Rozenbottelchutney: waar eet ik dat bij?

27-08-2010 16:34 7 berichten
Alle reacties Link kopieren
Gisteren gekregen: zelfgemaakte rozenbottelchutney. Klinkt spannend, maar waar eet ik dat nu bij? Iemand een suggestie?
Volgens mij kun je dat eten bij alles waar een zoete twist bij past. Dus bij kazen, kipfilet, varkenshaas, hamlappen.



Edit: op brood met kipfilet of geitenkaas.
anoniem_111863 wijzigde dit bericht op 27-08-2010 16:41
Reden: Edit
% gewijzigd
Gebakken camembert! Oeh jammie, ik krijg er spontaan honger van.



Camembert in 8 partjes snijden



Helemaal door een geklopt ei halen (vooral de zijkantjes)



Door paneermeel halen



Iets meer dan een halve minuut in de frituurpan op z'n hoogst



Een lepel chutney naast een partje leggen



Alle reacties Link kopieren
Ik denk dat het lekker is bij wild.
Alle reacties Link kopieren
Dank voor de ideeën so far! Ramia, dat ik daar niet aan gedacht heb! Wij zijn nogal van het wild, hebben zat in de vriezer liggen. Het recept met camembert klinkt ook heerlijk, heb alleen helaas geen frituur...
Alle reacties Link kopieren
zonnebloemolie in een wok en je hebt een frituur!
Alle reacties Link kopieren
Broodje roosteren, laagje creme fraiche erop en daarop weer een laagje chutney. Dat at ik vaak als kind.

Dit is een oud topic. Het topic is daarom gesloten.
Maak een nieuw topic aan om verder praten over dit onderwerp.

Terug naar boven