Eten
alle pijlers
Recept pastasalade?
zaterdag 21 april 2018 21:26
zaterdag 21 april 2018 21:29
zaterdag 21 april 2018 21:32
Dat is toch gewoon spaghetti carbonara?anoniem345890123567 schreef: ↑21-04-2018 21:29Recept voor lauw warme pastasalade (zonder zalm, je kan niet alles hebben)
Gesnipperd uitje, een teentje knoflook en ontbijtspek in reepjes goudbruin bakken.
Gekookte spaghetti erbij plus een paar eierdooiers.
Parmezaan of een andere harde kaas en verse peterselie er over heen.
zaterdag 21 april 2018 21:54
Mmm geitenkaas met bacon is heerlijke combi! En verder erin?
zaterdag 21 april 2018 23:31
zaterdag 21 april 2018 23:33
Sorry maar hierbij kan ik me niet voorstellen dat dit nou echt lekker is.Celaena_Aelin schreef: ↑21-04-2018 22:21Volkoren penne
Tonijn uit blik
Doperwtjes (diepvries)
Groene paprika
Mayo
Ketchup
Dille
Penne en erwtjes koken, af laten koelen. Paprika in stukjes snijden.
Mengen met de tonijn, mayo, ketchup en dille.
zondag 22 april 2018 01:06
Farfalle of fusilli pasta
3 rode paprika's in de oven poffen, ontvellen en in stukken
200 g zwarte ontpitte olijven in plakjes,
2 sjalotten, bieslook en citroengras fijngehakt
3-5 grote basilicumbladeren, grof geplukt
2 el olijfolie extra virgine,
2 el basilicumazijn
1 kleine Spaanse peper fijngehakt
zeezout en zwarte peper
Bestrooi met mozzarella
3 rode paprika's in de oven poffen, ontvellen en in stukken
200 g zwarte ontpitte olijven in plakjes,
2 sjalotten, bieslook en citroengras fijngehakt
3-5 grote basilicumbladeren, grof geplukt
2 el olijfolie extra virgine,
2 el basilicumazijn
1 kleine Spaanse peper fijngehakt
zeezout en zwarte peper
Bestrooi met mozzarella
We should have each other with cream.
zondag 22 april 2018 01:31
Rigatoni of andere klein soortige pasta. Met rijst is ook lekker.
geroosterde paprika, geroosterde pijnboompitjes, gekookte sperzieboontjes in stukjes, zongedroogde tomaatjes fijngesneden, uitgebakken spekjes, fijn gesneden lente ui, fijn gesneden verse ananas, fijngesneden dille, zout, peper.
De ene keer maak ik hem met balsamicodressing, de andere keer met yoghurt/crème fraîch dressing. De ene keer met gerookte zalm, andere keer honing/geitenkaas. Daags tevoren alles koken, pasta, overige ingrediënten en dressing apart houden. Volgende dag ruim tevoren alles mengen en verse kruiden en zout peper erbij en weer in de koelkast. Salade etc los erbij serveren in aparte kommetjes.
geroosterde paprika, geroosterde pijnboompitjes, gekookte sperzieboontjes in stukjes, zongedroogde tomaatjes fijngesneden, uitgebakken spekjes, fijn gesneden lente ui, fijn gesneden verse ananas, fijngesneden dille, zout, peper.
De ene keer maak ik hem met balsamicodressing, de andere keer met yoghurt/crème fraîch dressing. De ene keer met gerookte zalm, andere keer honing/geitenkaas. Daags tevoren alles koken, pasta, overige ingrediënten en dressing apart houden. Volgende dag ruim tevoren alles mengen en verse kruiden en zout peper erbij en weer in de koelkast. Salade etc los erbij serveren in aparte kommetjes.
zondag 22 april 2018 08:14
Liefst dag van te voren:
Zeker een pond Tomaten ontvellen en zaadlijst eruit.
Met 2 eetlepels goeie olijfolie en 2 tenen knoflook en flinke hand basilicum in een grote boterhamzak in de koelkast.
Volgende dag farfalle koken, tomaten er door. Beetje extra basilicum en verse peper, als je wil verse parmesaan...
Zo lekker in alle eenvoud
Zeker een pond Tomaten ontvellen en zaadlijst eruit.
Met 2 eetlepels goeie olijfolie en 2 tenen knoflook en flinke hand basilicum in een grote boterhamzak in de koelkast.
Volgende dag farfalle koken, tomaten er door. Beetje extra basilicum en verse peper, als je wil verse parmesaan...
Zo lekker in alle eenvoud
zondag 22 april 2018 08:21
zondag 22 april 2018 08:38