Sekswerk topic

29-10-2017 16:26 617 berichten
Alle reacties Link kopieren
Hoi hoi,

Een jaartje geleden ongeveer ben ik begonnen met werken als sekswerker. Ik ben een typische “happy hooker”; iemand die haar werk oprecht leuk vindt.
Voordat ik begon met werken zocht ik heel veel informatie maar kon niet echt antwoorden vinden op vragen als:
Wat voor mensen doen dit werk?
Wat voor mensen bezoeken de dvp’s?
Hoe werkt dat opting-in eigenlijk?
Wat doe je zoal de hele dag?
Wat moet je met Hookers (de site)?
Hoe weet je of een club of huis ok is?
Wat doe je aan?
Hoe werkt het bij de GGD?

Mochten er hier nou mensen op zoek zijn naar antwoorden dan wil ik daar graag bij helpen. En als mensen dit topic willen gebruiken om sekswerkers te bashen (want ook dat gebeurt) dan ook prima. Of misschien hebben mensen wel gewoon vragen uit nieuwsgierigheid want het is ook wel een beetje een geheime/verborgen wereld.

Voor de beeldvorming: ik ben begin 30, kom uit een leuke familie, heb gestudeerd, heb een baan voor 4 dagen in de week in het vakgebied waar ik voor gestudeerd heb en 1 dag per week werk ik in een privehuis. Voor de kick, de spanning, de gezelligheid en het extra geld. Ik heb kort in een ander huis gewerkt waar ik de sfeer niet fijn vond en nu werk ik in een heel gezellig huis. Dit deel van mijn leven deel ik met niemand: echt niemand weet dat ik dit werk doe. Deels omdat het voor mij onderdeel van de spanning is, deels omdat ik er ooit mee ga stoppen en niet nog jarenlang het labeltje “sekswerker” wil hebben want hoe jammer ook, er wordt nog steeds door mensen op neergekeken.

Dus, shoot :)
Alle reacties Link kopieren
Wat mij beteft valt dit topic in dezelfde categorie als ‘Hoe werk ik in de zeehondenbont-industrie zonder bloed op m’n kleding te krijgen?’

Nuttige informatie, maar volkomen ondergeschikt aan de keuze om in die industrie te gaan werken.
Haha, dat mensen nog schrikken van het feit dat hoeren zonder condoom pijpen en vervolgens ook gewoon tongzoenen met volgende klanten. Zonder tandenpoetsen tussendoor (dat kan ik ergens ook wel begrijpen, want als je 10x per dag poetst, poets je je glazuur eraf). Dat is een van de vele redenen dat ik hoeren(lopers) zo ongelofelijk ranzig vind. Of nouja: de handelingen die ze verrichten.

Van het idee dat mijn toekomstige date/vriend/man (ooit) hoeren heeft gezoent, gelikt en geneukt word ik letterlijk misselijk. Ik vind sekswerk echt weerzinwekkend. Het is altijd mijn grootste nachtmerrie geweest. Voor mijn gevoel is het namelijk de hel op aarde.

En er maar €35 per klant aan overhouden maakt het voor mij nog meer tot een goedkoop en uiterst deprimerend horrorscenario. Voor meer geld vind ik het werk overigens ook zeker niet acceptabel. Maar ik kan me dan ergens voorstellen dat een bepaald type vrouw het ervoor over heeft. Vrijwillig en uit zichzelf. Bijvoorbeeld om een luxe leven te kunnen leiden. Of om sneller uit de schulden te kunnen komen ofzo.

Verder kan en wil ik me er eigenlijk totaal geen voorstelling bij maken. Het enige wat ik mij afvraag is wat nou écht je motivatie is als je geheel vrijwillig en bewust voor dit beroep kiest. Op zoek zijn naar spanning en/of aandacht/waardering/bevestiging van mannen vermoed ik. Best een heftige manier van thrillseeken. Vindt je zelf ook niet?

Waar komt de behoefte aan (deze zeer extreme vorm van) spanning opzoeken vandaan denk je? En waar komt de fascinatie voor een beroep waarbij je je lichaam verkoopt aan vreemden vandaan? Hoe is dat zo gekomen? Voor het geld doe je het niet. Als het geld zo belangrijk voor je zou zijn, zou je er wel fulltime werken. Verslaafd zijn aan seks (of gewoon dol zijn op seks) vind ik ook geen aannemelijke reden, want seks kan je als vrouw zijnde in de regel heel erg makkelijk regelen. Gewoon in de comfort van je eigen huis. Met mannen naar je eigen smaak, die je zelf uitkiest.

