
hartige taart invriezen/bewaren
zaterdag 20 februari 2010 om 12:19
Zondag zou een vriendin komen eten en ik heb dus alles gekocht om deze hartige taart te maken:
http://www.ah.nl/recepten ... q=courgette%2C+bladerdeeg
Alleen is er wat tussen gekomen en komt die vriendin zondag waarschijnlijk niet meer. Kan gebeuren . Maar aangezien ik het een heel lekker recept vind wil ik de taart zondag toch maken. Maar ik heb ingredienten voor meer dan 1 persoon. Kan ik het beste de hele taart maken en alles wat over is invriezen of alleen de vulling invriezen? En hoe lang zou zoiets goed blijven in de koelkast?
http://www.ah.nl/recepten ... q=courgette%2C+bladerdeeg
Alleen is er wat tussen gekomen en komt die vriendin zondag waarschijnlijk niet meer. Kan gebeuren . Maar aangezien ik het een heel lekker recept vind wil ik de taart zondag toch maken. Maar ik heb ingredienten voor meer dan 1 persoon. Kan ik het beste de hele taart maken en alles wat over is invriezen of alleen de vulling invriezen? En hoe lang zou zoiets goed blijven in de koelkast?

zaterdag 20 februari 2010 om 12:50
zaterdag 20 februari 2010 om 12:55
Ik vries ook regelmatig hartige taart in. Gaat prima!
Als ik het opwarm doe ik het in de oven. Meestal op ongeveer 180 graden en ik zorg er dan voor dat de taart ontdooit is op dat moment. Als er kaas op de taart zit dek ik wel de ovenschaal af met aluminiumfolie om te voorkomen dat de kaas aanbrandt.
Als ik het opwarm doe ik het in de oven. Meestal op ongeveer 180 graden en ik zorg er dan voor dat de taart ontdooit is op dat moment. Als er kaas op de taart zit dek ik wel de ovenschaal af met aluminiumfolie om te voorkomen dat de kaas aanbrandt.