Ben ik te "streng" voor mijn vriend

19-01-2018 09:28 91 berichten
Alle reacties Link kopieren
Goedemorgen,

Vier jaar heb ik nu een relatie met mijn vriend. Hij is 45, ik ben 40. We zouden gaan samenwonen maar eigenlijk twijfel ik enorm.

Het laatste jaar is mijn vriend anders dan anders. Makkelijk is hij nooit geweest, een echte binnenvetter die niet over problemen wil praten. Hij is best snel boos. Slaan doet hij niet maar wel snel schreeuwen en met deuren slaan. Ik ben nogal zacht van aard. Ben geen ruziemaker en verhef nooit mijn stem. Hij doet dit wel, als ik ergens over wil praten en hij wil dit niet dan verheft hij gelijk als waarschuwing zijn stem. Ga ik dan door dan wordt het schreeuwen, met deuren smijten en loopt hij hard bonkend, zich groot en breed makend door het huis heen. Dan stop ik maar met praten, want anders is het hommeles. Zo deed hij altijd al.

Nu het laatste jaar wil hij savonds altijd vroeg naar huis want hij is moe. Oke dat kan. Nu ben ik er helaas per toeval achtergekomen (alles stond nog open en ik zou zoeken op zijn laptop welke films er draaien) dat hij dan thuis nog eens een paar uren achter zijn laptop kruipt en op sexchat sites zit. Ook bekijkt hij webcamgirls en probeert hij contact te leggen want hij heeft profielen daar. Zelf heeft hij geen webcam naar ik weet.
Nu zullen veel mannen dit wel doen dus ben ik te streng als ik hier best boos om ben?

Probleem is, ik vroeg aan hem wat dit was en hij werd gelijk woest. Was allemaal spam en hij heeft niets gedaan. Hij liegt, want ik heb (ja heel slecht van mij) zijn laptop doorgekeken toen ik die sekssites open zag staan. De tijden dat hij zogenaamd sliep omdat hij moe was zat hij achter zijn laptop naar vrouwen te kijken.

Het liegen vind ik erg, en dat hij dan.zo kwaad wordt dat er geen gesprek meer mogelijk is.
Is het normaal dat mannen dit doen, op hun laptop?

Verder is hij goed voor me, helpt me met veel dingen en ergens heen gaan is altijd gezellig. Ik weet niet wat ik moet doen, weet niet wat normaal is...
Alle reacties Link kopieren
Hét moment om streng te zijn voor jezelf!

Nooit meer zó'n klootviool de ruimte geven om je te voelen zoals je je nu voelt.

Ik wens dat hij je voor nu en altijd negeert opdat je een mooi iemand mag ontmoeten. Want je verdient zoveel meer dan dit...

Sterkte vrouw, je kan het.. :hug:
Nou ja.. dat dus..
Liegen, dreigen, schreeuwen en vervolgens negeren.
Hem gelijk op alles blokkeren, wat een engerd. En nooit meer kontakt met hem opnemen!

Hij is gehackt en vervolgens gaat iemand op afstand op zijn laptop zitten chatten :rofl:
Hoe verzint hij het.....
Alle reacties Link kopieren
Wat valt er in godsnaam nog te bespreken?
This user may use sarcasm and cynicism in a way you are not accustomed to. You might suffer severe mental damage.
Alle reacties Link kopieren
Hij is stampend nog wel weg gelopen... wat een peuter. Nou gezellig een volwassen kind van 45.
Maak van deze gelegenheid gebruik om de relatie te beeindigen. Echt, dit is NIET normaal. Mijn man (en ik) houden best van porno, maar we gaan niet achter elkaars rug om naar contacten zoeken. Maar dat is het minste van je problemen.

Stampvoeten, gefrustreerd doen, zich groot maken, schreeuwen en schelden?! Hell no. Weg ermee! Echt, dit verdien je niet en nogmaals: het is NIET normaal.
Alle reacties Link kopieren
Ik zou niet gaan samen wonen ik zou hem niet trekken om me heen ik zou zelfs al weg zijn eigenlijk.
Hij is mooi opgeruimd dus. Kun je nu een leuk leven gaan hebben, zonder die nare vent!
Wees lief voor jezelf en kijk niet meer achterom. Geef hem geen ruimte meer om met smoesjes te komen. Je hebt hem geconfronteerd met zijn gelieg en smoesjes, en nu is hij eigenlijk kwaad op zichzelf omdat hij door jou is betrapt.
Wat een stakker.

Je moet er niet aan denken dat je met hem was gaan samenwonen en je iedere dag in deze stressvolle ellende zou zitten. Zou je nog helemaal aan jezelf gaan twijfelen ook. Niet meer doen. Laat hem een ander slachtoffer zoeken.
Sterkte. :hug:
Alle reacties Link kopieren
Een vriend die steeds kwaad zou zijn, stampen, met deuren slaan en schreeuwen...

1x kan gebeuren daarna zou ik ermee kappen
JustcallmeTuT schreef:
21-01-2018 14:20
Mooi. Opgeruimd staat netjes. Beter zo’n vent kwijt dan rijk.
Achterlijke gladiool :proud:

Sterkte en laat je niet ompraten. Je bent beter waard.
+1
Alle reacties Link kopieren
en als een peuter dreigen zijn laptop stuk te gooien

Ik had hem laten begaan :hyper:
pearle schreef:
21-01-2018 16:12
en als een peuter dreigen zijn laptop stuk te gooien

Ik had hem laten begaan :hyper:
Nou inderdaad, zijn laptop, zijn probleem. Misschien kan hij zichzelf erachteraan kapotgooien. Bitch bye.
Alle reacties Link kopieren
Had hij het maar stuk gegooid want dan is is zoeken van seksuele contacten via zijn laptop ook voorbij. Ik had gezegd doe maar wel ff buiten en niet op mijn mooie vloer, trek de deur meteen achter je dicht.
This user may use sarcasm and cynicism in a way you are not accustomed to. You might suffer severe mental damage.
Alle reacties Link kopieren
Problemen zijn er altijd, hoe goed je relatie ook is. Maar de kracht van je relatie zit hem in hoe goed je die problemen SAMEN aan kan pakken.
Nu gaat het om webcammen, maar wat als jullie een ander probleem hebben? Ga je hem altijd zijn zin geven omdat hij anders ontploft?

Ik hoop dat je sowieso beseft hoe idioot het is dat iemand dreigt zijn eigen laptop kapot te gooien als je een probleem probeert te bespreken. Maar ik hoop vooral dat je beseft dat je op deze manier geen goede relatie op kan bouwen met iemand. Of er moet een berg therapie aan te pas komen, OF je kan beter een andere vriend zoeken. Eentje die niet liegt en waarmee je normaal kan praten, ook over moeilijke dingen. Dat zou de BASIS van elke relatie moeten zijn.
Alle reacties Link kopieren
Luister naar je gevoel! Het wordt niet meer zo leuk als in het begin. Dat was namelijk een beetje geacteerd om je te versieren, denk ik zomaar. Waar 2 vechten hebben inderdaad twee schuld, maar dat is hier niet van toepassing.

🙏
Laten we hopen dat die verlate inbreng de doorslag heeft gegeven Egel.

Dit is een oud topic. Het topic is daarom gesloten.
Maak een nieuw topic aan om verder praten over dit onderwerp.

Terug naar boven