Geen resultaten gevonden Probeer een andere zoekterm

Zoekfilters:

Vriend blokkeert me, andere man..

06-12-2018 18:03 111 berichten
Alle reacties Link kopieren Quote
Hallo allemaal,

Op dit moment gaan er 10000 gevoelens door me heen.

Ik ben 4 jaartjes samen met m’n vriend. Altijd erg gelukkig geweest, en nog nooit zo stapel geweest op iemand als op hem.

We wonen al 1,5 jaar samen, eerst appartement gehuurd, sindskort een huisje gekocht samen.

Een huis met weliswaar héél veel werk., Aangezien ik geen goede band heb met m’n moeder, zijn we tijdelijk gaan logeren bij m’n schoonouders.

De werken in het huis gaan niet vooruit, er weegt een enorme stress op ons want uiteraard zijn we niet van plan om hier een jaar te wonen.. hoewel we wel op de goede weg zijn..
Vriend heeft onlangs een nieuwe job aangenomen, waar hij zich hé-le-maal niet amuseerde, daardoor zat hij weken niet goed in z’n vel. Keek niet meer naar me om, geen affectie, een knuffel was teveel, draaide met z’n ogen toen ik wat vroeg. Alsook intimiteit was heeeeel ver te zoeken. Zo hebben we 2 maanden geen seks gehad (wat ik wel heel belangrijk vindt in een relatie), NIETS van lichamelijk contact. Kortom, ik had het gevoel dat hij alle contact met mij blokkeerde. Zowel emotioneel als fysiek.
Ik heb zóveel moeite gedaan om met hem erover te praten, een hart onder de riem te steken, maar hijzelf is heel erg gesloten en ik krijg er niets uit..

Op een avond kwam hij thuis met een big smile op zijn gezicht. Ik vroeg hoe zijn werkdag was, waarop hij greinsde “Ik heb mijn ontslag ingediend!”
Oke, goed. Maar hij heeft geen ander werk voorzien, en in een impulsieve bui zijn job opgegeven.
Dus, nu zit hij al een week thuis, terwijl de rekeningen maar blijven oplopen en ik het gevoel heb dat het allemaal voor mij is.
Los van dit, heb ik 3 weken geleden te horen gekregen dat m’n tante kanker heeft.
Heel veel traantjes gelaten, want enkele jaren geleden is mijn nonkel ook overleden aan kanker, en zag deze hele donkere en zware periode als een flits opnieuw voor mijn ogen.
Ook toén had ik geen steun aan hem, die was uiteindelijk alleen maar bezig met zichzelf. Een echt verlies heeft hij ook nog niet meegemaakt, dus weet hij niet hoe het voelt.

Alles komt samen. De stress, het huis, onze voorlopige woonplaats, vriend die de voorbije weken als een kamerplantje geleefd heeft, ziekte, en noem maar op.

Elke ochtend luister ik naar de radio. Een heel grappig team (2 pers) presenteren iedere morgen. Er wordt altijd erg veel in gelachen, en er worden fijne topics in besproken.

Op een dag, stuurde ik naar de radio zelf dat ze telkens mijn dag goed maken.
Nooit gedacht dat ik antwoord zou krijgen, wat plots wel gebeurde.

De mannelijke presentator antwoorde, en vroeg of ik een lied wou aanvragen voor mijn zieke tante.

Eventjes geen contact meer gehad, tot hij me volgde op instagram. Hij begon te praten, niets speciaal.

Vorige week waren we met enkele vrienden op een feestje, waar hij ook was met de radio. Zelf wisten we van niéts!

Hij kwam naar ons toe en zo hebben we elkaar wat beter leren kennen.

