Geen resultaten gevonden Probeer een andere zoekterm

Zoekfilters:

Nieuw aangekocht huis verbouwen en inrichten - kletstopic

01-08-2020 17:37 20 berichten
Alle reacties Link kopieren Quote
Hoi Huizen-kopers,

Om het “op jacht naar een koophuis”-topic niet verder te vervuilen met off-topic gezwets over verbouwen en inrichten, is hier een vers nieuw kletstopic waar we naar hartenlust kunnen kletsen en plaatjes plakken. Inspiratie opdoen en tips uitwisselen.

Dus heb jij onlangs een bestaand huis gekocht? Ga je verbouwen? Nieuwe keuken, vloer, tuin, whatever? Droom je graag over je nieuwe inrichting?

Leef je uit in dit topic!

Als je in de “tabel wilt, laat dan even weten;
- Wanneer je je huis hebt gekocht
- wanneer je gaat verhuizen
- in welke regio
- wat je gaat doen
- zelf Klussen of uitbesteden

Ik ga het zo goed mogelijk bijhouden dan! Uiteraard mag je ook meekletsen zonder dat je in de “tabel” staat.
ForummerGekocht inSleutel opRegioWerkzaamhedenZelf / uitbesteden?
HobbelsterVoorjaar 2020Eind 2020Noord-Brabantaanbouw - vloer - keuken - hal - wcMeeste uitbesteden, man is ook handig, maken samen ontwerp
Houtsnippereind 2018Januari 2019Bouwval, alles aangepakt, medio 2020 in opbouw fase(Help!) mijn man is klusser
Gevuldespeculaaseind juli 202031-08-2020Noord NederlandUitbouw- Nieuwe keuken - Nieuwe badkamer + toiletten - Alles stucen en schilderen - Vloerverwarming en nieuwe vloeren - Zonnepanelen en zonnecollectoren
Nausicaamei 202001-07-2020AmsterdamDragende muur keuken er uit - elektra - plafonds - vloeren - keuken - wc - badkamer - trappen - verwarming - isolatie dak - dakkapellen renoveren - dubbel glas - 2x openslaande deuren in achterpui.Uitbesteden en gaat als een malle
Vogeltje8511 juni 202015-12-2020Den Haag / RotterdamJaren ‘30 huis: inzetgashaard plaatsen in originele schouw - houten vloer beneden schuren en oliën - buiten schilderwerk - verbouwen badkamer 1 van 2 - verplaatsen wc.
Daantje197031-07-2020november 2020Noord-BrabantHuis heeft meer kamers, dus meer spulletjes kopen Klussen: hooguit een beetje vervenZelf
Mir31 Gekocht zomer 2020 Sleutel september 2020 Regio Zuid-Holland Verouderde woning, alles weer up-to-date maken. Komend jaar isoleren en de bovenste 2 verdiepingen. Volgend jaar de beneden verdieping. Meeste zelf.
hobbelster wijzigde dit bericht op 06-08-2020 20:03
53.90% gewijzigd
Alle reacties Link kopieren Quote
Even gekopieerd uit het Jacht naar een koophuis-topic over onze verbouwing en inrichtingskosten plannen, scheelt typen.
Hobbelster schreef:
01-08-2020 17:25
:proud:
Leuk hoor! Mooi verhaal ook. En wij maar denken dat wij snel waren met beslissen (35 minuten bezichtigd, dag erna bod uitgebracht). We grappen er nu wel over met elkaar; weet jij eigenlijk wat voor boom dat is in de voortuin? Huh, boom? Oh ja! Hahaha.

