Minnaar deel 35

26-04-2017 18:47 3006 berichten
Alle reacties Link kopieren
Al 34 delen lang schrijven we over het wel en wee om en rond onze minnaars.



Vliegt jouw hart vrij rond, vangbaar met een netje voor elke jager met stoute ogen of ben je een stoere krijgster met pantser en harnas? Moeten de mannen hún hart beschermen omdat jij voor de lust gaat en niet voor de liefde?



Met andere woorden...



Kun jij een minnaar hebben zonder verliefd te worden? Blijf jij met het grootste gemak in de verlust fase hangen of verleg jij constant je grenzen? Dit topic is voornamelijk bedoeld voor gelijkgestemden, al staan we natuurlijk ook een beetje open voor andere meningen.



Het is fijn als je een avatar uploadt, zo blijven we kleurrijk en is het makkelijker om de verhalen bij de naam te plaatsen. Bedankt.



Kleine AKL:

Een date is gewoon een date en géén PAK.

Een PAK is een porneauw aftel kalender.

Een PP is een porneauwpaal en de LR zijn de lage regionen.

Dan hebben we nog de Jonge God (JG) en dus ook de Oude God (OG)

Evt de GVGL oftewel God van gelijke leeftijd.



Hou het gezellig.

Of niet

Alle reacties Link kopieren
Is heel wisselend. Het is regelmatig een dagje stil, vroeger vond ik dat lastig, nu niet meer. Nu we weer mailen ligt het appen even zo goed als stil en dat vind ik ook helemaal prima. Ik wil niet de hele dag contact, dat drukt teveel op mijn gedachten, op mijn gemoed. Ik weet ongeveer hoe laat ik een mail kan verwachten en zit die niet in de inbox dan heeft hij een dagje overgeslagen. En zo doe ik het zelf ook.
...
Alle reacties Link kopieren
Dagelijks wel contact. Mocht er eens een dag weinig of geen contact zijn maak ik me er niet druk over.
De dag van een date wel ff meer contact en twee dagen daarna juist iets minder. Al sturen we dan zeker wel een Goeiemorgen/ slaap lekker berichtje en vertellen we elkaar hoe lekker het was.

Daarna gaat alles weer zoals altijd.
Het verschilt wel per minnaar bij mij. Juist de mannen die niet de hele godganse dag een bericht sturen vind ik interessanter en naar die mannen verlang ik ook altijd meer.
Alle reacties Link kopieren
Hmm misschien moet ik het dan nog een beetje leren, Haha. Ik wordt er nog wel een beetje nerveus van als het contact stil komt te liggen, maar om me nu elke keer als een wanhopige dame op te stellen vind ik ook weer te ver gaan he.
Alle reacties Link kopieren
Ik vind mannen die wanhopig berichten blijven sturen echt heel onaantrekkelijk. Ik denk dat veel mannen het omgedraaid ook niet heel sexy vinden om een minnares te hebben die als een hondje bedelt om aandacht...
Alle reacties Link kopieren
GroenBlaadje schreef:
07-09-2017 02:26
@Vlammetje: omdat de kans bestaat dat iemand hier binnenkort een keer gaat lezen, zou jij mijn quotes weg kunnen halen aub?
Sorry, was even niet hier, maar heb het nu gedaan!
~ I want to be shaken to my core, like the wild winds disrobe the trees ~
Alle reacties Link kopieren
Het ging even goed, afstand van Grote Liefde. Ik dacht wel aan hem, maar we appten niet. Tot hij mij appte. En ik hem appte. En hij vroeg of ik langs kwam vanwege iets waar hij het lastig mee had. En ik dat deed. En het gewoon verder zo fijn is. En we nu dus soort van iets hebben en niet goed weten wat. :facepalm: Nu weten dus vrij veel mensen dat er wat gaande is, maar het maakt me allemaal niet meer zo veel uit. Ik ben toch echt wel graag bij hem, ik weet het gewoon weer eens niet. Gelukkig snapt hij dat allemaal ook wel en geeft hij me die ruimte ook. 'Vlam, jij maakt het mij zo moeilijk, maar je maakt het jezelf misschien nog wel moeilijker.' Joh? 8-)
~ I want to be shaken to my core, like the wild winds disrobe the trees ~
Misschien gewoon maar eens een poosje uitproberen dan, hoe het gaat? Anders blijf je je afvragen 'wat als'.
Alle reacties Link kopieren
Inderdaad Vlam, eens met Canvas.
Wat houdt je tegen om het gewoon te proberen met hem? Waar liggen je twijfels?
Alle reacties Link kopieren
*
anoniem_349746 wijzigde dit bericht op 18-09-2017 14:58
0.00% gewijzigd
Alle reacties Link kopieren
Ik zelf heb de neiging dat hoe dieper de band word hoe meer contact ik wil. Ik ben er achter dat dit ook het tegenovergesteld effect kan hebben.
Ik heb er van geleerd.
you can't handle the truth
Alle reacties Link kopieren
Wat is dan het tegenovergestelde effect? Dat je op iemands irritatiespier gaat zitten en de ander zich terugtrekt? Of bedoel je dat je dan zó verbonden raakt dat je het thuis niet meer handelt? Of iets compleet anders?
...
Ik ben vooral benieuwd wat je ervan geleerd hebt.
Alle reacties Link kopieren
Het eerste Roos

Het contact eerder minder dan meer maken Canvas
you can't handle the truth
Alle reacties Link kopieren
Rustig hier!

