Geen resultaten gevonden Probeer een andere zoekterm

Zoekfilters:

Vliegen van Aruba naar Bonaire

29-08-2010 20:03 7 berichten
Alle reacties Link kopieren
Ik ga binnenkort naar Aruba op vakantie. Van Aruba wil ik ook nog een aantal dagen naar Bonaire en van Bonaire weer naar Nederland.Nu vraag ik mij af welke maatschappij ik het beste kan kiezen voor de vlucht van Aruba naar Bonaire. En ook vraag ik me af of ik de vlucht moet boeken op Aruba of dat ik dat het beste vanaf Nederland kan doen. Heeft iemand hier ervaring mee?Alvast bedankt voor een reactie.mfg,Jan
Alle reacties Link kopieren
Je kan daar gewoon een vlucht nemen met een lokale maatschappij. Kan je ter plaatse regelen Volgens mij gaan er 2 of 3 per dag.

Weet de namen vd lokale maatachappijen niet meer, maar dat kan je online vast wel vinden.
Alle reacties Link kopieren
Neem anders even contact op met Maduro travel, gespecialiseerd in de Antillen. Ik weet dat ze kantoren op Aruba hebben, dus ze kunnen je vast verder helpen. En misschien kun je via hun site wel al iets regelen.Succes en heel veel plezier!
Alle reacties Link kopieren
Denk echter wel dat NL-Aruba-Bonaire-Aruba-NL goedkoper is dan NL-Aruba-Bonaire-NL
Alle reacties Link kopieren
In reisgidsen staan vaak combipakketten, maar ook ook de prijzen van losse vluchten en locatie. Die tussenvluchten zijn echt niet duur. Het is ook een erg korte vlucht. Gelukkig maar, want het is een klein en ongemakkelijk vliegtuig als je het vergelijkt met de Nederlandse jets.
Alle reacties Link kopieren
Hoi Jan, check deze website: http://www.tiara-air.com/m, zij vliegen direct op Bonaire (zonder tussenstop in Curacao). Je kan daar meteen een ticket boeken.

Ik denk wel dat je goedkoper uit bent als je een retour neemt NL-Aruba, in plaats van NL-Aruba heen en Bonaire-NL terug. De vliegtuigmaatschappijen, zoals KLM, hebben bij mijn weten geen tussenstop op Bonaire vanaf Aruba naar Nederland.
Alle reacties Link kopieren
Je kunt ook met dae gaan. Is ook een goedkope en goede maatschappij met 3 vluchten per dag.

Dit is een oud topic. Het topic is daarom gesloten.
Maak een nieuw topic aan om verder praten over dit onderwerp.

Terug naar boven