Minnaar deel 38

08-06-2019 14:57 3001 berichten
Alle reacties Link kopieren
Al 37 delen lang schrijven we over het wel en wee om en rond onze minnaars.

Vliegt jouw hart vrij rond, vangbaar met een netje voor elke jager met stoute ogen of ben je een stoere krijgster met pantser en harnas? Moeten de mannen hún hart beschermen omdat jij voor de lust gaat en niet voor de liefde?

Met andere woorden...

Kun jij een minnaar hebben zonder verliefd te worden? Blijf jij met het grootste gemak in de verlust fase hangen of verleg jij constant je grenzen? Dit topic is voornamelijk bedoeld voor gelijkgestemden, al staan we natuurlijk ook een beetje open voor andere meningen.

Het is fijn als je een avatar uploadt, zo blijven we kleurrijk en is het makkelijker om de verhalen bij de naam te plaatsen.
Probeer zo weinig mogelijk te QUOTEN, door het precaire onderwerp wensen sommige schrijf(st)ers hun postings later aan te passen. Bedankt!

Kleine AKL:

Een date is gewoon een date en géén PAK.
Een PAK is een porneauw aftel kalender.
Een PP is een porneauwpaal en de LR zijn de lage regionen.
Dan hebben we nog de Jonge God (JG) en dus ook de Oude God (OG)
Evt de GVGL oftewel God van gelijke leeftijd.

Hou het gezellig.
NGU, heel dapper van je dat je die brief gedeeld hebt. Eigenlijk wist je diep van binnen wel hoe hij zou reageren maar t is niet leuk. Veel sterkte, ook op je werk de komende tijd :hug:
Alle reacties Link kopieren
Ngu, ik had deze zware tijd niet zien aankomen bij je! Het lijkt wel alsof die andere vrouw waar hij mee date, alle bellen heeft laten rinkelen? Het is wel een graadmeter; in hoeverre kun je het verdragen om een andere vrouw aan zijn zijde te zien' als die gedachte je misselijk maakt dan zit er blijkbaar toch veel meer liefde voor mister grey dan je voormogelijk had gehouden. Heel pijnlijk voor je!
Ik denk dat het goed is dat je hem, middels je brief, hebt meegenomen in jou gevoelswereld want dan ben je eerlijk geweest en kun je het wellicht wat beter loslaten, ook al gaf het niet de voldoening die je gehoopt had.
Blijf niet te lang onder de steen liggen en vooral de dingen doen waar je energie van krijgt! :heart:
Alle reacties Link kopieren
@ Roos, wat heerlijk dat jij je nog steeds helemaal goed voelt bij jou vriend.
Een vrouw erbij, ooit, dat klinkt wel spannend. Zo ver reikt mijn fantasie nog niet echt maar als ik er eentje bij zou wensen, zou het zeker een vrouw zijn.
Als ik dan vervolgens nadenk over welke vrouw dat zou kunnen zijn, komt er niemand in mij op die ik daarvoor leuk genoeg zou vinden en waar ik het mee aan zou durven. Het moet dan iemand anoniem zijn maar een match komt voor mij erg nauw en ben dan bang dat het een teleurstelling wordt. Ben wel benieuwd naar jou gedachtengang hierover.
Alle reacties Link kopieren
Dank jullie wel voor jullie lieve woorden.

@depten, de liefde zit/zat blijkbaar dieper dan iedereen had gedacht. Heb mij eigen blijkbaar ook goed voor de gek gehouden.
Ik zal niet een vrouw aan zijn arm zien, ik weet dat hij niet serieus is met haar, gezien de feiten van de afgelopen weken tegenover mij, met geen enkele vrouw is hij serieus op het moment (hij heeft met nog twee andere vrouwen gedate). Hij is nu aan het genieten van zijn vrijgezelle leven, zonder commitment aan te gaan, geef hem groot gelijk, maar dit zal hij doen zonder mij als back up.

