BDSM, voor de liefhebbers - deel VII

25-02-2021 19:13 1777 berichten
Alle reacties Link kopieren Quote
Al sinds de oudheid bestaat er op dit forum een 'centraal' BDSM topic. Het clubje SM-ers is niet zo heel erg groot, dus het lijkt af en toe misschien alsof het een besloten topic is, maar niets is minder waar! Dus wil je meepraten, je hart luchten, gênante vragen stellen of wat dan ook, over welke variant van BDSM dan ook, stort jezelf er in, je wordt met open armen ontvangen. Het wordt daarbij wel gewaardeerd als je, je even voorstelt.

Het vorige topic vind je hier.
seks/bdsm-voor-de-liefhebbers-deel-vi/l ... 439098/120


Aangezien de meeste mensen die net komen kijken nog op zoek zijn naar zo veel mogelijk informatie zijn hier wat links naar sites die Viva forummers in het verleden hebben aangedragen:


Deviance & Desire
http://www.devianceanddesire.com/

Kink Aware Info
https://kinkawareinfo.wordpress.com/

Marijkes Praktijken
http://marijkespraktijken.nl/

Submissive Guide
https://submissiveguide.com/

Wandering Spirits
http://www.wanderingspirits.nl/

Klein detail, naast gewone heerlijke geile ranzigheid komen er hier ook een hoop emoties om de hoek kijken. Mensen delen hier hun persoonlijke ervaringen en belevingen, het is daarbij belangrijk dat iedereen zich vrij voelt om dat te doen. Wees daarom altijd respectvol, ook als hun kink en beleving niet dezelfde is als de jouwe. Onthoud: YKINMKBYKIO of te wel: Your kink is not my kink, but your kink is okay


En omdat BDSM een zeer serieuze zaak is, ahum

een paar filmpjes
https://www.youtube.com/user/CountBoogie
I do cross stitch; so you know that I have the patience to stab something a thousand times
Ik sluit me aan bij de rest en ik geef je:

Afbeelding

om je frustraties wat te dempen.
anoniem_6428789dcd711 wijzigde dit bericht op 27-02-2021 20:09
38.78% gewijzigd
Present. Zou ook hier willen meeschrijven vanuit meeleesmodus.

Net heb ik mijn tweede date (of PAK) met een dominante man achter de rug. Ik ben nieuw hierin.

Toevallig dat jullie het hebben over frustraties afreageren. Ik wilde de afspraak van vandaag in eerste instantie niet door laten gaan omdat ik zwaar boos (en verdrietig) was om een bepaald situatie van een tijd terug. Van te voren over gehad met hem en na een heel fijn gesprek toch door laten gaan.
Dat vertaalde zich ook in mijn gedrag. Ik voelde me zowel kwetsbaar, opstandig, uitdagend, lief en heel boos. Kortom, een interessante mix aan emoties. Dat wist ik van te voren en ik was tegelijkertijd nieuwsgierig hoe dit zou uitpakken. Waar ik mezelf tijdens de eerste date wat meer een toeschouwer voelde, was ik er nu helemaal bij met al mijn emoties. Dat maakte het intenser. Ik merkte dat ik wat meer uitlokte, meer verzette, bijdehand gedrag vertoonde en veel tegengas gaf. Ik ben weer wat verder gegaan en ik geniet er dus van, al voelt het nu wat surrealistisch aan. Ik moet eraan wennen dat ik erop kick dat iemand mij in het spel pittig aanpakt, dat ik het lekker vind als iemand mij hoer of slet noemt en ik mij onderdanig mag onderwerpen. Het zoet of al het vanille tussendoor of erna smaakt nog vele malen zoeter. Lief zijn we ook, tot het ontroerende toe. Het voelt goed. Hij pikt mijn signalen goed op en ben zelf ook duidelijk in wat ik wil.
Voor nu moet ik nog landen, we hebben veel contact en volgens mij ga ik eerst enorm veel maffen. Kanonne, wat een dag.
Poeh dat klinkt mooi StardustZiggy! Heftig en herkenbaar en alles.

