Mode & Beauty alle pijlers

Tanden bleken - ervaringen?

06-02-2011 11:04 36 berichten
Alle reacties Link kopieren
Op internet kwam ik het volgende tegen www.labdirect.info

Je zou met een op maat gemaakt bitje je tanden kunnen bleken. 5 keer het resultaat van een laser behandeling. Volgende de concumentenbond de beste methode???

Wie heeft er ervaring met deze site? Leveren ze echt? Werkt het echt enz?
Alle reacties Link kopieren
http://www.viva.nl/zoeken ... 859-1&q=tanden+bleken#947
Alle reacties Link kopieren
quote:viva1973 schreef op 06 februari 2011 @ 11:36:

http://www.viva.nl/zoeken ... 859-1&q=tanden+bleken#947Waarom lees je niet even mijn berichtje? i.p.v. alleen de titel?? Ik snap dat er een zoekoptie is.. echt waar maar dat sluit niet aan op mijn vraag....
Alle reacties Link kopieren
Ik heb mijn tanden laten bleken dmv een lamp (let op: een lamp, blauw vaak, is wat anders dan laseren, maar wordt wel vaak door elkaar gebruikt. Echt laten laseren kost heel veel geld en is vaak beter dan met een lamp). Maar het resultaat was met enkele maanden alweer verdwenen. Ik wil nu mijn tanden opnieuw laten bleken, en twijfel tussen de methode die jij hier noemt en laseren. Ik doe het iniedergeval niet meer met zo`n lamp, dat is toch goedkoop=duurkoop.Die methode met de bleeklepel staat me een beetje tegen, zo lang met zo`n bitje inzitten, gedurende uren/dagen achter elkaar. Lijkt me erg vervelend. Laseren is dan zoveel makkelijker. Maar ik heb ook gelezen dat de bleeklepel het beste resultaat geeft en een voordeel is natuurlijk ook dat je makkelijk bij kunt 'witten' als het resultaat wat achteruit loopt. Moeilijk.
Alle reacties Link kopieren
Ook hier gebleekt met een lamp.

Wat een pijnscheuten achteraf door de tanden, verschrikkelijk.

Ik heb nog wel resultaat, dat kan ik zien aan een kroon, die donkerder is dan mijn eigen tanden.Ben wel tevreden, maar zou het niet weer doen.Jij Succes!
Ontbijt: Een Smoothie banaan Lunch: Een cracker/avocado en guinoa salade Diner:57 pizza broodjes,13 donuts,2 bakken gefrituurde kipkluif, 9 Rosé
Alle reacties Link kopieren
Trouwens, ik heb hier thuis 2 "bitjes" van mijn thuis bleken.

Ik geloof wel in die advertentie.Misschien ga ik het proberen.
Ontbijt: Een Smoothie banaan Lunch: Een cracker/avocado en guinoa salade Diner:57 pizza broodjes,13 donuts,2 bakken gefrituurde kipkluif, 9 Rosé
Ik heb via mijn mondhygieniste de bitjes/bleeklepel-methode gedaan. Zonde van het geld en de moeite, want het resultaat is helemaal weg, terwijl ik 3 (!!) keer achter elkaar 8 dagen het bitje 's-nachts in heb gehad.
Alle reacties Link kopieren
quote:TheEmpress schreef op 06 februari 2011 @ 12:37:

Ik heb mijn tanden laten bleken dmv een lamp (let op: een lamp, blauw vaak, is wat anders dan laseren, maar wordt wel vaak door elkaar gebruikt. Echt laten laseren kost heel veel geld en is vaak beter dan met een lamp). Maar het resultaat was met enkele maanden alweer verdwenen. Ik wil nu mijn tanden opnieuw laten bleken, en twijfel tussen de methode die jij hier noemt en laseren. Ik doe het iniedergeval niet meer met zo`n lamp, dat is toch goedkoop=duurkoop.Die methode met de bleeklepel staat me een beetje tegen, zo lang met zo`n bitje inzitten, gedurende uren/dagen achter elkaar. Lijkt me erg vervelend. Laseren is dan zoveel makkelijker. Maar ik heb ook gelezen dat de bleeklepel het beste resultaat geeft en een voordeel is natuurlijk ook dat je makkelijk bij kunt 'witten' als het resultaat wat achteruit loopt. Moeilijk.Ik heb het 2 jaar geleden ook laten doen door middel van een lamp. Nu is het resultaat niet meer te zien helaas dus wil een beter oplossing. Door de consumentenbond en google kwam ik opdeze site. Is niet erg duur maar vraag me af of het betrouwbaar is! Ik heb weinig moeite met bitjes, dat is even een weekje doorzetten maar kan wel zelf beslissen hoe wit ik ze wil hebben, en mocht ik het indd achteruit zien gaan dan weer 1keer die bitjes in en resultaat is terug?
Nee zo werkt het helaas niet. Ieder mens heeft een verschillende mate van wat haalbaar is qua witheid en hoe lang het blijft.
ik denk er ook over om mijn tanden te laten bleken, maar een van mijn voortanden is donkerder (door een ongeluk jaren geleden, deze tand is toen grijs geworden, en later weer aardig bijgetrokken, maar nog altijd een tintje donkerder dan de rest)

Ben bang dat het verschil groter zal worden na het bleken..

