
EN wat eten we vandaag?
maandag 22 maart 2010 om 21:26
zondag 28 maart 2010 om 12:49


zondag 28 maart 2010 om 14:27
Gisteren heerlijk (uit)gegeten. Vooraf vissalade met gerookte zalm, forel, scampi's en een lekkere dressing. Hoofdgerecht was canneloni met kaas en spinazie uit de oven met een lekkere roomsaus en verse groenten erbij geserveerd. Superlekker. Als toetje een dame blanche.
Vandaag wordt het Turkse Durum (met kip, rode uit, paprika, groene appel en een yoghurt dressing) met een salade erbij. Gemakkelijk en erg lekker.
Vandaag wordt het Turkse Durum (met kip, rode uit, paprika, groene appel en een yoghurt dressing) met een salade erbij. Gemakkelijk en erg lekker.

zondag 28 maart 2010 om 15:36
quote:animani schreef op 28 maart 2010 @ 14:10:
Wat ontzettend leuk MV!
Met Pasen ben ik dit jaar "de klos", dus wat inspiratie kan zeker geen kwaad.
Vanavond staat hier zeevruchtencocktail met gestoofde paksoi op het programma. Heerlijk!
Ja en ik ga ook "mijn" recepten begeleiden. Als er vragen zijn, of wat ik ook wil doen is de recepten aanpassen als iemand iets specifieks wilt. Als het kan dan tenminste. Ik vind het leuk als ik iemand kan helpen en het leukste zou zijn als iemand ook er iets van maakt. Maar het zijn vrij gemakkelijke gerechten, doordat ik en er veel heb, en dat mensen vaak snel iets willen maken, heb ik hiervoor gekozen. Ik hoop dat ik goed gekozen heb. Ja anders pech. Klinkt niet aardig maar ik heb wel zoveel meer ideeen maar ik hoorde het ook pas "laat" van Viva. Maar het blijft lekker hoor, ik heb het allemaal gemaakt en geproeft.
Net amuse vis klaar, ga nu naar amuse vlees, dan nog een amuse vlees en nog een met gevogelte. En ondertussen nog de hapjes. Ik ga weer verder, dit was mijn pauze om mijn foto's te uploaden.
Wat ontzettend leuk MV!
Met Pasen ben ik dit jaar "de klos", dus wat inspiratie kan zeker geen kwaad.
Vanavond staat hier zeevruchtencocktail met gestoofde paksoi op het programma. Heerlijk!
Ja en ik ga ook "mijn" recepten begeleiden. Als er vragen zijn, of wat ik ook wil doen is de recepten aanpassen als iemand iets specifieks wilt. Als het kan dan tenminste. Ik vind het leuk als ik iemand kan helpen en het leukste zou zijn als iemand ook er iets van maakt. Maar het zijn vrij gemakkelijke gerechten, doordat ik en er veel heb, en dat mensen vaak snel iets willen maken, heb ik hiervoor gekozen. Ik hoop dat ik goed gekozen heb. Ja anders pech. Klinkt niet aardig maar ik heb wel zoveel meer ideeen maar ik hoorde het ook pas "laat" van Viva. Maar het blijft lekker hoor, ik heb het allemaal gemaakt en geproeft.
Net amuse vis klaar, ga nu naar amuse vlees, dan nog een amuse vlees en nog een met gevogelte. En ondertussen nog de hapjes. Ik ga weer verder, dit was mijn pauze om mijn foto's te uploaden.
Als je tot je oren in de soep zit, zie je de gehaktballen pas naast je drijven.
zondag 28 maart 2010 om 17:57
Mv, Ik had gister een beetje van jou en een beetje van mezelf genomen; heb het steeltje uit de portobello gehaald en er gorgonzola opgedaan, daaroverheen nog wat peper en fijngeknepen walnoten gestrooid en dat 10 minuten op 200 graden in de oven. Helaas waren ze nét niet warm genoeg, maar verder overheerlijk!
Vandaag word het quiche met geitenkaas, walnoten, zongedroogde tomaatjes en prei. Heerlijk! Heb er nu al zin in, maar vriendin die hier eet komt zo!
Vandaag word het quiche met geitenkaas, walnoten, zongedroogde tomaatjes en prei. Heerlijk! Heb er nu al zin in, maar vriendin die hier eet komt zo!
anoniem_32184 wijzigde dit bericht op 28-03-2010 18:00
Reden: Wadisda? Een wuiche?
Reden: Wadisda? Een wuiche?
% gewijzigd
zondag 28 maart 2010 om 18:00
quote:yette schreef op 28 maart 2010 @ 15:38:
Ik ga vanavond kaasfondue maken, met de salade die hier tegenwoordig favoriet is, met o.a. gegrilde paprika's, rucola en pestodressing.
De twee kinderen die geen kaasfondue eten, krijgen pindakaasfondue (zelfgemaakte satésaus).
Heb je daar een receptje van? Ben benieuwd!
Wij eten vanavond als voorafje dadels gevuld met monchou en omwikkeld met spek.
Als hoofdgerecht tagliatelle met creme fraiche, spekjes, champingons, walnoten, basilicum en erover verse parmenzaanse kaas.
Als toetje ben en jerry's cookie dough ijs.
Ik ga vanavond kaasfondue maken, met de salade die hier tegenwoordig favoriet is, met o.a. gegrilde paprika's, rucola en pestodressing.
De twee kinderen die geen kaasfondue eten, krijgen pindakaasfondue (zelfgemaakte satésaus).
Heb je daar een receptje van? Ben benieuwd!
Wij eten vanavond als voorafje dadels gevuld met monchou en omwikkeld met spek.
Als hoofdgerecht tagliatelle met creme fraiche, spekjes, champingons, walnoten, basilicum en erover verse parmenzaanse kaas.
Als toetje ben en jerry's cookie dough ijs.
zondag 28 maart 2010 om 18:13
Ja Cherise, zo doe ik het ook altijd, ik pak mijn lekkerste recepten erbij en meestal maak ik er 1 lekker gerecht van. Maar afgezien dat het moeilijk uit te leggen is, bij het ene gerecht past een bepaalde smaak gewoon beter.
Fijn dat het zo goed gelukt is.
Fijn dat het zo goed gelukt is.
Als je tot je oren in de soep zit, zie je de gehaktballen pas naast je drijven.
zondag 28 maart 2010 om 19:05
zondag 28 maart 2010 om 19:08
quote:Jerry555 schreef op 28 maart 2010 @ 19:05:
Zoomix, wat ik me afvraag; is zo'n Durum gerecht lekker? Heb er al eens mee in mijn handen gestaan in de winkel. Maar is het de moeite waard?
Net gegeten, simpel maar lekker;
tomaten-groetensoep met een waldkornbroodje met plakjes gekookt ei. Erbij een groene salade met komkommer, tomaat, uitje.ik vond hem iig niet te vreten, kun je beter op Utrecht centraal gaan eten
Zoomix, wat ik me afvraag; is zo'n Durum gerecht lekker? Heb er al eens mee in mijn handen gestaan in de winkel. Maar is het de moeite waard?
Net gegeten, simpel maar lekker;
tomaten-groetensoep met een waldkornbroodje met plakjes gekookt ei. Erbij een groene salade met komkommer, tomaat, uitje.ik vond hem iig niet te vreten, kun je beter op Utrecht centraal gaan eten