Die emotie herken ik deels, ik heb afgelopen date echt ultieme orgasmes gehad en zo intens heftig dat ik ervan moest huilen. Bizar gevoel.
Dank voor alle fijne woorden, inzichten en man-hugs :biggrin:

Mijn dilemma zat een beetje in twee aspecten. Ik wil graag spelen vanuit begeerte en liefde, dus vroeg ik mij af of mijn motivatie wel tot een positieve ervaring zou leiden. En ik vroeg mij af of ik zelf 'gecontroleerd' genoeg zou zijn om een fijn spel te doseren.

Ik was niet bang voor verlies van controle; maar meer bang dat het niet zou werken.

Het werkte wel en was eigenlijk verrassend gelijk aan anders. Het was een fijn fysiek gesprek. Fijn om te weten dat we ook hierover goed kunnen praten. 8-)
Ah tof, goed om te lezen Shifty!
Mooie ervaring Stardust. Ben je gaan daten met hem vanuit een relatie “wens” of heb je uit jezelf bepaalde gevoelens ontdekt en ben je van daaruit “opzoek” gegaan naar een dominant?

Ik merk bij mezelf dat de vraag van Shifty en de daaropvolgende antwoorden bij mij wat oud zeer naar boven heeft gebracht. Raar wel dat zo iets simpels op een forum mij blijkbaar weer aan het denken heeft gezet en herinneringen naar boven bracht waarvan ik dacht dat t klaar was. Zonder het onderwerp naar mij toe te willen trekken ofzo voel ik toch een behoefte om te vertellen. In mijn eerste D/s relatie was er een moment waar mijn vriend/D erg gefrustreerd was door iets van z’n werk en vooraf besproken dat hij zich zo voelde. Toch gaan spelen en het eindigde in mijn vriend die mijn stopwoord negeerde en ik een blauw oog had en een tand door m’n lip.
Vanaf die dag had onze relatie een hele andere lading en dat is niet zo mooi geëindigd dus voor mij is het een enorme rode vlag als iemand dat zegt.
Dat gezegd hebbende, zoals jullie het omschrijven of zien is dan weer een mooie tegenhanger waardoor ik geloof (of wil geloven) dat het ook iets moois kan zijn.
Alle reacties Link kopieren Quote
@Stardust dat klinkt heel fijn

@Shifty mooie ontdekking voor jullie beiden dat dat werkt :)

@Stellar Wat een ontzettend nare ervaring :hug:
Dat was ook de reden dat ik vroeg Shifty het gevoel had dat hij de controlr kon bewaren. Spelen vanuit emoties of ter ontlading is niet erg, maar die emoties moeten het spel niet overnemen. Heel naar dat dat bij jouw ex gebeurde en ik kan me voorstellen dat het je dan wat doet dit te lezen.
I do cross stitch; so you know that I have the patience to stab something a thousand times
@Anne, hoe vond je het huilen? Ik vind het dus heel erg lekker, zo’n enorme ontlading van controleverlies. Soms krijg ik juist een lachsalvo, super grappig. Die rauwe emoties hebben iets heel moois, zeker als je met iemand bent waar het gewoon kan.

@Stellar, nou het is vrij ‘toevallig’ gegaan. Ik merkte met name het laatste jaar dat ik sterk reageer op een bepaalde psychologische spanning waarbij de ander de controle overneemt. Alleen was ik er niet heel bewust van. Altijd wel enorm gefascineerd geweest voor bepaalde films of spanning, denk aan Secretary wat ik dus eigenlijk een romantische film vind. Qua porno zocht ik het steeds meer op. Tussen kijken en doen zit best een verschil. Het bleef wat vaag.
Vlak voordat hij op mij pad kwam, had ik precies de week ervoor een soort kettinkje (beetje halsband achting maar heel verfijnd van zilver) en Venetiaans masker voor mezelf gekocht die zo in een soort ‘eyes wide shut’ achtige setting zouden kunnen. Altijd al dol geweest op dat soort zwoele sfeertjes.
Hoe dan ook, hij heeft mij benaderd maar zeker niet met die intentie dat het die kant op zou gaan. Er was een klik en dat mondde uit tot langdurige telefoongesprekken, vrij vaak en intensief. Vorige week eerste date gehad. Nieuw voor mij, hij weet goed op de juiste knoppen bij mij te drukken en voel me comfortabel bij hem. Vandaag had ik op een gegeven moment wel zoiets van ‘ik ga nu stoppen, anders ga ik over mijn eigen grenzen heen’, dus gestopt en later vanille doorgegaan.
Ik ben niet uit op een relatie want heb er een langdurige relatie op zitten. Wel vind ik de verbondenheid uitermate prettig. Ik laat meer van mezelf zien, dat is voor mezelf mijn uitdaging, die ruimte voel ik bij hem en die pak ik.
anoniem_372700 wijzigde dit bericht op 28-02-2021 01:57
0.37% gewijzigd
StardustZiggy schreef:
27-02-2021 22:46
@Anne, hoe vond je het huilen? Ik vind het dus heel erg lekker, zo’n enorme ontlading van controleverlies. Soms krijg ik juist een lachsalvo, super grappig. Die rauwe emoties hebben iets heel moois, zeker als je met iemand bent waar het gewoon kan.
Het was een hele fijn ontlading. En hij reageerde zo fijn, pakte me vast en kuste m'n tranen weg. Ik zou me bij ieder ander geschaamd hebben maar op een of andere manier ken ik bij hem weinig/geen schaamte en durf ik compleet mezelf te zijn.