Ik geef mijzelf de tijd die ik nodig heb.. zal er uiteindelijk sterker door worden. Een ‘’levensles’’ die ik altijd andere mensen vertel, zeg ik nu tegen mijzelf: ‘’Verwacht het onverwachte, want niets is wat het lijkt’’ Dat blijkt maar weer.
NGU: verwacht het onverwachte, mooie uitdrukking die ik al zo’n tiental jaar hanteer. Ik weet, je kunt jezelf nooit helemaal behoeden voor verdriet en teleurstellingen, maar ik heb ondertussen meer dan genoeg levenslessen gehad om niet meer naïef in het leven te staan.
Ik hoop dat je snel de draad weer kunt oppakken en dat hij jouw keuze, en vooral jouw openheid over je gevoelens voor hem, respecteert!


Depten: je vraag was gesteld aan Roos, maar ik ben zo vrij ook even te reageren ;-)

Ook ik heb een keer een extra vrouw geregeld voor een trio met minnaar. Ik had deze ervaring al, maar hij nog niet. Ik heb juist bewust voor een hele goede vriendin van mij gekozen ipv een onbekende. Ook voor mij moet de juiste klik er zijn en juist omdat ik erg veel houd van mijn vriendin, ik haar als persoon verschrikkelijk mooi vind (zowel innerlijk als uiterlijk) en haar compleet vertrouw, was de keuze voor mij snel gemaakt. Natuurlijk is dit voor iedereen een persoonlijke keuze, begrijp het ook als je liever voor een onbekende vrouw zou kiezen.
Ngu ik heb ook mijn zwakke momenten hoor.
Alleen als ik een keer toch zwicht, kan ik daarna de draad wel weer oppakken.
Ik ben ook niet boos op mezelf dan. Is gewoon een heerlijke man en dan geniet ik er toch van.
Maar het plan is nu om elkaar wel los te laten zodat hij ook ( los van mij ) thuis aan de slag gaat.
Ik heb misschien nog een klein hoopje dat we tóch ooit samen zullen komen, maar als dat niet gebeurd dan kom ik daar wel overheen.
Ik dacht dat ik hem echt nodig had. Maar dat is natuurlijk niet zo.
Alleen dus even niemand voor de seks. Moet maar even kijken hoe we dat gaan doen de komende tijd.

Hoop voor je dat je je gauw weer beter voelt!
ngu, goed gedaan van je! Hopelijk voel je je snel weer wat beter, en kan hij jou ook loslaten.

Ik heb vorige week nog een date gehad met minnaar, met de intentie om het nu echt af te sluiten. Voor de zoveelste keer, maar ik heb het idee dat het nu wel echt gaat lukken voor ons beide. Op dat moment was het een fijn en goed afscheid, ik zit alleen nu met het gevoel dat ik hem erg mis, terwijl dat juist best goed ging de laatste tijd. Misschien mis ik vooral het contact, wat we nu ook volledig afgesloten heb.

Wat betreft trio’s, ik heb eens een gehad met twee mannen was een hele mooie ervaring! Met mn vriend en een goede vriend. Leuk om meegemaakt te hebben.
Femke, ik zou nooit met een date afsluiten met minnaar, want juist dan wil ik hem meer. Voor mij werkt alleen de pleister er snel aftrekken, in het verleden met langdurige relaties en waarsch ook zo met minnaar.

Mag ik vragen waarom jullie ervoor hebben gekozen afscheid van elkaar te nemen? (Sorry als ik dat even heb gemist)
Je hebt helemaal gelijk Lois, ik dacht dit nodig te hebben, maar het werkt juist averechts.

