Roken in de buurt van kinderen

17-08-2019 00:50 51 berichten
Alle reacties Link kopieren
Hoi allemaal,

Wil jullie graag een situatie uitleggen en moesten jullie even je mening kunnen geven zou dat zeer fijn zijn want misschien ben ik dit in mn hoofd erger aant maken dan het is..

Ik woon in het buitenland, heb een jong zoontje en momenteel zwanger van nummertje 2. We waren onlangs op bezoek bij mijn moeder die zeer veel rookt. Tijdens dit bezoek rookte ze geregeld in mijn nabijheid (bv samen aan tafel zitten en dan een sigaret opsteken wanneer ze langs me zit) en wanneer ik dan mij verplaatste “stelde ik me aan want op openbare plekken zijn er toch ook veel mensen die roken in je buurt”. Nu, daar kon ik nog mee leven maar toen ze een halve namiddag/avond op mn zoontje zou passen stelde ik haar de vraag wat ze zou doen ivm roken en ze reageerde met “ik ga niet 6u niet roken he, zal wel naar buiten gaan ofzo.” Ze werd hier heel gemeen over en zei dat ik daar maar eerder aan had moeten denken en dat ik haar persoonlijke keuzes moet respecteren. We zijn uiteindelijk zelf maar thuis gebleven.

Wat is jullie mening hierover? Iemand al iets gelijkaardigs meegemaakt?
Where you invest your love, you invest your life!
IBIopviva schreef:
17-08-2019 10:33
Tja en ik ben opgegroeid met een kettingrookster als moeder die zelfs in bed, bad en auto rookte. Ik heb astma gekregen, een dubbele longembolie en zeer ernstige acute bronchitis dus tja ik ben voorzichtig met roken.
Nou dit. Maar laat me raden; dat kwam allemaal heus niet doordat zij rookte. :roll:

Dit is een oud topic. Het topic is daarom gesloten.
Maak een nieuw topic aan om verder praten over dit onderwerp.

Terug naar boven