2 jaar lang geen seks of intimiteit

03-06-2020 18:08 276 berichten
Alle reacties Link kopieren
Hallo allemaal,

Dit is mijn eerste topic. Heb er lang over nagedacht om dit online te zetten, maar ben benieuwd naar de meningen van een ander.

Op het moment zit ik een relatie van +/- 10 jaar met mijn vriendin. Ik ben zelf 29 en zij is 30. De afgelopen 2 jaar ontbreekt het aan enige vorm van intimiteit of seks. Aan het begin van onze relatie was de intimiteit en seks er wel. Dit kwam volgens mijn vriendin vooral voort uit spanning en nieuwigheid. De jaren erna werd het al steeds minder, alsook nam ze nooit het initiatief. De afgelopen 2 jaar is er niks geweest wat er ook maar een klein beetje van in de buurt komt. Meerdere malen heb ik dit onderwerp proberen te bespreken met haar, alleen telkens geeft ze aan er geen behoefte aan te hebben om dit te bespreken. Zodoende heb ik de bal 4/5 maanden geleden bij haar weggelegd, alleen is het onderwerp tot nu toe niet aan bod gekomen. Na zoveel maanden breekt het mij toch behoorlijk op, wat vaker lijdt tot ruzie’s (over andere zaken).

Het is een prachtmeid en in alles levelen we goed en wil met haar oud worden, alleen kan ik niet leven met het niet hebben van intimiteit of seks. Heb van alles geprobeerd om er over te praten of eventueel met een professional, maar alles slaat ze af.

Hebben jullie eventueel tips of ideeën?
Alle reacties Link kopieren
Peroxidetim schreef:
07-07-2020 09:34


Waar wij als man fysiek gewoon ons ding kunnen doen, werkt dat voor vrouwen niet zo.
juist vrouwen kunnen gewoon 'hun ding doen', bij ons hoeft niks hard te worden

Dit is een oud topic. Het topic is daarom gesloten.
Maak een nieuw topic aan om verder praten over dit onderwerp.

Terug naar boven