Ik heb nog een 3-kwart pompoen in de koelkast liggen en daar wil ik vanavond soep van maken. Nu zei een vriendin dat de soep lekkerder wordt als je de schil meekookt.
Maar kan dat bij alle pompoenen of alleen bij de Hokkaido variant? Ik heb een 'gewone' in de koelkast liggen.
Ik weet niet of hij lekkerder wordt, maar het is in ieder geval makkelijk. Je hoeft de pompoen dan niet te schillen. De kooktijd is dan iets langer, want de schil moet ook zacht worden. Het kan bij alle pompoenen. Succes!
Het kan bij alle biologische pompoenen. Boen de schil wel schoon, soms zit er nog wat aarde aan (of is dat alleen bij mijn superalternatieve natuurwinkel? ).
Anoniem_83599
dinsdag 22 september 2009 om 15:13
Ik laat ook de schil er omheen! Heel lekker inderdaad.
(En het scheelt een hoop werk
Dit is een oud topic. Het topic is daarom gesloten.
Maak een nieuw topic aan om verder praten over dit onderwerp.