naaktfoto's ex-vriendin

14-03-2019 14:18 668 berichten
Alle reacties Link kopieren
Ik zit ergens mee wat ik met niemand kan bespreken. Zelfs mijn beste vriendin hoeft dit niet te weten, omdat ik niet wil dat ze een raar beeld krijgt van onze relatie. Vandaar dat ik dit topic open voor advies hoe ik hier nu het beste mee om kan gaan.

Mijn vriend en ik zijn nu 4 jaar samen en hebben onlangs een prachtige dochter gekregen. We zijn beide ontzettend blij met haar en sinds zij er is zijn we alleen maar hechter geworden met elkaar.

Hij heeft voor mij natuurlijk ook relaties gehad en is ook getrouwd geweest. Hij is ook wat ouder dan ik ben. Mijn vriend en ik zijn wel wat anders met bepaalde dingen. Ik ben ontzettend open en hij mag alles van mij weten, mijn pincode, wachtwoorden, op mijn telefoon kijken enz.

Nu is hij heel anders daarin omdat hij in het verleden veel gezeik heeft gehad zegt hij, met berichtjes op zijn telefoon die dan verkeerd geïnterpreteerd zouden worden en waar dan ruzies om kwamen. Prima dat begrijp ik dus respecteer ik ook zijn keuze daarin en interesseert het mij ook geen moer wat hij allemaal voor gekke filmpjes en dingetjes met vrienden stuurt, dat is ook gewoon mannen en moet kunnen. Dat is hun humor :facepalm:

Maar nu komt het, hij ging foto's van zijn telefoon op de computer zetten, want hij wilde meer ruimte om weer leuke babyfoto's te kunnen maken. Begrijpelijk en super lief natuurlijk.

Ik kwam even bij hem om te vragen wat hij wilde eten en zag hem snel de foto's wegklikken op zijn computer alsof ik hem betrapte. Hij zette snel een muziekje aan, nam me op schoot en vroeg wat ik wilde eten. Hij ging weg om boodschappen te doen, allemaal super lief natuurlijk.

Ondertussen dacht ik waarom klikt hij nou snel die foto's weg. Ik hou er helemaal niet van om te gaan kijken in iemand zijn dingen, maar omdat hij zo raar deed werd ik natuurlijk ontzettend nieuwsgierig en de computer stond nog aan. En omdat ik ook nooit iets van zijn telefoon mag weten won het duiveltje op mijn schouder die in mijn oor fluisterde het even...

En toen vond ik van 2014 dus voordat wij iets hadden gelukkig.. allemaal foto's van hem en zijn ex-vriendin. Prima en heel normaal natuurlijk dat je een leven hebt gehad met je ex. Maar niet zomaar foto's op een goede pornosite zouden ze niet misstaan zeg maar.. En het waren er ook niet weinig maar best een hoop. Ik schrok natuurlijk en dacht wat moet ik er nou mee. Ik snap dat ik niet netjes ben geweest maar wil toch zijn verklaring horen hierover.

Toen hij terug kwam zei ik dus eerlijk dat ik het had gezien en hij werd eerst kwaad, wat logisch is omdat ik in zijn spullen heb gekeken. En hij vond dat het lullig was voor haar dat iemand haar nu had gezien en hij dat niet netjes vind naar haar toe. Hij zei ook dat hij niet wist dat hij die foto's nog had en ze ergens op een schijf stonden die hij pas net had aangesloten.. Ik zei prima het is een tijd geleden dus maakt mij verder niet uit en als je het zo uitlegt dan begrijp ik je. Dus let it go, no hard feelings.

Daarmee was het klaar, maar wat mij toch irriteert (echt vrouwendingetje) is dat hij de foto's nog niet verwijderd heeft. Dat zou ik dus respectvol naar mij vinden. Ik ben toch de enige voor hem nu dus waarom moet hij nog naaktfoto's van zijn ex bewaren. Hij zei ook ik moet het nog uitzoeken. Dan zou je toch denken dat je dat gelijk doet en zegt tegen je meisje: Schatje ik heb ze verwijderd hoor jij bent de enige voor mij :heart:

Hij doet nu de afgelopen twee dagen overdreven lief naar mij maar ik ben best wel afstandelijk omdat ik mij er toch kut over voel en mij afvraag, kijkt hij er nog wel eens naar?
Wil hij er niks meer over zeggen om ze gewoon te kunnen bewaren? Is het dan een soort trofee voor hem ofzo? Of doet hij er andere dingen mee, waar ik liever niet over na wil denken... Heeft hij misschien zelfs nog wel gevoelens voor haar..