De reden dat we afscheid genomen hebben is dat we (te) verliefd zijn geworden op elkaar. Hij is vrijgezel en wil graag met mij verder, en mij niet delen met iemand anders. Ik wil mijn vriend niet verlaten. Ik heb hier wel aan getwijfeld, maar we hebben een super mooie relatie en ik denk dat we (weer) heel gelukkig kunnen worden als we weer aan de relatie gaan werken. Hij weet (deels) van mijn minnaar, en wil toch graag verder met mij. Maar daarvoor is wel nodig dat ik ermee stop. Ook voor mezelf, ik merk dat ik me niet goed op mijn relatie kan focussen wanneer ik hem blijf zien. Maar wat is het moeilijk! Minnaar en ik hebben echt een super goede klik op heel veel vlakken: sex! Muziek, hobbies, humor, en zeer goede gesprekken die ik met niemand anders op die manier heb. Daarom vind ik het nu zo moeilijk om af te sluiten, hoewel ik verstandelijk wel weet dat het niet anders kan. Gewoon vrienden zijn lukt ons helaas ook niet, daarvoor is er teveel aantrekkingskracht.
Moeilijk als je zoveel raakvlakken met minnaar hebt Femke! Wat maakt dat je überhaupt een minnaar naast je relatie had en je toch niet je huidige partner wil verlaten? Ik bedoel, wat maakt dat je toch liever wil investeren in je huwelijk, terwijl je duidelijk iets mist? Kinderen?
Ja zeker, hele moeilijke beslissing. Maar ik sta er wel achter nog steeds. We hebben geen kinderen. Wel hebben we een moeilijke tijd gehad door externe factoren (vriend is 2 jaar vrij onbereikbaar geweest door ziekte), waardoor me dit is overkomen. Ik was er absoluut niet naar op zoek, en had ook niet verwacht dat dit met deze persoon zou gebeuren, daarom was ik in eerste instantie niet op mijn hoede.
Daarvoor was onze relatie jarenlang super goed, en kwam ik ook niets te kort op seks gebied oid. Dat is de reden dat ik het toch graag weer wil proberen, omdat ik weet dat er in essentie niets mis is met onze relatie, en ik super veel van hem houd. Ik merk dit nu ook alweer, nu alles weer goed gaat met hem. We zijn er nog niet maar ik weet zeker dat dat wel terug kan komen. Toch vreemd dat je gevoel voor iemand anders dan toch zo sterk kan zijn en blijven.
Ja, dat is lastig, maar daarom geloof ik ook zo in polyamorie........dat je gewoon simpelweg van meerdere personen kunt houden.

Ik wens je heel veel geluk in je huidige relatie en hoop dat jullie elkaar weer kunnen vinden!
Dankjewel Lois!
Je vraag blijft toch in mijn hoofd rondspoken. Soms ben ik bang dat ik ‘te praktisch’ gekozen heb, ondanks dat ik ook gewoon super veel van mn vriend houd. Samen een koophuis, net helemaal verbouwd, een paar huisdieren die ik ook niet kwijt wil, vriend ligt zo goed in familie en vriendengroep enz... en de gedachte dat ik hem enorm pijn zou doen kon ik ook niet verdragen.
Ook heb ik de hele situatie met 1 vriendin gedeeld (zij kent beide personen) en die adviseerde min of meer blijf bij je vriend. Heb ik misschien te veel naar haar mening geluisterd?

Met wat je zegt over polyamorie ben ik het, als ik puur naar mezelf kijk, heel erg eens. Het is dat dat in deze situatie gewoon niet werkt. Wie weet in een later stadium wel, maar ik zou er dan niet over willen liegen, dan kost het me teveel energie. Voor mij zouden alle partijen het ermee eens moeten zijn, dat is hoe ik er nu in sta in ieder geval.
Ik wist dat hij soms met andere meisjes aan het vozen was en hoewel volkomen logisch deed dat me toch enorm pijn elke keer. Hij zij zelf dat het niets betekende en volledig voor mij zou gaan als ik dat wilde, maar dat kon ik gewoon niet. Ik denk oprecht dat als hij een vriendin had gehad ik hier minder problemen mee zou hebben ipv steeds andere mensen waar hij toch niet van hield (zijn eigen woorden). Maar dat is pure speculatie. Voor nu moet ik maar proberen daar niet teveel over na te denken en hem proberen los te laten.

