Mode & Beauty alle pijlers

Werkt product x echt?

17-03-2017 15:46 3598 berichten
Ik weet niet hoe het met jullie zit, maar ik denk bij elk nieuw product 'werkt het echt?' en misschien is het een handig idee om producten te plaatsen die echt werken



Mijn bijdrage:



- wimper verlengend serum van Revitalash. Ik heb de nieuwe formulering want de oude mocht geen bimatoprost meer bevatten. Na 2 maanden zijn mijn wimpers zo'n 50% langer, wel zijn ze niet toegenomen in dikte.



- IPL voor diffuse roodheid bij rosacea en wat adertjes + pigment vlekjes. 4 Behandelingen en roodheid af genomen met zo'n 85-90%, vlekjes helemaal weg.



Jullie nog toevoegingen en tips?
Alle reacties Link kopieren
Hebben jullie nog tips hoe het beste je gezicht te reinigen bij een snel droge huid? Ik gebruik nu facewash van De Tuinen, maar dit droogt echt te veel uit. Als ik mijn haar heb gewassen en mijn gezicht nat is geworden, heb ik na het douchen ook meteen een schilferig gezicht. Ik heb wel micellair water van Etos om de make up er af te halen, maar dit lijkt mij niet genoeg. Is toch lastig om mijn gezicht nooit meer met water in aanraking te laten komen en voelt toch frisser om het echt te wassen.
@Strikjemetstippels: je hebt wel wat aangericht zeg met dit topic

Vanochtend dacht ik o ja, niet vergeten nieuwe shampoo te kopen en conditioner, liefst een leave-in conditioner, die meng ik altijd met mijn Curl Fluid van Osmo; de perfecte stylingcreme voor mijn fijne krullende maar snel pluizende haar.



Normaal gesproken ga ik naar een winkel waar ze kappersproducten verkopen en laat me adviseren maar nu logde ik hier even in om te kijken of er nog een shampoo + conditioner aanbevolen werd. Er staan nu dus 2 flessen Mane 'n Tail voor m'n neus, shampoo én conditioner die je uit kan spoelen of een klein beetje gebruiken als leave-in conditioner

Die ga ik straks gebruiken, ben benieuwd! (en is het niks gebruik ik het voor de hond, als het voor paarden kan dan ook voor honden nietwaar?)



Ik heb inmiddels 2 weken de Clinique Redness Solution Creme gebruikt 's ochtends en 's avonds tegen couperose en ik kan het haast niet geloven maar het werkt gewoon echt! De gesprongen adertjes zijn veel lichter en de diffuse roodheid die ik vaak had al had ik het maar een klein beetje warm is helemaal verdwenen. Durf zelfs weer zonder Dermablend van Vichy de straat op (die is ook echt geweldig).



Vraagje over de Dermaroller: Ik heb hem een week of 2 geleden gebruikt (weet niet meer precies de dag) en huid zag er echt wel beter uit, creme werdt ook heel goed opgenomen alleen daarom al een aanrader: nu heb ik een gevoelige huid iemand een tip over hoe vaak ik hem zou kunnen gebruiken? Ik wil hem eigenlijk weer eens uit de kast trekken maar krijg op YouTube zoveel verschillende adviezen van 3x p.w. tot eens in de 6 weken.. Ik heb die van 0,5 mm.



Eigenlijk wil ik nog meer spullen halen/bestellen zoals Selftan-spray maar heb besloten om de schade op mijn bankrekening een beetje te beperken door die pas te kopen als het echt zonnig weer wordt en ik mijn witte benen zonder panty onder een jurkje een kleurtje wil geven.

Toch nog even over die tandpasta: ik kreeg net wéér de vraag of ik mijn tanden had laten bleken, de zoveelste keer sinds ik die Vitis Whitening gebruik. Ik zei nee en toen zei de verkoopster bij het Kruidvat (kom ik vaak, zodoende) nou dan is wel zien dat je gestopt ben met roken zeg, je hebt echt veel wittere tanden. Amen.



Zit nu te twijfelen: onder de douche springen en die shampoo testen of nog even het winkelcentrum inlopen zo'n haarmasker van Weleda -al jaren een favo-merk van me- is mss toch ook wel een goed idee...
quote:djengaz schreef op 21 april 2017 @ 09:21:

[...]