Tussen de foto's stonden trouwens ook foto's die hij mij wel eens heeft laten zien (gewoon normale foto's van hem) Dus hij moet heus wel geweten hebben dat hij die foto's heeft. Is dit ook de reden dat ik nooit op zijn telefoon enzo mag kijken? Ik word een beetje gek van al die vragen in mijn hoofd. Maar ik wil dus geen ruzie met hem omdat ik toch al weet hoe hij erover denkt. Ik voel me alleen minder prettig bij hem en intimiteit heb ik echt even totaal geen zin in op dit moment. Misschien denkt hij wel aan haar ondertussen :-( Hij heeft het tijdens de seks ook wel eens gehad over fotootjes sturen e.d. gewoon geile praatjes, maar dat interpreteer ik nu natuurlijk ook wel anders. Nu zijn ex haar ... op mijn netvlies staat. :pukey:

Hij ziet wel dat ik afstandelijk doe en vroeg gisteravond ook of er iets was maar ik zou niet weten of en hoe ik dit met hem zou moeten bespreken. Bang voor zijn reactie, dat hij toch alleen maar boos word of mij niet begrijpt.

Wat moet ik nou doen? Het maar laten gaan en mezelf niet zo gek maken, want dat doe ik natuurlijk wel een beetje. En zoek ik er teveel achter. Of het toch met hem bespreken, maar wat moet ik zeggen dan :huh:
Suzan_1991 schreef:
15-03-2019 19:40
We zijn niet allemaal zoals jij. Moeilijk hè, accepteren dat er mensen zijn die niet zoals jij denken? Ben ik dan ook een leugenaar als ik zeg dat ik het ook niet doe?
nee hoor, maar het is een beetje naief om te denken dat andere mensen niet de hele dag aan seks denken met wie dan ook. doe je ogen eens open, de hele samenleving draait om seks
Alle reacties Link kopieren
fluttershy schreef:
15-03-2019 20:11
Ik ben net als Suzan. Andere mensen kan ik zeker mooi vinden, maar het doet me niets. Meer een gevoel van waardering alsof ik een mooi schilderij of een mooi landschap zie.
Voor mij is seksueel verlangen heel nauw verweven met mijn liefde voor iemand. Ik word geil van degene waar mijn hart ook ligt. In periodes dat ik vrijgezel ben (en niet verliefd) heb ik weinig libido.

Misschien dat het daarom voor mij raar en ook pijnlijk is dat het voor anderen niet zo werkt.

Ik heb wel liefdeloze seks gehad, maar ik werd daar ook niet opgewonden van, dus dat was ook geen goede seks.

Ik kan seks en liefde blijkbaar niet scheiden, en ik merk dat ik zelfs het lezen van dit topic al heel angstaanjagend vind. Voor mij is de gedachte dat mijn partner geil wordt van anderen bedreigend op relatieniveau omdat het voor mijzelf wel zo werkt. Dus ik druk die gedachten bewust weg, omdat ik heel goed besef dat anderen niet hetzelfde in elkaar steken.

Ik snap ook heel goed dat je beter kunt relativeren als je zelf die scheiding wel kunt maken en dat lijkt me ook heel rustgevend.