Het is echt een super lieve, charmante én knappe man.
Onze gesprekken zijn dieper geworden nadien, waardoor ik toch meer en meer een gevoel vond bij hem wat ik niet terug vond bij mijn eigen vriend.
Hij hád het zelf niet door, dat ik de laatste tijd wat meer afwezig was.
Toch nam ik keer op keer de stap om wat intimiteit aan te gaan met m’n vriend, maar telkens wees hij me af.
Eigenlijk heeft hij nooit initiatief genomen in onze relatie, op dat vlak althans.
Deze week wou ik eens voorspel doen met hem, ik weet dat hij dat niet graag doet, maar toch probeerde ik het.
Ik vroeg of hij me wou vingeren, dat deed hij, 2minuten, maar met zuchten, blazen en draaiende ogen. Hij ziet er het nut niet van in, en vond het “vies”.

Ik ben toen nog nooit zo vernederd geweest als vrouw, ik vond het zo erg. Ben van hem afgesprongen en hebben geen woord meer gezegd tegen elkaar.

De dag erna stuurde die andere man terug, en doordat ik op dit moment écht geen raad vond met mezelf, ben ik op zijn berichtjes ingegaan.
Af en toe belde hij me, om te vragen hoe het met me gaat. Hij weet in grote lijnen hoe de situatie was, ben niet in detail gegaan.

Ik voelde me meer en meer aangetrokken tot deze man. Er ging geen dag voorbij dat we elkaar niet stuurden.

Uiteindelijk vroeg hij vorige week aan me, of ik eens wilde langskomen om naar de studio te gaan kijken. Weliswaar met nog enkele andere personen ( collega’s/vrienden van hem)
Dit heb ik besproken met mijn vriend, maar het kon hem allemaal niet schelen wat ik deed, dus hij vond het goed.

Dus gisteren, ben ik naar die man geweest. Met een enorm schuldgevoel, en tegelijkertijd voelde het fantastisch goed.

We zijn samen met enkele vrienden gaan kijken naar de studio, samen gelachen, plezier gemaakt. Toen vroeg hij of ik zin had om nog eens mee te gaan naar zijn huis, om samen de dag af te sluiten en iets te drinken.

Ik twijfelde, maar ben uiteindelijk meegeweest.
We zijn beiden beginnen praten, over ons privé leven, en echt diepgaande gesprekken. Ik voelde me ZO GOED en zo rustig bij hem. Tot in zeker zin ook wel aangetrokken.
We hadden lol samen.
Plots, toen de gesprekken iéts te persoonlijk werden, zei hij tegen mij “kom, geef me eens een knuffel!”. Ik twijfelde, maar deed het..

Zo hebben we de hele avond samen op de bank gehangen, en lag zijn arm rond mijn nek. Af en toe een kusje op mijn voorhoofd.
Ik kon bijna overgeven van de stress en omdat ik weet dat het gewoon not done is, maar tegelijkertijd voelde ik me zo geliefd.

Zo hebben we de hele avond gepraat & enkel geknuffeld. Hij heeft niéts geprobeerd, geen vinger naar me uitgestoken. Geen kus, niets.
Maar het voelde zo goed, iets wat ik een lange tijd heb moeten missen in mijn eigen relatie.

Ook hangt er een enorme seksuele sfeer tussen ons, maar beiden hebben we niet toegegeven omdat we weten dat het niet mag en niet kan.

Ik ben rond 23u vertrokken, met mijn hoofd in de wolken. Het voelde zo goed..
ik wist niet wat me overkwam..

Ik weet het mensen, het is heeeel erg fout. Ikzelf ben ook erg tegen bedriegen, maar op zo’n moment wist ik niet wat me overkwam, en voelde ik me erg eenzaam.

Nu kan ik hem niet meer uit m’n hoofd zetten, denk ik er de hele tijd aan, en sturen we elkaar nog.

Ik wil ook niet alle contact met hem verbreken, hij was er voor me toen niemand anders er was.
We schelen heel veel in leeftijd, waardoor we beiden weten dat het onmogelijk is.

