Hassnae Bouazza weet van geen ophouden

20-03-2013 13:39 454 berichten
De studente Natalja Laurey is onlangs slachtoffer geworden van een nep account op Twitter. Met het nep account werden anti-islamitische uitspraken getweet wat voor de nodige ophef zorgde.

Ondertussen is er door het OM een onderzoek in werking gesteld om uit te zoeken wie er daadwerkelijk achter deze tweets zit en hopelijk wordt de dader snel gepakt en hiervoor gestraft.hier het relaasMaar alsof het al niet erg genoeg is dat je naam wordt gebruikt voor een nep account waarmee nare/stuitende berichten worden verzonden, dook er ook nog de feeks Hassnae B. bovenop met allerlei ver gaande hatelijkheden.Hassnae B. wil het idee van een nep account niet loslaten[...]
Alle reacties Link kopieren
De reactieteller op wijlen Frontaalnaakt blijft al een paar dagen hangen op 312 reacties. Kennelijk zien Peter en Hassnae geen brood meer in het plaatsen van (al dan niet zelfverzonnen) reacties en steunbetuigingen. Maar iets zegt me dat we nog wel eens iets gaan horen van dit olijke tweetal.
Polygamie = intensieve vrouwhouderij
Alle reacties Link kopieren
Toch wel vreemd dat ie in zijn huilieblog groots aankondigt dat ie stopt maar de site wel in de lucht houdt, mét reactiemogelijkheid.

Dat is vast niet voor niks.
Welk motto?
Breedveld mag wel oppassen:http://www.telegraaf.nl/d ... _id_zwaar_bestraft__.html

Dit is een oud topic. Het topic is daarom gesloten.
Maak een nieuw topic aan om verder praten over dit onderwerp.

Terug naar boven