
EN wat eten we vandaag?
maandag 22 maart 2010 om 21:26
dinsdag 30 maart 2010 om 09:54
quote:twijfelmeid schreef op 30 maart 2010 @ 08:01:
Goedemorgen allemaal!
Vanavond uit eten met mijn werk, in Hotel New York (rotterdam). Ben benieuwd!Ik heb daar een keer met mijn ex gegeten en geslapen. Heerlijk gegeten. Ja ik vind het geweldig daar.
Goedemorgen allemaal!
Vanavond uit eten met mijn werk, in Hotel New York (rotterdam). Ben benieuwd!Ik heb daar een keer met mijn ex gegeten en geslapen. Heerlijk gegeten. Ja ik vind het geweldig daar.
Als je tot je oren in de soep zit, zie je de gehaktballen pas naast je drijven.

dinsdag 30 maart 2010 om 19:42

dinsdag 30 maart 2010 om 22:45
quote:Kalliope schreef op 30 maart 2010 @ 08:28:
Ik vind het best onbeleefd om je gasten maar een halve maaltijd voor te zetten omdt je zelf op dieet bent. Zoveel moeite is het toch niet om een nestje tagliatella ofzo in een pan te gooien. Ik geef mijn gasten ook altijd gewoon vlees.
Ach, ik denk altijd "When in Rome, do as the Romans do". Ofwel, bij een vegetarier eet ik vegetarisch, bij een niet-koolhydraateter eet ik geen koolhydraten en bij een visliefhebber eet ik vis. Maakt me echt niet uit, iemand neemt al de moeite om voor me te koken dus ik wil me gerust aanpassen. Moet eerlijk zeggen dat ik zelf wel altijd veel rekening hou met gasten, qua wat ze wel of niet eten of wel of niet lekker vinden. Maar goed, ieder z'n ding.
Vanavond bij een van m'n favoriete Indiase restaurantjes in Amsterdam geweest (door de gastheer werd ik vanavond herkend van eerdere bezoeken). Vooraf paneer pakora, als hoofdgerecht lam madras (volgens de menukaart nogal pittig, dat was ook zo, maar man wat was dat lekker) met witte rijst, aloo gobi en peshwari nan. Erbij een mango lassie.
Ik vind het best onbeleefd om je gasten maar een halve maaltijd voor te zetten omdt je zelf op dieet bent. Zoveel moeite is het toch niet om een nestje tagliatella ofzo in een pan te gooien. Ik geef mijn gasten ook altijd gewoon vlees.
Ach, ik denk altijd "When in Rome, do as the Romans do". Ofwel, bij een vegetarier eet ik vegetarisch, bij een niet-koolhydraateter eet ik geen koolhydraten en bij een visliefhebber eet ik vis. Maakt me echt niet uit, iemand neemt al de moeite om voor me te koken dus ik wil me gerust aanpassen. Moet eerlijk zeggen dat ik zelf wel altijd veel rekening hou met gasten, qua wat ze wel of niet eten of wel of niet lekker vinden. Maar goed, ieder z'n ding.
Vanavond bij een van m'n favoriete Indiase restaurantjes in Amsterdam geweest (door de gastheer werd ik vanavond herkend van eerdere bezoeken). Vooraf paneer pakora, als hoofdgerecht lam madras (volgens de menukaart nogal pittig, dat was ook zo, maar man wat was dat lekker) met witte rijst, aloo gobi en peshwari nan. Erbij een mango lassie.
woensdag 31 maart 2010 om 09:26
Gisteren aten mijn pa met zijn vriendin mee. Beide vegetarisch. Hoewel ik er niet 100% op gerekend had ben ik trots op wat ik snel uit mijn keukenkast toverde.
Indiaase linzencurry met rode ui en paprika (lang leve Patak en de blikken linzen van bonduelle), yoghurt met komkommer raita en witte pandanrijst.
Wel zielig voor mijn pa. Hij kookt heel vaak zelf Indiaas en staat dan allerlei kruiden te vijzelen en te mengen. En zijn vriendin was gisteren zo lyrisch over die Patak en zei tegen mijn vader dat ze dat een prima alternatief vond, omdat zijn brouwsels de ene keer wel lekker zijn maar de andere keer de plank volledig misslaan!
Indiaase linzencurry met rode ui en paprika (lang leve Patak en de blikken linzen van bonduelle), yoghurt met komkommer raita en witte pandanrijst.
Wel zielig voor mijn pa. Hij kookt heel vaak zelf Indiaas en staat dan allerlei kruiden te vijzelen en te mengen. En zijn vriendin was gisteren zo lyrisch over die Patak en zei tegen mijn vader dat ze dat een prima alternatief vond, omdat zijn brouwsels de ene keer wel lekker zijn maar de andere keer de plank volledig misslaan!