
avocadomousse met gerookte zalm en..?
woensdag 14 april 2010 om 21:54
Wie kan mij helpen. Ik ga vrijdag koken voor een aantal mensen. Ik heb in mijn hoofd wat het voorgerecht moet worden maar toch ook weer niet helemaal. Ooit heb ik dit in een restaurant gegeten, maar ik kom er gewoon niet uit wat het nou precies was.
Het waren 3 bonbons van avocadomousse met zalm erom. Dat weet ik zeker. Daarbij een 'streep' teriyaki saus met daarop 3 'sponzige' witte torentjes. Het gaat me om die torentjes. Dat was dus luchtig/sponzig van structuur, geen specifieke vlees/groente smaak maar ook geen deeg. Meer de structuur van een chocolademousse maar dan dus geen chocola maar iets neutraals. Het moet dus bij die teriyakisaus passen..
Jeetje wat een omschrijving. Het maakt het er niet duidelijker op.
Als ik niets kan verzinnen dan maak ik er gewoon gefrituurde noedels van.. dat is knapperig maar past er vast ook wel bij..
Alvast bedankt voor het meedenken!
Het waren 3 bonbons van avocadomousse met zalm erom. Dat weet ik zeker. Daarbij een 'streep' teriyaki saus met daarop 3 'sponzige' witte torentjes. Het gaat me om die torentjes. Dat was dus luchtig/sponzig van structuur, geen specifieke vlees/groente smaak maar ook geen deeg. Meer de structuur van een chocolademousse maar dan dus geen chocola maar iets neutraals. Het moet dus bij die teriyakisaus passen..
Jeetje wat een omschrijving. Het maakt het er niet duidelijker op.
Als ik niets kan verzinnen dan maak ik er gewoon gefrituurde noedels van.. dat is knapperig maar past er vast ook wel bij..
Alvast bedankt voor het meedenken!
vrijdag 16 april 2010 om 14:46
oh ik heb ook gedacht aan tofu inderdaad.. maar ik stond in de winkel en heb geen flauw idee hoe ik het moet bereiden (en in welke vorm te kopen). Dus ik heb eieren meegenomen en ga het maar als omelet maken. Maar stiekem hoop ik nog op de tip hoe ik de omelet (of tofu, die kan ik nog halen straks..) zo mooi schuimig en wit krijg..?