Geen resultaten gevonden Probeer een andere zoekterm

Zoekfilters:

Gezondheid
Welkom op de pijler Gezondheid. Op deze overzichtspagina vind je alles dat te maken heeft met ziektes, ziek zijn en gezondheid.Diagnoses kan en mag men je hier niet geven; daarvoor moet je naar de huisarts of specialist. Wat je hier wel vindt zijn onder meer herkenning, steun, tips en ervaringen van andere forumgebruikers.

bilpijn?

23-02-2009 16:48 5 berichten
Link kopieren Quote
ik ben 2 weken geleden door nm rug gegaan, en het is al wat aan het opknappen, alleen heb ik nu ineens erge last van mn billen. Het voelt erg geiriteerd, zelfs zitten doet pijn.

heb van de huisarts dyclofenac gekregen en ik moet rustig aan doen. En dat doe ik ook. Maar nu ineens die bil/stuit pijn. Wie weet wat dit is? iscias?
Link kopieren Quote
Wat is het voor pijn..... Straalt het uit?
Link kopieren Quote
zit het maar aan een kant? Dan kan het je SI gewricht zijn, lastig te diagnosticeren maar wel een gemene pijn.
Link kopieren Quote
zit voornamelijk aan de linkerkant naast de bilnaad. Ik heb wel eens gehoord dat ik instabiel SI gewricht heb.
Link kopieren Quote
Mja mja, ik had een paar weken geleden ook erge rugpijn (onderaan zowat naast stuitje) en bij mij is de remedie: naar de manueel therapeut (kraken) want mijn gewrichten gaan makkelijk vastzitten (hum omdat ik te weinig beweeg). Ik kreeg op een gegeven moment ook pijn in mijn bil. Maar ik weet trouwens niet of kraken goed is als je een instabiel gewricht hebt, dat kun je natuurlijk telefonisch informeren voordat je erheen gaat.

Ik ben blij dat ik heb uitgevonden dat kraken mij helpt. In mijn schouder of nek helpt het direct, maar onderin de rug (heupen, stuitje) kan het wel meteen de pijn verminderen, maar het heeft zeker nog twee weken pijn gedaan, het werd heel langzaam minder. Uiteindelijk is het wel helemaal weg en daar ben ik erg blij om! Rugpijn is zeer vervelend en vermoeiend.

Succes meid!

Anonymous

Om te kunnen reageren moet je ingelogd zijn

Terug naar boven