Kortom: wat is je intrinsieke motivatie? En waar komt dat vandaan?
Alle reacties Link kopieren
Perzina schreef:
29-10-2017 23:06
Ik denk dat veel vrouwen voor een miljoen heus wel met een man naar bed gaan ja.

Maar voor relatief weinig geld zoveel mannen afwerken, met het risico op soa en ontdekking van je omgeving?

Nee joh, extra ombegrijpelijk.
Je geeft me de (of een) conclusie op een presenteerblaadje maar ik ga er niets mee doen :mrgreen:
Alle reacties Link kopieren
Wat een felle reacties op tongzoenen, dat had ik niet verwacht. Wel de reacties op het pijpen en dan zoenen. Het gebeurt in de onbetaalde wereld ook wel (trio’s of parenclub avonden of zo) maar ik begrijp dat mensen het vies vinden.

Ik heb nog nagedacht over waarom ik zelf op sekswerkers neerkeek vroeger. Ik denk door het stereotype beeld dat er is van ze. En daarnaast speelt ook mee dat een goede vriendin aan sm doet.
Dat weet ik al jaren en haar ouders weten het ook, maar verder houdt ze het geheim. Angst om raar aangekeken te worden, angst om haar baan kwijt te raken (ze werkt in het onderwijs). Ik ken via haar ook weer andere mensen uit die wereld (via verjaardagen of Facebook reacties) en er is er nog geen 1 geweest waarvan ik dacht: ja, jij ziet er inderdaad zo uit. Op een of twee na zijn ze allemaal in de closet. Het wordt hun moeilijk gemaakt om feesten te organiseren, er zijn vechtscheidingen geweest waar sm werd ingezet om de ex zwart te maken en ik weet van 1 iemand die zijn baan is kwijt geraakt.
Mensen kennen de wereld niet en trekkendus bij voorbaat conclusies. En ik denk dat dat voor sekswerk ook geldt. Ik ben een groot voorstander van het uit de verdomhoek halen. Dat je gewoon sekswerker kunt zijn zonder bang te hoeven zijn voor “de maatschappij”. En misschien is dat ook wel een beetje waarom ik dit topic geopend heb, om te laten zien dat het beeld van gedwongen vrouwen die tegen hun zin mannen afwerken niet (altijd) klopt.

Ik ben ook wel een thrillseeker: op de motor mag ik graag het gas open trekken en ik heb onlangs nog van een wildvreemde MDMA gekocht op een feestje. Geen slimme dingen. Overigens vind ik in een privehuis werken een stuk veiliger dan lukraak vreemde mannen uit de kroeg trekken en mee naar huis nemen.

Ik vind het ook apart dat een aantal mensen roepen (en ik gok meer nog denken) dat ze geen relatie zouden willen met iemand die wel eens een prostituée heeft bezocht of dat misschien nog wel doet. Ik weet dat daar al een topic over is geweest maar statistisch is dit natuurlijk onmogelijk.
Je hebt mijn beeld op de hoer alleen maar triester gemaakt eigenlijk. Smerige handelingen for no money. Zaad doorslikken op de lopende band, af en toe een pepermuntje tussendoor om je palet te reinigen.
Alle reacties Link kopieren
Ik zou er geen moeite mee hebben als mijn vriend nooit naar de hoeren is geweest. Hooguit zonde van het geld :P

En triest en zielig en smerig, ach ik ken vrouwen die zich een hele avond laten neuken in een parenclub waarbij ze nog entree betalen ook. Verdient TO in elk geval nog geld met haar hobby :P

Overigens met beiden geen problemen. Als iemand het leuk vind wat ze doet en er van geniet, dan moet ze dat lekker doen :)

Maarja ik ben dan ook zo'n bdsm'er, waar ik op viev en elders ook genoeg vooroordelen over lees.
Wat je schrijft over feesten is trouwens waar TO. De overheid werkt zwaar tegen en met de nieuwe plannen, wordt het waarschijnlijk niet beter.

Terug on topic. Toen ik werkloos was heb ik mij wel afgevraagd of ik het zou kunnen. Maar ik kwam tot de conclusie dat ik waarschijnlijk te kritisch ben op de mannen. Daarnaast zou het dan toch ook gewoon werk zijn, terwijl ik bij mijn vrije seksuele leven, juist zo geniet van de vrijheid. Dus voor mij was het niks om van mijn hobby, mijn beroep te maken :-P
I do cross stitch; so you know that I have the patience to stab something a thousand times
Nou TO, hou jij het maar bij hoereren, want statistieken zijn duidelijk niet je sterkste kant :P
Alle reacties Link kopieren
Perzina schreef:
30-10-2017 08:18
Nou TO, hou jij het maar bij hoereren, want statistieken zijn duidelijk niet je sterkste kant :P
Dat zou je zeggen, maar naar schatting minimaal 1 op de 5 mannen heeft wel eens betaald voor seks. En daarbovenop komt nog alles wat in een schimmig gebied zit.