Maar dat inrichten wordt bij ons nog wel een dingetje, gaan flink verbouwen, nieuwe keuken op geheel andere plaats dus wij zijn vooral druk op Pinterest aan het kijken en met plattegrond enzo erbij aan het tekenen over wat we een fijne indeling zouden kunnen vinden etc.
Omdat het zo’n ingrijpende veranderingen worden gaan we dan ook eerst in het huis wonen en dan pas na een maand of 8,9 verbouwen zodat we eea goed kunnen ervaren en doordenken. Uiteindelijk gaat dat grapje rond de 60.000 euro kosten dus we willen het goed doordenken. En de woning is prima bewoonbaar zoals die is, dus we trekken er eerst gewoon zo in. Leggen alleen ‘even snel’ onze huidige laminaatvloer erin, die is namelijk pas 2 jr oud en is echt heel erg veel mooier dan de laminaatvloer die er ligtnu. Plus laminaat leggen is relatief snel gebeurd en geeft een groot effect. Gaat ook weer helpen in bepalen hoe de uiteindelijke (geheel nieuwe) vloer moet worden qua feel en uitstraling.
Hier nog even het overzichtje dat ik had gemaakt voordat ik de echte tabel maakte:
* Hobbelster *
gekocht voorjaar 2020
sleutel eind 2020
regio Brabant
aanbouw - vloer - keuken - hal - wc
Ontwerp etc zelf, uitvoering wordt uitbesteed.

* Houtsnipper *
Gekocht eind 2018
Sleutel januari 2019
Bouwval, alles aangepakt, medio 2020 in opbouw fase

* Gevuldespeculaas *
gekocht eind juli 2020
sleutel 31-8-2020
regio Noord-Nederland
Uitbouw- Nieuwe keuken - Nieuwe badkamer + toiletten - Alles stucen en schilderen - Vloerverwarming en nieuwe vloeren - Zonnepanelen en zonnecollectoren

* Nausicaa *
Gekocht mei 2020
Sleutel 1 juli 2020
Start verbouwing 2 juli 2020 ( ;-) )
regio Amsterdam
Dragende muur keuken er uit - elektra - plafonds - vloeren - keuken - wc - badkamer - trappen - verwarming - isolatie dak - dakkapellen renoveren - dubbel glas - 2x openslaande deuren in achterpui.

* Vogeltje85 *
Gekocht 11 juni
Sleutel 15 december 2020
regio Den Haag/ Rotterdam
Jaren ‘30 huis: inzetgashaard plaatsen in originele schouw - houten vloer beneden schuren en oliën - buiten schilderwerk - verbouwen badkamer 1 van 2 - verplaatsen wc.

* Daantje1970 *
Gekocht: 31-07-2020 (bod akkoord, nog geen voorlopig koopcontract getekend)
Verhuizen: eind november
Regio: Noord-Brabant
Doen: meer kamers, dus meer spulletjes kopen
Klussen: hooguit een beetje verven
hobbelster wijzigde dit bericht op 03-08-2020 12:04
36.40% gewijzigd
Alle reacties Link kopieren Quote
Hey, wat leuk Hobbelster! Ik lees al jaren mee op het forum, maar lijkt me leuk om mee te schrijven. Wij hebben ons huis eind 2018 aangekocht en in januari 2019 de sleutel gekregen. Het was een bouwval en we hebben dan ook alles aangepakt. Elektra, riolering, waterleidingen, wanden eruit en nieuwe erin, stalen balken geplaatst, dak gerenoveerd (tot er budget genoeg is/overblijft voor een nieuw geïsoleerd dak) cementvloeren eruit gehakt, vloerisolatie en vloerverwarming geplaatst boven en beneden, cementvloer gestort, nieuwe kozijnen binnen en buiten, gevel geïsoleerd, gestuct. Het is nagenoeg nieuwbouw met een oud jasje. We, Ehhh nou ja mijn man, doet alles zelf. Gelukkig geen help mijn man is klusser taferelen, maar iemand die het met veel passie doet en waarschijnlijk in een dal valt wanneer het project eindigt. Momenteel zitten we in de opbouwende fase. Plafonds, egaliseren van de vloer en dan keuken plaatsen. Hele klus! Maar er moet nog genoeg gebeuren. Als het huis klaar is dan moeten we de aanbouw gaan slopen en herbouwen. Allemaal enkelwandig momenteel. Dus ik kan voorlopig wel mee kletsen!

