Rosbief uit de oven..

24-12-2009 20:07 6 berichten
Alle reacties Link kopieren
Morgen ga ik rosbief uit de oven proberen te maken...



Iemand enig idee hoelang dit in de oven moet? ( 500 gram)



Op internet staan veel verschillende tijden..



Alvast bedankt voor jullie reactie's!



-x-
Alle reacties Link kopieren
Rosbief uit de oven



zou het hier in staan?
Alle reacties Link kopieren
Ergens tussen de 30 en 50 minuten op 100 graden (heb het zelf niet zo nauwkeurig bijgehouden) Wel eerst aanbraden in de pan.



Het handigst is om een thermometer erbij te gebruiken. Wanner je rosbief een kerntemperatuur van zo'n 50 graden heeft is hij goed.
Alle reacties Link kopieren
AAnbraden in de pan en dan idd bij 90 tot 100 graden zeker 45 tot 60 minuten.... Lekker om af en toe rode wijn over het vlees te gieten
Aliquando et insanire lucundum est
Alle reacties Link kopieren
Hier dan ook maar een keertje...



Wat is het verschil tussen oven op 90-100 graden en oven op 180 graden, behalve dan dat het langer duurt. Wordt het vlees malser bij langzamer garen? Elk recept zegt namelijk weer wat anders.
Alle reacties Link kopieren
Ja, het vlees blijft malser.



Bloemetje, hoe is het gegaan?

Dit is een oud topic. Het topic is daarom gesloten.
Maak een nieuw topic aan om verder praten over dit onderwerp.

Terug naar boven