Geen resultaten gevonden Probeer een andere zoekterm

Zoekfilters:

Gezondheid alle pijlers

Snurkbeugel?

02-01-2009 13:47 17 berichten
Alle reacties Link kopieren
Hallo allemaal,Ik heb een probleem en dat is dat ik behoorlijk snurk. Ik heb al van alles geprobeerd: sprays, pleisters, druppels enz maar niets helpt. Nu las ik veel positieve dingen over de ASA Anti-Snurkbeugel. Wie heeft hier ervaringen mee?Alvast bedankt!
Alle reacties Link kopieren
nou, toevallig dat een vriendinnetje van mij er laatst over vertelde en het helpt echt super goed, ze slaapt nu de hele nacht heerlijk door(hiervoor werd ze zelfs van haar eigen gesnurk wakker.. ), dus als ik haar verhaal zo hoorde: een echte aanrader!!
Alle reacties Link kopieren
Ligt er aan of je door je neus snurkt of vanuit je keel. Volgens mij doet die beugel je kaken anders zetten, dus dat je kaak niet naar achter valt waardoor je huig/keel (?) minder dicht zit. Maar daar heb je natuurlijk niks aan als je door je neus snurkt.
iep! ik dacht: DIT IS HET DAN!! EINDELIJK DE OPLOSSING!!

en toen zag ik het prijskaartje.....595 euros!!!ik snurk echt heel erg, heb ook vaak een pijnlijke keel hierdoor, maar 595 euro is heel veel geld....
Alle reacties Link kopieren
Als je echt heel erg snurkt zodat je slecht slaapt en/of overdag oververmoeid bent, moet je naar de huisarts/kno specialist om te kijken of je slaapapneu hebt. Dit komt best veel voor, maar mensen weten niet dat het bestaat en het kan op langere termijn lichamelijke schade aanrichten. Een snurkbeugel kan dan helpen (die drukt je tong omlaag zodat de lucht erdoor kan) en in het ergste geval moet je met een CPAP apparaat (die lucht onder druk je keel inblaast) slapen.
Alle reacties Link kopieren
Hi,Bedankt voor jullie reacties zover! Zelf slaap ik als een roos, dus dat is het probleem niet, maar ik durf bijvoorbeeld geen weekendjes met een vriendin weg te gaan, want ik schaam me rot .....Ik ga me er toch eens verder in verdiepen!Bedankt!
Alle reacties Link kopieren
Ik heb hetzelfde probleem. Ik vond het ook vervelend om bij iemand te blijven slapen, dus ik ben naar de dokter gestapt.Via een aantal onderzoeken bij de KNO-arts kwamen ze erachter dat het probleem bij mij in mijn kaak zit, die valt te ver naar achter als ik slaap. Bij mij is de oplossing dus zo'n beugel (die overigens soms door de verzekering wordt vergoed!).

Voor zover ik van de dokter heb begrepen verschilt het de oorzaak van het snurken per persoon en daarmee de oplossing dus ook!

Ik zou je dus aanraden om eerst een onderzoek te laten doen (wat sowieso wordt vergoed!) voordat je ruim 500 euro aan zo'n beugel besteed.Succes!
Alle reacties Link kopieren
Hai,Mijn partner had hetzelfde probleem, Hele bossen die 's nachts werden omgezaagd, waardoor ik niet in slaap kwam of wakker werd van het snurkgeluid. Alles geprobeerd, van pleisters, tot sprays, tot snurkkussens, het hele scala.Uiteindelijk naar de KNO arts geweest en die had twee opties. Een operatie aan het gehemelte OF een snurkbeugel. We gingen natuurlijk voor de tweede optie en GELUKKIG het helpt!! En ook helemaal niet zo duur als gedacht. Heb het besteld bij [verwijderd ivm spam/reclame] gekocht, voor degene die het ook eens willen proberen.Succes en slaap lekker!
Alle reacties Link kopieren
ik heb zo'n beugel en het werkt heel goed.

Door de kno arts hebben ze ontdekt dat mijn onderkaak naar achter ga zodra ik ga liggen.

door die beugel gaat mijn kaak naar voren en snurk ik niet meer en stopt mijn apneu.

Hij is trouwens volledig vergoed door mijn ziektekosten verzekering.