Leuk dat jullie er ook in gaan wonen. Hebben jullie al kinderen? Wij niet, dat maakt het een stuk behapbaarder zo'n project. Pinterest is een heel handig middel! En ruitjes papier en liniaal ook om alles op schaal te tekenen. Goed plan dat je het eerst gaat doordenken. Gaan jullie alles ook zelf doen? Dat maakt namelijk wel dat ik genoeg tijd heb om inrichting en stijl te bepalen. Het gaat namelijk niet zo hard als met een aannemer
Alle reacties Link kopieren Quote
Wat een leuk topic! Ik schrijf ook graag mee.

Wij hebben afgelopen week net het koopcontract van onze nieuwe huis getekend. De sleutel krijgen we 31-8 en dan een aantal maanden verbouwen:
* Uitbouw
* Nieuwe keuken
* Nieuwe badkamer + toiletten
* Het hele huis stucen en schilderen
* Vloerverwarming en nieuwe vloeren
* Zonnepanelen en zonnecollectoren

En dan moet de tuin nog aangepakt worden maar dat zit nu nog niet in het budget. We gaan nagenoeg alles laten doen. Dat is ook wel heel fijn met twee kleine kinderen, anders was ik er ook niet aan begonnen.

Maandag gaan we alles rond maken bij de bank en de week erna alvast met de aannemer om de tafel. Vooral de planning lijkt me een uitdaging.

En keuzes maken.... Ik zie zoveel mooie dingen. Ik denk dat we er nog een interieur ontwerper bij gaan halen, die kan vaak toch nog net even slimme indelingen bedenken waar je zelf niet aan hebt gedacht.

Oh ja, ik woon in Noord Nederland
Alle reacties Link kopieren Quote
Ik doe mee!

Gekocht mei 2020
Sleutel 1 juli 2020
Start verbouwing 2 juli 2020 ( ;-) )

Structureel alleen dragende muur keuken er uit, verder alles (elektra, plafonds, vloeren, keuken, wc, badkamer, trappen, grootste deel verwarming, isolatie dak, dakkapellen blijven maar opnieuw bekleed, alles naar dubbel glas). Oh, en twee keer openslaande deuren in de achterpui plaatsen.
En als alles klaar is, ga ik nog wel eens over de tuin nadenken. Die is momenteel nogal onderhoudsvriendelijk (lees: volkomen betegeld), en dat is tijdens de verbouwing wel zo handig, dus dat laat ik nog even zo.

Ik ben alleenstaand met een kind van 1,5, dus ik laat alles doen. Ik hou niet van klussen, ik haat in de zooi wonen, en ik heb al een meer dan full time baan. Dus dat laat ik graag over aan iemand die er verstand van heeft.

Een klushuis is nooit mijn ambitie geweest (zie hierboven), maar dit was de enige kans om binnen mijn budget aan een dergelijk huis te komen. Oh ja, regio Amsterdam, vandaar ;-). Ik had dus ook nog nooit een seconde nagedacht over wat voor keuken ik zou willen als ik hem zelf uit mocht kiezen. Laat staan fonteintjes in het toilet en tegeltjes in de douche. Gelukkig ben ik vrij besluitvaardig, dus toch nog redelijk snel gelukt allemaal (met enige inspiratie van Pinterest). En toen kwam iemand vragen wat voor drukplaat ik boven de wc wilde (zo’n ding waar je mee doortrekt zeg maar). Right.... eh, doe wat leuks.
Alle reacties Link kopieren Quote
Hoi wat een leuk idee voor een topic.

Wij krijgen als alles goed gaat 1 september de sleutel.
Wij gaan zo'n beetje alles doen. Komende jaar willen we eerst alles isoleren en de eerste en tweede verdieping afmaken. Op de tweede verdieping komt ook een extra badkamer.
Volgende zomer is de beneden verdieping aan de beurt. De badkamer op de eerste verdieping laten we eerst voor wat het is.

We gaan het meeste zelf doen.

