Minnaar deel 35

26-04-2017 18:47 3006 berichten
Alle reacties Link kopieren
Al 34 delen lang schrijven we over het wel en wee om en rond onze minnaars.



Vliegt jouw hart vrij rond, vangbaar met een netje voor elke jager met stoute ogen of ben je een stoere krijgster met pantser en harnas? Moeten de mannen hún hart beschermen omdat jij voor de lust gaat en niet voor de liefde?



Met andere woorden...



Kun jij een minnaar hebben zonder verliefd te worden? Blijf jij met het grootste gemak in de verlust fase hangen of verleg jij constant je grenzen? Dit topic is voornamelijk bedoeld voor gelijkgestemden, al staan we natuurlijk ook een beetje open voor andere meningen.



Het is fijn als je een avatar uploadt, zo blijven we kleurrijk en is het makkelijker om de verhalen bij de naam te plaatsen. Bedankt.



Kleine AKL:

Een date is gewoon een date en géén PAK.

Een PAK is een porneauw aftel kalender.

Een PP is een porneauwpaal en de LR zijn de lage regionen.

Dan hebben we nog de Jonge God (JG) en dus ook de Oude God (OG)

Evt de GVGL oftewel God van gelijke leeftijd.



Hou het gezellig.

Of niet

Alle reacties Link kopieren
Whaaaa krijg ik net zomaar een appje van SL1 dat hij vanavond in de buurt is, en of ik in de gelegenheid ben! Jaaaaa natuurlijk kan dat! Wat een verrassing, we hadden pas voor volgende week een date staan! *blij*



SL2 kan niet zo makkelijk app-en thuis, en nu net met die feestdagen is hij natuurlijk veel thuis. Pfff, ik vind dat best lastig, na hotelletje wilde ik eigenlijk wel even weten waar af en waar aan, mijn berichtje is nog niet gelezen, dus wil niet nog meer sturen. Wil niet claimend overkomen. Terwijl ik echt op mijn handen moet gaan zitten om niets te sturen,... het liefst een berichtje in de trant van. HALLLLOOOOOO waar ben jij dan,.... maar nee,... ik doe het niet! *lastig*
Alle reacties Link kopieren
Condooms gebruiken M en ik niet, seks thuis is nihil, en we gaan monogaam vreemd.

Verder komen we ook bij elkaar thuis. Dus tja, ben niet echt het goede voorbeeld hier
Alle reacties Link kopieren
Boelinneke, heel lastig.. moet ook op mn handen gaan zitten om niks te sturen.. en dan zien dat hij online is, en ook niks zegt... meer dan lastig...
Alle reacties Link kopieren
Even niet.
Alle reacties Link kopieren
quote:Kralenketting83 schreef op 28 april 2017 @ 12:38:

Ik zou t ook niet tof vinden als blijkt dat H. er meer liefjes op na houdt naast zijn vrouw.



Soms vraag ik me af wat ik heb dat mannen zo aan me gaan hangen.

.Je wilt de enige zijn maar ze mogen niet aan je gaan hangen? Geef jij een gebruiksaanwijzing aan je minnaars voor je met ze in zee gaat? Ik vind je bijzonder onaardig klinken over de mannen in je leven. Over je man maar ook over H.
...
Alle reacties Link kopieren
quote:Mika69 schreef op 28 april 2017 @ 15:05:

Hallo, hier weer een nieuwe! Ik weet niet of ik hier goed zit? Ik ben single en ben sinds een tijdje aan het rommelen met een gebonden man (vriendin, niet samenwonend) die tevens een oude vriend is. Momenteel vind ik het moeilijk.Wees welkom. Wat is momenteel zo moeilijk?
...
Alle reacties Link kopieren
Even niet.
@ welkom Mika.



@ boelineke have fun!!



@Roos bedankt voor je tip, ik heb het toch aangekaart.





Wat betreft oraal ik heb het altijd weten af te houden. Maar nu OG1 zich uitgebreid heeft laten testen sta k er voor open.
Alle reacties Link kopieren
Dat is denk ik mijn state of mind de laatste tijd Roos. Dat zal vast wel weer beter gaan als de scheiding definitief is.

Soms ben ik helemaal klaar met mannen maar zonder wil ik ook niet



Hier ook geen condooms in de picture vandaar dat ik t ook niet tof zou vinden als H. er meer liefjes op na houd. Ik heb een hekel aan die dingen, krijg er jeuk van, en ik heb n spiraal en H. een knip dus als voorbehoedsmiddel is t niet nodig.
Alle reacties Link kopieren
Even niet.
Alle reacties Link kopieren
-
Alle reacties Link kopieren
Hallo smurf86, voor mij heel herkenbaar wat je schrijft: heerlijk moment - radiostilte - twijfels - kappen of niet - en mr charme komt weer langs en de cirkel is weer rond. En met appen hetzelfde liedje.

Idd soms moeilijk niet gepikeerd te reageren op zo'n bericht waar eigenlijk niets mis mee is.

2 jaar bij jou! Ik weet niet of ik dat ga halen, maar ik zit nu in de kappen of niet fase en X komt vast wel weer langs voor die tijd en ... .

