Entrecote na ontdooien, hoe lang houdbaar?
Anoniem_66655
maandag 21 juni 2010 om 14:00
Alle reacties
Link kopieren
Als je een entrecote vers in de vriezer hebt gedaan en je hebt hem vervolgens in de koelkast laten ontdooien.. Hoe lang na het ontdooien kun je hem dan nog (veilig) eten? Hij ligt wel nog steeds afgedekt in de koelkast uiteraard.
Ik kan het nergens op internet vinden..
Bedankt!
Anoniem_82338
maandag 21 juni 2010 om 14:08
Dezelfde dag, daarna niet meer is mijn regel
Mittens
maandag 21 juni 2010 om 14:09
Alle reacties
Link kopieren
Zou ook dezelfde dag zeggen...hooguit 1 dagje later, maar daarna niet meer.
Anoniem_15696
maandag 21 juni 2010 om 14:09
Alle reacties
Link kopieren
Zolang die nog netjes stil blijft liggen kun je het altijd proberen.
Anoniem_10567
maandag 21 juni 2010 om 14:10
Alle reacties
Link kopieren
Entrecote invriezen
Niet meer doen hè?!
Anoniem_66655
maandag 21 juni 2010 om 14:10
Alle reacties
Link kopieren
Hmm, ja, hij is gisterochtend uit de vriezer gehaald.. Ik denk dat ik het dan maar niet meer doe..
Anoniem_26715
maandag 21 juni 2010 om 14:12
Alle reacties
Link kopieren
Gewoon even aan ruiken, als het niet raar ruikt, kun je dat nog eten hoor. Heb je een kat? Die laat ik in geval van twijfel voorproeven
Kaaaaaaaatje
maandag 21 juni 2010 om 14:12
Alle reacties
Link kopieren
als hij netjes in de koelkast heeft gelegen en hij is vers ingevroren lijkt me dat het nog wel goed gaat.
Anoniem_85152
maandag 21 juni 2010 om 14:12
Alle reacties
Link kopieren
quote:mamalief schreef op 21 juni 2010 @ 14:09:
Zolang die nog netjes stil blijft liggen kun je het altijd proberen.
Belle73
maandag 21 juni 2010 om 14:42
Alle reacties
Link kopieren
quote:loomii schreef op 21 juni 2010 @ 14:10:
Entrecote invriezen [afbeelding]
Niet meer doen hè?!Waarom niet? Het meeste vlees dat in de supermarkt ligt, is ook ingevroren geweest.
Freedom is just another word for nothing left to lose - Janis Joplin
Anoniem_26715
maandag 21 juni 2010 om 14:44
Alle reacties
Link kopieren
quote:Belle73 schreef op 21 juni 2010 @ 14:42:
[...]
Waarom niet? Het meeste vlees dat in de supermarkt ligt, is ook ingevroren geweest.Elke keer als je iets invriest treedt er kwaliteitsverlies op. En met zulk lekker vlees als entrecote is dat gewoon erg jammer.
Anoniem_10567
maandag 21 juni 2010 om 14:45
Alle reacties
Link kopieren
quote:Belle73 schreef op 21 juni 2010 @ 14:42:
Waarom niet? Het meeste vlees dat in de supermarkt ligt, is ook ingevroren geweest.Daarom moet je bij voorkeur ook geen vlees kopen bij de supermarkt.
Anoniem_67ae39df89b68
maandag 21 juni 2010 om 15:01
quote:Wiebenik81 schreef op 21 juni 2010 @ 14:10:
Hmm, ja, hij is gisterochtend uit de vriezer gehaald.. Ik denk dat ik het dan maar niet meer doe..Voor mij zou dit geen probleem zijn.
Anoniem_20318
maandag 21 juni 2010 om 15:07
Alle reacties
Link kopieren
Gisterochtend uit de vriezer gehaald, dan zou ik t niet meer er op wagen. Wel zonde...
Anoniem_75843
maandag 21 juni 2010 om 15:09
Alle reacties
Link kopieren
Gewoon eten hoor!
Hij heeft toch netjes in de koelkast gelegen?
Voordat vlees begint te rotten ben je echt wel even verder dan één dagje.
Ik zeg: eet smakelijk! Gewoon doen.
Anoniem_26715
maandag 21 juni 2010 om 15:11
Alle reacties
Link kopieren
Mensen vertrouwen jammer genoeg eerder op een datum op het pakje dan op hun eigen zintuigen.
Anoniem_785
maandag 21 juni 2010 om 16:29
Alle reacties
Link kopieren
Als ik sochtends vlees uit mijn vriezer haal en in mijn koelkast leg is het diezelfde avond nog niet helemaal ontdooid hoor (koelkast staat op 4 graden). Ik zou het vanavond gerust nog eten. Ik zou het trouwens niet nog een dag langer laten liggen. Misschien heb je iets smaakverlies maar het is echt nog niet bedorven.
Dit is een oud topic. Het topic is daarom gesloten.
Maak een nieuw topic aan om verder praten over dit onderwerp.
Maak nieuw topic aan en praat verder