Aardappelschijfjes voorkoken

09-03-2010 18:41 8 berichten
Alle reacties Link kopieren
Heb nu zelfgesneden aardappelschijfjes op het vuur staan, om voor te koken, maar hoe lang moet dat eigenlijk?



5 minuutjes?



Kan het zo snel ff niet vinden op Google
Alle reacties Link kopieren
Snel! Ze koken al!
Er is hier ergens een topic over 'aardappelen eerst koken, dan bakken'. ik zal eens voor je kijken.
Ze kunnen er nu wel uit hoor!
Alle reacties Link kopieren
Ja 5 minuutjes ofzo. Ik doe altijd halve aardappels voorkoken en dan in schijfjes snijden. Dat doe ik altijd 10 minuten.
Alle reacties Link kopieren
Misschien een beetje een late reactie, maar ik koop altijd voorgesneden schijfjes. Die doe ik een minuut of 3-4 in de magnetron en dan gebruik ik ze. Wel in ovenschotels, ik weet niet of dat ook genoeg is voor bakken.
Alle reacties Link kopieren
quote:flint schreef op 09 maart 2010 @ 18:53:

Misschien een beetje een late reactie, maar ik koop altijd voorgesneden schijfjes. Die doe ik een minuut of 3-4 in de magnetron en dan gebruik ik ze. Wel in ovenschotels, ik weet niet of dat ook genoeg is voor bakken.



Vind ik altijd minder lekker...



Normaalgesproken kook ik de hele aardappel eerst, en snij hem daarna in plakjes, maar ik was lui.



Maar 2 minuten bleek genoeg



Bedankt!
Alle reacties Link kopieren
Ik snijd ze gewoon dun en gooi ze zo in de pan. Zonder voor te koken. Gaat altijd prima :D

Dit is een oud topic. Het topic is daarom gesloten.
Maak een nieuw topic aan om verder praten over dit onderwerp.

Terug naar boven