waargebeurde/vreemde verhalen

12-10-2015 18:57 328 berichten
Alle reacties Link kopieren
Onderstaande las ik net. Stel je voor dat je flauw valt bij de bushalte.....



De Telegraaf

2 uur geleden



Man komt bij vlak voor autopsie



Een man die in een Indiaas ziekenhuis dood was verklaard, is bijgekomen vlak voordat een arts aan zijn autopsie wou beginnen.



De man was bewusteloos gevonden bij een bushalte en naar het ziekenhuis gebracht, waar een arts zijn pols voelde en hem doodverklaarde. Hoewel hij normaliter een paar uur had moeten wachten voordat hij aan de autopsie begon, gaf hij nu opdracht het slachtoffer al klaar te maken, meldt de zender NDTV maandag.



Broeders die de man naar de autopsiezaal moesten brengen, schrokken behoorlijk toen ze hem nog zagen ademen. Daarop ontstond zo'n commotie dat de man bijkwam.



De verantwoordelijk arts vernietigde direct alle papieren waarop de man dood was verklaard. De politie begint een onderzoek wegens nalatigheid.
LOEP ME MAAR aub.
Alle reacties Link kopieren
AD.nl



Nederlandse 'horrortandarts' voor de Franse rechter



Door: Frank Renout

8-3-16 - 09:29 © AD.



Nederlander Mark van N. (51) staat vanaf dinsdag terecht in Frankrijk op beschuldiging van 'verminking en oplichting'. De tandarts uit Den Haag zou meer dan 100 slachtoffers hebben gemaakt door onkundig zijn vak uit te oefenen in een idyllisch stadje op het Franse platteland.





Hij erkent dat hij zijn werk niet goed heeft gedaan, maar hij is niet de gruweldokter zoals die door sommigen wordt beschreven



Advocaat van de tandarts



Van N. vestigde zich in 2008 in Chateau-Chinon, in Bourgondië. De bewoners waren razend enthousiast. Tot zijn komst in het stadje moesten ze 20 kilometer reizen naar de dichtst bijzijnde tandarts. In totaal had hij zo'n 2800 patiënten. Zijn vrouw werkte ook in de praktijk. Maar al na enkele jaren kwamen de verhalen op gang.



Patiënten kregen naar eigen zeggen 'de verdoving voor een paard'. ,,Hij zei elke keer dat hij alleen een prikje zou geven maar uiteindelijk lag je 5 of 6 uur met een half verdoofd gezicht bij hem in zijn stoel'', aldus slachtoffer Nicole Martin. Bij haar werden gezonde tanden getrokken, ze eindigde de behandeling met ontstekingen en een niet passende kroon.



Vreemd

Sylviane Boulesteix kreeg een oproep om langs te komen voor haar kunstgebit. ,,Dat vond ik al vreemd, want ik had al mijn tanden nog.'' Ze ging toch naar de tandarts, kreeg 8 verdovende prikken, stond 4 uur later weer buiten en zag toen dat er acht tanden waren getrokken. ,,Het heeft nog drie dagen gebloed!''



Veel van de slachtoffers, die zich hebben verenigd in een comité, zeggen onherstelbare schade te hebben opgelopen. Er zouden kaken zijn gebroken en medisch materieel zijn achtergebleven in tandvlees van patiënten. Wegens zijn werkwijze kreeg de Nederlander in de Franse pers de bijnaam 'horrortandarts'.



Fraude

Van N. wordt er ook van verdacht te hebben gefraudeerd met facturen en de sociale zekerheid. Voor één bezoek kreeg Nicole Martin een rekening van Van N. van 1400 euro voor 15 behandelingen.

© anp.



In 2011 diende de Orde voor Tandheelkundige Hulp een klacht in. Dat was omdat zijn vrouw geen vergunning bleek te hebben voor het werk dat ze deed. Maar ook de klachten over de vermeende wanpraktijken van Van N. zelf stroomden binnen. Slachtoffers meldden zich bij andere tandartsen in de omgeving die vervolgens alarm sloegen.



Gruweldokter

In 2013 werd de Nederlander officieel in staat van beschuldiging gesteld. Van N. vluchtte naar Canada, werd uitgeleverd aan Nederland en belandde uiteindelijk weer in Frankrijk, in de cel, in afwachting van zijn proces. ,,Hij erkent dat hij zijn werk niet goed heeft gedaan, maar hij is niet de gruweldokter zoals die door sommigen wordt beschreven'', zei zijn advocaat voorafgaand aan het proces.



Van N. kan tien jaar de cel in gaan en een boete van 150.000 euro krijgen als hij schuldig wordt bevonden. Het proces gaat een kleine twee weken duren.