We hebben ons huidige woning ook zelf opgeknapt, maar dat was veel minder werk. Ik vind het wel spannend allemaal.
Alle reacties Link kopieren Quote
Gezellig allemaal, ik ga morgen (of overmorgen, of .... naja, heb vakantie dus ergens komende week) jullie specs verwerken in de OP! Leuk jullie verhalen te lezen. Uitgebreider reactie komt ook later, ben met man heel druk aan het bingewatchen, MAFS Australia, erg verslavend :hihi::facepalm::proud::popcorn:
Alle reacties Link kopieren Quote
Leuk topic!
Wij hebben ons nieuwe huis 11 juni gekocht en 15 december is de overdracht, regio Den Haag/ Rotterdam.
We hoeven gelukkig niet zo heel veel te doen. We hebben een jaren ‘30 huis met originele schouwen en willen in de woonkamer een inzetgashaard laten plaatsen. Ook willen we de houten vloer beneden laten schuren en oliën en moet alles buiten geschilderd worden (incl herstellen van het stucwerk van de uitbouw). Ook moet 1 van de twee badkamers sowieso opnieuw betegeld worden en willen we er graag een bad plaatsen. Dus waarschijnlijk gaan we dan de hele badkamer veranderen en kijken of het mogelijk is de wc in een ruimte wat nu een inbouwkast is te plaatsen. Maar het hangt af van de mogelijkheid en natuurlijk het kostenplaatje ;-)
We vinden het jammer dat we zo lang op de sleutel moeten wachten, maar we kunnen nu al wel goed bedenken wat we willen en overal inspiratie opdoen :)
Alle reacties Link kopieren Quote
Natuurlijk doe ik mee, heerlijk om mijn ei kwijt te kunnen.

Gekocht: 31-07-2020 (bod akkoord, nog geen voorlopig koopcontract getekend)
Verhuizen: eind november
Regio: Noord-Brabant
Doen: meer kamers, dus meer spulletjes kopen
Klussen: hooguit een beetje verven
Alle reacties Link kopieren Quote
Houtsnipper schreef:
01-08-2020 19:55
Hey, wat leuk Hobbelster! Ik lees al jaren mee op het forum, maar lijkt me leuk om mee te schrijven. Wij hebben ons huis eind 2018 aangekocht en in januari 2019 de sleutel gekregen. Het was een bouwval en we hebben dan ook alles aangepakt. Elektra, riolering, waterleidingen, wanden eruit en nieuwe erin, stalen balken geplaatst, dak gerenoveerd (tot er budget genoeg is/overblijft voor een nieuw geïsoleerd dak) cementvloeren eruit gehakt, vloerisolatie en vloerverwarming geplaatst boven en beneden, cementvloer gestort, nieuwe kozijnen binnen en buiten, gevel geïsoleerd, gestuct. Het is nagenoeg nieuwbouw met een oud jasje. We, Ehhh nou ja mijn man, doet alles zelf. Gelukkig geen help mijn man is klusser taferelen, maar iemand die het met veel passie doet en waarschijnlijk in een dal valt wanneer het project eindigt. Momenteel zitten we in de opbouwende fase. Plafonds, egaliseren van de vloer en dan keuken plaatsen. Hele klus! Maar er moet nog genoeg gebeuren. Als het huis klaar is dan moeten we de aanbouw gaan slopen en herbouwen. Allemaal enkelwandig momenteel. Dus ik kan voorlopig wel mee kletsen!