Zo werkt het voor mij ook. Fijn om te lezen.
Alle reacties Link kopieren
Suzan_1991 schreef:
14-03-2019 15:04
Naaktfoto's zijn toch wel even iets anders als vakantiefoto's.
Er zijn ook mensen die naakt vakantie vieren.
„Ik ben goddank helemaal niets” (Japi)
Ik heb qua fantaseren ongeveer hetzelfde als Roos: 'anonieme personen' en niet tijdens seks (hoogstens fantaseer ik er een setting bij, wat misschien ook door sommigen slecht gevonden wordt want heb ik dan niet genoeg aan partner). Ik heb o.a. hier geleerd dat fantaseren over anderen tijdens de seks door veel mensen (m én v) gedaan wordt en dus in ieder geval niet ongebruikelijk lijkt te zijn. Waarom zou ik er dan een oordeel over moeten hebben? En ik snap ook niet goed waarom mijn partner en ik hier hetzelfde in zouden moeten zijn. Als mijn relatie goed zit, inclusief de seks, heb ik er geen last van. Als ik aanneem dat mijn partner wel eens over een ander fantaseert tijdens de seks, denk ik daar liever niet te veel over na, omdat het mij ergens ook wel wat onzeker kan maken omdat ik dat gedrag niet herken en in dat opzicht ook niet begrijp. Maar dat gaat me in het algemeen prima af.

Ik moet bij dit soort discussies ook wel aan relatietherapeuteEsther Perel denken die oa bij Zomergasten was. Hoe zij tegen de relatie tussen seks en de liefdesrelatie aankijkt vind ik wel interessant. En dat problemen ook vaak ontstaan omdat partners niet eerlijk durven zijn over hun seksuele behoeften. Natuurlijk kun je je partner kiezen op wat je wel/niet wenst. Maar ik lees in dit topic ook wel een paar - mijns inziens - nare oordelen. Misschien toch die aflevering van Zomergasten eens kijken?
S-Meds schreef:
15-03-2019 20:26
nee hoor, maar het is een beetje naief om te denken dat andere mensen niet de hele dag aan seks denken met wie dan ook. doe je ogen eens open, de hele samenleving draait om seks
Ik zeg ook helemaal niet dat anderen dat niet doen :wtf: Ik zeg dat ik en mn man dat niet doen.
Komt vast doordat ik heel oud ben en zo, maar ik zou nooit zo stellig iets beweren over wat een ander denkt e/o doet.
S-Meds schreef:
15-03-2019 20:26
nee hoor, maar het is een beetje naief om te denken dat andere mensen niet de hele dag aan seks denken met wie dan ook. doe je ogen eens open, de hele samenleving draait om seks
Hoe harder je dit soort dingen roept hoe harder je jezelf er vooral van wil overtuigen dat iedereen zo denkt volgens mij.

Wake up, mensen zijn verschillend. Alleen al omdat er zoiets als a-seksualiteit bestaat. :facepalm:
Alle reacties Link kopieren
Suzan_1991 schreef:
15-03-2019 22:16
Ik zeg ook helemaal niet dat anderen dat niet doen :wtf: Ik zeg dat ik en mn man dat niet doen.
maar je kunt toch geen gedachten lezen?
I was born in the sign of water, and it's there that I feel my best
YellowLemon schreef:
15-03-2019 22:34
Hoe harder je dit soort dingen roept hoe harder je jezelf er vooral van wil overtuigen dat iedereen zo denkt volgens mij.

Wake up, mensen zijn verschillend. Alleen al omdat er zoiets als a-seksualiteit bestaat. :facepalm:
die zijn er ja, zou suzan een aseksuele man hebben?
Moire schreef:
14-03-2019 21:20
Wel grappig dat het zo'n ding is. Hier op Viva heeft jaren lang een erotisch fototopic gelopen. En dat is echt heeeeeel lang geleden, nog voordat je internet op je mobiel had en er überhaupt niet meer dan een geblokte foto uit je telefoontje kwam.
Op een ander forum ook. Ik denk niet dat ik hoef te zeggen welke. Zogenaamd
“Beveiligd”. En daar is jaren later door fanatieke kijkers nog steeds een map van bewaard die via een online cloud gedeeld word waar al die foto’s in opgeslagen zijn.

Misschien dat dingen daarom zo’n “ding” zijn geworden.
YellowLemon schreef:
15-03-2019 22:57
Op een ander forum ook. Ik denk niet dat ik hoef te zeggen welke. Zogenaamd
“Beveiligd”. En daar is jaren later door fanatieke kijkers nog steeds een map van bewaard die via een online cloud gedeeld word waar al die foto’s in opgeslagen zijn.