Onderzoek

De tandarts lag overigens niet alleen in Frankrijk onder vuur. In Nederland deed de Inspectie voor de Gezondheidszorg onderzoek naar hem, maar dat werd gestaakt toen hij naar Frankrijk vertrok.
LOEP ME MAAR aub.
Alle reacties Link kopieren
Verschrikkelijk, toch bijna ongelooflijk dat zo'n tandarts bestaat.



AD.nl



Mijn uren bij de horror-tandarts



Door: Linda Penders

10-9-14 - 06:47

Pijnlijke zinloze behandelingen à 10.000 euro

'Horror-tandarts' Mark van N. Inzet: een selfie van verslaggeefster Linda Penders voor ze naar de nooddienst stapte. © IGZ/AD.



'Horror-tandarts' Mark van N. richtte een ravage aan in de monden van veel zijn patiënten. Vorige week haalde hij weer het nieuws, toen hij de moord op zijn vrouw bekende. AD-verslaggever Linda Penders was 2 jaar lang patiënt in zijn Haagse praktijk. Een persoonlijk relaas over haar ervaringen in de tandartsstoel. 'Al maanden blijkt er een vijltje in mijn kaak te zitten.'



[Na 3 dagen kan ik niet meer op mijn linkerwang liggen van de pijn. Als ik mijn kiezen op elkaar zet, schiet een extreme pijnscheut door mijn hele onderkaak.

Linda Penders]



[Een röntgenfoto van de amateuristische vullingen © Kos.]



Een leuk stel lijkt het. Mark en Brigitte, een jaar of 40, levensgenieters. In de zomer van 2002 zie ik ze geregeld aan de bar van het café aan de Scheveningse boulevard, waar ik op dat moment werk. Hij een Belgisch biertje, zij een Belgisch biertje. Al na een paar bezoekjes stellen ze zich voor.



Als Mark opvangt dat ik een tandarts zoek, stelt hij voor dat ik langskom bij zijn praktijk: Welldent. Wat een mazzel: die ligt vlakbij mijn nieuwe huis, en ik heb kiespijn.



Tijdens mijn eerste bezoek tikt Mark met zijn spiegeltje op mijn kiezen, op zoek naar de bron van de pijn. Een luide schreeuw leert hem genoeg. 'Ik zie het al: dat wordt een wortelkanaalbehandeling.' Meteen aanpakken, adviseert hij - én zonder verdoving. 'Dan weet ik beter of ik goed zit.' Als ik frons, verklaart hij zich nader: 'Ik moet de zenuw uit je wortelkanalen halen. Zodra jij niks meer voelt, weet ik dat de zenuw er goed uit is.' Ik stem toe. De tandarts zal er wel verstand van hebben, toch?



[In de maanden erna worden nagenoeg al mijn andere kiezen getroffen door de 'bacterie'. Mark vult ze, stuk voor stuk. De rekeningen stromen binnen. Mijn spaargeld voor een wereldreis raakt op. Waarom heb ik zoveel pech met mijn gebit?

Linda Penders]



Pijn

In het uur dat volgt begin ik te begrijpen waarom sommige mensen zo bang zijn voor de tandarts. De pijn is onbeschrijfelijk. Maar er is niks aan de hand, benadrukt Mark met een vriendelijke, rustgevende stem. 'Het is nu echt bijna voorbij'', zegt hij steeds.



Na 3 dagen kan ik niet meer op mijn linkerwang liggen van de pijn. Als ik mijn kiezen op elkaar zet, schiet een extreme pijnscheut door mijn hele onderkaak. Ik bel de praktijk. 'Maakt u zich geen zorgen,' zegt een aardige assistente. 'U kunt best een paar dagen last hebben na een wortelkanaalbehandeling.' Ik twijfel, maar wil geen aansteller zijn en neem extra pijnstillers.



Na 2 weken houd ik het niet meer. Terug in de tandartsstoel. Mark weet het weer snel: 'De ontsteking is overgeslagen naar de kies erachter,' zegt hij, na een vluchtige blik in mijn mond. 'Ik moet daar ook een wortelkanaalbehandeling op uitvoeren.' Weer ga ik akkoord. De pijn is ditmaal beter uit te houden. Nog steeds heb ik het gevoel dat ik bij een goede tandarts zit.



Een paar maanden later, bij mijn eerste reguliere controle, ontdekt Mark drie gaatjes. Dat is voor het eerst. Mark legt uit dat door de eerdere ontstekingen een bacterie onder mijn glazuur is gekropen. 'Dan kan het ineens hard gaan met al je kiezen.' Hij vult de gaatjes, één bezoek per keer, dit keer mét verdoving. Als ik voor het derde en laatste gaatje langskom, blijkt de 'bacterie' hardnekkig. Weer een gaatje.



