Deze vrouw is de reden dat Trump de 2e termijn gaat winnen

16-02-2019 21:12 77 berichten
Alexandria Ocasio-Cortez. Jongste congreslid ooit. In de praktijk vooral een erg actieve actievoerder.

Ze kwam recent naar buiten met de ‘New Green Deal’: een plan om Amerika in een hele korte tijd “klimaatneutraal” te maken door oa vliegen vrijwel te verbieden en allerlei andere zeer vergaande maatregelen door te voeren. Uiteraard bevat het plan ook weer het nodige diversiteitsgedram, want om mysterieuze redenen zijn vooral minderheden en vrouwen slachtoffer van de opwarming van de aarde. En dat terwijl, maar dit geheel terzijde, minderheden relatief vaak uit warme contreien komen terwijl vrouwen het chronisch koud hebben.

Lang verhaal kort, dit plan zou zelfs in Nederland de wenkbrauwen doen fronsen, maar in de VS moet het grootste deel van de mensen al helemaal niets hebben van een hele activistische overheid die mensen wel even gaat vertellen dat ze voortaan niet meer mogen vliegen en heel veel meer belasting moeten gaan betalen.

Kortom, in verkiezingstijd wordt dit de electorale doodsteek voor iedere democratische kandidaat.

https://www.businessinsider.nl/alexandr ... ts-2019-2/
Alle reacties Link kopieren
amarna schreef:
18-02-2019 11:31
. De verschillen tussen rijk en arm worden steeds groter.
Hier in Nederland ook...
Snarky schreef:
18-02-2019 11:01
Niemand is harder geschrokken dan Trump zelf toen hij ook daadwerkelijk won. Zelfs hij beseft dat hij te dom is voor die functie.
Man bouwt vastgoedimperium op, doet daarnaast nog wat dingen als boeken schrijven en programma’s presenteren, gaat vervolgens niet met pensioen maar gaat de slangenkuil in van de Amerikaanse presidentsverkiezingen waar hij de ene na de andere kandidaat verslaat en president wordt.

Ik zou oppassen met deze man “dom” noemen. Los daarvan heb ik niet de indruk dat hij zichzelf te dom vindt voor de rol, itt tot wat jij beweert.

Dit is een oud topic. Het topic is daarom gesloten.
Maak een nieuw topic aan om verder praten over dit onderwerp.

Terug naar boven