Mode & Beauty alle pijlers

Permanente make-up

02-05-2006 19:33 404 berichten
Alle reacties Link kopieren
Heeft er iemand ervaring met permanente make-up? Positief? Negatief? Pijnlijk?  Het gaat mij met name om een eyeliner.



Alle reacties zijn welkom!
Alle reacties Link kopieren
Het enige wat ik nog weet is dat Irma Hulscher als enige in Nederland een eenjarige opleiding geeft voor PMU.

Zij leid dus mensen op die dit vak willen gaan beoefenen.

Maar ja nogmaals ik ken Patricia Vos niet, nog nooit van gehoord zelfs.

Nou succes in ieder geval.!
Alle reacties Link kopieren
Oke nu ben ik moet ik zeggen niet bekend met permanente make up (heb dus ook niet de hele discussie gevolgd). Maar is permanente make up nu eigenlijk te beschouwen als een tatoeage of niet?



Ik vraag het namelijk of het bijvoorbeeld ook mogelijk zou zijn om iets dergelijks te doen met je schaamhaar. Oke oke ....raar voorstel maar goed, het is een open forum . Maar ik zou misschien wel geinteresseerd zijn of het op deze manier mogelijk is om je schaamhaar te 'accentueren' zal ik maar zeggen. Er zijn uiteraard tal van discussies of je in je private area volledig geschoren moet zijn of niet. Nou ja, buiten die discussie, ik ben dus deels geschoren en vind dat eigenlijk juist wel mooi. Alleen zou ik het misschien wel mooier vinden als het zal ik maar zeggen 'ge-accentueerd' is. Geen idee of er andere mensen dit ook bijvoorbeeld mooi vinden maar dat even terzijde.



Maar de vraag is, of je hier bijv. ook permanente make up voor zou kunnen 'gebruiken'.
Ehh... BBKing.. las ergens anders dat je en man bent.

De meeste die permanente make-up aanbrengen zijn vrouwen en ik denk niet dat ze dit gaan doen.

Het zou opzich wel kunnen... Is gewoon 'haartjes' maken, net als wenkbrauwen, maar dan op een andere plek. Het is iid een vorm van tatoeage.

Denk dat je toch wat anders moet gaan zoeken. Misschien verfen? Succes
Alle reacties Link kopieren
Hallo iedereen,ik zit er ook over na te denken om mijn ogen te laten doen.

Hoe zit het eigenlijk met de zon? Het is de laatste tijd hier best wel zonnig en ik ga nog op vakantie naar nog meer zon.



alvast bedankt
Alle reacties Link kopieren
quote:goudvis30 schreef op 12 juli 2010 @ 19:19:

Ehh... BBKing.. las ergens anders dat je en man bent.

De meeste die permanente make-up aanbrengen zijn vrouwen en ik denk niet dat ze dit gaan doen.

Het zou opzich wel kunnen... Is gewoon 'haartjes' maken, net als wenkbrauwen, maar dan op een andere plek. Het is iid een vorm van tatoeage.

Denk dat je toch wat anders moet gaan zoeken. Misschien verfen? Succes Eeehhhh klopt dat ik een man ben . Maar ook die hebben schaamhaar . Toch bedankt voor je reactie
BBKing.. ik bedoel daar alleen mee dat het moeilijk zal zijn om een vrouw te vinden die dit bij je zal doen. Een vrouw op vrouw zou waarschijnlijk makkelijker zijn, hoewel ik daar ook over twijfel. Verder is het best prijzig, dus het lijkt mij ook erg duur worden.

Als man ben je natuurlijk ok welkom op het viva-forum.