Leuk dat jullie er ook in gaan wonen. Hebben jullie al kinderen? Wij niet, dat maakt het een stuk behapbaarder zo'n project. Pinterest is een heel handig middel! En ruitjes papier en liniaal ook om alles op schaal te tekenen. Goed plan dat je het eerst gaat doordenken. Gaan jullie alles ook zelf doen? Dat maakt namelijk wel dat ik genoeg tijd heb om inrichting en stijl te bepalen. Het gaat namelijk niet zo hard als met een aannemer
Dat klinkt idd als een heel project, wat fijn en leuk dat je man zoveel zelf kan! Ik ken iemand die pas ook zo'n mega klushuis heeft (laten) opknappen, schitterend is dat geworden! Echt heel gaaf en zeker nu je in de opbouw fase bent beland. Wat voor (stijl, sfeer) keuken heb je? Plaatjes plakken is altijd leuk! Ben ook benieuwd welke keuzes je hebt gemaakt qua nieuwe keuken en waarom. Ben voormezelf nu een lijstje me do's en don't s aan het aanleggen.
Wij hebben 1 (jong) kind, en werken allebei 4 dagen per week, we gaan het grootste deel uitbesteden. Ik kan gelukkig veel vanuit thuis werken dus dat is tijdens de verbouwing volgend jaar wel een echte pre. Ben manager van beroep dus ik hou ervan om zo'n project te plannen en uit te werken en aan te sturen. Alle vertrouwen in dat het helemaal goed gaat komen. Weet nog niet of wij een aannemer gaan inhuren of zelf losse klussers laten komen. Zijn ook voors en tegens te verzinnen, vooral omdat ik het zelf ook leuk vind om te doen en goed kan is het niet perse nodig maar kan wel handig zijn (of juist frustratie zeker omdat ik zelf zo'n regelaar ben).
We zullen zien. Als er een aannemer betrokken wordt dan sowieso iemand waarmee ik kan lezen en schrijven anders wordt t bij voorbaat niks.
Alle reacties Link kopieren Quote
gevuldespeculaas schreef:
01-08-2020 20:14
Wat een leuk topic! Ik schrijf ook graag mee.

Wij hebben afgelopen week net het koopcontract van onze nieuwe huis getekend. De sleutel krijgen we 31-8 en dan een aantal maanden verbouwen:
* Uitbouw
* Nieuwe keuken
* Nieuwe badkamer + toiletten
* Het hele huis stucen en schilderen
* Vloerverwarming en nieuwe vloeren
* Zonnepanelen en zonnecollectoren

En dan moet de tuin nog aangepakt worden maar dat zit nu nog niet in het budget. We gaan nagenoeg alles laten doen. Dat is ook wel heel fijn met twee kleine kinderen, anders was ik er ook niet aan begonnen.

Maandag gaan we alles rond maken bij de bank en de week erna alvast met de aannemer om de tafel. Vooral de planning lijkt me een uitdaging.

En keuzes maken.... Ik zie zoveel mooie dingen. Ik denk dat we er nog een interieur ontwerper bij gaan halen, die kan vaak toch nog net even slimme indelingen bedenken waar je zelf niet aan hebt gedacht.

Oh ja, ik woon in Noord Nederland
Nice! Hoe hebben jullie een goede aannemer gevonden?
Ja planning is altijd een uitdaging, en komt nooit precies uit.
Leuk ook dat je er een ontwerper bij haalt, dat overwegen wij ook! Wel pas wanneer we erin zitten uiteraard. Maar de voorpret is nu al zo leuk!
Jullie hebben trouwens al snel de sleutel zeg, leuk!!!! Succes vandaag bij de bank. Wij hebben zojuist het definitieve aanbod van de bank binnen en da's maar goed ook want de ontbindende voorwaarden eindigen morgen. Lekker alles net op de valreep, haha.
Alle reacties Link kopieren Quote
@ Nausicaa lekker bezig ook! En idd besluitvaardigheid is een zeer handige eigenschap met dit soort projecten, die heb je nodig ook! keuzes, keuzes.
Fijn dat het zo lekker opschiet bij jou!

@ Vogeltje wat een heerlijke luxe, 2 badkamers. En idd het is lang wachten, hier zelfde schuitje, maar zeker leuk om alvast inspiratie op te doen en erover te kletsen. Zowel hier als IRL.

