Geen resultaten gevonden Probeer een andere zoekterm

Zoekfilters:

Coronavirus COVID-19 alle pijlers

Wat zal ik vandaag weer eens doen? De verveling slaat toe!

22-11-2020 09:27 76 berichten
Ik kan mijn draai maar lastig vinden. Als ik niet werk dan zit ik thuis. Paar keer (in de zomer) wat ondernomen maar verder zit ik thuis zoals bijna iedereen in Nederland. Voorheen gingen we veel naar de horeca, naar musea en weekendjes weg en naar sauna's etc.
Alle 'uitjes' in de buurt heb ik wel zo'n beetje gehad. Alle bossen in de buurt zijn uitgekamd, ik heb tientallen ritjes door de regio gemaakt met vriendlief op de fiets en in de auto. We hebben netflix leeggekeken. Allerlei recepten uitgeprobeerd. Gelezen. Geslapen. Videobellen met vrienden. Zijn dronken geworden op een doordeweekste dag en noem maar op. Bij ons allemaal slaat de lethargie toe. Waar we eerst nog allerlei klussen oppakte hangen we nu maar wat en ik hou het bijna niet meer vol en mijn hele ritme is naar zijn grootje. Wat doen jullie zoal op een dag coronaproof en wie herkent dit intense lamlendige gevoel? Gewoon om elkaar even een hart onder de riem te steken. Want het duurt nu wel allemaal heel lang.
Alle reacties Link kopieren Quote
Sabs1984 schreef:
25-11-2020 18:18
Het boek Dare to doodle xxl van Karin Luttenberg aanschaffen, moderne kalligrafie en handletteren en zelf kerstkaarten maken.
Eerlijk gezegd verveel ik me nog liever te pletter dan dit te gaan doen.
Ik haat gefröbel en geknutsel

Anonymous
Om te kunnen reageren moet je ingelogd zijn

Terug naar boven