonen op dit moment heel klein ( zijn hard opzoek naar een andere woning) dus als we hier nog wonen slaapt het kindje voorlopig op onze kamer. We zijn wel al bezig hoe we alles gaan verbouwen zodat het kindje wel lekker rustig kan slapen. Heel fijn ook dat je even kan shoppen bij je vriendin! Mijn zus heeft ook al een hele lijst met wat ik van haar kan hebben ( eruugggg fijn!)

@kissy hoop dat het leuk was op de fitness!!!



Hier de laaste dagen wat onrustig. Steeds beetje bloed verlies en soms mega steken. Heb toch maar even het ziekenhuis gebeld, maar ik moest het rustig afwachten, moeilijk! Heb ook sinds 4-5 dagen last met plassen. Ik vanmorgen toch maar even naar de dokter en wat blijkt heb ik een vergevorderde blaasontsteking waar ook bloed in zat! Tja dat verklaart een hoop. Ben gelijk aan de antibiotica gezet, voor zwangere vrouwen, en alles in naar het lab gestuurd voor onderzoek. Had het eigenlijk kunnen weten, STOM! Vorig jaar ook een blaasontsteking gehad wat uiteindelijk een nierbek ontsteking is geworden. Nu 7 dagen aan de pillen. Laten we hopen dat het allemaal weer goed komt



Liefs
@hopen: ik ben echt enorm nieuwsgierig naar je jurk...

Zo leuk... Een echte trouwjurk....



@ava: een blaasontsteking die je niet doorhebt, schijnt heel vaak voor te komen tijdens de zwangerschap, dus don't blame yourself.

Maar op zich wel een opluchting dat het bloedverlies daarvandaan komt. Maar een ontsteking in je lijf is natuurlijk allea behalve prettig. Beterschap!



@dominoo: hoe is het nu met jou? Baby nog in je buik? Erg last van voorweeën nog?



@ hier: ik dacht gister even dat mijn vruchtwater gebroken was. Ik was tijdens de oppas op twee nichtjes met eigen dochter naar de speeltuin.

Vlak voordat we naar huis gingen, ging ik nog even plassen en vervolgens verzamelde ik alle meiden. Op het moment dat ik ze bij elkaar had, voelde ik ineens mijn hele onderbroek inc. een stuk spijkerbroek nat worden. Ik raakte natuurlijk lichtelijk in paniek. Maar als ik terug zou gaan naar de wc om te kijken wat het was, dan was ik die meiden weer kwijt. En stel je voor dat het echt vruchtwater was, dan zou ik met een hele natte broek die meiden opnieuw moeten verzamelen. Dus liep ik met ze naar de auto. Ondertussen viel de jongste peuter ook nog en liep ik dus met twee grote tassen en een peuter op mijn arm, enorme buik en natte broek, te bellen met mijn schoonzusje... Of ze de kids bij de parkeerplaats op kon halen, zodat ik naar mijn ouders door kon. Daar zou ik namelijk gaan slapen met dochter, omdat thuis de trappen geschilderd werden. (Waar bovenaan de bevallingstas inmiddels dus onbereikbaar, staat te zijn)

In de auto snel een celstofmatje onder mijn kont geschoven (Die lag er nog steeds in na de laatste miskraam) en bij mijn ouders direct naar het toilet.

Het bleek, gelukkig, om een enorme hoeveelheid erg dunne (door de warmte van gisteren) afscheiding te gaan... Bovendien had ik niet goed uitgeplast boven dat vieze speeltuin toilet.

Maar het was me wel even een avontuur... Er schoot van alles door mijn hoofd....die bevallingstas waar ik niet bij kon, de verfgeur, waar we echt nog geen baby in kunnen verwachten. De box, de kinderwagen, de maxicosi, die we allemaal nog niet klaar hebben staan.... Kortom: paniek....

Volgend weekend zorg ik dat alles af is... Dan 37 wkn namelijk. En als ze dan komt, krijgen we haar meteen mee naar huis..... Help!!
Alle reacties Link kopieren
@south oh meis! Ben blij dat alles uiteindelijk goed is afgelopen! Wat moet je zijn geschrokken! Zeker een avontuur. Hoop dat je er van bent bekomen



Hier vandaag het hartje gezien!! Alles zag er goed uit volgens de arts en ik mag nu naar de verloskundige! Oh oh welke dan?!?! Ben me maar eens goed aan het inlezen bij alle verloskundigen in de buurt. Ohh wat waren we blij, zit nog steeds van oor tot oor te stralen. Ik durf nu wel in het schema dus zet me er maar in Hopen dat alles goed blijft gaan!

( mijn gegevens 38 jaar ( volgende week 39 ) 1e kindje ud 31-12-2014 nu 8 weken en hartje klopt! )



Hoop verder alles goed met iedereen!



Liefs
AVA!!! Wat een mooi bericht! Van harte gefeliciteerd!!! Hoe is het met je blaasontsteking? Ben je wat geruster nu?