Ik ben eerlijk geweest tov mijn vriend van mijn gevoelens voor deze persoon, en dat het een teken is dat er iéts moet veranderen tussen ons.
Al bij al reageert hij kalm, en begrijpt hij mijn positie. (What the hell?)

Ik weet even niet wat ik moet doen, ik weet dat het fout is.. maar het is sterker dan mezelf.

Hopelijk niet teveel negatieve reactie’s, die kan ik echt missen..

Liefs
In plaats van te gaan geilneven bij DJ Granpa, misschien eens goed nadenken en bepraten of er nog muziek (patsboem) zit in jullie relatie.

Zo ja, doe er wat aan.

Zo nee, maak het uit en leef je uit.
Alle reacties Link kopieren Quote
Dus eigenlijk is dit topic om te horen dat je niks verkeerd hebt gedaan en dat je met je vriend een gelukkig leven tegemoet gaat.

Komt vast wel weer goed.
Alle reacties Link kopieren Quote
Sjulia schreef:
06-12-2018 19:31
Jouw waarheid. Ik denk er bijvoorbeeld weer heel anders over. TO, lijkt het je echt een goed idee verder te gaan met dit huis? Zie je echt oprecht een toekomst met deze man?
Ik baseer me op de feiten die TO hier meldt. Daar zit weinig van 'mijn waarheid' bij.
Als het gras bij de buren altijd groener is dan is het kunstgras
Alle reacties Link kopieren Quote
TanteBedelia schreef:
06-12-2018 18:12
Ik hou ook van kaas en jam, beide gaat niet samen.
Huh wat zeg jij nou? Dat is 1 van de lekkerste combi’s op brood!
Life is short, smile while you still have teeth
Alle reacties Link kopieren Quote
Pinda-Kaas schreef:
06-12-2018 19:30
Die twee maanden geen seks is nog tot daaraan toe, maar iemand waar ik een financiële verantwoordelijkheid mee aan ben gegaan in de vorm van een koophuis die me zonder enig overleg vooraf, doodleuk meedeelt dat hij zijn baan heeft opgezegd en mij laat opdraaien voor alle lopende kosten zoals een hypotheek en de verbouwing van genoemd huis...hier was de pleuris uitgebroken.

dat hele verhaal met die DJ dat doe jij helemaal zelf. Niets van dit overkomt jou zomaar buiten jouw macht om. Ben je op zoek naar een narratief waar het ok is om uit de relatie te stappen? Namelijk dat je verliefd bent op een ander? Zijn alle andere redenen die je hebt opgeschreven niet voldoende? Volgens mij namelijk wel.

Verder is het nog een mogelijkheid dat je vriend gewoon psychisch zo erg in de put zit dat hij je daarom zo vreselijk behandelt en geen rekening met je houdt en niet liefdevol is naar jou. Zou kunnen.

Vreselijke situatie, neem aan dat je uit 96' komt dus dan ben je 22/23 en zit je aan je vriend vast met een koophuis en omdat je bij je schoonouders inwoont, terwijl hij zich als een lul gedraagt

ik zou ervoor bedanken
Neen hoor, ik ben zeker niet opzoek naar een andere relatie. Dan nog, moest het nu over en uit zijn, zou ik de eerste jaren geen vent meer moeten hebben. Althans, niet meer zo een diepe hechting aangaan.

Het financiele onderwerp, tjah. Wat kan ik erover zeggen. Hij hoopt dat hij kan beginnen op een andere plaats, waar hij tot nu toe 1x voor gesolliciteerd heeft. Verder zoekt hij niet naar nog andere oplossingen.. Dus als hij die “gehoopte job” niet kan strikken, staan we weer geen meter verder..
Waar ik me het meest druk om maak, is dat hij zich er helemaal “chill” bij voelt en denkt dat het een soort vakantie is..

Hij zag er énorm tegenop om naar zijn oud werk te gaan, wat natuurlijk speelt op een persoon. Zo heb ik ook een gelijkaardige situatie gehad in het verleden.

