
Theehuis

dinsdag 25 augustus 2009 om 12:43
BanoffeeBom
150 gr Bloem
100 gr koude boter in blokjes
50 gr bruine suiker
2 bananen in plakjes
50 gr chocolade, gehakt
2 blikjes gezoete gecondenseerde melk
Meng bloem, boter en suiker en kneed dit tot een deeg. Rol het deeg uit en bekleed er een ronde ingevette taartvorm mee. Bak de taart een half uur op 180 graden.
Zet een pannetje water op en met de blikjes melk erin. Aan de kook brengen, deksel er op en een uurtje of 3 laten koken, af en toe kokend water erbij gooien anders kookt je pan droog. Laat het blikje afkoelen alvorens je het openmaakt.
Giet dit mengsel in de taart en zet hem twee uur in de koelkast. Leg de plakjes banaan erop en garneer met chocolade en eventueel slagroom.
150 gr Bloem
100 gr koude boter in blokjes
50 gr bruine suiker
2 bananen in plakjes
50 gr chocolade, gehakt
2 blikjes gezoete gecondenseerde melk
Meng bloem, boter en suiker en kneed dit tot een deeg. Rol het deeg uit en bekleed er een ronde ingevette taartvorm mee. Bak de taart een half uur op 180 graden.
Zet een pannetje water op en met de blikjes melk erin. Aan de kook brengen, deksel er op en een uurtje of 3 laten koken, af en toe kokend water erbij gooien anders kookt je pan droog. Laat het blikje afkoelen alvorens je het openmaakt.
Giet dit mengsel in de taart en zet hem twee uur in de koelkast. Leg de plakjes banaan erop en garneer met chocolade en eventueel slagroom.
Als je loslaat, heb je twee handen vrij.


dinsdag 25 augustus 2009 om 12:59
quote:Star schreef op 25 augustus 2009 @ 12:56:
Mijn ouders hadden vorig jaar banaan met bruine suiker en Pisang Ambon van de BBQ. En dan een bolletje vanilleijs erin. Best te eten Banaan, slagroomijs, slagroom, gebrande amandeltjes en toffeesaus, oooh wat erg ik wil vreten!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Mijn ouders hadden vorig jaar banaan met bruine suiker en Pisang Ambon van de BBQ. En dan een bolletje vanilleijs erin. Best te eten Banaan, slagroomijs, slagroom, gebrande amandeltjes en toffeesaus, oooh wat erg ik wil vreten!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Als je loslaat, heb je twee handen vrij.

dinsdag 25 augustus 2009 om 13:12
quote:Vishnu schreef op 25 augustus 2009 @ 12:57:
Had ik al gezegd dat de inhoud van het blikje op magische wijze transformeert in een overheerlijke toffeesaus?
Ohhhh.... zeg dat dan meteen!!
Hmm.... dat moet ik misschien eens uitproberen...
Maar vooruit, mag ook pas als ik ongeveer - 8 kilo ben
Had ik al gezegd dat de inhoud van het blikje op magische wijze transformeert in een overheerlijke toffeesaus?
Ohhhh.... zeg dat dan meteen!!
Hmm.... dat moet ik misschien eens uitproberen...
Maar vooruit, mag ook pas als ik ongeveer - 8 kilo ben
Peas on earth!
dinsdag 25 augustus 2009 om 16:24
Hmm, klinkt erg goed, ik wil em een keer maken
Hier tien kilo erbij, maar das niks want bij Chica zat ik nu al op 18 of zo, dus kom maar op met die caloriebom
Ging vandaag weer prima op school op klein bekerdrama na (Ier had prinsessenbeker meegegeven i.p.v. die met Tinkerbel, mannen ). Daarna bij kdv-vriendinnetje geluncht en baby op schoot gehad, die lekker in slaap viel in mijn armen. Zo leuk
Star, ja ze gaat wel 5 dagen. En dan volgende week gewoon fulltime, zeg maar. Ben benieuwd.
Hier tien kilo erbij, maar das niks want bij Chica zat ik nu al op 18 of zo, dus kom maar op met die caloriebom
Ging vandaag weer prima op school op klein bekerdrama na (Ier had prinsessenbeker meegegeven i.p.v. die met Tinkerbel, mannen ). Daarna bij kdv-vriendinnetje geluncht en baby op schoot gehad, die lekker in slaap viel in mijn armen. Zo leuk
Star, ja ze gaat wel 5 dagen. En dan volgende week gewoon fulltime, zeg maar. Ben benieuwd.
Wat Supersmollie zegt vind ik ook



woensdag 26 augustus 2009 om 08:31