Erg fijn om mijn gedachten hier kwijt te kunnen :heart:
Alle reacties Link kopieren
Lalle schreef:
17-08-2019 12:18
@ roos, wat mooi om te horen dat het goed gaat! Goede communicatie is toch wel een groot goed.

Je lover is degene die eerst nog de kast open heeft getrokken over wat hij in tussentijd ook met andere vrouwen heeft gedaan? Knap dat je dat zo hebt kunnen verwerken.
Dank je! "Goed gaan" is een understatement, ik heb nog nooit zo'n mooie relatie gehad en ook niet vaak in mijn omgeving gezien. We zijn echt two peas in a pod.

Ja klopt. Voordat wij aan verkering konden beginnen moesten er eerst wat lijken uit de kast. Dat moet ook echt want we komen die lijken met grote regelmaat tegen, het is geen uitzondering dat we op plekken zijn waar een stuk of 3 exen lopen. Exliefjes, exflirts of exminnaressen/subs. Het was anders dus sowieso uitgekomen maar dan op een veel pijnlijkere manier. Ik ben ook blij dat dit een prima plek in mijn systeem heeft kunnen krijgen, het speelt nauwelijks meer op. En ik vertrouw hem ook, hoe idioot dat wellicht moge klinken. Ik weet gewoon dat hij echt een idioot zou zijn als hij mij zou bedriegen en dat is hij roerend met me eens. Gaat ie vreemd, dan gaat de stekker eruit, simpel zat. Dus óf hij doet het zo godvergeten stiekem dat ik er nooit achter kom of hij laat het. Er is geen grijs gebied voor mij wat dit betreft.
...
Alle reacties Link kopieren
depten schreef:
18-08-2019 18:58
@ Roos,
Als ik dan vervolgens nadenk over welke vrouw dat zou kunnen zijn, komt er niemand in mij op die ik daarvoor leuk genoeg zou vinden en waar ik het mee aan zou durven. Het moet dan iemand anoniem zijn maar een match komt voor mij erg nauw en ben dan bang dat het een teleurstelling wordt. Ben wel benieuwd naar jou gedachtengang hierover.
Ik ben niet zo bang voor teleurstellingen. In het ergste geval ga ik daten met een vrouw en blijkt de klik er niet echt te zijn. Of we hebben een paar dates/meets gehad en maakt één van ons daarna een andere keuze, net zoals dat gebeurde met mannen toen ik nog mijn minnaressenbestaan leefde. Dat is toch helemaal niet erg?

Het wordt beslist niemand uit mijn bestaande vriendenkring, heel misschien wel uit "mijn" kinkyscene als dat op mijn pad komt. Dat zou natuurlijk geweldig zijn want dan hoef je niet meer te kennismakingsdaten. Maar voor nu zit het er even niet in. De vrouwen-cravings zijn alweer wat gezakt en tijd en aandacht zijn écht een ding. Wie weet...
...
Alle reacties Link kopieren
Veel verdriet in de minnaar wereld..
Relaties zijn ingewikkeld, tweede relaties nog meer lijkt het..
Ik had een buitenechtelijke relatie met een vrouw..
Manlief was op de hoogte. Maar de dame vind het erg lastig met een getrouwde vrouw te daten dus zet er een punt achter en nu zit ik met een gebroken hart wat dus idd niet minder is wanneer het een tweede relatie betreft.
Met haar heb ik de vrouwen liefde mogen ontdekken. Ik wist dat ik het gevoel had maar het zit dieper dan ik had verwacht.
:sigh:
En het nadeel is dus iid ook dat je niet openlijk kan huilen om een liefde waar niet iedereen van op de hoogte is.
Wat naar voor je luis!
Was dat iets wat je al lang wilde, of is het je overkomen? Wat maakte dat zij het lastig vond? Het was niet dat jullie erover moesten liegen, of zie ik dat verkeerd. Idd erg lastig om het niet te kunnen delen! Kun je het wel met je vriend bespreken? Veel sterkte!
Alle reacties Link kopieren
Luis, ik kan me voorstellen dat je verdrietig bent maarreh, (liefdes)verdriet is toch sowieso iets dat je vooral thuis tentoonspreidt? Je man weet ervan dus je kunt thuis openlijk verdrietig zijn lijkt me?

