Als vrouw klaarkomen door penetratie, is dat te leren? Hoe??

29-06-2014 16:52 106 berichten
Alle reacties Link kopieren
Beste allemaal, eindelijk eens tijd om deze prangende vraag aan jullie voor te leggen. Net als iedereen toen dacht ik ‘vroegah’ dat seks hebben betekende dat de man de vrouw penetreerde en dat beiden dan tegelijk spetterend klaarkwamen. Dat leek me mooi. Maar eenmaal zelf in de praktijksituatie aangeland, merkte ik dat het zo simpel niet ligt. Helaas. Penetratie is lekker, erg lekker, maar klaarkomen, nee. En ik leerde dat ik daar niet de enige mee ben, dat in feite meer dan de helft van alle vrouwen voor een orgasme andersoortige prikkels nodig heeft. Weer een illusie armer, maar er viel mee te leven en het was nu eenmaal niet anders. Dacht ik.



Maar al meelezende hier op het forum ontdekte ik dat er toch best veel vrouwen bestaan die dit wel ‘lukt’, en hier en daar meldt iemand dat ze het pas later kon of heeft geleerd! Dus misschien kan het toch! Maar hoe dan? Dat is mijn vraag aan jullie.



Ik heb er natuurlijk al op zitten googlen en de Coital Alignment Technique (CAT) hebben we al eens geprobeerd. Geen succes. Heel lastig om te doen en niet heel fijn. Maar misschien deden we het verkeerd? Of is er nog een ander geheim? Ik merk wel dat ik in mijn nieuwe relatie en inmiddels boven de 40 meer dan ooit van penetratie geniet. Soms is het zo lekker dat ik denk: misschien als precies dít gevoel nu nog heel lang precies zó zou doorgaan, dan… Maar dat is nog nooit gelukt en ik weet niet of het zo wel mogelijk is. Kan ik er iets voor doen, kan mijn vriend een kunstje leren? Ik hoor het heel graag van jullie!

Klaarkomen door penetratie....

Totaal aantal stemmen: 113

met gemak, heb ik altijd gekund (16%)
heb ik later geleerd (14%)
lukt heel soms (16%)
lukt alleen met een bepaalde partner (11%)
lukt nooit (41%)
weet niet (3%)
Alle reacties Link kopieren
Tja, ik kom heel gemakkelijk klaar. Bij al mijn sexpartners tot nu toe. Maar juist omdat het zo gemakkelijk gaat, heb ik dus ook geen kunstjes oid. Het zit wel, hoe cliche, vooral tussen mijn oren.
Alle reacties Link kopieren
ik kom net van neuken alleen, man mijn heeft me al vrij snel een vieb cadeau gedaan, nu kom ik samen gemiddeld minstens een keer of 5, mag jij zeggen wat de voorkeur heeft...
die ik wilde bestaat al...
Alle reacties Link kopieren
net moet niet zijn
die ik wilde bestaat al...
quote:lilalinda schreef op 29 juni 2014 @ 22:25:

Tja, ik kom heel gemakkelijk klaar. Bij al mijn sexpartners tot nu toe. Maar juist omdat het zo gemakkelijk gaat, heb ik dus ook geen kunstjes oid. Het zit wel, hoe cliche, vooral tussen mijn oren.+1
Alle reacties Link kopieren
Ik ben ook nog nooit vaginaal klaargekomen. Lijkt me trouwens wel een hele ervaring.

Maar gelukkig weet ik wel wat het is om clitoraal klaar te komen.
Alle reacties Link kopieren
met gemak, heb ik altijd al gekund.



uiteindelijk is dat toch het doel van seks.
wij slapen nooit.
Ik kan met bepaalde partners wel klaarkomen van neuken. Maar dan komt het orgasme niet echt van de penetratie, eerder van een bepaalde beweging van het onderlichaam van de man waardoor mijn clitoris indirect gestimuleerd wordt. En die gave hebben maar heel weinig mannen, is mijn ervaring. Het is trouwens wel heel gezellig .
quote:valentinamaria schreef op 29 juni 2014 @ 22:32:

met gemak, heb ik altijd al gekund.



uiteindelijk is dat toch het doel van seks.Hoezo?
Alle reacties Link kopieren
zonder klaarkomen is het toch maar half werk?

