Geen resultaten gevonden Probeer een andere zoekterm

Zoekfilters:

Gezondheid alle pijlers

Wie doet er mee? Vanaf maandag 11juni starten met afvallen?

08-06-2007 11:45 1 bericht
Alle reacties Link kopieren
Hoi!Nu moet het er toch echt van komen hoor, ik moet nu toch echt wat aan mijn gewicht gaan doen, het is te erg !!:$

Ik ben al een keer met weight watchers 11 kilo kwijt geraakt, dat ging er langzaam aan weer aanzitten.Toen ben ik mbv  sonja bakker weer flink afgevallen, maar ja dat zit er ook allemaal alweer aan.:(

Omdat ik het niet heb volgehouden en weer in mijn oude eetpatroon vervallen ben. Het lijkt wel alsof ik elke keer als ik wat kwijt ben weer veel ga eten om het er weer bij te krijgen!!! Raar hoor. Maar ik vind mezelf te dik, ik voel me er helemaal niet prettig bij, ook voor mijn gezondheid is het beter, dus: ik ga vanaf maandag (alweer!) starten om af te vallen.

Hopelijk zijn er dames die met me mee willen doen want zo is het voor mij een stok achter de deur zeg maar, om elkaar te motiveren en niet op te geven.

Ik wil het proberen met sonja bakker en hoop het nu eens wat langer vol te houden. Want vaak begin ik vol enthousiasme en hou ik het al niet 1 dag vol!! Ik krijg nl zo'n enorme hoofdpijn elke keer en ik wordt en zooo moe van, dat ik het niet vol hou.

Dus zijn er dames die het net als ik heel moeilijk vinden om te lijnen en het vol te houden, maar die het toch ook nog een keer willen proberen, want met z'n allen lukt het vast wel, zeker met een schema oid.Wie doet ermee vanaf aankomende maandag?

groetjes pooky

Dit is een oud topic. Het topic is daarom gesloten.
Maak een nieuw topic aan om verder praten over dit onderwerp.

Terug naar boven