Dat ik ook nog af en toe last heb van die linkeronderkaak, baart Mark zorgen. Tijd voor een röntgenfoto. Gelukkig, niet meer gaatjes, maar wel een donkere plek rond de wortels van de twee kiezen.



'Weer ontstoken,' zucht Mark. 'Er is kennelijk toch nog een restje wortel achter gebleven. Dat is weefsel en gaat rotten.' Weer maakt hij de kiezen open. Met kleine, metalen vijltjes schraapt hij de wortels schoon.



In de maanden erna worden nagenoeg al mijn andere kiezen getroffen door de 'bacterie'. Mark vult ze, stuk voor stuk. De rekeningen stromen binnen. Mijn spaargeld voor een wereldreis raakt op. Waarom heb ik zoveel pech met mijn gebit?



[ Een half jaar na de laatste wortelkanaalbehandeling begin ik voor het eerst serieus aan Mark te twijfelen. Mijn linkeronderkaak klopt weer en in een paar dagen tijd ontstaat een abces op mijn kaak, zo groot als een tennisbal.

Linda Penders]



Abces

Een half jaar na de laatste wortelkanaalbehandeling begin ik voor het eerst serieus aan Mark te twijfelen. Mijn linkeronderkaak klopt weer en in een paar dagen tijd ontstaat een abces op mijn kaak, zo groot als een tennisbal. 'Sorry mevrouw, u kunt niet langskomen,' zegt de aardige assistente. Haar uitleg is bizar. 'Om eerlijk te zijn: we hebben geen idee waar de tandarts is.'



Verbijsterd en lamgeslagen bel ik de spoeddienst. Als ik daar een röntgenfoto van mijn kaak te zien krijg, kan ik mijn ogen niet geloven. Er steekt een metalen vijltje in mijn kies, door de wortel heen, zo mijn kaak in. Een vulling houdt het stukje gereedschap netjes op zijn plaats. Er moet een specialist aan te pas komen om dit uit mijn kaak te verwijderen. Hij vult de kies, maar waarschuwt dat de wortel dusdanig beschadigd is, dat het weer kan gaan ontsteken. Als dat gebeurt, moet de kies getrokken worden.



Met mijn nieuwe tandarts maak ik een herstelplan. Zij vertelt me dat het jaren zal duren om mijn gebit te repareren. Mijn boosheid wordt steeds groter, zeker als ik hoor dat Van N. waarschijnlijk wíst dat het vijltje in mijn kaak was blijven zitten. 'Onmogelijk dat hij dat niet gezien heeft,' zegt mijn nieuwe tandarts, die gelukkig wél betrouwbaar blijkt. 'Hij heeft er bewust een vulling overheen gezet.' Dat ontstekingen 'overslaan' is onmogelijk, vertelt ze me ook nog - en dat geldt ook voor een bacterie die 'onder het glazuur van je kiezen kruipt'. Bovendien blijken alle vullingen in mijn kiezen zó slecht geplaatst, dat ze vervangen moeten worden - in twee gevallen zelfs getrokken.



Kale kip

Ik probeer verhaal te halen bij Mark. Hij heeft mijn gebit kapot gemaakt, mijn spaarpot geplunderd. Maar ik krijg hem niet meer te spreken. Hij blijkt failliet. Omdat je van een kale kip niet kunt plukken, laat ik het rusten. Ik probeer het te vergeten. Behalve dan tijdens mijn bezoeken aan de nieuwe tandarts, die mijn gebit op alle mogelijke manieren probeert te herstellen.



In 2013 hoor ik zijn naam voor het eerst weer. Maar ditmaal zonder zijn volledige achternaam - en op televisie. 'Van N.', heet hij nu. Een Frans dorp is in en rep en roer: patiënten beschuldigen hem van het breken van kaken, trekken van gezonde kiezen en het onterecht aanmeten van kunstgebitten. De beelden rakelen oud zeer op, en ik probeer de geluiden te negeren.



Tot vorige week. Opnieuw haalt mijn tandarts van weleer het nieuws. En hoe. Hij blijkt opgepakt in Canada. In de hoop uitgeleverd te worden aan Nederland bekent hij iets nog veel ergers: hij zegt in 2006 zijn vrouw te hebben vermoord. Brigitte, met wie ik zo gezellig zat te keuvelen aan de bar in Scheveningen.



Het nieuws rakelt de pijn van destijds op, en maakt me opnieuw boos. Hij kostte me 10.000 euro en drie kiezen, en vele uren nachtrust. Maar misschien ben ik nog wel goed weggekomen.
LOEP ME MAAR aub.
Alle reacties Link kopieren
quote:MinkeDeWit schreef op 01 november 2015 @ 13:44:

[...]



