Lasagne afbakken

07-06-2010 11:54 27 berichten
Alle reacties Link kopieren
Gisteravond heb ik alvast lasagne gemaakt (receptje van de Appie) met laagjes gehakt/tomaat, spinazie en mascarpone. Daartussen heb ik van die lasagnebladen gelegd van Honig, bij gebrek aan vers. Nu vraag ik me ineens af hoe ik dat vanavond gaar ga krijgen. Er zit natuurlijk niet zo gek veel vocht meer in. Iemand een idee?
Alle reacties Link kopieren
Gisteren heb ik hetzelfde recept gemaakt met gedroogde bladen en ze waren gewoon zacht geworden. Uit de diepvries spinazie komt voldoende vocht. Ik was wel een beetje lui en heb een pot pasta saus gebruikt ipv. de tomaten etc.
Alle reacties Link kopieren
Nou, na thuiskomst ben ik direct de koelkast in gedoken en de bladen waren al redelijk zacht. Toch maar op de gok in de oven gegooid en.... prima te eten! Ik vond de schotel zelf wel wat flauw, maar met de bladen was niets mis .



Bedankt voor het meedenken allemaal!

Dit is een oud topic. Het topic is daarom gesloten.
Maak een nieuw topic aan om verder praten over dit onderwerp.

Terug naar boven