Ik ben inderdaad 22, en neen dit is niet wat ik wil in het leven. En ja, er is werk aan.. Maar dit wil ik dan ook 100% de kans geven om het te doen slagen.
Alle reacties Link kopieren Quote
Malagueña schreef:
06-12-2018 19:35
Huh wat zeg jij nou? Dat is 1 van de lekkerste combi’s op brood!
nou, wilde ik net zeggen inderdaad
Alle reacties Link kopieren Quote
Zoals je schrijft over je vriend....maak het uit en ga verder proberen, met het mannetje van de radio, of dat wat kan worden. Zo niet, dan ben je vrij! En kan je doen wat je wil zonder gewetenswroeging....succes & sterkte ermee!
zimi schreef:
06-12-2018 19:33
Dus eigenlijk is dit topic om te horen dat je niks verkeerd hebt gedaan en dat je met je vriend een gelukkig leven tegemoet gaat.

Komt vast wel weer goed.

Dit druipt er wel vanaf ja. Je wil stiekem gaan knallen met de begripvolle ouwe vos, maar ook de zekerheid van die lamlendige vriend van je niet opgeven. Dat is niet netjes.

Je MOET kiezen.
Pepernootje1996 schreef:
06-12-2018 19:27
Hij vond het voorspel vies.. Was ook vernederd ;) Hij zei dat dit niet naar mij toegericht was, gewoon in het “algemeen”. Ik weet niet hoe ik me hierbij moet voelen :)

Ik dacht erover na om even bij m’n ouders te gaan wonen, maar dit lijkt me ook geen optie..
Kom je er na 4 jaar relatie achter dat hij voorspel vies vindt? :O wat deden jullie al die jaren in bed dan?
Alle reacties Link kopieren Quote
Weet je zeker dat je vriend op vrouwen valt?
Hello, can you hear me?
Alle reacties Link kopieren Quote
Jou soon to be ex is geen vrouw waard. Wat n hork.
Communicatie en intimiteit is naast vertrouwen de basis van een relatie.
Alle 3 de peilers bestaan niet of wordt aan gezaagd.
Dump die knakker.
Duik als afleiding een keer t bed in met die geile DJ en vergeet daarna beide.
Ga van jezelf houden en bouw een stabiel leven op.
Je zal ze vast en zeker allemaal op een rijtje hebben, ik twijfel alleen wel aan de juiste volgorde. (Cateautje)
Alle reacties Link kopieren Quote
Pepernootje1996 schreef:
06-12-2018 19:41
Neen hoor, ik ben zeker niet opzoek naar een andere relatie. Dan nog, moest het nu over en uit zijn, zou ik de eerste jaren geen vent meer moeten hebben. Althans, niet meer zo een diepe hechting aangaan.

Het financiele onderwerp, tjah. Wat kan ik erover zeggen. Hij hoopt dat hij kan beginnen op een andere plaats, waar hij tot nu toe 1x voor gesolliciteerd heeft. Verder zoekt hij niet naar nog andere oplossingen.. Dus als hij die “gehoopte job” niet kan strikken, staan we weer geen meter verder..
Waar ik me het meest druk om maak, is dat hij zich er helemaal “chill” bij voelt en denkt dat het een soort vakantie is..

Hij zag er énorm tegenop om naar zijn oud werk te gaan, wat natuurlijk speelt op een persoon. Zo heb ik ook een gelijkaardige situatie gehad in het verleden.

Ik ben inderdaad 22, en neen dit is niet wat ik wil in het leven. En ja, er is werk aan.. Maar dit wil ik dan ook 100% de kans geven om het te doen slagen.
ik denk ook niet dat je op zoek bent naar een andere relatie. Ik denk dat je bewust of onbewust een situatie aan het creëren bent die het onhoudbaar gaat maken. In de vorm van dat gehannes met die radioman. Je papt niet zomaar met een ander aan.

je gaat verder niet in op het feit dat hij een grote beslissing heeft genomen die gevolgen heeft voor jullie beiden zonder jou daarover te consulteren. Snap echt niet dat je dat god praat met: hij vond zijn werk niet leuk. Dat gaat over wat je van elkaar mag verwachten in een relatie.