En ik gloei en glim van trots als hij me zijn sletje noemt. :love:
Alle reacties Link kopieren Quote
Huilen, iets dat ik door bdsm echt heb leren toelaten.

Niet dat ik nooit huilde. Geef me een zielige film en daar ga ik :P Maar ik heb als kind geleerd me te schamen voor mijn tranen. Door bdsm heb ik het leren toelaten. De schaamte van me afgeworpen. Nu kan ik er echt van genieten. Hoewel dat niet echt het juiste woord is, maar de ontlading is zo fijn. Zo lekker.
I do cross stitch; so you know that I have the patience to stab something a thousand times
Anne, ontroerend is dat, heb er helemaal een beeld bij en weer zo herkenbaar :) . Ik vind het zo bijzonder dat we een beetje parallel opgaan hierin. Leuk om jou te volgen in dit proces.

Wauw Lollypopje, dat is iets wat ik al bij jou terug las en zelf ervaar, namelijk dat je emoties er door bdsm meer mogen zijn. Minder schaamte en juist een zelfverzekerd gevoel van jezelf. Ik ben dol op die ontlading.
Het lijkt ook wel of gevoelens enorm worden versterkt, dus hoe intenser het ‘spel’ hoe zoeter het gevoel erna en hele echte rauwe emoties. Dat is iets dat ik heb gemist.
Alle reacties Link kopieren Quote
@Stardust door mijn autisme voel ik of heel weinig of juist heel veel. Dat eerste is bij bdsm geen optie. Je moet de emoties in alle kracht toelaten en door je heen laten gaan.
Bij bdsm speel je automatisch met emoties, waardoorheen alles ook heel intens binnen komt. Al is voor die intensiteit een connectie wel noodzakelijk voor mij. Anders blijft het vooral een fysieke ervaring.

Dat heftige voelen is super fijn. Als ik voor iemand lijd, dan lijd ik diep met heel mijn ziel. Als ik geniet, dan geniet er ik volledig.
Maar daardoor moet ik altijd wel weer een dag bijkomen daarna, want ik ben na een intense avond wel echt uitgeput.

Nu hebben we ook weleens rustigere avonden, maar die zijn wel zeldzamer :P Wij zoeken toch graag die intensiteit en de diepte van de emoties op.
I do cross stitch; so you know that I have the patience to stab something a thousand times
Wat heerlijk die jubel verhalen! :cheer: :cheer:

Heerlijk Stardust, leuk je hier te lezen zeg! Je klinkt in de achtste hemel!

Anne, wat kan het snel omslaan zeg... mijn laatste gedachte bij jouw verhalen was “ik hoop dat die kerel haar snel met rust laat” maar dat hoop ik van deze niet haha. :cheer2:
Haha EM, ja sinds een week is het compleet stil. Gelukkig :P

Hoe is 't met jou? Red je het allemaal nog een beetje?
Fijn te horen Anne, zowel voor jou als zijn eigenwaarde. Ging toch nog lang door dus. Maar goed, verleden enzo

Hier heel veel diverse emoties zonder seks haha. Maar ik schrijf veel, dat helpt. :-D
Ja, ging heel lang voor. Van boos en gemeen tot op het laatst smeken. Was naar, maar sterkte me alleen maar meer in mijn besluit.