Maar wel na de nodige onderzoeken oa slaaponderzoek,onder narcose een onderzoek en ga zo maar door.Laat je doorverwijzen naar een kno arts en je weet meer.Succes.
Alle reacties Link kopieren
Die heb ik ooit eens jaren geleden uitgeprobeerd, zonder blijvend succes. Ook bij mijn kaartclub kennissen, bleef de werking die lang. Heb zoveel uitgeprobeerd; pleisters, Snörex, ben zelfs naar de snurkkliniek in Weert geweest. Druppels van een homeopaat. Niets. Ik heb mij uiteindelijk laten opereren, veel pijn gehad maar het hielp niet. Slechter nog, ik snurkte nog meer. Toen ben ik samen met mijn tandarts naar een snurk- & apneu congres in Düsseldorf, Duitsland geweest. Daar kwam ik in contact met mevrouw Emmrich en Backes,

die een lezing gaven over het ontstaan van snurken en apneu. Mijn problemen passeerden allemaal de revue. Maar HOE kwam ik als stevige snurker met apneu en een CPAP naast mijn bed, er vanaf? Om gek van te worden!! Om een lang verhaal kort te houden, heb ik een op maat gemaakte snurkbeugel laten aanmeten bij het gespecialiseerde tandtechnisch laboratorium snurkproblemen.info en nu ben ik toch van mijn snurken af!! Ik ben weer fit. Al 2 jaar! En mijn adem apparaat heb ik niet meer nodig. Ik voel me herboren en mijn vrouw en ik slapen weer in één slaapkamer. Als ik nu terugdenk aan alle ellende, ben ik blij, dat ik de hoop niet heb opgegeven en zo zie je maar: "De aanhouder wint!" Mijn vrouw wenst iedereen hetzelfde succes toe. Groetjes van Marcel.
gezondheid en fit zijn
Alle reacties Link kopieren
Ik zelf heb er geen ervaring mee, maar kan als ervarene ex snurker zeggen dat al die pleisters, kant en klaar beugels voor een appel en een ei zelfs operaties niet werken.Het enigste wat op langere tijd duur helpt is een handgemaakte beugel op je gebit, al het andere is weggegooid geld. Heb een hele lijdensweg achter me maar door een kennis die onder Slaapapneu lijdt met snurken heeft me toen (link snurkproblemen) aanbevolen. Heb toen opgebeld afspraak gemaakt en ben er sinds langere tijd vanaf en als ik vragen heb, zijn ze altijd voor me daar. Daar is voel ik me als serieus genomen....
gezondheid en fit zijn
Alle reacties Link kopieren
Ik zou toch eens een afspraak maken bij een kno arts want die kunnen je hier het beste mee verder helpen.Ik snurk ook al jaren en schrok me rot toen mijn man er ooit eens een opname van nam. Maargoed naast het snurken blijk ik ook slaapapneu te hebben. Gemiddeld 26 stops per uur en ik heb hier de MRA beugel voor.Ik heb geen apneus meer maar ik snurk er helaas nog steeds mee. Toch niet meer zo luidruchtig als voorheen en alleen als ik op mijn rug lig. Beugel is hier helemaal aangemeten en vergoed.
Alle reacties Link kopieren
Als je niet onder slaapapneu lijdt maar een “gewone” snurker bent, is het sowieso wel handig om een snurkbeugel te proberen.
Enkele merken geven een niet goed, geld terug garantie dus kan je het gewoon proberen. Baat het niet dan schaadt het niet!
Zelf heb ik mr. anti snurk geprobeerd en ben daar best tevreden over.
Een nieuwe dag is pas het begin
Alle reacties Link kopieren
[...]
moderatorviva wijzigde dit bericht op 03-05-2018 13:16
Reden: Spam
98.67% gewijzigd
gezondheid en fit zijn
Alle reacties Link kopieren
[...]
moderatorviva wijzigde dit bericht op 03-05-2018 13:17
Reden: Spam
97.31% gewijzigd
gezondheid en fit zijn
Alle reacties Link kopieren
Maar zitten die snurkbeugels wel fijn??
Alle reacties Link kopieren
Neusamandelen verwijderen. Mijn kind snurkt sindsdien niet meer.

Dit is een oud topic. Het topic is daarom gesloten.
Maak een nieuw topic aan om verder praten over dit onderwerp.

Terug naar boven