
Schildpad voor op de BBQ




vrijdag 2 juli 2010 om 11:14
quote:boogje schreef op 02 juli 2010 @ 11:08:
[...]
Zullen we zelf maar beginnen dan?.. Rol jij even wat natte rijst in krantenpapier dan fileer ik wel een zalm..
Wat in het vat zit verzuurt niet . Ik moet nog iets halen in Amsterdam en dan zal ik wat proefdingen gaan maken.
We houden jullie op de hoogte . Maar het is nu meer bbq weer.
[...]
Zullen we zelf maar beginnen dan?.. Rol jij even wat natte rijst in krantenpapier dan fileer ik wel een zalm..
Wat in het vat zit verzuurt niet . Ik moet nog iets halen in Amsterdam en dan zal ik wat proefdingen gaan maken.
We houden jullie op de hoogte . Maar het is nu meer bbq weer.
Als je tot je oren in de soep zit, zie je de gehaktballen pas naast je drijven.
vrijdag 2 juli 2010 om 11:16
quote:boogje schreef op 02 juli 2010 @ 11:08:
[...]
Zullen we zelf maar beginnen dan?.. Rol jij even wat natte rijst in krantenpapier dan fileer ik wel een zalm..
Natte rijst in krantenpapier klinkt niet echt smakelijk
@ MV Ja idd bbq weer, maar je kan mij dag en nacht wakker maken voor (goede) sushi!
[...]
Zullen we zelf maar beginnen dan?.. Rol jij even wat natte rijst in krantenpapier dan fileer ik wel een zalm..
Natte rijst in krantenpapier klinkt niet echt smakelijk
@ MV Ja idd bbq weer, maar je kan mij dag en nacht wakker maken voor (goede) sushi!
Perfectionisme is niet perfect...
vrijdag 2 juli 2010 om 11:16