Het komt over alsof er vrij fundamentele zaken niet goed zitten, je reageert hier ook elke keer wel maar je blijft maar om de hete brei heendraaien en ontwijkende antwoorden geven. Wat wil je met dit topic bereiken?
Alle reacties Link kopieren Quote
Oudblond schreef:
06-12-2018 19:28
Soms is de waarheid gewoon niet zoet.
De waarheid? Je bedoeld wat jij vind is niet zoet. Je doet net alsof wat jij vind een vast gegeven is. Ik vind het bijvoorbeeld hartstikke normaal dat problemen in een relatie worden besproken met een vriend(in) en zie knuffelen niet als iets dat alleen hoort binnen een liefdesrelatie.
Alle reacties Link kopieren Quote
Het risico van een OP met veel details is dat mensen zoals ik gaan zeiken over die details. Hoe kunnen de rekeningen zich opstapelen na pas een week zonder zijn inkomsten? Mag hopen dat de financiën op orde zijn als jullie een huis hebben gekocht.
Alle reacties Link kopieren Quote
Pepernootje1996 schreef:
06-12-2018 19:41
Neen hoor, ik ben zeker niet opzoek naar een andere relatie. Dan nog, moest het nu over en uit zijn, zou ik de eerste jaren geen vent meer moeten hebben. Althans, niet meer zo een diepe hechting aangaan.

Het financiele onderwerp, tjah. Wat kan ik erover zeggen. Hij hoopt dat hij kan beginnen op een andere plaats, waar hij tot nu toe 1x voor gesolliciteerd heeft. Verder zoekt hij niet naar nog andere oplossingen.. Dus als hij die “gehoopte job” niet kan strikken, staan we weer geen meter verder..
Waar ik me het meest druk om maak, is dat hij zich er helemaal “chill” bij voelt en denkt dat het een soort vakantie is..

Hij zag er énorm tegenop om naar zijn oud werk te gaan, wat natuurlijk speelt op een persoon. Zo heb ik ook een gelijkaardige situatie gehad in het verleden.

Ik ben inderdaad 22, en neen dit is niet wat ik wil in het leven. En ja, er is werk aan.. Maar dit wil ik dan ook 100% de kans geven om het te doen slagen.
Om wat te doen slagen?
Alle reacties Link kopieren Quote
Je huidige relatie is op sterven na dood. Kap ermee, dat gaat je niet gelukkig maken.
Alle reacties Link kopieren Quote
Waarom heb je in vredesnaam een topic geopend? Meid, als jij dit een leuke relatie vindt, wat zal ons dat dan verder boeien? Al blijf je tot je honderdste met deze vent en ga je vreemd met 10 DJ's, wat kan ons dat nou schelen?
Open dan alleen geen topic.
Alle reacties Link kopieren Quote
Pepernootje1996 schreef:
06-12-2018 19:41
Neen hoor, ik ben zeker niet opzoek naar een andere relatie. Dan nog, moest het nu over en uit zijn, zou ik de eerste jaren geen vent meer moeten hebben. Althans, niet meer zo een diepe hechting aangaan.

Het financiele onderwerp, tjah. Wat kan ik erover zeggen. Hij hoopt dat hij kan beginnen op een andere plaats, waar hij tot nu toe 1x voor gesolliciteerd heeft. Verder zoekt hij niet naar nog andere oplossingen.. Dus als hij die “gehoopte job” niet kan strikken, staan we weer geen meter verder..
Waar ik me het meest druk om maak, is dat hij zich er helemaal “chill” bij voelt en denkt dat het een soort vakantie is..