Zo is het ook met Don, we gaan heerlijk rustig en stabiel ons gang.

Vandaag liep ik In the middle of nowhere mijn eerste minnaar tegen het lijf. Grappig, hij begon helemaal te blozen. Leuk om hem te zien. Hij had een kind op de arm en eentje naast zich staan, echt brave huispapa geworden :).
Alle reacties Link kopieren
Fijn Oranje, rustig en stabiel klinkt goed.

Lijkt me toch even best ongemakkelijk, een ex minnaar tegen te komen.

Volgend weekend eindelijk weer eens een lange date, heb er zin in, lekker lang spelen :)
Alle reacties Link kopieren
Ik vond er niks ongemakkelijks aan hoor, leuk om hem even te zien. Het is nog steeds een lekker ding, maar wel wat ouder geworden.
Alle reacties Link kopieren
Idd rustig hier op het topic.

Ik heb definitief afscheid genomen van OG. Die zal best ooit weer eens mijn leven binnen fietsen, maar niet meer als minnaar. That ship has sailed.

De Franse JG werd wel erg manipulatief, op afstand al. Als je het voor elkaar krijgt om op 650 km afstand al op m'n irritatiespier te gaan zitten, dan hoef ik je niet in m'n bed. Au revoir, et à jamais.

Blijft KG over. En goeiemorgen zeg... good things do indeed come in small packages :-P Naast de D/s-relatie is er vanilla ook iets bijzonder moois aan het groeien. Non-mono, al vraag ik me af waar ik de tijd vandaan zou moeten halen om met een ander aan de rol te gaan, gezien de hoeveelheid tijd die KG en ik met elkaar doorbrengen. We zullen wel zien waar dit schip gaat stranden.
Dulcissime, totam tibi sibdo me...
Alle reacties Link kopieren
Fijn, Sweet C, klinkt goed. Je schreef al eerder dat je verliefderig op m was, is dat wederzijds groeiende nu? Ik las elders volgens mij dat je een don't ask don't tell beleid hanteert. Voor mij is dat toch niet helemaal poly op eoa manier, het ligt dan toch ietwat lastig of zie ik dat verkeerd?

Hier is het wat roerig, een kleine storm op een 9 maanden sort of kabbelende minnaarrelatie. Onze bootjes lijken ieder wat bij elkaar vandaan te varen maar we zijn nog iets te innig verstrengeld om de kabels los te snijden.
Het zal zijn weg wel vinden.
...
Alle reacties Link kopieren
Het is idd wederzijds groeiende nu Rooss, het is erg leuk en lief en mooi.

Non-mono en poly zijn niet hetzelfde ;-)
Poly is meerdere relaties naast elkaar/gelijktijdig. Non-mono is simpelweg "niet monogaam zijn". Poly is dus per definitie non-mono, maar non-mono kan ook met one night stands of een losse scharrel die je af en toe ziet bijvoorbeeld.

Poly rijmt idd slecht met don't ask, don't tell. Maar een losse scharrel of ONS kan prima.

Jammer dat jullie bootjes bij elkaar vandaan lijken te varen Rooss.
Dulcissime, totam tibi sibdo me...
Alle reacties Link kopieren
Hier gaan we dan... Hoi!
Aangemeld na een tijdje meelezen in dit topic..

Ik, vrouw halverwege de 30, relatie.. Maar ook online een (getrouwde) man ontmoet wat meer dan alleen een online pleziertje is geworden. Een minnaar? Ik weet niet hoe ik dat wat er tussen hem en mij speelt moet noemen.. Herkenbaar?

Een date gehad na enkele weken online contact en nu sta ik (wij?) weer op het punt om een afspraak te maken. En oef.. het idee alleen al is spannend.. Ga ik het wel of niet doen? En hoe ver gaan we dit keer? De eerste date hadden we al moeite met van elkaar af te blijven :kwijl:
Alle reacties Link kopieren
Hi anne-m, Welkom! Klinkt leuk lekker en spannend allemaal maar er kleven natuurlijk ook wel wat nadelen aan ;). Je zal het vast wel gaan doen als ik je enthousiasme zo lees en het zal vast niet alleen bij een kusje blijven :P
koekies zijn lekker
Anne, welkom. Waarom ben je online naar iemand op zoek gegaan?
Alle reacties Link kopieren
Welkom Anne. Is dit je overkomen of was je op zoek?
Dulcissime, totam tibi sibdo me...
Sweet_Concubine schreef:
19-09-2017 09:27
Welkom Anne. Is dit je overkomen of was je op zoek?
Het feit dat ze zich online begeeft duidt wellicht op een zekere nieuwsgierigheid (of gemis) toch. Lust speelt dan zeker een belangrijke rol. Het is normaal dat je als jonge vrouw ook de nodige aandacht verdient in bed. Het lijkt nu al regelrecht af te stevenen op stomende seks tussen allebei. Misschien hangt het nog enigszins af van de locatie waar je afspreekt, of er mogelijkheid is tot iets horizontaal...
Er overkomt je natuurlijk helemaal niks. Als je contact met iemand hebt gekregen zonder intentie van vreemdgaan, dan nog heb je de keuze om het contact op te heffen zodra het die kant op gaat. Dus de vraag blijft: waarom ben je op zoek gegaan / op een dergelijk contact ingegaan?

Dit is een oud topic. Het topic is daarom gesloten.
Maak een nieuw topic aan om verder praten over dit onderwerp.

Terug naar boven