Spel! RPG. Ontdek de troll!

30-05-2009 13:07 33 berichten
Alle reacties Link kopieren
Na alle hoaxes en troll verhalen lijkt het me leuk om onszelf een alter ego te geven, een verhaallijn te maken en niet betrapt te worden op inconsequenties. Zodra je betrapt wordt, verlies je en mag je alleen nog maar "echt" reageren. Vermeld bij elke posting je "alter Nick" en probeer elkaar te betrappen!

In mijn verhaal zal ik de volgende personage zijn, met de navolgende problematiek, die graag met andere alter ego's in discussie gaat. Je kan gewoon met een antwoord beginnen en laat jouw alter persoonlijkheid groeien online! vergeet niet je alter Nick te vermelden!!! Betrap mij en betrap elkaar, ik ga mijn best doen jullie te betrappen.

(ik reageer dan net zoals in virtual irl, soms heb ik geen tijd, maar dat zal voor iedereen gelden).Nick: Kannietmeerverder

Aangemeld: 16 maart, 2009

Geslacht: V------------------------------------------------------------------------------

Lieve Viva dames,

Ik zit met een heel groot dilemma en wil graag jullie advies. Sorry wanneer mijn verhaal een beetje lang wordt, dus degene die geen geduld hebben, die moeten maar naar een ander topic....Het zit zo... Ik ben al 6 jaar de minnares van een getrouwde vrouw. Het zijn 6 overheerlijke jaren geweest, zij is lief, mooi en geeft mij echt het gevoel dat ik leef!!!! Het probleem is dat ik net 29 ben geworden en zij dus al 42 is. Nou wil zij wel heel erg graag weg bij haar man, maar zij is erg bang dat de buitenwereld haar gaat zien als een "cougar". Dat is de reden die zij mij geeft om niet weg te gaan bij haar man en om niet bij mij in te trekken.

Ik heb zelf een huis, goede baan en ze zal bij mij niks tekort komen, dus dat kan het niet zijn! Zij zegt dat het lesbische aspect ook geen enkel probleem voor haar vormt, maar ik geloof dat niet. En het leeftijdsverschil lijkt mij eigenlijk ook wel vreemd, gezien haar man op dit moment 31 is.... Om heel kort te zijn, ik geloof haar dus niet. Ik weet nou niet of ik verder moet investeren in deze relatie of niet. Wat denken jullie? Moet ik met deze relatie stoppen?Liefs, Kannietmeerverder
Alle reacties Link kopieren
quote:Quirijn schreef op 30 mei 2009 @ 14:25:

volgens mij zit er ergens een 'foutje' in haar verhaal.. dus wij moeten reageren en vragen stellen enzo.. gewoon zoals dat altijd gaat.. en haar dan ontmaskeren als nepperd..tenminste.. dat denk ik..Ow..dat zou ook nog kunnen. Zo had ik het nog niet gezien.Quadesh..... help ons eens Wat is nou de bedoeling?
Alle reacties Link kopieren
misschien moeten we gewoon even proberen te spelen.. dan wordt het vast duidelijk (is bij kolonisten ook altijd zo! haha)daarom was ik maar vast begonnen..
Alle reacties Link kopieren
Misschien zit er idd al een fout in het verhaal, dan vind ik het wel leuk. Als die fout er dus al in zit.
Alle reacties Link kopieren
die zit er volgens mij al in... nu dus verder reageren enzo.. en dan zie je als het goed is een inconsequent antwoord en dan zeg je dat en dan is ze ontmaskerd..denk ik hoor.. haha
Alle reacties Link kopieren
Dat kan quadesh hier dan toch even melden? Maar laat maar. Ik laat het topic voor wat het is. Vindt dit niet echt een fijne instelling van TO om het niet even uit te willen leggen. Alleen dat al haalt de lol van het topic voor mij ervanaf.Zal ook niet meer komen zeuren hierHave fun en ik hoop dat jullie eruit komen!
Alle reacties Link kopieren
Jaja..Maar ik weet er dan ook nog wel eentje!!Alternick: MarieinloveHallo meiden,Ik heb een hele leuke buurman en toevallig is hij ook nog eens tandarts!! Heb wel het idee dat ik verliefd ben. Zou graag met hem willen afspreken. Hebben jullie tips voor mij hoe ik dit moet aanpakken?!
Alle reacties Link kopieren
whaaaaa (ik zou het via zijn moeder proberen..)
Alle reacties Link kopieren
Oké, het begint volgens mij een beetje te dagen. ;)

Thanx, Ambrosia, als het hier tenminste om gaat.

Maar ik zou niet weten waar de fout moet zitten. Of het moet dat woord tussen aanhalingstekens zijn, waarvan ik eigenlijk niet eens weet wat het betekent.
Het is mij: shaHla :) (Iranian version)

Dit is een oud topic. Het topic is daarom gesloten.
Maak een nieuw topic aan om verder praten over dit onderwerp.

Terug naar boven