Ja, je haar wordt vrij stug na het alleen wassen met shampoo, er is van dezelfde lijn ook een conditioner. Dezelfde prijs.

Ik gebruik trouwens altijd conditioner in m'n haar dus als je nooit conditioner gebruikt weet ik niet hoe de ervaring is met alleen shampoo.

M'n haar is nu lekker zacht en ruikt ook lekker. Zo fohnen. Ben benieuwd, je schijnt het na 1 keer al te zien.



Gisteren ook m'n tanden gepoetst met vitis. Ik lijk wel verschil te zien maar kan dat het beste in de buitenlucht zien dus zo op naar m'n werk m'n tanden inspecteren.

Best lastig poetsen trouwens als je normaal nooit met een electrische tandenborstel poetst.

Welke shampoo en conditioner heb jij, de 'gewone' of die extra verzorgende? Ik zag 2 soorten staan, een voor beschadigd haar. Ik heb geen beschadigd haar en pas naar de kapper geweest dus ook geen dode punten daarom de gewone genomen, laat je nog even weten hoe het bevalt?



Dat poetsen met een electrische tandenborstel is gewoon even wennen, ik vind het nu echt drama om met een gewone borstel te poetsen, voelt niet schoon! Je moet jezelf echt aanleren om het borsteltje op een kies of tand te zetten en het borsteltje het werk te laten doen; in het begin heb je de neiging om poetsbewegingen te maken, tenminste ik wel. Went snel hoor, dan wil je niet anders meer
quote:Taralina schreef op 22 april 2017 @ 05:44:

[...]



Ik zweer bij Tea Tree dag- en nachtcreme van de Tuinen.

Ook hun Tea Tree balsem werkt geweldig bij een onzuivere huid. Ik gebruik het ook s'nachts op gesprongen lippen bijv. en vind t wonderbaarlijk hoe goed het dan genezen is de volgende dag.Ik heb een tubetje tea tree barrierecreme van de tuinen en het is een wondermiddel. Ik heb wel eens dat de huid tussen mijn tenen kapot gaat. Dan smeer ik de creme erop en de volgende dag is het over.
Alle reacties Link kopieren
@Bestaardigopzich; dermaroller iedere 6 weken ivm gevoelige huid? En hersteltijd? Ik heb 1 mm en na een week weer gedaan, maar mijn huid is wel wat gewend en ik kreeg wel wat kleine pukkeltjes (echt minimaal, niks opgesmeerd en na een dag weg). Ik kreeg ook op mn donder van de schoonheidsspecialiste, iedereen in het vak schijnt ermee gestopt te zijn, zij zelf ook. Dus ik ga het ook iedere 6 wkn gebruiken, vooral lief zijn daarna, niet in de zon, rescuecream erop en genieten! Haha!
quote:Sensheart schreef op 22 april 2017 @ 16:12:

@Bestaardigopzich; dermaroller iedere 6 weken ivm gevoelige huid? En hersteltijd? Ik heb 1 mm en na een week weer gedaan, maar mijn huid is wel wat gewend en ik kreeg wel wat kleine pukkeltjes (echt minimaal, niks opgesmeerd en na een dag weg). Ik kreeg ook op mn donder van de schoonheidsspecialiste, iedereen in het vak schijnt ermee gestopt te zijn, zij zelf ook. Dus ik ga het ook iedere 6 wkn gebruiken, vooral lief zijn daarna, niet in de zon, rescuecream erop en genieten! Haha!Ok tnx! Ik denk dat ik hem dan alleen voor m'n lippen en eromheen ga gebruiken, had nl wel echt vollere lippen en krijg ook van die fijne rimpeltjes om m'n lippen en dat is echt minder geworden; ook de grove porien op m'n kin waren opeens onzichtbaar dat vond ik toch wel spectaculair! Voorhoofd ook superglad dus die doe ik ook gewoon, alleen die couperosewangen sla ik dan over mooi compromis Merkte wel dat de creme die ik erop smeerde na het rollen echt opgezogen werdt als een spons, ik doe er de volgende keer een verzorgend maskertje op, kan nooit kwaad lijkt me!
Alle reacties Link kopieren
Kirsten,