Wat mij vooral opvalt is dat veel reageerders vinden dat je alleen in de prostitutie zit als je zielig bent, een rotjeugd hebt gehad, misbruikt bent, etc... etc..
Maar vervolgens doen ze er nog een schepje bovenop door TO voor alles uit te maken en af te kraken.

Ga je dan lekker slapen 's avonds? "Zo, ik heb een volgens mij kwetsbare vrouw even verder de grond in getrapt!"

Staat jullie goed!
Occam's razor
Alle reacties Link kopieren
Wat een heftige, onaardige reacties.
Geld, tja, ik verdien ook veel te weinig voor wat ik doe, maar ik vind het wel leuk. Als ik de inleiding lees, heeft MVP al een goede baan en heeft ze een dag over om haar hobby uit te voeren. Er zijn hobby’s waarbij je aan het eind van de dag met minder geld naar huis gaat.
Als ze het vrijwillig doet en eruit haalt wat ze zoekt heb ik daar geen probleem mee.

Maar om weer ontopic te komen. Ik heb nog een vraag. Komen er ook weleens klanten met een lichamelijke handicap, zeg rolstoelafhankelijk, langs in het huis? Als ze er tenminste in kunnen natuurlijk. Is daar aandacht voor of vinden de dames dat moeilijk?
Alle reacties Link kopieren
Wat een boel kritiek.
Ieder zijn meug toch? Ze vind het lekker en doet dit niet onder dwang.
De mannen die er heen gaan doen dit ook niet inder dwang. Dussss....

Ergens word er gemeld dat iemand geen relatie zou willen met een ex-sexwerker.
Dat snap ik wel. Maar aan de andere kant: van de week nog op tv " 40 dagen zonder sex". Die jongen had er al bijna 300! Is dat dan anders?
Daarnaast kan zo'n ex-sexwerker waarschijnlijk heel goed neuken. Heb je een mooi voordeeltje mee. :P

Wat ik mij afvraag: als dit uit de verdoemhoek gehaald zou worden, zou de illigale vrouwenhandel in deze wereld dan ook afnemen?
Stel het was normaal. Net als b.v. bij de hema werken. Tante truus doet het en de buuf ook.

Ik vind dat de maatschappij sowieso te krampachtig met sex om gaat.
In de tussentijd kijken we gruwelijke moordfilms en spelen onze kids computerspelletjes waarbij je onschuldige slachtoffers van de stoep af rijdt.
Maar zoiets natuurlijks als sex.... (zonder waren we uitgestorven).... kan dan weer niet.
de wereld wacht om ontdekt te worden
Alle reacties Link kopieren
Ik verbaas mij ook over de hardheid van de kritiek. Dat helpt zeker niet mee dit uit het verdomhoekje te halen. In die fictieve "normale" situatie die thanx voorstelt zullen de problemen toch wel meer gelijk worden aan gewoon werk.

@wheeler45: Daar zijn in Nederland ook al gespecialiseerde mensen voor.
Alle reacties Link kopieren
lollypopje schreef:
30-10-2017 07:52
Ik zou er geen moeite mee hebben als mijn vriend nooit naar de hoeren is geweest. Hooguit zonde van het geld :P

En triest en zielig en smerig, ach ik ken vrouwen die zich een hele avond laten neuken in een parenclub waarbij ze nog entree betalen ook. Verdient TO in elk geval nog geld met haar hobby :P

Overigens met beiden geen problemen. Als iemand het leuk vind wat ze doet en er van geniet, dan moet ze dat lekker doen :)

Maarja ik ben dan ook zo'n bdsm'er, waar ik op viev en elders ook genoeg vooroordelen over lees.
Wat je schrijft over feesten is trouwens waar TO. De overheid werkt zwaar tegen en met de nieuwe plannen, wordt het waarschijnlijk niet beter.

Terug on topic. Toen ik werkloos was heb ik mij wel afgevraagd of ik het zou kunnen. Maar ik kwam tot de conclusie dat ik waarschijnlijk te kritisch ben op de mannen. Daarnaast zou het dan toch ook gewoon werk zijn, terwijl ik bij mijn vrije seksuele leven, juist zo geniet van de vrijheid. Dus voor mij was het niks om van mijn hobby, mijn beroep te maken :-P
Ik snap ook niets van al die bekrompen reacties, wat een treurnis anno 2017.
guppekop schreef:
30-10-2017 14:20
Ik snap ook niets van al die bekrompen reacties, wat een treurnis anno 2017.
Want is er bekrompen aan als je het ranzig vindt dat ze een kerel zoent met het zaad van zijn voorganger nog half in haar mond?