Ik lees mee dus!
Alle reacties Link kopieren
quote:iris1969 schreef op 06 februari 2011 @ 13:53:

Nee zo werkt het helaas niet. Ieder mens heeft een verschillende mate van wat haalbaar is qua witheid en hoe lang het blijft.Ik had vroeger hele witte tanden:) 2 jaar geleden bij et bleken had ik kleur 3, dus als ik met die bitjes bezig ga zit ik denk weer op kleur 1 goed wit dus;)En als je merkt dat het weer wat geler wordt dan kan je toch opnieuw een kuur doen? Of zie ik dat verkeerd.
quote:sainttropez schreef op 06 februari 2011 @ 13:59:

[...]

Ik had vroeger hele witte tanden:) 2 jaar geleden bij et bleken had ik kleur 3, dus als ik met die bitjes bezig ga zit ik denk weer op kleur 1 goed wit dus;)En als je merkt dat het weer wat geler wordt dan kan je toch opnieuw een kuur doen? Of zie ik dat verkeerd.Nee dat zie je niet verkeerd, het is alleen meestal niet blijvend.
quote:noodles schreef op 06 februari 2011 @ 13:59:

ik denk er ook over om mijn tanden te laten bleken, maar een van mijn voortanden is donkerder (door een ongeluk jaren geleden, deze tand is toen grijs geworden, en later weer aardig bijgetrokken, maar nog altijd een tintje donkerder dan de rest)

Ben bang dat het verschil groter zal worden na het bleken..

Ik lees mee dus!Als de tand dood is kun je hem ook van binnenduit wit laten maken, dat is wel blijvend.
Alle reacties Link kopieren
quote:iris1969 schreef op 06 februari 2011 @ 14:29:

[...]

Nee dat zie je niet verkeerd, het is alleen meestal niet blijvend.Dat begrijp ik:) Maar met de bitjes is het makkelijker/goedkoper bij te houden lijkt me? Als je eenmaal de bitjes heb kan je dat bleekspul apart bij kopen:)
quote:sainttropez schreef op 06 februari 2011 @ 14:43:

[...]

Dat begrijp ik:) Maar met de bitjes is het makkelijker/goedkoper bij te houden lijkt me? Als je eenmaal de bitjes heb kan je dat bleekspul apart bij kopen:)Inderdaad, maar men weet nog niet of er kan op schade is als je het met tussenposes blijft gebruiken. Het lijkt nu van niet.
Ik heb 3 jaar geleden mijn tanden laten bleken d.m. van laseren en was erg over het resultaat te spreken.Je krijgt een speciale bril op om je ogen te beschermen en ze doen het in 3 sessies van 10 minuten.Kan je dan toch even je mond spoelen.Ik laat het dit jaar weer doen.Super dat deze mogelijkheid bestaat en het doet ook geen pijn.Mijn tanden w

waren ook niet gevoelig danna.
Alle reacties Link kopieren
Wie heeft er weleens White en Safe gebruikt zag het laatst bij de

drogist staan. Een bleekset voor thuis er zat een bitje in bleekgel

zonder peroxide en een stift om de tanden witter te maken.

