
Aan welk voedsel ben jij verslaafd?
dinsdag 26 mei 2009 om 19:46
Ik heb sinds een maand of 3 een rare tic: ik eet me helemaal de tyfus aan yoghurt met muesli.
Bij het ontbijt, bij de lunch en soms zelfs ook nog als toetje...met boodschappen doen sla ik elke dag meerdere bekers yoghurt in...Griekse yoghurt, Turkse yoghurt, en zo heb ik nog meer favorieten.
Wie heeft er ook een rare eetverslaving?
Bij het ontbijt, bij de lunch en soms zelfs ook nog als toetje...met boodschappen doen sla ik elke dag meerdere bekers yoghurt in...Griekse yoghurt, Turkse yoghurt, en zo heb ik nog meer favorieten.
Wie heeft er ook een rare eetverslaving?

vrijdag 7 augustus 2009 om 12:14
Op het moment ben ik helemaal gek van bleekselderij.
Dit lustte ik vroeger niet maar een paar maanden geleden een slaatje gegeten waar het in zat en nu is de boot dus aan, elke dag eet ik echt bakken vol van dat spul (zo of gemengd met een appeltje, druiven walnoten en een lekkere dressing) Mhh weird. Nou ja zal wel overgaan toch?
Dit lustte ik vroeger niet maar een paar maanden geleden een slaatje gegeten waar het in zat en nu is de boot dus aan, elke dag eet ik echt bakken vol van dat spul (zo of gemengd met een appeltje, druiven walnoten en een lekkere dressing) Mhh weird. Nou ja zal wel overgaan toch?
zaterdag 22 mei 2010 om 20:07
Altijd 's ochtends havermoutpap,en wel zo:
Havermout,flaxseed,en evt. beetje Brinta in een kom,met melk en water. Veel kaneel erdoor, 2 min.nuken, tot het lekker dik is, daarbovenop yoghurt.....Zaaaalig!!
Verder:
-chilipepers,jalapeno en habanero zijn favoriet, verse salsa's,sambal enz.
-crackers met [daaristieweer] pindakaas en sambal
-kaas, ALLE soorten,met een voorkeur voor blauwader,Old Amsterdam en geiten...
-appels,hoe harder en zuurder,hoe beter..
-cote d'or en Marcolini chocolade...
Havermout,flaxseed,en evt. beetje Brinta in een kom,met melk en water. Veel kaneel erdoor, 2 min.nuken, tot het lekker dik is, daarbovenop yoghurt.....Zaaaalig!!
Verder:
-chilipepers,jalapeno en habanero zijn favoriet, verse salsa's,sambal enz.
-crackers met [daaristieweer] pindakaas en sambal
-kaas, ALLE soorten,met een voorkeur voor blauwader,Old Amsterdam en geiten...
-appels,hoe harder en zuurder,hoe beter..
-cote d'or en Marcolini chocolade...
Come fly with me on a jetplane

zaterdag 22 mei 2010 om 21:13
zaterdag 22 mei 2010 om 21:18
Brood - ik zou een leven lang brood kunnen eten. Bolletjes, pistoletjes, casino wit, duits zuurdesem, roggebrood... Wel graag met beleg.... alle soorten kaas, rosbief, rauwe ham, hagelslag, pindakaas, appelstroop, Tartex pasta, chocopasta...
Op de 2e plaats staat sushi maki + ngiri. Afhalen - niet zelf maken.
En dan heerlijk nooit meer koken.
Op de 2e plaats staat sushi maki + ngiri. Afhalen - niet zelf maken.
En dan heerlijk nooit meer koken.
zaterdag 22 mei 2010 om 21:31
Lays naturel chips.
Mona toetje met citroenkwarksmaak.
Brood. Liefst met een dikke laag boter en een grote hoeveelheid kaas. Of met gerookte zalm. Of stokbrood met tapenade. Of...
Verse jus.
Friet met zout en mayo.
Aardbeien met een gigantische laag echte slagroom.
Lekker smeuige brownies.
Magere kwark. Zonder iets erin.
Van die doosjes met bevroren frambozen van AH. (Mijn tv-snack als ik een gezonde bui heb).
Mona toetje met citroenkwarksmaak.
Brood. Liefst met een dikke laag boter en een grote hoeveelheid kaas. Of met gerookte zalm. Of stokbrood met tapenade. Of...
Verse jus.
Friet met zout en mayo.
Aardbeien met een gigantische laag echte slagroom.
Lekker smeuige brownies.
Magere kwark. Zonder iets erin.
Van die doosjes met bevroren frambozen van AH. (Mijn tv-snack als ik een gezonde bui heb).
zondag 23 mei 2010 om 13:21
quote:mijntje1 schreef op 03 augustus 2009 @ 18:27:
hagelslag (pak per dag), niet op brood maar in de pot met pindakaas en dan er uitlepelen of crackers erin dopen.
pindakaas, pot 2 dagen. Witte chocopasta van AH, pot 3 dagen........zooooo lekker!!!Oh wat grappig! Dit doe ik al jaren, maar iets minder extreem. Als de pindakaas bijna op is giet ik er wat hagelslag in en lepel het uit. Het allerlekkerst is dan nog om er een banaan bij te eten. En een groot glas melk erbij drinken.
hagelslag (pak per dag), niet op brood maar in de pot met pindakaas en dan er uitlepelen of crackers erin dopen.
pindakaas, pot 2 dagen. Witte chocopasta van AH, pot 3 dagen........zooooo lekker!!!Oh wat grappig! Dit doe ik al jaren, maar iets minder extreem. Als de pindakaas bijna op is giet ik er wat hagelslag in en lepel het uit. Het allerlekkerst is dan nog om er een banaan bij te eten. En een groot glas melk erbij drinken.

zondag 23 mei 2010 om 21:20