Smeerlapperij is het.
Alle reacties Link kopieren
stel je niet zo aan.
Alle reacties Link kopieren
zoals jij het schrijft is het zelfs goor met je eigen partner.
Alle reacties Link kopieren
Als iemand voor haar plezier, en met plezier, in de prostitutie wil werken, vooral doen.

Ik blijf alleen wat malen met de opbrengsten. Je krijgt alleen betaald voor de uren dat je met klanten bent, niet voor de gewerkte uren? Is dat in die baan waar je netto 14,- per uur krijgt ook zo? Lijkt me niet waarschijnlijk.

Dus reken het nu eens om per uur “in de club”, dus per echt gewerkt uur? Hoeveel verdien je er dan gemiddeld mee?

Netto,echt netto 35,- of zelfs 25,- per uur is niet zo beroerd, maar het lijkt me bedrijfseconomisch niet correct berekend.
Alle reacties Link kopieren
guppekop schreef:
30-10-2017 14:36
zoals jij het schrijft is het zelfs goor met je eigen partner.
Als je 10 cent zou moeten geven aan iedere man die dat bloedjegeil vindt ben je in no time straatarm. :P

(snowballing heet dat als ik me niet vergis)
thanx schreef:
30-10-2017 10:33
Wat een boel kritiek.
Ieder zijn meug toch? Ze vind het lekker en doet dit niet onder dwang.
De mannen die er heen gaan doen dit ook niet inder dwang. Dussss....

Ergens word er gemeld dat iemand geen relatie zou willen met een ex-sexwerker.
Dat snap ik wel. Maar aan de andere kant: van de week nog op tv " 40 dagen zonder sex". Die jongen had er al bijna 300! Is dat dan anders?
Daarnaast kan zo'n ex-sexwerker waarschijnlijk heel goed neuken. Heb je een mooi voordeeltje mee. :P

Wat ik mij afvraag: als dit uit de verdoemhoek gehaald zou worden, zou de illigale vrouwenhandel in deze wereld dan ook afnemen?
Stel het was normaal. Net als b.v. bij de hema werken. Tante truus doet het en de buuf ook.

Ik vind dat de maatschappij sowieso te krampachtig met sex om gaat.
In de tussentijd kijken we gruwelijke moordfilms en spelen onze kids computerspelletjes waarbij je onschuldige slachtoffers van de stoep af rijdt.
Maar zoiets natuurlijks als sex.... (zonder waren we uitgestorven).... kan dan weer niet.
In het Romeinse rijk schijnt het ook lang als vrij normaal werk beschouwd te zijn.
In Pompei schijn je nog de restanten te kunnen vinden van de vrije seksuele moraal die er toen heerste.

Maar het ging toen ook al voornamelijk om geld.
De armen deden het met de rijken en hadden dan ook wat meer te besteden.
Een soort slavenwerk dus...en zo zie ik het nu eigenlijk nog steeds.

Want je kunt natuurlijk ook gewoon seks hebben zonder dat je er wat voor betaald krijgt, met iemand die je leuk vindt.
Waarom zou je er geld voor vragen als je het doet voor je plezier?
En als je het niet zou doen als je er geen geld voor kreeg?
Dan ben je dus omkoopbaar voor geld.

Nu vind ik de situatie van to wel wat anders, want ze heeft gewoon een baan met salaris.
Maar ook zij kan gaan rekenen op die 300 extra per week die ze dan toch verdient...en toch een klant of meer klanten aannemen die ze liever niet in/aan/op zich wil hebben, puur omdat ze anders die leuke vakantie misschien niet kan betalen of die leuke bank/bed/schoenen/auto.
Je gaat toch rekenen op die 1200 euro extra per maand en om dan ineens ermee op te houden omdat je het toch liever niet doet valt volgens mij niet mee.
En mocht je ineens een leuke man tegenkomen en een relatie willen aangaan dan accepteert niet iedere man dat en moet je dan eerst liegen/die leuke relatie aan je neus voorbij laten gaan/geen gezin stichten?...en krijg je daar dan later geen spijt van?