Anouk... ik zou het (niet meer) weten. Je kan het beste even bellen met bijv. Irma Hulscher of een andere salon. Die kunnen je dat zou vertellen.
Alle reacties Link kopieren
Sorry voor mijn late reactie,

Maar ik heb de site een paar dagen niet kunnen vinden, zo dik waren m'n ogen. Echt balen, een oog leek daarnaast ontstoken te zijn. Ik ben dagen m'n huis niet uit geweest omdat ik geen zin had in reacties. Het ziet er ook (nog) niet mooi uit, en de kleuren kloppen niet met wat ik had gevraagd.. Voel me niet zo happy... Goudvis, foto= nog steeds welkom, hoop dat het mij hoop geeft op een goede afloop! Ik kijk morgen of je een reactie hebt achtergelaten na mijn bericht. Zo ja, dan plaats ik morgen ook mijn mail adres weer, en haal het weer weg nadat je het hebt gelezen. Nou ik ga naar bed.. Eerst weer even een koud kompres scoren..
Wat vervelend zeg.. Ik had het ook. Dinsdag daar geweest. Beetje dik, maar toen ging het ontsteken. Vrijdag was het ergst en zaterdag en zondag er ook nog last van gehad (precies de 3 dagen dat ik moest werken). Daarna ging het gelukkig beter. Bijna een week dus. Ik ben gaan spoelen met zo'n speciaal oogglasje en afgekoeld gekookt water. Dat hielp. Sterkte meid!!

Ik ben morgen vrij, dus zal je mailen.... Zal morgen foto's maken.

Probeer wel van de korstjes af te blijven. Resultaat wordt echt mooi/mooier.
Alle reacties Link kopieren
Goudvis; adres weer weggehaald.



Thanx!
Ik krijg de mail terug.. hij klopt denk niet.

Mail mij maar.....
Alle reacties Link kopieren
Hallo iedereen,ik zit er ook over na te denken om mijn ogen te laten doen.

Hoe zit het eigenlijk met de zon? Het is de laatste tijd hier best wel zonnig en ik ga nog op vakantie naar nog meer zon.



alvast bedankt
Anouk als je het net hebt laten doen mag je even (lees: een week of twee) níet in de zon. Overigens ook een paar dagen (4 ofzo) niet nat maken/ douchen en 1 week ofzo niet zwemmen. Je moet dus even kritisch kijken naar je planning! (anders misschien na je vakantie doen!)
Alle reacties Link kopieren
Goudvis; ik heb je gemaild hoor, heb je het gezien?



Ik ben weer 'boven jan', maar sje... wat heeft dat lang geduurd. Ik had ogen als pingpongballen en moest echt plat blijven liggen. Als ik ging staan was ik bang dat de boel open zou klappen.

Maar goed; update, de korstjes zijn er af en ik ben nog niet blij. De huid rond mijn ogen heeft echt een knal gehad en is helemaal slap nu, ik mag hopen dat het nog bijtrekt! De lijnen zijn ook niet zoals ik had gevraagd en de kleur vind ik niet mooi. Ik had smudgy gekozen, dacht dat het natuurlijker zou zijn maar het zit veel te hoog. Kortom; ben (nog) niet blij. Ik heb nog een afspraak staan en wil graag dat het mooier gemaakt wordt maar aan de andere kant was de zwelling zo heftig.. Ik baal wel hoor, gatverdamme!
Berique.. ik heb je net gemailt. Balen zeg dat het zo tegen valt. Ik had de eerste keer dat ik wimpers 'mistte'. Daar leek het echt op... gelukkig is dat allemaal goed gekomen. Hoop dat het bij jouw ook bij trekt.

Wanneer ga je weer?
Alle reacties Link kopieren
Hoi Allemaal,



Ik ben van plan mijn eyeliner (boven en onder) te laten tatoeëren. Nu draag ik lenzen (heb in principe harde, maar zachte heb ik ook op rezerve). Heeft iemand een indicatie hoe lang na de behandeling ik deze weer in kan zetten?
Alle reacties Link kopieren
Ik kon de lenzen direct weer aan; geen probleem.. Eerste twee dagen iets last (branderige ogen, beetje opgezet) maar dat trok eigenlijk heel snel weg. Korstjes waren binnen 5 dagen weg.. Ik ben super-tevreden, best-bestede geld ooit wat mij betreft!!
Als je voor jezelf kiest, krijg je er altijd iets mooiers voor terug..
Alle reacties Link kopieren
Even een update van mij... Ik ben hier heel lang niet geweest, bewust, ik had en heb mijn buik helemaal vol van pmu. Korte uitleg; heb pmu laten zetten maar ben er niet tevreden over. En dat is nog zacht uitgedrukt.