Misschien dat dingen daarom zo’n “ding” zijn geworden.
Oh, dat was niet hoor, dat beveiligd. Gewoon je kop er niet op. Geen idee welk forum jij bedoelt, ik kom niet verder dan dit.
S-Meds schreef:
15-03-2019 22:44
die zijn er ja, zou suzan een aseksuele man hebben?
Dat zal het zijn. Die foto's waar de heibel mee begon zijn natuurlijk gewoon bedoeld als therapie!
S-Meds schreef:
15-03-2019 22:44
die zijn er ja, zou suzan een aseksuele man hebben?
Nee dat zal wel meevallen.

Denk je dat jij extreem seksueel bent?
Moire schreef:
15-03-2019 22:18
Komt vast doordat ik heel oud ben en zo, maar ik zou nooit zo stellig iets beweren over wat een ander denkt e/o doet.
Nee daar zou ik ook niet zo stellig in zijn, en gelukkig kunnen anderen, waaronder ook mijn partner niet weten hoe ik altijd denk. Zou ff lekker worden zeg.
Suzan_1991 schreef:
15-03-2019 22:16
Ik zeg ook helemaal niet dat anderen dat niet doen :wtf: Ik zeg dat ik en mn man dat niet doen.
En kom ik toch nog een x terug op dromen... droom jij wel eens dat je seks hebt? En is die seks dan altijd met je partner? En je man droomt hij wel eens dat hij seks heeft?

Dat je het kan onderdrukken in het dagelijkse leven kan ik me nog wel iets bij voorstellen, maar dromen heb je niet in de hand.
Alle reacties Link kopieren
S-Meds schreef:
15-03-2019 22:44
die zijn er ja, zou suzan een aseksuele man hebben?
Zowel Suzan en haar man’s seksualiteit zijn puur gebaseerd op elkaar en bestaat niet los van elkaar. Er is samen seksualiteit of geen seksualiteit.
Alle reacties Link kopieren
Tessa44- schreef:
16-03-2019 09:54
En kom ik toch nog een x terug op dromen... droom jij wel eens dat je seks hebt? En is die seks dan altijd met je partner? En je man droomt hij wel eens dat hij seks heeft?

Dat je het kan onderdrukken in het dagelijkse leven kan ik me nog wel iets bij voorstellen, maar dromen heb je niet in de hand.
Kijken naar een ander paar borsten in een strak truitje of een bol kontje dat voor je de trap op loopt heb je ook niet in de hand hoor. Je kijkt automatisch even. Maar zelfs dat doet man niet. Ik weet niet wat ik gekker vind, Suzan die dit gelooft en als streven ziet, of man die dit beweerd.
Moire schreef:
15-03-2019 19:49
Als iemand mij dit stelt mag diegene inderdaad van mij vertrekken. Niet om de foto's, maar om hoe je met elkaar omgaat. Ik ben niemands eigendom.
Ik ben het eens hier met de quote waarop jij reageerde eens, als het zo gesteld wordt zou ik zeker ook in de weerstand schieten.

Maar als ik expliciete seksuele foto’s zou hebben van één van mijn exen, zoals TO haar man heeft van zijn ex, en mijn man zou deze tegenkomen en mij vertellen dat hij daar moeite mee heeft, zou ik geen enkele moeite hebben om de foto’s weg te gooien, andersom weet ik bijna zeker dat hij daar ook gehoor aan zou geven, mocht hij zo’n stapeltje hebben. Het zou mij dan meer waard zijn om mijn man te plezieren, om dat gevoel bij hem weg te nemen, dan om de foto’s te bewaren.
anoniem_279179 wijzigde dit bericht op 16-03-2019 10:07
0.67% gewijzigd
Sjulia schreef:
16-03-2019 09:59
Kijken naar een ander paar borsten in een strak truitje of een bol kontje dat voor je de trap op loopt heb je ook niet in de hand hoor. Je kijkt automatisch even. Maar zelfs dat doet man niet. Ik weet niet wat ik gekker vind, Suzan die dit gelooft en als streven ziet, of man die dit beweerd.
Ik ben het volledig met je eens hoor! Sterker nog ik wijs mijn man er regelmatig op, hé moet je daar eens kijken die vrouw heeft mooie borsten/ billen. En dan genieten we daar samen even van.
Tessa44- schreef:
16-03-2019 09:54
En kom ik toch nog een x terug op dromen... droom jij wel eens dat je seks hebt? En is die seks dan altijd met je partner? En je man droomt hij wel eens dat hij seks heeft?