Ik zet je zo in de tabel. mooie UD, mijn verjaardag! En mocht het gaan gebeuren: laat mensen maar kletsen hoor, ze gaan allemaal zeggen "wat een rotdag" en "nou das ook niet leuk, dan heeft iedereen het al zo druk en ben jij ook nog jarig" , maar ik heb tot nu toe altijd hele fijne verjaardagen gehad met veel lieve mensen om me heen op een mooi dag



Wij gaan niet op huwelijksreis Ava, dat zag ik niet meer zitten, maar we zijn in maart nog naar Marokko geweest dus we hadden een pre-huwelijksreis. En... we hebben al met mijn moeder afgesproken dat zij in februari een weekje op ons kleintje past zodat we heerlijk op wintersport kunnen! Ik hoop dat ik t kan, maar ik denk dat t voor ons belangrijk is samen weg te gaan zo nu en dan. Bovendien gaan we altijd met de auto, dus we zijn zo thuis als t niet lukt. We boeken altijd in september, dus misschien veranderen we nog van gedachten :D



South, ik heb geen echte trouwjurk hoor! Maar hij is wel anders dan gewoon. Ik heb ook een polscorsage en ik ga naar de kapper en visagiste die dag, dus wel een beetje speciaal. Ik zal tzt kijken of ik een fotootje kan uploaden hier, nog maar 10 nachtjes!!!



Nou wat een avontuur idd South! Gelukkig was het loos alarm, hoewel ze al prima geboren kan worden natuurlijk! Succes met de laatste loodjes hoor!



hier alles verder goed. Weinig last van de warmte gelukkig en nu ik wat minder werk voel ik me echt beter. Maandag nog een examen doen en dan even niks meer! Nog 4 weekjes tot mijn verlof, heerlijk.

Heb wel schimmelinfectie zeg, wat een ellende! Heb inmiddels een kuurtjes dus hopelijk snel alles weer normaal.



Morgen lekker de babykamer helemaal inrichten met m'n vriendin zodat we kunnen gaan kijken welke spulletjes ik nog nodig heb, heel veel zin in!



Fijn weekend allemaal!!
Alle reacties Link kopieren
Tabel is aangepast!



Voor de dames die al wat langer meekletsen hier:

Ik las in het wij proberen topic dat Miss88 zwanger is!
Alle reacties Link kopieren
Hoi lieve dames,



@Hopen ohhh nog een aantal nachten slapen voor de trouwerij! Spannend

Ik hoor dat schimmelinfecties ook heel vaak voorkomen bij zwangere vrouwen, net als blaasontsteking. Ik ben er gelukkig vanaf! Moet wel gelijk aan de bel trekken zodra er iets verkeerds is.

Wat komt het verlof dichterbij voor je!



Maandag heb ik een eerste gesprek met de verloskundige. Heb er 1 uitgekozen die voor mij 5 min. lopen is. Leek me wel zo fijn. Ze klonk erg aardig

Hier vandaag naar een geweldige rommelmarkt geweest met mijn moeder die gelijk kleertjes heeft ingeslagen. Wat een geweldige pakjes en mutsjes etc.. Kind heeft nu al meer kleren dan ik Verder krijg ik tzt heel veel spullen van vriendinnen en mijn zus. Makkelijk!

Wel heel erg moe hier. Soms kan ik mijn ogen niet meer open houden. Was in slaap gevallen in de trein en miste bijna mijn stop!

Heb het vrijdag aan mijn bazin verteld dat ik zwanger was en die reageerde geweldig. Ik moest de laaste tijd natuurlijk ook best wel vaak naar het ziekenhuis ivm de IUI en dat was ook geen probleem. Mensen op mijn werk vinden het zo leuk.



Hoe is het verder met de anderen? Sout? Kissy? Domino en Forrest?



Liefs
Alle reacties Link kopieren
Ava: top voor je!! Heel fijn! Bijzonder is het he?!



Hier korte update want ik wil niet klagen maar doe het wel. Laatste loodjes zijn zwaar hier. Heb echt allerlei kwalen en ben het spuugzat. Maandag weer vk en dan strippen bespreken. Gaan we proberen komende week als ze er nog niet is.



Knuffel voor jullie allemaal. Ik ga even verder coconnen. Lekker in m'n eigen bubbel.



Fijn weekend!
Alle reacties Link kopieren
Ava: wil je ook meekletsen op fb?
Ava wat super dat de echo goed was! En die blaasontsteking; herkenbaar! Ik had er een rond de 24w en we gingen net een paar dagen daarna op vakantie. Zat dus nog aan de antibiotica toen we op vakantie gingen en had best last van de bijwerkingen daarvan (veel misselijk ed) hoop dat dat bij jou meeviel! Blaasontsteking was daarna gelukkig wel over. Heb daarna nog wel een keer mijn urine laten testen omdat ik zoveel aandrang had om te plassen maar dat bleek dus te liggen aan het feit dat ze al iets aan het indalen is. Hoe voel jij je verder nu? Hoop goed!



@ south; och meid wat een avontuur! Gelukkig was het nog geen vruchtwater maar snap heel goed dat je je rot geschrokken bent!



Hebben jullie dat ook dat jullie steeds vaker dromen over de bevalling of dat de baby er net is? Ik vind het zo spannend allemaal!



Laatste dagen enorm dikke voeten/enkels gehad door het weer maar vandaag is het wat minder gelukkig! Was echt niet fijn had er best veel last van.



Verder gister de proefdruk opgehaald van het kaartje en de enveloppen. Die heb ik vandaag geschreven :-). Ik ben nu ruim 33w maar kan gewoon echt niet meer wachten haha. Nog 2 weken werken.. Alhoewel eigenlijk 1,5 want komende week is kort ivm hemelvaart.



Fijn weekend allemaal nog!
@ crosspost dominoo; maar snap het heel goed hoor! Zeker nu het deze week ook warmer is geworden. Gelukkig valt het vandaag wat mee. Heel veel succes alvast!!

Dit is een oud topic. Het topic is daarom gesloten.
Maak een nieuw topic aan om verder praten over dit onderwerp.

Terug naar boven