Na de behandeling zijn mijn ogen onwijs opgezwollen geweest. Op zich is dat normaal maar het duurde lang en de huid rond mijn ogen is onwijs opgerekt geweest. De huid lijkt nu nog het meest op een ballon die lang opgeblazen is geweest en nu leeggelopen is. Mijn ogen lijken ouder en bij een ooglid is er een soort huidflapje ontstaan, een overhangende rimpel. Lastig uit te leggen maar mooi is het zeker niet. De pmu is nu half af maar ik ben er mee gestopt omdat ik het niet meer aandurf. Ik vind het naar om te zeggen maar ben echt niet knapper geworden door de behandeling. Ik ga naar een pc om te kijken wat er aan gedaan kan worden, waarschijnlijk is een ooglidcorrectie de enige oplossing maar daar heb ik al helemaal geen zin in. Ik heb overigens contact opgenomen met degene die het heeft geplaatst, je zou toch denken dat zij dit ook vervelend vinden... Nou daar lijkt het toch echt niet op. Ik heb het er helemaal mee gehad, als ik het over kon doen was ik er nooit aan begonnen.
Wat vervelend voor je, Berique! Was het een allerische reactie, ofzo? Wat zegt de PMUspecialiste dan?

Ik hoop dat een pc wel een oplossing weet...
Alle reacties Link kopieren
Ik heb hier wat namen en links verwijderd, gelieve GEEN reclame te maken en/of namen van specialisten te noemen!
Is ook reclame. Jammer... maakt zo'n bedrijf er niet betrouwbaar op.



Berique.. balen zeg voor jouw. Misschien kan je Irma mailen om te vragen of dit weleens voorkomt. Hoop dat de pc toch met een oplossing voor je kan komen. Succes.
Alle reacties Link kopieren
Hallo allemaal,



Ik heb een hele positieve reactie. Ik heb een permanente eye-liner later zetten, een lijntje boven. En ik ben er helemaal super blij mee. Ik vond de behandeling niet prettig maar wel goed te doen, het duurt tenslotte maar even en je hebt er jaren lang plezier van. Ik zou het zo weer doen. Ik heb er amper last van gehad. De dag na de behandeling kreeg ik 's morgens mijn ogen iets moeilijker open, beetje dikke ogen, alsof ik net gehuild had, maar dat trok snel weer bij.
moderatorviva wijzigde dit bericht op 22-06-2011 12:55
Reden: reclame
% gewijzigd
Simoon1... tuurlijk. En je wordt speciaal lid van de viva om dit geweldige nieuws met ons te delen.. Is zeker geen reclame
pfff...Mensen reclame mag niet!
Alle reacties Link kopieren
Ook ik zit te denken aan pmu boven en onder me ogen. Hoe ik mijzelf nu opmaak ben ik niet echt tevreden, ik ben er gewoon niet zo goed in en vandaar dat ik misschien pmu wil.

Ik vind het alleen nu lastig om te kijken hoe ik het wil en wat bij mij het beste staat. En dan nog te kiezen welke schoonheidsspecialiste ik moet kiezen. Ik had de site van irma gezien en daar had ik eerst een goed gevoel, maar de prijs vond ik erg duur, andere specialisten zijn goedkoper. Maar nu na het verhaal van berique, begin ik toch iets meer te twijfelen. Ook heb ik ergens gelezen dat het ook langer op kan blijven zitten en dat is aan de ene kant heel fijn, maar aan de andere kant als ik 80 ben ofzo dan zou ik dat niet willen.



Zijn er nog mensen met nieuwe ervaringen en tips?
Bianca.. lastig iid. Ik ben erg tevreden over Irma. Kost wel meer, maar je weet wel zeker dat het goed is. Ik had het er daarom wel voor over. Uiteindelijk vervaagt het wel en het zal niet tot je 80e blijven zitten. Zou eigenlijk wel fijn zijn.. zit je ook 'mooi' in het bejaardentehuis. :-)

Dit is een oud topic. Het topic is daarom gesloten.
Maak een nieuw topic aan om verder praten over dit onderwerp.

Terug naar boven