Hier is advies van Jetske Ultee over het reinigen van een droge gevoelige huid.

http://www.dr-jetskeultee ... oge-en-of-gevoelige-huid/
Alle reacties Link kopieren
Voor de Tuinen fans, nu veel reinigingsgels, dag en nachtcrèmes enz voor 3 voor 10 euro. Sommige producten zijn per stuk al duurder!
Geen eigen tips, maar heel fijn topic!
Ik heb vanmiddag het peel off masker gekocht van Kruidvat originals met dragonfruit. Zat al een tijdje aan te hikken tegen vuile poriën, ondanks het feit dat ik dagelijks met milk en micelair water in de weer ben, kreeg ik het niet weg.

Nu met dit masker heb ik een schoon en fris gezicht en ik heb zelfs weer kleur in mijn gezicht.

Fantastisch, en dat voor maar twee euro voor een grote tube.
Is dat net als die pore strips dat je meeeters verwijdert?
Alle reacties Link kopieren
quote:Emma95 schreef op 22 april 2017 @ 16:35:

Kirsten,

Hier is advies van Jetske Ultee over het reinigen van een droge gevoelige huid.

http://www.dr-jetskeultee ... oge-en-of-gevoelige-huid/Dank je voor de link, ik ga het lezen!
Alle reacties Link kopieren
Ik heb misschien onder een steen geleefd maar wat is die dermaroller precies?
Alle reacties Link kopieren
Wimperserum kruidvat ! Check.

Ben benieuwd
quote:HasseSimonsdochter schreef op 22 april 2017 @ 20:34:

Is dat net als die pore strips dat je meeeters verwijdert?

Nee, het is een smeerbaar masker. Ik had geen meeëters, maar vuile poriën en die zijn nu helemaal brandschoon, tot mijn verbazing en mijn huid ziet er een heel stuk frisser en fleuriger uit.

Echt een aanrader.
Alle reacties Link kopieren
Ik heb gehoord dat die zwarte maskers die je veel ziet heel slecht zijn voor je huid! Die dus niet gaan gebruiken .
quote:mademoiselle83 schreef op 22 april 2017 @ 20:42:

Ik heb misschien onder een steen geleefd maar wat is die dermaroller precies?

Las het ook hier voor het eerst, hier een linkje en verder Googelen maar!

Veel info op YouTube hoe te gebruiken, reviews enz.

https://www.bol.com/nl/p/ ... 12013970-9200000056969739
quote:KirstenQY schreef op 22 april 2017 @ 15:14:

Hebben jullie nog tips hoe het beste je gezicht te reinigen bij een snel droge huid? Ik gebruik nu facewash van De Tuinen, maar dit droogt echt te veel uit. Als ik mijn haar heb gewassen en mijn gezicht nat is geworden, heb ik na het douchen ook meteen een schilferig gezicht. Ik heb wel micellair water van Etos om de make up er af te halen, maar dit lijkt mij niet genoeg. Is toch lastig om mijn gezicht nooit meer met water in aanraking te laten komen en voelt toch frisser om het echt te wassen.Decubal, online bij Bol of bij De Tuinen:

quote:Flappie55 schreef op 22 april 2017 @ 08:24:

[...]

Ruikt deze ook naar tea tree olie? Ik heb nu die van kruidvat en vind het gigantisch stinken. Mijn man klaagt er ook over Ik heb de olie nog nooit gebruikt dis dat weet ik niet, maar ik heb totaal geen probleem met de tea tree geur. En mijn vriend heeft er ook nog nooit over geklaagd
Alle reacties Link kopieren
quote:Bestaardigopzich schreef op 22 april 2017 @ 20:50:

[...]



Las het ook hier voor het eerst, hier een linkje en verder Googelen maar!

Veel info op YouTube hoe te gebruiken, reviews enz.

https://www.bol.com/nl/p/ ... 12013970-9200000056969739Zal ff kijken bedankt
quote:Starshine-2 schreef op 22 april 2017 @ 16:00:

[...]