lijkt mij dan.
wij slapen nooit.
Alle reacties Link kopieren
Onzin valentinamaria. Ik kan ook best fijne seks hebben zonder orgasme. Het is fijn ja maar het moet niet.
Alle reacties Link kopieren
jij vindt het onzin, ik vind het niks zonder orgasmes.

dan ontbreekt het belangrijkste.
wij slapen nooit.
quote:Blusher schreef op 29 juni 2014 @ 22:40:

Onzin valentinamaria. Ik kan ook best fijne seks hebben zonder orgasme. Het is fijn ja maar het moet niet.Jij wel, ik niet. Ik vind een orgasme wel onderdeel van de seks.
Alle reacties Link kopieren
Ik vind orgasmes echt retesaai.
Alle reacties Link kopieren
quote:Blusher schreef op 29 juni 2014 @ 22:40:

Onzin valentinamaria. Ik kan ook best fijne seks hebben zonder orgasme. Het is fijn ja maar het moet niet.hmm, maar het is toch een beetje als eten zonder zout: best aardig hoor, maar wel een beetje saai
quote:valentinamaria schreef op 29 juni 2014 @ 22:42:

jij vindt het onzin, ik vind het niks zonder orgasmes.

dan ontbreekt het belangrijkste.Maar dat kan dus ook clitoraal.
Sinds ik seksueel actief ben kom ik erg gemakkelijk klaar door/tijdens de penetratie. Ik vind het de fijnste manier van klaarkomen. Dat gaat vanzelf.



Ik heb gemerkt doordat ik de afgelopen jaren wat wisselende bedpartners heb gehad, dat dit niet lukt bij iedere man. Sommige mannen neuken gewoon echt beroerd, en dan lukt het dus niet of heel moeilijk.

De manier van neuken is voor mij dus essentieel, het schaambod van de man en de manier waarop hij zijn penis in en uit laat gaan moet zorgen voor die juiste wrijving in mijn clit-gebied. Dan gaat het vanzelf voor mij.



Van doggy-style bijvoorbeeld, kom ik niet klaar, want wrijving ontbreekt dan volledig. Of vrouw liggend met benen omhoog en man zit op knieën met de benen van vrouw tegen zijn borst aan, is er ook geen wrijving. Dat soort standjes zijn te afstandelijk.



Bovenop gaat voor mij heel makkelijk, onder ook in klassieke missionaris. Maar de neuktechnieken van de man zijn echt crusiaal.



Mijn huidige vriend is echt neuker van Olympisch niveau, we komen het meerendeel ook tegelijk klaar.



Oh tip: probeer tijdens missionaris eens een kussentje onder je billen te leggen. Je bekken kantelt dan iets waardoor de wrijving voor jullie beiden verhoogt wordt.
Alle reacties Link kopieren
Quote:

Oh tip: probeer tijdens missionaris eens een kussentje onder je billen te leggen. Je bekken kantelt dan iets waardoor de wrijving voor jullie beiden verhoogt wordt.





Jij beschrijft precies wat ik ook bedoel. Essentieel is dat niet alleen jij je bekken kantelt, evt dmv dat kussentje, maar vooral ook dat hij dat ook doet. Dat is die techniek, die jij bedoelt.

Maar dit blijft een clitoraal orgasme, zoals jij ook zegt. Sommige vrouwen schijnen klaar te kunnen komen door stimulatie van binnen, met name de g-spot wordt dan genoemd. Mij lukt dat niet.
.
Alle reacties Link kopieren
Lukt niet, lukt niet, door het zo te beschrijven gaat het bijna klinken als een gemiste penalty! Natuurlijk ben ik al heel gelukkig met mijn 'andere' orgasmes, ook als ik hier berichten lees van vrouwen die helemaal niet kunnen klaarkomen. Ik vind seks heerlijk en zou geen uren achter elkaar willen klaarkomen (wel vrijen) maar het is heel fijn dat het kan, geeft toch een ontlading en ook een afronding (soms niet ), ik zou het zeker missen als het er nooit was. Al is het ook weer niet het 'doel' van de seks voor mij, zonder kan ook geweldig zijn.



Een dildo heb ik niet, het zoeken naar de g-spot ging hier tot nu toe met de hand. Zo'n groot doods stuk plastic spreekt me op zich niet zo aan, maar misschien is het inderdaad een handig 'gereedschap' om uit te proberen wat goed voelt. Moet het dan een kromme zijn? Wat is een fijne, of is het al snel goed?