Ben jij zelf single en hij dus niet?
Alle reacties Link kopieren
Zwaar leven hoor, Kraal, als gods gift to men.



Mika, jouw verhaal bevestigd dat seks alles lastig maakt, jammer dat je de vriendschap niet hebt kunnen koesteren zoals hij was, eenmaal de brug over is het lastig terugzwemmen. Natuurlijk zorgt jouw aanwezigheid ervoor dat hij in deze situatie blijft hangen en geef m ongelijk. Thuis een vrouw die zijn sokken wast en elders een vriendinnetje dat elk moment met hem tussen de lakens kan verdwijnen. Ik zou het in zijn plaats ook wel weten.



Smurf, je mag delen wat je kwijt wilt. Zijn jullie beiden vreemdgangers?
...
Alle reacties Link kopieren
Ik snap niet dat de dames die condoomloos neuken met hun minnaar niet denken wat ik denk: als hij vreemd gaat met jou, waarom niet met een ander? Hallo, het is een vreemdganger, de seksuele moraal is dan toch wel duidelijk? Waarom monogaam zijn aan jou als lover als hij het al niet eens kan zijn aan zijn nummer 1?
~ I want to be shaken to my core, like the wild winds disrobe the trees ~
Alle reacties Link kopieren
Even niet.
Alle reacties Link kopieren
Ik weet het zeker dat M niet met andere dames het bed deelt.

En nee, dat kan je niet zeker weten, en toch doe ik het. Ken te veel van zijn leven, en als hij het wel zou doen, zou hij me dat ook vertellen. dat weet ik ook zeker.

Maar snap je verbazing
Alle reacties Link kopieren
Ik dacht ook alles te kennen van de vader van mijn kinderen. Hell, daar leefde ik tenslotte mee onder één dak. Dat hij met twee dames vreemd ging had ik toch echt gemist. Naïef dus, in mijn ogen. Mag, heeft zeker heerlijke voordelen, waarschijnlijk zou ik het ook doen met een echt vaste, maar dan ook niet miepen mocht er wel een soa komen bovendrijven...
~ I want to be shaken to my core, like the wild winds disrobe the trees ~
Alle reacties Link kopieren
Lol.. Denk wel dat ik zou miepen hoor, gewoon omdat t sowieso kut is dan.

Dat ik 1 vaste minnaar heb, helpt hier wel bij uiteraard.
Alle reacties Link kopieren
-
Alle reacties Link kopieren
Smurf, het is maar zeer de vraag of hij dit spelletje expres speelt en of hij op jouw berichtjes wacht, als ik iets heb geleerd de afgelopen jaren is dat het mannenbrein significant anders werkt dan dat van ons, vrouwen.

Ik herinner me nog heel goed dat Henk een poosje geleden zei "ik denk wel dagelijks aan je hoor, vaak wel meerdere keren per dag ook", inwendig heb ik daar enorm om moeten lachen, het was in een tijd waarin hij non stop, 24-7 met me mee liep, waar dan ook naartoe. In mijn hoofd dan

Jammer dat je dit topic afgekeurd zou hebben, dat lees ik vaak. Ik vind het bijzonder geinig als ik al die dames op de relatiepijler vreemdgaan zie afkeuren. We hebben er al heel wat mogen verwelkomen

Het is juist zo mooi dat mensen hier hun ei kunnen leggen.



Henk is voor nu ook monogaam als ik er niet bij ben. Niet dat we dat hebben afgesproken, we leggen elkaar gewoon geen claim op. Ik heb gezegd dat ik het niet wil weten maar hij liet zich laatst toch ontvallen dat hij al 4-5 maanden geen andere vrouw gevoeld had. Tot vorig weekend dan....
...
Alle reacties Link kopieren
-
Alle reacties Link kopieren
Grappig Smurf, dat van die afkeuring, eerlijk dat je dat toegeeft. Ik ben weer een stap verder, woon inmiddels samen met mijn minnaar, en ik beland als ik niet oppas weer in de afkeurende fase

Het valt me op dat op de vraag of jullie beiden vreemdgangers zijn je antwoordt: ja we zijn beiden stout. Stout klinkt minder erg he?

Anyways, welkom hier, en Mika ook. Mika, zou je een relatie met hem willen?
Waaaah, heb ik zomaar ineens een date morgenavond met de heerlijkheid van vorige week



Sorry, dit moest even tussendoor. Carry on.
Alle reacties Link kopieren
Jahoe, heerlijk is dat hè, als je minnaar 's ochtends naast je in bed kruipt. Ik doe dat soms bij mijn minnaar. Lekker vroeg naar hem toe en dan naast hem gaan liggen en hem wakker kussen. Hij woont alleen en als dan de kinderen de deur uit zijn en ik vrij ben van mijn werk, spring ik in de auto en verras ik hem soms. Dat zijn van die dagen dat we bijna het bed niet uit komen tot in de middag.
Alle reacties Link kopieren
Wat fijn canvas!!! Jullie bevielen elkaar dus goed.

Dit is een oud topic. Het topic is daarom gesloten.
Maak een nieuw topic aan om verder praten over dit onderwerp.

Terug naar boven