Ik heb een tubetje tea tree barrierecreme van de tuinen en het is een wondermiddel. Ik heb wel eens dat de huid tussen mijn tenen kapot gaat. Dan smeer ik de creme erop en de volgende dag is het over.Ja wat een fantastisch spul hè?
quote:Ceylon schreef op 22 april 2017 @ 09:10:

Ik heb gisteren een (groot) deel van mijn wensenlijstje ingeslagen.



De 8h cream van Elisabeth Arden stond bij de prijsmepper voor drie euro en de dagcreme waar iemand zo blij van werd kostte nu een tientje. Let wel, zonder de korting (er ging nog 25% vanaf).



De ooggel van olaz stond bij de etos met korting, dus die had ik voor zeven euro.



De nuxe olie hadden ze bij ici paris. Je kunt kiezen tussen 50 ml of 100 ml. De prijs is twee of drie tientjes. Dus even testen en als je het wat vindt kun je beter de grote verpakking nemen, dat is dan een stuk goedkoper.

De magicdrops van collistar hadden ze niet, maar wel eenzelfde vorm van clarins. Die was rond de twintig euro. Net getest. Ik ruik hem (nog) niet, in hoeverre hij bruint weet ik nog niet.



De aunt jackies krullenpasta (werd ergens in het begin aanbevolen door iemand) is werkelijk superspul. Vier of vijf euro ofzo en ik heb vanochtend alleen maar een paar krullen moeten helpen met de krultang. Normaal fohn ik mijn haar altijd steil omdat ik anders zo´n bosje stro heb. Geen idee meer wie het schreef maar je bent dus hartelijk bedankt



En ik heb de wimperserum van het kruitvat gekocht. Mijn dochter sprong een gat in de lucht toen ze hem zag. Geen last van prikken, maar of het werkt weet ik uiteraard pas over een paar weken.



De vitistandpasta heb ik vorige week gekocht. Ik merk weinig verschil qua kleur, maar ik heb volgens mijn tandarts al één van de lichtste natuurlijke tinten die je kunt hebben. Wel waren een paar kiezen wat gevoelig sinds een pittige behandeling een paar weken geleden en dat is een stuk verbeterd, dus het waren zes goed besteedde euro´s.



De paardenshampoo heb ik laten staan, daar zit sodium lauryl sulfate in. Doorgaans bezorgt me dat een hoop jeuk op mijn hoofd, dus laat maar zitten dan.8hour Cream voor 3 euro????
Alle reacties Link kopieren
quote:Bestaardigopzich schreef op 22 april 2017 @ 16:34:

[...]



Ok tnx! Ik denk dat ik hem dan alleen voor m'n lippen en eromheen ga gebruiken, had nl wel echt vollere lippen en krijg ook van die fijne rimpeltjes om m'n lippen en dat is echt minder geworden; ook de grove porien op m'n kin waren opeens onzichtbaar dat vond ik toch wel spectaculair! Voorhoofd ook superglad dus die doe ik ook gewoon, alleen die couperosewangen sla ik dan over mooi compromis Merkte wel dat de creme die ik erop smeerde na het rollen echt opgezogen werdt als een spons, ik doe er de volgende keer een verzorgend maskertje op, kan nooit kwaad lijkt me! Hier ben ik wel heel benieuwd naar, hoe gebruik je het op je lippen en wat is precies het effect? Ik neem aan dat je lippen tijdelijk voller lijken?
quote:Floor789 schreef op 22 april 2017 @ 20:46:

Ik heb gehoord dat die zwarte maskers die je veel ziet heel slecht zijn voor je huid! Die dus niet gaan gebruiken .Nou precies dit. Weet iemand een alternatief product?
Alle reacties Link kopieren
quote:syvon schreef op 23 april 2017 @ 08:44:

[...]



8hour Cream voor 3 euro????Haha dat dacht ik ook! Zal wel een miniformaat zijn of zo? Ik heb m vorig jaar in Italië voor €20 gevonden, en vond dat al een koopje!

Dit is een oud topic. Het topic is daarom gesloten.
Maak een nieuw topic aan om verder praten over dit onderwerp.

Terug naar boven