Wilde deze vrouw een leven met je leiden, was dat wat jullie hadden niet voldoende voor haar?

Mocht ik ooit op zoek gaan naar een meisjesverkering dan wil ik graag een gebonden meid, net als dat ik zelf ben. Niet omdat ik bang ben voor beenhang maar wel omdat lekker miepfiepen over je bestaande relatie een band met zich meebrengt. Dat lijkt me fijn.
...
Alle reacties Link kopieren
Ze vond het idd lastig altijd tweede te zullen zijn.. bij mijn man kan ik uithuilen, maar ik heb ook kinderen in huis, een dochter die alles aan me ziet.
Het is denk ik handiger een gebonden vriendin te hebben, gelijk gestemd, deze vrouw was echt een lesbienne, niet bi seksueel.
Ik ben bewust op zoek gegaan via een dating site, en wel meteen verteld dat ik een man heb.
Maar het klikte en het was super. En het voordeel van een vrije vrouw is dat zij een huis heeft waar je de nacht samen kan doorbrengen.
Leuk woord trouwens Roos, miepfiepen.. :)
Alle reacties Link kopieren
Rooss4.0 schreef:
19-08-2019 12:46
Dank je! "Goed gaan" is een understatement, ik heb nog nooit zo'n mooie relatie gehad en ook niet vaak in mijn omgeving gezien. We zijn echt two peas in a pod.

Ja klopt. Voordat wij aan verkering konden beginnen moesten er eerst wat lijken uit de kast. Dat moet ook echt want we komen die lijken met grote regelmaat tegen, het is geen uitzondering dat we op plekken zijn waar een stuk of 3 exen lopen. Exliefjes, exflirts of exminnaressen/subs. Het was anders dus sowieso uitgekomen maar dan op een veel pijnlijkere manier. Ik ben ook blij dat dit een prima plek in mijn systeem heeft kunnen krijgen, het speelt nauwelijks meer op. En ik vertrouw hem ook, hoe idioot dat wellicht moge klinken. Ik weet gewoon dat hij echt een idioot zou zijn als hij mij zou bedriegen en dat is hij roerend met me eens. Gaat ie vreemd, dan gaat de stekker eruit, simpel zat. Dus óf hij doet het zo godvergeten stiekem dat ik er nooit achter kom of hij laat het. Er is geen grijs gebied voor mij wat dit betreft.
offtopic, I know, maar ben gewoon blij dit te lezen! :bigkiss:
Trahit sua quemque voluptas
Alle reacties Link kopieren
Hee Via-Va-Vince!! :bigkiss: How's life??
...
Alle reacties Link kopieren
Ha Schoonheid. hier alles z'n gangetje, nog wel. Denk dat er op relatie- en professioneel gebied wat veranderingen noodzakelijk zijn.
Maar met mij alles goed.
Trahit sua quemque voluptas
Alle reacties Link kopieren
Vince leeft ook nog! :hello:
Alle reacties Link kopieren
Oranjexxx schreef:
21-08-2019 23:27
Vince leeft ook nog! :hello:
yep, nou kan ik iets gaan zeggen over onkruid en het al dan niet vergaan er van, maar dat is wat cliche.

Dus ik houd het bij: Hi Madam Orange, :rolling:
Trahit sua quemque voluptas
Alle reacties Link kopieren
En dan vraag ik me tóch even af of we nog (meer) meelezers hebben van de oude garde? Zou bv Stew hier nog wel eens lezen? Of anderen uit de club die hier ooit zo trouw dagelijks wel-en-wee-de?
...

Dit is een oud topic. Het topic is daarom gesloten.
Maak een nieuw topic aan om verder praten over dit onderwerp.

Terug naar boven