Wat jullie zeggen over wrijving in het 'clit-gebied' herken ik wel, al ben ik er nooit van klaargekomen. Het kussentje is een goede tip en ik zal hem ook eens vragen om verschillende bekkenstanden uit te proberen Van Olympisch niveau zou ik hier niet willen zeggen, anders had ik dit topic waarschijnlijk niet geplaatst, maar voor een amateur heeft hij een prima conditie en veel enthousiasme!
Ik ben een paar keer klaargekomen door een vaginaal maar dat is dan met vingerwerk. Is een zeldzaam iets, dat lukt alleen in een bepaalde mood ofzo. Is wel erg intens.



Klopt, het is een indirect clitoraal orgasme wat ik beschrijf, en ook Impala. De vraag was ook: klaarkomen door penetratie, niet klaarkomen door een vaginaal orgasme. Dat laatste is dus nog moeilijker.



En het is misschien ook persoonlijk, wie weet als jij met mijn vriend gaat seksen lukt het je ook niet. Ik denk dat het samenspel tussen 2 partners en de chemie de juiste bewegingen maken. Zo heb ik dus ook vaker ervaren dat sommige mannen anders neuken dan ik leker vind, en dan kan ik ook niks met mijn bewegingen, ook aanwijzingen lukken nauwelijks. Dat is het samenspel wat wel of niet goed werkt.



Maar goed, ik besef me dat ik echt geluk heb hoor, en daar ben ik ook heel gelukkig mee!!
Alle reacties Link kopieren
Nog een tip voor de 'wrijving', behalve het kussentje dat ik zelf trouwens minder fijn vind: hij moet de penis er niet steeds helemaal -of bijna helemaal- uithalen als hij stoot maar diep blijven zitten zodat de wrijving blijft, alleen meer /minder sterk wordt. Dit is niet wat mannen leren van porno kijken



goh t wordt wel erg klinisch allemaal, ik hoop dat je er wat aan hebt.
.
Alle reacties Link kopieren
persoonlijk ben ik van mening dat de man helemaal niet zo belangrijk is voor je orgasme door penetratie.

het zit meer in je eigen mind.



mannen denken ook altijd;,,zo, dat heb ik ff goed gedaan!,,

maar als ik geen zin heb kan de man nog zo lekker zijn en goed zijn best doen, het lukt niet!
wij slapen nooit.
Alle reacties Link kopieren
Dat ben ik totaal niet met je eens. Als de man het niet 'goed' doet wordt het niks (zonder de hand aan jezelf te slaan dan he).
.
Alle reacties Link kopieren
Klopt Wellie, het gaat over alle mogelijke orgasmes door penetratie, ik vind het allemaal interessant en leerzaam wat jullie vertellen. Alleen 'gewoon' handwerk tijdens penetratie voegt voor mij niets toe want dat ken ik al



Bedankt impala, beetje klinisch geeft niet, het is wel duidelijk wat je schrijft en we gaan het proberen, dan is het al een stuk minder klinisch



valentinamaria, nee, als je geen zin hebt wordt het zeker niks, dat ben ik met je eens. Maar kun je iets meer vertellen over jouw mindset? Misschien kunnen we daar nog iets van opsteken
Alle reacties Link kopieren
als je echt gaat voor klaarkomen heb je genoeg aan zijn pik.

heel plat gezegd, maar dan kan jezelf de bewegingen maken die jij lekker vindt.



absolute horken uitgesloten natuurlijk.



mijn mindset? geen penalty missen!
wij slapen nooit.
Alle reacties Link kopieren
valentinamaria, 2 minuten geleden

als je echt gaat voor klaarkomen heb je genoeg aan zijn pik.heel plat gezegd, maar dan kan jezelf de bewegingen maken die jij lekker vindt.





als je bovenop zit ja. Maar als hij boven ligt, dan ben je afhankelijk van zijn bekkenstand en manier van stoten. Heel frustrerend als hij dat niet doet op een manier die voor mij effect heeft.
.

Dit is een oud topic. Het topic is daarom gesloten.
Maak een nieuw topic aan om verder praten over dit onderwerp.

Terug naar boven