Mode & Beauty alle pijlers

Gratis online make-up advies (Unity)

28-01-2020 21:49 3 berichten
Alle reacties Link kopieren
Hey,

Iemand ervaring met een gratis make-up advies van Unity Cosmetics? Is dit goed bevallen?
Nog nooit van gehoord.

Hieronder de tekst van hun website.
Gratis bestaat niet. Een bedrijf wil er altijd zelf belang bij hebben.
Hun belang:
- Ze willen hun eigen producten verkopen, dus ze zullen in het persoonlijk make-up advies aan jou hun eyeliner, foundation, enz. aanbevelen.
- Ze gaan je elke maand hun nieuwsbrief sturen.



Tekst van hun website
Gratis online make-up advies (mail ons je foto)

Heb jij vragen over make-up, kleuren en/of producten die bij jouw gezicht passen? Vraag dan een online make-up advies aan, gratis! Bestel het advies (helemaal gratis), je krijgt automatisch een bevestigingsmail van de gratis bestelling in je mailbox. Die mail is bedoeld om je eraan te herinneren dat je ons een mail terug moet sturen met een bijgesloten foto waar je gezicht onopgemaakt is en duidelijk zichtbaar is (ook de kleur van je ogen moet duidelijk zichtbaar zijn). Binnen 2 werkdagen ontvang je van ons dan het advies per mail, in de vorm van een uitgebreid pdf-document met kleur- en productadvies op maat.

Deze online make-up adviesservice is geheel vrijblijvend en gratis, we doen het om jou te helpen bij het maken van de juiste keuzes ten aanzien van producten en kleuren!

Je mail (plus foto) wordt verwijderd uit onze mailbox zodra wij jou het advies hebben gemailed. Je wordt automatisch aangemeld voor onze nieuwsbrief, die 12 tot 15 keer per jaar digitaal wordt uitgebracht en heel veel tips en trucs bevat.
Alle reacties Link kopieren
Loop gewoon ff bij een goede parfumerie binnen. Daar krijg je ook advies en kun je het meteen uitproberen.

Dit is een oud topic. Het topic is daarom gesloten.
Maak een nieuw topic aan om verder praten over dit onderwerp.

Terug naar boven