
zelf chips maken

dinsdag 20 april 2010 om 22:29
woensdag 21 april 2010 om 21:14
woensdag 21 april 2010 om 23:07
quote:Schravelvot schreef op 21 april 2010 @ 21:14:
[...]
En was het te hachelen eten? Das ook belangrijk natuurlijk
Het was verbazend lekker! Wij dachten dat t niks zou worden . Lekker veel zout erop (we hadden geen paprikapoeder natuurlijk) en het werd goed knapperig. Heel dunne plakjes gesneden en op een gegeven moment zag je ze vervormen en hard worden.
Dus ik vind het wel een aanrader!! (maar volgens mij kun je het niet goed bewaren, wel dezelfde dag op eten).
[...]
En was het te hachelen eten? Das ook belangrijk natuurlijk
Het was verbazend lekker! Wij dachten dat t niks zou worden . Lekker veel zout erop (we hadden geen paprikapoeder natuurlijk) en het werd goed knapperig. Heel dunne plakjes gesneden en op een gegeven moment zag je ze vervormen en hard worden.
Dus ik vind het wel een aanrader!! (maar volgens mij kun je het niet goed bewaren, wel dezelfde dag op eten).