Geen idee of je er een mooi resultaat mee haalt. Bij de drogist zeiden ze van wel natuurlijk en dat het veilig was. Omdat er geen peroxide in de gel zit.
Alle reacties Link kopieren
Hoi iedereen,Ik heb mijn tanden laten bleken in Thailand. In eerste instantie wilde ik het laten laseren. Daar had ik een afspraak voor gemaakt, maar daar aangekomen raadde ze het mij af. In eerste instantie worden je tanden heel bleek, maar dat houd vaak maar een maand stand. Ik helemaal teleurgesteld, maar toen stelde ze de andere optie voor. En dat is een bitje te laten om vervolgens het thuis twee weken lang te gebruiken. Het restultaat was echt geweldig, stralende witte tanden. Het verschilt per gebit hoelang dit zo blijft. Mijn tanden waren heel geel. Na een jaar was het super witte er wel af, maar nog steeds veel witter dan dat het was. Hier in nederland heb ik al apart gel bijgekocht bij de schoonheidsspecialist, ook helemaal niet duur. Nu ben ik jammer genoeg dit jaar op mijn gezicht gevallen, waardoor een stukje tand kapot is gegaan. Dus als ik mijn tanden weer ga bleken dan zie je dat verschil wel. Ik ga dus niet voor te witte tanden. In thailand was ik trouwens rond de 120 euro kwijt, veel goedkoper dan laseren dat was 150 ofzo. Nou suc6.Ik ben er trouwens nog steeds niet achter of het slecht is voor je tanden. In eerste instantie gingen alle mensen er vanuit dat het slecht is, maar op een gegeven moment kwamen ze er een beetje van terug. Er is nog geen onderzoek geweest die heeft kunnen aantonen dat het slecht is. Tot die tijd blijf ik lekker bleken. Jullie andere verhalen gehoord?
Alle reacties Link kopieren
WaarOM je tanden geel zijn, maakt ook wat uit.Als ze geel zijn geworden van de thee, koffie, sigaretten e.d., heeft een bleekmethode meestal wel effect. Wanneer je doorgaat met cafeïne e.d verdwijnt de witheid natuurlijk ook weer.Als ze geel zijn omdat ze altijd al geel waren (van kinds af aan) heeft bleken weinig tot geen effect.Als ze verkleurd zijn door een of andere tandaandoening heeft bleken ook geen zin, daar kan alleen een tandarts iets aan doen.Enne, veel mensen willen het allerwitste wat er bestaat. Maar dat ziet er vaak nep uit, als een kunstgebit. Een beetje 'geel' is natuurlijker.Er van uitgaande dat je vaker zult moeten bleken, is het misschien wijs met de makkelijkste/goedkoopste manier te beginnen. Als dat niet of niet lang genoeg werkt, steeds een duurdere/moeilijkere variant kiezen tot je de methode gevonden hebt die voor jou werkt. En die steeds herhalen.
Als je niks aardigs te zeggen hebt, kun je ook je mond houden.
Morgen kan ik mijn bidje halen bij de Mondhygieniste. Maar ze geeft me de minst sterke bleekmiddel mee want dan kan je de kleur zelf bepalen. Maar wat is jullie ervaring. Ik wil eigenlijk snel resultaat omdat ik volgende week met vakantie ga en dan al met een wit gebid op het strand wil liggen. ;)) Ik heb nu echt gele tanden en ben bang dat het te weinig resultaat geeft.Helaas hen ik op mijn hoektand een kroon, wordt die ook niet wat witter? Ik heb het idee dat die in de loop der jaren ook donkerder is geworden.
Alle reacties Link kopieren
quote:momodoe schreef op 07 februari 2011 @ 09:05:

Morgen kan ik mijn bidje halen bij de Mondhygieniste. Maar ze geeft me de minst sterke bleekmiddel mee want dan kan je de kleur zelf bepalen. Maar wat is jullie ervaring. Ik wil eigenlijk snel resultaat omdat ik volgende week met vakantie ga en dan al met een wit gebid op het strand wil liggen. ;)) Ik heb nu echt gele tanden en ben bang dat het te weinig resultaat geeft.Helaas hen ik op mijn hoektand een kroon, wordt die ook niet wat witter? Ik heb het idee dat die in de loop der jaren ook donkerder is geworden.Volgens mij bleken kronen niet mee! Zou dat even goed navragen anders wordt het verschil nog groter:)
Ik heb nu 6 nachten met het bleekbitje geslapen. Je ziet dat mijn tanden witter zijn geworden maarrr het is niet een kleur. Bij mijn tandvlees is het best nog geel.Gaat dat nog bleken? Of is de lepel niet passend? Vindt dit nl niet mooi. Gelukkig is het niet dat als ik lach mijn hele gebit blootlach maar toch...Ga vanaaf maar de gel langs mijn tandvlees smeren en dan het bidje erover Mss helpt dat.
OhjA mijn kroon bleekt idd niet mee.Zo zie ik weer wat een gele tanden ik van nature heb. :((
Alle reacties Link kopieren
Momodoe: wat vreemd dat het bij je tandvlees geel blijft.. Past het bitje wel goed?
Alle reacties Link kopieren
Hallo!

Ik heb een bestelling gedaan via labdirect.

In januari heb ik mijn tanden laten bleken bij perfect smile. Mijn tanden waren heel erg wit! Mijn hoektanden zijn altijd een stuk geler geweest, vandaar dat het deed. Je zag nu nog verschil, maar de overloop was een stuk mooier. Na een dag of twee had ik witte vlekjes op mijn voortanden. Toen heb ik een noodkreet gestuurd naar labdirect. Zij hadden dit vaker meegemaakt (gehoord). Ik heb toen veel gevraagd en uiteindelijk een bestelling geplaatst. Je kunt ze altijd bellen en leggen je heel duidelijk uit hoe het proces werkt.

Kort daarna verdwenen de vlekjes vanzelf! Toch waren mijn tanden een week na de behandeling niet meer zo wit en wilde ik lab direct wel proberen! Op de site van labdirect kun je lezen over andere bleekmethodes.

nu, 1,5 maand later heb ik alles binnen. Ik moest zelf afdrukken maken van mijn gebit en dit opsturen naar het lab in Amerika. Vandaar dat het een aantal weken duurde.

Ben vandaag met het bleken begonnen, het spul is ontzettend vies wanneer het in je mond komt, het is effe wennen om met zo'n gebitje te zitten maar daarna is het wel prima. Ik denk dat het zeker wel effect zal hebben dus laten we het hopen!

Dit is een oud topic. Het topic is daarom gesloten.
Maak een nieuw topic aan om verder praten over dit onderwerp.

Terug naar boven