Hij zag er énorm tegenop om naar zijn oud werk te gaan, wat natuurlijk speelt op een persoon. Zo heb ik ook een gelijkaardige situatie gehad in het verleden.

Ik ben inderdaad 22, en neen dit is niet wat ik wil in het leven. En ja, er is werk aan.. Maar dit wil ik dan ook 100% de kans geven om het te doen slagen.
En als dat koophuis er niet was geweest? Wat dan? Was je dan wel weggegaan?
"De cursus rietdekken is afgelast".

"Riet is ziek"
Alle reacties Link kopieren Quote
Star² schreef:
06-12-2018 18:05
Te lang, teveel details, blabla.
Precies dit !!!

Leuk verhaal maar totaal ongeloofwaardig.
fashionvictim schreef:
06-12-2018 21:34
Waarom heb je in vredesnaam een topic geopend? Meid, als jij dit een leuke relatie vindt, wat zal ons dat dan verder boeien? Al blijf je tot je honderdste met deze vent en ga je vreemd met 10 DJ's, wat kan ons dat nou schelen?
Open dan alleen geen topic.
Ze wil onze steun. Dat het heel begrijpelijk is met zo'n lul van een vriend dat je je dan lekker laat verwennen door die aardige ouwe heer.
Alle reacties Link kopieren Quote
Pinda-Kaas schreef:
06-12-2018 20:25
ik denk ook niet dat je op zoek bent naar een andere relatie. Ik denk dat je bewust of onbewust een situatie aan het creëren bent die het onhoudbaar gaat maken. In de vorm van dat gehannes met die radioman. Je papt niet zomaar met een ander aan.

je gaat verder niet in op het feit dat hij een grote beslissing heeft genomen die gevolgen heeft voor jullie beiden zonder jou daarover te consulteren. Snap echt niet dat je dat god praat met: hij vond zijn werk niet leuk. Dat gaat over wat je van elkaar mag verwachten in een relatie.

Het komt over alsof er vrij fundamentele zaken niet goed zitten, je reageert hier ook elke keer wel maar je blijft maar om de hete brei heendraaien en ontwijkende antwoorden geven. Wat wil je met dit topic bereiken?
Aandacht
Alle reacties Link kopieren Quote
Maak het uit met je vriend en ga verder met die presentator! Je vriend klinkt niet leuk en die andere man wel.
Alle reacties Link kopieren Quote
MarkSD schreef:
06-12-2018 22:34
Ze wil onze steun. Dat het heel begrijpelijk is met zo'n lul van een vriend dat je je dan lekker laat verwennen door die aardige ouwe heer.
Dat vind ik ook begrijpelijk.
Alle reacties Link kopieren Quote
Pepernootje1996 schreef:
06-12-2018 18:23
Wat wel goed is, dit zijn eigenlijk de enige 2 dingen die niet oké zijn.

Hij heeft een hart van goud, roddelt nooit, heeft op andere manieren wel erg veel respect voor me, zal hoedanook nooi vreemdgaan.

Hij is gewoon meer op zichzelf..
Wat heb je daar allemaal aan als hij je niet wil vingeren omdat hii dat vies vindt, niet communiceert en geen affectie toont?
Alle reacties Link kopieren Quote
Pepernootje1996 schreef:
06-12-2018 18:40
Heb ik al meerdere malen gedaan. Hijzelf zegt dat hij er niet zo zeer mee inzit, dat die “andere” maar voor eventjes is, want een toekomst samen in onmogelijk.
Ik hoop dat het een bevlieging is. Het is wel een feit dat ik me ervoor openstel. Argh..
Als hij het toch niet erg vind dan kan je er net zo goed mee doorgaan. Het boeit hem toch niet dus voor je vriend hoef je je niet in te houden.

Anonymous
Om te kunnen reageren moet je ingelogd zijn

Terug naar boven