Tietneuken aka boobyfuck aka Russian sex

19-10-2010 09:41 64 berichten
Alle reacties Link kopieren
Burns is een echte borstenman, en vindt het derhalve heerlijk om van tijd tot tijd zijn vrouw tussen haar boobs te neuken.



Maar wat vinden jullie vrouwen (en natuurlijk ook mannen) van deze vorm van sex?



Kunnen jullie het waarderen dat een man over jullie boobs komt, of is het bv slechts onderdeel v.h. voorspel, of vindt je er niks aan?



Gebruiken jullie glijmiddel of massage-olie?
Jullie vrouwen generaliseren allemaal zo....
Alle reacties Link kopieren
quote:lookatme schreef op 19 oktober 2010 @ 10:56:

Helemaal eens met Mac123 muv het "beter dan in mijn mond". Ik vind beiden prima.Ik heb toch liever wat anders in mijn mond,een lekker stukje taart ofzo lekkere slagroomtaart.
Alle reacties Link kopieren
Bah, ik houd er al niet van als over "tietenseks" wordt gesproken. Ben best van dirty talk, maar het klinkt zo plat en als je zo van borsten houdt, kan ik dat niet rijmen met zo'n woord, wat geen enkele waardering voor die borsten uitdrukt. Zeker niet als het om de borsten van een geliefde gaat (ik neem aan dat je vrouw dat is?!).



Daarnaast: wat hierboven al gezegd wordt: kan evengoed een oorlel zijn, als jij dat leuk vindt, dan prima om dat op te nemen in het seksspel, maar tussen die borsten zit geen enkele erogene zone volgens mij. Dan kan het als idee nog wel leuk of prima zijn en voor 1 vd 2 (of allebei) zelfs opwindend, maar dat is dan het idee, want er zit geen seksueel gevoel daar. (misschien meer de bewondering en aanbidding voor haar lichaam/borsten, die het voor je vrouw aantrekkelijk maakt).



Maw: kan best een leuk onderdeel zijn, en dan richting haar mond oid (is ook geen erogene zone, pijpen is ook meer het idee dat opwindt dan dat het lichamelijk lekker voelt in je mond of zoiets). Zelf vind ik er niks aan, mijn ex wel en dan integreer je zoiets in een vrijpartij, prima.



Spuiten op borsten idem. Ik geloof niet dat het veel vrouwen echt iets uitmaakt waar het terecht komt, wij zijn geen man en zijn daar denk ik niet zo mee bezig/erotisch over.



1 minnaar vond dit dus geweldig, dat dat mocht (gezicht, borsten), maar eenmaal gedaan, wist ie niet hoe snel ie dat weg moest halen (wc-papier), was er zelf vies van dus. Afknapper is dat, als ik het (in zijn opwinding) nog zgn "geweldig" moet vinden (a la pornofilm) en iemand zich daarna er min of meer voor schaamt..
Een open hart toont de weg naar een bezield leven..
Alle reacties Link kopieren
Ja, alsof ik een dominante rol naar haar aannam.
Alleen een onbewoond eiland is onbeleefd!

Wees iemand, wees jezelf!
quote:Suzy65 schreef op 19 oktober 2010 @ 11:57:

Maw: kan best een leuk onderdeel zijn, en dan richting haar mond oid (is ook geen erogene zone, pijpen is ook meer het idee dat opwindt dan dat het lichamelijk lekker voelt in je mond of zoiets).Neh, het wordt zo'n koekhappen idee. En de vrouw ligt er bij als een vis op het droge. Niet sexy.
Alle reacties Link kopieren
@waltraut: koekhappen,
Een open hart toont de weg naar een bezield leven..
Alle reacties Link kopieren
Het zou voor mij hetzelfde voelen als dat je wilt rijden in mijn knieholte. Als dat mijn man mega geil maakt, prima, maar mij doet het 3x niks.
Alle reacties Link kopieren
quote:w00t schreef op 19 oktober 2010 @ 09:59:

[...]





Wat is er zuur?De melk. Domme vraag in de context van borsten.
Alle reacties Link kopieren
quote:schouderklopje schreef op 19 oktober 2010 @ 15:54:

Het zou voor mij hetzelfde voelen als dat je wilt rijden in mijn knieholte. Als dat mijn man mega geil maakt, prima, maar mij doet het 3x niks.



Haha, treffende omschrijving, klopje popje.



Het was waarschijnlijk niet helemaal de bedoeling van TO, maar het is toch wel een heel grappig topic geworden .



Ik snap de behoefte ook niet echt. Vroegâh had ik wat grotere borsten en heeft mijn ex mij ook wel eens tussen mijn "boobs" geneukt. Het gevolg was dat ik door aanhoudende slappe lach (en hij daarmee een slappe tampeloeris) tot niets meer in staat was wat ook maar iets met seks te maken had.
quote:Erwt schreef op 19 oktober 2010 @ 09:43:

Erwt houdt niet van mannen die in de derde persoonsvorm over zichzelf praten. Erwt houdt ook niet zo van mannen die het alleen maar over boobs hebben.

my thoughts exactly!



Komt de persoon "jij" in de zin vóór de persoonsvorm "wandelen", dan gebruik je stam+t. Komt de persoon echter ná de persoonsvorm, zoals in een vraagzin, dan gebruik je alleen de stam.[/quote]

You said it!! ow wat kan ik me daaraan ergeren
quote:Burns schreef op 19 oktober 2010 @ 09:55:





Misschien iemand met een inhoudelijke reaktie?



Ehhm okee; ik raak er niet opgewonden van nee, sorry..

Nog een kleine toevoeging: reactie schrijf je met een c en niet met een k
Alle reacties Link kopieren
Als man het leuk zou vinden, prima. Maar voor mij hoeft het niet.
Alle reacties Link kopieren
Ben ik echt de enige hier die het wel geil vind om te doen??



Ik geniet er van en mijn man ook en als ik de date-manne mag geloven vinden die het ook geil om te doen.

Kom er niet van klaar (duh) maar geniet er wel van.
Alle reacties Link kopieren
wat men al zegt, als mannen het leuk vinden prima toch, maar ik voel er zelf niet veel van,.Het kan een geil gezicht zijn en zeker als er over heen gespoten wordt
Wie de mens in zichzelf begrijpt begrijpt alle mensen.
Alle reacties Link kopieren
quote:Alba schreef op 19 oktober 2010 @ 10:25:

Mr. Burns is toch gay?Nope, dat is Smithers (hulpje van Mr Burns), die is gay.

Dit is een oud topic. Het topic is daarom gesloten.
Maak een nieuw topic aan om verder praten over dit onderwerp.

Terug naar boven