@Daantje leuk dat je er ook bent, is er al een datum voor tekenen koopcontract bekend? Hopelijk gauw en dan kan er niemand meer tussenkomen en kun je ' echt' gaan dromen over nieuwe inrichting etc.
Plak eens wat plaatjes van dingen die je leuk vindt? Ik ga dat ook nog doen (maar moet zo weg) ben heel benieuwd naar jullie stijlen / smaken / voorkeuren.
Laters!!!
Alle reacties Link kopieren Quote
Nog geen datum helaas. Ik ga ervan uit dat ik het via mail of via de website toegestuurd krijg. Heb net mijn tussenpersoon gesproken en zij wil het nog wel even doornemen. Graag! Zij heeft er meer verstand van dan ik. Heb van haar ook het bedrijf doorgekregen voor een bouwkundige keuring, waar zij goede ervaringen mee hebben. En ze gaat kijken of zij de taxatie kunnen doen.

Mijn eigen kamertje, mijn computerkamertje en eventueel werkkamer ga ik lekker in het roze doen. Soort van echte meisjeskamer.

En dan nog wat roze gordijnen, bureaulamp en vazen ofzo. Die wensenlijstjes van webshops zijn zo makkelijk.

De zolderkamer wordt logeerkamer en dat houd ik rustig met donkerblauw.

Wel moet ik gaan brainstormen over de slaapkamer. Ik houd van natuurkleuren, taupe, beige enzo. Rustig en landelijk. Onze slaapkamer is nu saai, maar wilde er niet teveel van maken omdat we er maar een jaar zouden wonen. Dat is 2,5 jaar geworden. Nu wil ik de slaapkamer wel gezellig maken. Maar hoe ik dat ga doen weet ik nog helemaal niet.
Alle reacties Link kopieren Quote
Wij hebben net de offerte voor de inzetgashaard ontvangen. Kost €6500, dus we willen er nog even over nadenken. Ook staat in de offerte dat zij niet aansprakelijk zijn voor gevolgschade van het boren in het beton onder de vloer, wat dus bij ons dan zou moeten gebeuren. Geeft ons niet zo’n goed gevoel, wij hebben geen verstand van boren in beton en wat wel en niet kan (vandaar dat we dan ook een specialist in de armen nemen). Of is dit normaal dat men dat zo noemt in een contract?
Alle reacties Link kopieren Quote
@hobbelster, zou je mij ook in de tabel willen zetten

Gekocht zomer 2020
Sleutel september 2020
Regio Zuid-Holland
Verouderde woning, alles weer up-to-date maken. Komend jaar isoleren en de bovenste 2 verdiepingen. Volgend jaar de beneden verdieping.
Meeste zelf.

@vogeltje
Volgens mij is dat best normaal dat dat in zo'n offerte staat. Als zij zich voor als risico's moeten indekken zou de prijs veel hoger zijn. Wat je nog zou kunnen vragen is wat het risico op gevolg schade is(of ze dat wel eens meemaken) en wat voor schade dat dan zou kunnen zijn. Dan kan je misschien zelf wat beter en inschatting maken van de risico's.
Alle reacties Link kopieren Quote
Daantje wat een gezellige spullen, en roze als thema, heerlijk!!! Dat zijn de leukere investeringen ;-)
Voor de slaapkamer en als je van natuurrampen houdt, zelf heb ik een schitterende steengroene flexa kleur in de slaapkamer gebruikt en het zou zomaar kunnen dat die in het nieuwe huis weer op de muur belandt ergens, zo mooi vind ik hem. Ik ga hem opzoeken voor je, ben de naam ff kwijt.

@Vogeltje dat is een hoop geld ja , geen idee wat de risico’s zijn maar vind de tip van Mir wel een goede om het na te vragen en zo self een betere inschatting drte kunnen maken. Je kan natuurlijk altijd een apart topic openen hier. Wie weet of er nog mensen ervaring mee hebben, je krijgt hier altijd wel
Goeie tips vind ik.

@ Mir, welkom en leuk dat je mee schrijft. Je staat erbij.

Hier is gisteren de champagne open gegaan, hypotheek is definitief rond en de waarborgsom is binnen bij de notaris. Het gaat echt gebeuren!!!
Alle reacties Link kopieren Quote
Bedankt voor het meedenken Mir en Hobbelster.