En het lijkt allemaal heel snel te gaan nu, maar het voelt precies goed en natuurlijk en alles. Er kan gewoon veel gebeuren in korte tijd. En 'de nieuwe' (dat staat zoooo stom maar dan weet je wat ik bedoel) weet ook van dat stukje recent verleden af. Dat is fijn.

Emoties zijn goed! Niet altijd fijn :D maar wél goed! En fijn dat schrijven helpt! Ik gun je zo enorm alle goeds, m'n postvakje staat ook altijd voor je open mocht je iets kwijt willen. :hug:
EM, wat fijn jou hier te zien! Wat maak je veel mee, een achtbaan aan veranderingen. En wat goed dat je lieve forummers hebt waarmee je kan dm’en en je gevoelens kwijt kan.
Een prachtig motto zie ik ook. Waar is dat van?

Nou Lollypopje, over die emoties en autisme. Ik moest daar wel over nadenken, dat je weinig voelt of juist heel veel. Volgens mij heb ik dat door mijn autisme ook wel. Het is zo fijn om echt te voelen, heel bevrijdend. Wel zit overprikkeling op de loer. Ik heb nu wat rustige dagen nodig waarbij ik wat minder mensen zie of spreek, behalve werk. Het is alsof ik terugkom van een 3-daags festival met heel weinig slaap. Ook wat je zegt over connectie klopt wel. Die moet ik voelen anders lijkt het me leeg. Die is er, zeker als we contact hebben. Al zet ik de dagen erna vrij snel mijn ratio in.
De eerste keer had ik niet zo’n last van een sub drop maar ik vermoed dat het deze keer wel komt. Zo’n shot aan serotonine gehad. En ik waak voor dat snoepwinkel gevoel, dat verslavende. Frenzie heet dat? Verleidelijk vind ik het om meteen van alles te willen uitproberen maar dan ga ik te snel. Doseren. Ook uitdagend omdat ik vrij verslavingsgevoelig ben, dat heeft nooit tot echt iets overmatigs of problematisch geleid maar ik weet dat het er is. Daarom heb ik ook besloten om hier mee te schrijven ipv alleen te dm’en, ook om mezelf in de gaten te houden. Het voelt hier veilig.
Alle reacties Link kopieren Quote
@Ziggy heel verstandig om dan mee te schrijven inderdaad en de Frenzy goed in de gaten te houden :)
Bespreek het ook met de D, dan kan hij ook een oogje in het zeil houden en je afremmen als dat nodig is :)

Ik plan dates het liefst aan het begin van een weekend, zodat ik weet dat ik daarna minimaal een dag niks hoef. Dan kan ik even uitrusten. Want ja, als je prikkelgevoelig bent is zoveel voelen gewoon dodelijk vermoeiend, hoe fijn het ook is. Maar dat calculeer ik in, net als met andere leuke dingen die veel energie kosten. Uiteindelijk is het die prijs namelijk waard :)
I do cross stitch; so you know that I have the patience to stab something a thousand times
Wat een fijne verhalen allemaal, ik word er helemaal vrolijk van! Ik voel zelf een soort opluchting dat ik dit weekend even helemaal niets aan, in of om mijn lijf heb. Ik ben blij dat ik nu even alle tijd voor mezelf heb, mijn weken zijn al druk zat. Hoe het nu verder gaat tussen mij en mijn D weet ik nog even niet, ik neig er naar om toch minder af te gaan spreken. Maar ik ga het er deze week met hem over hebben, ik weet niet hoe hij dat ziet. Ik vermoed dat hij er niet blij mee zal zijn.
Ja, een dag erna vrij heb ik van de vorige keer geleerd. Toen had ik zo’n vol weekend, uitputtend. Nu beetje luieren :)
Tot nu toe voel ik nog niet zo dat verslavende, meer gewoon fijn en weer landen maar toch hou ik mezelf in de gaten. Bespreek alles ook met hem.

Vandaag dus rustdag en kijk wat rond op Fetlife bij Netherlands newbies, handig.

