
Koude wraps, wat er in?

zaterdag 6 juni 2009 om 16:35
Ik zag gisteren bij Albert Heijn hoe ze wraps klaarmaakten volgens een recept uit de Allerhande.
Met mayonaise vermengd met semi-zongedroogde tomaatjes als smeersel, dan reepjes kipfilet (broodbeleg) en ijsbergsla.
Zag er zo lekker uit dat ik het vanmiddag thuis ook heb gemaakt, was erg lekker en voor herhaling vatbaar.
Maar er is natuurlijk erg veel variatie mogelijk met koude wraps. Wat doen jullie er in?
Met mayonaise vermengd met semi-zongedroogde tomaatjes als smeersel, dan reepjes kipfilet (broodbeleg) en ijsbergsla.
Zag er zo lekker uit dat ik het vanmiddag thuis ook heb gemaakt, was erg lekker en voor herhaling vatbaar.
Maar er is natuurlijk erg veel variatie mogelijk met koude wraps. Wat doen jullie er in?
zaterdag 6 juni 2009 om 16:41
Ik ga ze dadelijk maken voor feestje vanavond en ik doe er in roomkaas(philadelphia met kruiden) en sla en ham en andere maak ik met kip.
Mijn schoonmoeder heeft ze vorige week gemaakt met roomkaas en sla en zalm.
Nu heb ik roomkaas met kruiden maar maak ze ook wel eens met naturel roomkaas en doe er dan zelf bieslook op maar daar ben ik nu te lui voor
Mijn schoonmoeder heeft ze vorige week gemaakt met roomkaas en sla en zalm.
Nu heb ik roomkaas met kruiden maar maak ze ook wel eens met naturel roomkaas en doe er dan zelf bieslook op maar daar ben ik nu te lui voor

zaterdag 6 juni 2009 om 16:42
quote:Snoekkie schreef op 06 juni 2009 @ 16:39:
Ziet er zeker goed uit. Hoe maakte je dat smeersel precies?
Ik vul de wraps vaak met ruccola, kappertjes, kruidenkaas en gerookte zalm of gerookte kip.
Maar ook makreel aangemaakt met room en ruccola is erg lekker
Ingrediënten
6 semi-zongedroogde tomaten
3 eetlepels mayonaise
2 grote tortilla's
50 g ijsbergsla
100 g kipfilet (vleeswaren)
Materialen
vershoudfolie
Bereiden
Roer 6 fijngesneden semi-gedroogde tomaten door 3 el mayonaise en bestrijk hier 2 grote tortilla's mee. Snijd 50 g ijsbergsla in reepjes en verdeel die met 100 g kipfilet over de tortilla's. Rol de tortilla's strak op, snijd ze schuin doormidden en verpak ze voor vervoer strak in vershoudfolie.
Ziet er zeker goed uit. Hoe maakte je dat smeersel precies?
Ik vul de wraps vaak met ruccola, kappertjes, kruidenkaas en gerookte zalm of gerookte kip.
Maar ook makreel aangemaakt met room en ruccola is erg lekker
Ingrediënten
6 semi-zongedroogde tomaten
3 eetlepels mayonaise
2 grote tortilla's
50 g ijsbergsla
100 g kipfilet (vleeswaren)
Materialen
vershoudfolie
Bereiden
Roer 6 fijngesneden semi-gedroogde tomaten door 3 el mayonaise en bestrijk hier 2 grote tortilla's mee. Snijd 50 g ijsbergsla in reepjes en verdeel die met 100 g kipfilet over de tortilla's. Rol de tortilla's strak op, snijd ze schuin doormidden en verpak ze voor vervoer strak in vershoudfolie.

zaterdag 6 juni 2009 om 16:43
quote:Snoekkie schreef op 06 juni 2009 @ 16:39:
Ziet er zeker goed uit. Hoe maakte je dat smeersel precies?
Ik vul de wraps vaak met ruccola, kappertjes, kruidenkaas en gerookte zalm of gerookte kip.
Maar ook makreel aangemaakt met room en ruccola is erg lekkerDie room, is dat zure room? Of creme fraiche?
Ziet er zeker goed uit. Hoe maakte je dat smeersel precies?
Ik vul de wraps vaak met ruccola, kappertjes, kruidenkaas en gerookte zalm of gerookte kip.
Maar ook makreel aangemaakt met room en ruccola is erg lekkerDie room, is dat zure room? Of creme fraiche?