Gefeliciteerd Hobbelster!
Alle reacties Link kopieren Quote
Hobbelster schreef:
06-08-2020 20:08
Daantje wat een gezellige spullen, en roze als thema, heerlijk!!! Dat zijn de leukere investeringen ;-)
Voor de slaapkamer en als je van natuurrampen houdt, zelf heb ik een schitterende steengroene flexa kleur in de slaapkamer gebruikt en het zou zomaar kunnen dat die in het nieuwe huis weer op de muur belandt ergens, zo mooi vind ik hem. Ik ga hem opzoeken voor je, ben de naam ff kwijt.

@Vogeltje dat is een hoop geld ja , geen idee wat de risico’s zijn maar vind de tip van Mir wel een goede om het na te vragen en zo self een betere inschatting drte kunnen maken. Je kan natuurlijk altijd een apart topic openen hier. Wie weet of er nog mensen ervaring mee hebben, je krijgt hier altijd wel
Goeie tips vind ik.

@ Mir, welkom en leuk dat je mee schrijft. Je staat erbij.

Hier is gisteren de champagne open gegaan, hypotheek is definitief rond en de waarborgsom is binnen bij de notaris. Het gaat echt gebeuren!!!
Gefeliciteerd!!! Dat zal een gerust gevoel geven. Lekker hoor.

Heerlijk die spulletjes. Ik vond roze altijd wel leuk, maar dat wilde ik mijn vriend niet aandoen. Al maakt het hem niet zoveel uit, als het maar gezellig is. Maar oke...roze vond ik dan wat overdreven. Mijn stiefdochter heeft roze, zwart en goud en heeft met met het roze wel weer wat aangestoken. Dus mijn eigen plekkie ga ik lekker roze doen. We hadden het er gisteren over, dat ik mijn eigen plekkie roze ga doen. Toen kreeg ik als reactie dat elke plek in huis mijn plekkie is. Nou ja..ons plekkie dan toch. Maar ik ben erg gevoelig voor inrichting en als het voor mij te kil is voel ik me niet prettig. Niet te vol, maar ik hou wel van spulletjes. En het moet zoveel mogelijk synchroon zijn. Dus 2 kaarsen, 2 plantjes naast elkaar enzo. Dat maakt mij rustig (hmmmm..klinkt licht autistisch).
Alle reacties Link kopieren Quote
Ik volg ook! Huis gekocht eind 2018, sleutel gekregen: juli 2020. Regio midden, het is nieuwbouw dus "alles" Moet nog gebeuren. Er is inmiddels behangen en geverfd, de badkamer is geupgrade. Het meeste laat ik doen want ik ben niet zo sterk lichamelijk. Binnenkort komen de keuken en de vloer. Het tapijt in de slaapkamer heeft mijn vader voor me kunnen doen en hetzelfde geldt voor de bovenverdieping het tapijt.

Daarnaast moet ooit de trap nog een keer geverfd/opgeknapt worden maar dat wordt mijn projectje. De bestrating in de tuin wordt gedaan maar het aanplanten ga ik zelf doen (en met familie)

Ik probeer zo het zo duurzaam mogelijk te doen en dat zorgt nog wel eens voor innerlijk strijd.
Alle reacties Link kopieren Quote
Leuk topic. Wij hebben eind 2018 gekocht, februari 2019 de sleutel gekregen en tot nu toe , vloer beneden vervangen, alles geverfd, toilet beneden vernieuwd. In januari komt de nieuwe keuken, deze wordt ook vergroot doordat de trapkast komt te vervallen.

Meeste centjes zijn uitgegeven aan interieur: bankstel, salontafel, televisie, lampen, eetkamerstoelen en aan de baby: complete babykamer en babyuitzet

Mega veel zin in.
[url=http://www.nodapp.nl/banner/?opt=blue-pink/s0/2019/8/29][img]http://www.nodapp.nl/banner/blue-pink/s0/2019/8/29/zw-banner.jpg[/img][/url]

Anonymous
Om te kunnen reageren moet je ingelogd zijn

Terug naar boven