Discobar, wat een toffe avatar heb je ;) Ik moet je nog bijlezen waarom je minder wil afspreken. Daarom ben ik weer even terug naar het vorige deel gegaan. Van mij hoeft het trouwens ook niet te vaak omdat het zo intensief is.
Edit; ik heb je bijgelezen, snap dit helemaal. Gevoel van ruimte houden.
Alle reacties Link kopieren Quote
Wow, wat gaat het snel hier haha.

Ik vind de verhalen over huilen tijdens het spelen wel bijzonder, ikzelf herken dat helemaal niet! (vanuit m'n s-kant) want als ik ga huilen dan triggert dat mij de verkeerde kant op, misschien omdat ik huilen vooral associeer met (mijn) boosheid? geen idee eigenlijk...maar huilen tijdens spelen voelt voor mij dus juist heel naar.

Ziggystardust...ooops, ik bedoel StardustZiggy :) welkom hier...bowiefan ? :cheer:

EM ...hang in there ! :cheer2:
Alle reacties Link kopieren Quote
Discobar schreef:
28-02-2021 11:39
Wat een fijne verhalen allemaal, ik word er helemaal vrolijk van! Ik voel zelf een soort opluchting dat ik dit weekend even helemaal niets aan, in of om mijn lijf heb. Ik ben blij dat ik nu even alle tijd voor mezelf heb, mijn weken zijn al druk zat. Hoe het nu verder gaat tussen mij en mijn D weet ik nog even niet, ik neig er naar om toch minder af te gaan spreken. Maar ik ga het er deze week met hem over hebben, ik weet niet hoe hij dat ziet. Ik vermoed dat hij er niet blij mee zal zijn.
spannend discobar :)

Elkaar wat minder zien zou toch geen problemen moeten opleveren lijkt mij, ik zie mijn losvast speelvriendinnetje 2x per maand (en tussendoor nog online/telefonisch contact) ikzelf vind dat meer dan genoeg ;)
Zou het voor jou een probleem zijn wanneer hij naast jou dan ook met anderen speelt?
Alle reacties Link kopieren Quote
@Disco Ik zou zeker ook bespreken of jullie intenties bij beiden nog hetzelfde zijn. Niet alleen qua hoeveelheid contact, maar ook waar dat heen groeit. Juist omdat hij meer wil dan jij.

@Emily huilen uit boosheid doe ik eigenlijk nooit. Maargoed boosheid is bij mij ook een emotie waar ik heel moeilijk bij kom. Ik kan me voorstellen dat als dat jouw associatie is met huilen dat het toelaten lastiger is. Heb je ook nooit het gevoel dat je elk moment zou kunnen gaan huilen?

Huilen is voor mij geen doel. Soms huil ik van de pijn en ik niet weet hoe het te verwerken, maar huilen is ook vaak het begin van het loslaten waardoor ik me aan de pijn kan overgeven. Soms gebeurd het pas op het einde, dan is het echt de ontlading van alle intensiteit van het spel.
I do cross stitch; so you know that I have the patience to stab something a thousand times
Alle reacties Link kopieren Quote
@lollypopje, nou ik lach vooral als ik pijn heb, haha, zeer lachwekkend om te zien volgens mij :-o
Dat gaat dan van 'auww auww, hahaha kut kut auww auww hahaha'
Ik heb wel eens gehuild tijdens spelen,maar weet nu dus ook dat dat bij mij totaal de verkeerde kant op kan triggeren en dat ik dan in echt vervelende (boze) emoties terecht kom...en er niet zo snel meer uit.. :"-(
Voor mij is huilen daarom best wel een grens (betekent voor mij pauze of stoppen)
Een D die daar op uit is heeft dus niets aan mij.

Boos zijn is voor mij sowieso een emotie waar ik het makkelijkst bij kom, makkelijker dan echt verdriet, al is het ook vaak een mix van beiden.
StardustZiggy schreef:
28-02-2021 11:53


Discobar, wat een toffe avatar heb je ;)
Jaaaaa Audrey Horne is echt mijn stijlicoon! Heb haar look dan ook gejat (weliswaar een stuk minder Hollywood maar toch).

Gebruikersavatar
Anonymous
Om te kunnen reageren moet je ingelogd zijn

Terug naar boven