Verlangen in sex met een ander.

04-11-2017 11:32 29 berichten
Alle reacties Link kopieren
Ik heb inmiddels 6 jaar een relatie.
Ik ben 21 en ben op m'n 16e ontmaagd door m'n vriendin. Ik was ook haar eerste. Ons relatie is goed. Sex kon wel wat beter, maar is ook oke.

Ik heb alleen heel erg het verlangen om eens sex met een ander te hebben, dat lijkt me heel spannend en nieuwsgierig. Ik heb maar 1 bed partner gehad en als ik m'n vrienden hoor over dat ze sex hebben gehad met iemand, dan denk ik van: ooh dat wou ik ook wel meegemaalt hebben." Van die spannende en uitdagende dingen..

Ik heb soms echt het gevoel dat ik veelste vroeg in een relatie ben beland en dat ik niet van mn vrije jonge jaren heb kunnen genieten..
Doortjemarie schreef:
05-11-2017 08:29
Je kunt er beter nu met of zonder haar aan gaan werken om je sexleven te verbeteren..maar niet door vreemdgaan.
Precies! Heb je er echt al open over gepraat en weet je zeker dat zij zoiets niet wil? Mogelijk wil ze jou beschermen en haar verlangens (nog) niet direct delen. Denk wel dat je bereid moet zijn het elkaar te gunnen. Een ervaring met iemand nieuw kan verrijkend en verzadigend zijn op voorwaarde dat het je nieuwsgierigheid grotendeels wegneemt. Om die reden begeert men meestal een complementair type persoon (qua leeftijd, uiterlijk) of seks. Ik heb het wel eens meegemaakt dat een getrouwde vrouw aanvankelijk een jonger en groter formaat wil ervaren, maar schrik heeft dat het alledaagse daarna onvoldoende wordt. Het blijft een onomkeerbare beslissing, denk er goed over na.
Alle reacties Link kopieren
Je kunt het beter uitmaken met je vriendin, want naar seks verlangen met een ander omdat je seksleven met haar tegenvalt is een indicatie dat je niet achter jullie relatie staat.
If I can't dance, it's not my revolution!
6 jaar samen en jullie kunnen niet met elkaar praten over zoiets? Denk niet dat het erin zit, zoek je dan gewoon iemand anders maar belazer je vriendin niet en maak het eerst uit.
Alle reacties Link kopieren
Bespreek wat de mogelijkheden zijn. Maar je kunt ook nog heel veel vinden in je eigen relatie. Schrijf bijvoorbeeld eens op een briefje wat jullie fantasieen zijn. En bespreek die dan samen wat is mogelijk en wat niet. Kijk samen eens naar porno.

Dit is een oud topic. Het topic is daarom gesloten.
Maak een nieuw topic aan om verder praten over dit onderwerp.

Terug naar boven