Dat je het kan onderdrukken in het dagelijkse leven kan ik me nog wel iets bij voorstellen, maar dromen heb je niet in de hand.
Nee daar droom ik niet over.
Sjulia schreef:
16-03-2019 09:59
Kijken naar een ander paar borsten in een strak truitje of een bol kontje dat voor je de trap op loopt heb je ook niet in de hand hoor. Je kijkt automatisch even. Maar zelfs dat doet man niet. Ik weet niet wat ik gekker vind, Suzan die dit gelooft en als streven ziet, of man die dit beweerd.
En vrouwen zouden dan automatisch naar het kruis van een man moeten kijken ofzo? Want dat doe ik niet. Niet omdat ik dat moedwillig niet doe, maar het interesseert me niks.
YellowLemon schreef:
16-03-2019 01:26
Nee dat zal wel meevallen.

Denk je dat jij extreem seksueel bent?
Dat zal dan wel. Vannacht droomde ik van de piemel van fysiotherapeut
Alle reacties Link kopieren
Tessa44- schreef:
16-03-2019 10:05
Ik ben het volledig met je eens hoor! Sterker nog ik wijs mijn man er regelmatig op, hé moet je daar eens kijken die vrouw heeft mooie borsten/ billen. En dan genieten we daar samen even van.
Haha. Dat is wel lief en gezellig. Mijn ex had ik nog nooit ‘betrapt’ op kijken naar een andere vrouw. Ik wist wel dat hij porno keek enzo, en uiteraard is het zo dat hij wel moet kijken af en toe, maar had het gewoon nog nooit gemerkt. Tot we een keer in de supermarkt waren en een vrouw met hele mooie grote borsten voorbij liep. Hij keek, ik zag hem kijken, hij zag mij kijken. En toen vlogen direct -heel zenuwachtig- de woorden eruit; ja ik keek naar de tekst op haar shirtje, omdat ik een tekstschrijver ben. Nou ik kwam niet meer bij. Met z’n rode kop. We hadden nog nooit gepraat over hoe wij dit zouden ervaren maar hij weet dat ik onzeker kan zijn. Dat is ook wel een vorm van liefde, meteen een excuus bedenken, hoe slecht ook, uit angst dat je je partner kwetst. Lieve leugen. Ik vond het dus een hele warme ervaring haha. Maar goed, je leert elkaar door zulke ervaringen kennen zonder dat je communiceert (met woorden) hoe iemand ergens in staat. Ik ga er vanuit dat door bepaalde ervaringen de man van Suzan heel goed weet dat hij maar beter over alles kan liegen.
Tessa44- schreef:
16-03-2019 10:01
Ik ben het eens hier met de quote waarop jij reageerde eens, als het zo gesteld wordt zou ik zeker ook in de weerstand schieten.

Maar als ik expliciete seksuele foto’s zou hebben van één van mijn exen, zoals TO haar man heeft van zijn ex, en mijn man zou deze tegenkomen en mij vertellen dat hij daar moeite mee heeft, zou ik geen enkele moeite hebben om de foto’s weg te gooien, andersom weet ik bijna zeker dat hij daar ook gehoor aan zou geven, mocht hij zo’n stapeltje hebben. Het zou mij dan meer waard zijn om mijn man te plezieren, om dat gevoel bij hem weg te nemen, dan om de foto’s te bewaren.
Prima toch? Wij bespreken wel onze angsten, maar projecteren die niet op elkaar en zullen dus nooit van de ander verwachte dat diegene ze weg zal doen. Gewoon hele andere visie op relaties, liefde en seks.
Alle reacties Link kopieren
Suzan_1991 schreef:
14-03-2019 15:04
Naaktfoto's zijn toch wel even iets anders als vakantiefoto's.
Niet per se....
Ik ben niet bijgelovig, dat brengt ongeluk...

Dit is een oud topic. Het topic is daarom gesloten.
Maak een nieuw topic aan om verder praten over dit onderwerp.

Terug naar boven