En wat nu als het inderdaad als normaal werk beschouw gaat worden...gaat de sociale dienst je dan verplichten om te sekswerken/hoereren omdat je anders geen uitkering krijgt?
Alle reacties Link kopieren
Als werk voor geld slavenwerk is, heb je weinig idee van wat slavernij is. Of wat werk is. Of beiden.
guppekop schreef:
30-10-2017 14:36
zoals jij het schrijft is het zelfs goor met je eigen partner.
Dat is toch een en dezelfde persoon? Of vind jouw partner het prima om zaad van een andere man uit jouw mond te likken? Ieder zn ding hoor.

Ik vraag me af hoeveel van die klanten het ook intens ranzig zouden vinden als ze ervan wisten. Veel gok ik zo.
shisha schreef:
30-10-2017 14:53

Waarom zou je er geld voor vragen als je het doet voor je plezier?
En als je het niet zou doen als je er geen geld voor kreeg?
Dan ben je dus omkoopbaar voor geld.
Dan kan je een leuke of stomme kantoorbaan ook maar beter laten zitten. Dat is met al het werk zo toch? de een heeft toevallig andere grenzen dan de ander.
Alle reacties Link kopieren
rosings schreef:
30-10-2017 15:08
Dan kan je een leuke of stomme kantoorbaan ook maar beter laten zitten. Dat is met al het werk zo toch? de een heeft toevallig andere grenzen dan de ander.
Precies. Ik denk dat er maar vrij weinig mensen zijn die hun werk voor nop zouden doen hoor.. hoe leuk ze het ook vinden. Iedereen is op die manier toch "omkoopbaar" voor geld?
Alle reacties Link kopieren
Geld. Daar gaat het hier dus om.
To vind het leuk enspannend. Ik gok dat de adrenaline die ze met haar bijbaan krijgt niet opweegt tegenover b.v. worsten verkopen bij de hema. En ze verdiend er ook nog wat mee.
Aan een parachuttespring-instructeur (tjee, wat een woord) zeg je toch ook niet; met dat risico vind ik wat je verdiend te weinig?
En dan even voor iedereen die het nog niet in de gaten had; we zijn allen "slaven" (ik wil niet denigrerend over komen) van de maatschappij. Iedereen verleent een dienst voor geld. Tenminste... de meesten dan.
de wereld wacht om ontdekt te worden
Ik snap wel dat iedereen zijn geest/lichaam/ziel verkoopt voor geld in deze maatschappij en misschien is het een ouderwetse gedachte om te denken dat prostitutie meer jezelf verkopen is dan bij andere baantjes.

En er zijn meerdere banen waarbij je jezelf, je lichaam en geest kunt schaden...zoals lasser/duiker voor boortorens, die mensen worden gemiddeld maar 40 jaar oud.
Of als reddingswerker...zou je een geestelijk trauma op kunnen lopen omdat je zoveel ellende en dood ziet misschien?
Sommige mensen kunnen niet tegen draaien van ploegendiensten, omdat ze de onregelmatigheid niet aankunnen en oververmoeid raken.
Enzovoort.

Misschien voel ik het zo ook omdat het mij lastig lijkt om eruit te stappen als je het niet meer langer wilt om met seks te werken.
Want je bouwt er niet bepaald een goed cv mee op.

Maar uiteindelijk...wat zou het voordeel zijn als het als normaal, gerespecteerd werk werd gezien?
Zoe het dan makkelijker worden voor een partner om met een vrouw een relatie aan te gaan die dat werk doet?
Om door te stromen in een andere baan?
Of andersom...zou de sociale dienst vrouwen kunnen gaan verplichten om dat werk te gaan doen?

En wat als je al jaren in een club werkt, of privehuis en je wordt ouder en anderen krijgen meer klanten en jij steeds minder...ga je dan overstag en het ook maar zonder condoom doen, pijpen en zoenen, omdat je anders niet meer genoeg klanten krijgt?

Vindt je seks nog wel leuk na 20 jaar sekswerk te hebben gedaan, ondanks dat je het in het begin (eerste 3/4 jaar) nog wel spannend vond?
Want spanning slijt als je iets maar lang en vaak genoeg doet.
Alle reacties Link kopieren
Wat ik mis in de discussie is dat TO sexwerk (hoer zijn dus) uit het verdomhoekje te halen, maar het wel geheim houdt voor familie vrienden en werk. Daarmee voelt ze wel dat het 'niet klopt' war ze doet. Ik gun haar het plezier als ze het leuk vind allerlei piemels af te likken of andere sexuele handelingen te verrichten, maar kom er dan eerlijk voor uit, net zoals iemand die parachute springen of welke andere hobby of werk dan ook, er eerlijk voor uit komt.

Dit is een oud topic. Het topic is daarom gesloten.
Maak een nieuw topic aan om verder praten over dit onderwerp.

Terug naar boven