Rozenbottelchutney: waar eet ik dat bij?
Anoniem_5560
vrijdag 27 augustus 2010 om 16:34
Alle reacties
Link kopieren
Gisteren gekregen: zelfgemaakte rozenbottelchutney. Klinkt spannend, maar waar eet ik dat nu bij? Iemand een suggestie?
Anoniem_111863
vrijdag 27 augustus 2010 om 16:39
Volgens mij kun je dat eten bij alles waar een zoete twist bij past. Dus bij kazen, kipfilet, varkenshaas, hamlappen.
Edit: op brood met kipfilet of geitenkaas.
anoniem_111863 wijzigde dit bericht op 27-08-2010 16:41
Reden:
Edit
% gewijzigd
Anoniem_91587
vrijdag 27 augustus 2010 om 16:49
Gebakken camembert! Oeh jammie, ik krijg er spontaan honger van.
Camembert in 8 partjes snijden
Helemaal door een geklopt ei halen (vooral de zijkantjes)
Door paneermeel halen
Iets meer dan een halve minuut in de frituurpan op z'n hoogst
Een lepel chutney naast een partje leggen
Anoniem_78342
vrijdag 27 augustus 2010 om 16:52
Alle reacties
Link kopieren
Ik denk dat het lekker is bij wild.
Anoniem_5560
vrijdag 27 augustus 2010 om 16:55
Alle reacties
Link kopieren
Dank voor de ideeën so far! Ramia, dat ik daar niet aan gedacht heb! Wij zijn nogal van het wild, hebben zat in de vriezer liggen. Het recept met camembert klinkt ook heerlijk, heb alleen helaas geen frituur...
Anoniem_36602
vrijdag 27 augustus 2010 om 17:04
Alle reacties
Link kopieren
zonnebloemolie in een wok en je hebt een frituur!
Anoniem_110949
vrijdag 27 augustus 2010 om 18:34
Alle reacties
Link kopieren
Broodje roosteren, laagje creme fraiche erop en daarop weer een laagje chutney. Dat at ik vaak als kind.
Dit is een oud topic. Het topic is daarom gesloten.
Maak een nieuw topic aan om verder praten over dit onderwerp.
Maak nieuw topic aan en praat verder