Misschien even een waarschuwing erbij dat je niet moet klikken als je een gevoelig type bent.oh nieuwsgierig als ik ben wil ik het natuurlijk zien, is het weg.....
Alle reacties Link kopieren
Ziek!!!!!!!Is dat niet verboden?





Moeder (51) wil kind met haar biologische zoon (32)

De Telegraaf



1 uur geleden



Een Britse moeder die haar zoon dertig jaar geleden ter adoptie afstond, heeft nu weer goed contact met haar kind. Een beetje te goed misschien. De twee zijn hopeloos verliefd op elkaar en willen zelfs samen een baby. „Ons seksleven is fantastisch.”





De 51-jarige Kim West en haar biologische zoon Ben Ford (32) zijn al twee jaar samen. Naast een kind willen ze ook heel graag trouwen, zeggen ze tegen de Britse krant The New Day.



Zoon Ben, die in de Verenigde Staten woonde en zijn moeder nog nooit gezien had, stuurde in 2013 uit het niets een brief. De twee belden daarna geregeld. „Het was alsof we elkaar al jaren kenden,” zegt Kim.
LOEP ME MAAR aub.
Alle reacties Link kopieren
quote:missie_m schreef op 08 april 2016 @ 15:02:

Ziek!!!!!!!





Moeder (51) wil kind met haar biologische zoon (32)

De Telegraaf



1 uur geleden



Een Britse moeder die haar zoon dertig jaar geleden ter adoptie afstond, heeft nu weer goed contact met haar kind. Een beetje te goed misschien. De twee zijn hopeloos verliefd op elkaar en willen zelfs samen een baby. „Ons seksleven is fantastisch.”





De 51-jarige Kim West en haar biologische zoon Ben Ford (32) zijn al twee jaar samen. Naast een kind willen ze ook heel graag trouwen, zeggen ze tegen de Britse krant The New Day.



Zoon Ben, die in de Verenigde Staten woonde en zijn moeder nog nooit gezien had, stuurde in 2013 uit het niets een brief. De twee belden daarna geregeld. „Het was alsof we elkaar al jaren kenden,” zegt Kim.Ik heb het gelezen , hoe verzinnen ze het
Ontbijt: Een Smoothie banaan Lunch: Een cracker/avocado en guinoa salade Diner:57 pizza broodjes,13 donuts,2 bakken gefrituurde kipkluif, 9 Rosé
Alle reacties Link kopieren
Nee dit kan niemand verzinnen. Blijkbaar ontbraken haar moedergevoelens toen ze haar zoon 30 jaar geleden ter adoptie gaf....en die moedergevoelens zijn nooit wedergekeerd volgens mij.



Verliefde moeder en zoon ondergedoken na onthulling incestrelatie



Redactie RTL Nieuws

2 uur geleden



Afgelopen vrijdag vertelden ze aan een Amerikaanse krant 'dat de seks geweldig was' en dat ze samen een kindje willen krijgen. Kim (51) en haar zoon Ben (32) zijn na die onthulling op de vlucht geslagen.



Dertig jaar geleden liet Kim haar zoon Ben adopteren. Ben trouwde en ging op 30-jarige leeftijd op zoek naar zijn biologische moeder. Na hun ontmoeting merkte Kim dat ze gevoelens had voor haar zoon. Ze las een artikel over Genetic Sexual Attraction (GSA) en ineens viel alles op z’n plek: ze was verliefd op haar zoon.



Openhartig interview



De twee kregen een relatie en Ben scheidde van zijn vrouw. Moeder en zoon besloten alles in de openbaarheid te gooien in een interview met de krant The New Day. Ze vertelden dat de seks geweldig was en dat ze, ondanks de vele vooroordelen, niet het idee hebben dat ze aan incest doen. Kim en Ben willen gaan trouwen en denken er aan samen een kind te krijgen.



Ze zijn inmiddels twee jaar samen. "We zijn twee handen op één buik en echt gemaakt voor elkaar", zegt het stel. "We weten dat mensen het walgelijk vinden, en dat we onze gevoelens eigenlijk zouden moeten onderukken. Maar als je zo verliefd bent, moet je er alles voor opgeven. We moeten ervoor vechten."



15 jaar cel



De autoriteiten in de staat Michigan, waar de moeder woont, kregen lucht van het verhaal en kondigden aan dat er 15 jaar cel staat op zo'n incestrelatie, als er een klacht over hen binnenkomt. Tot op heden is daarvan nog geen sprake. Kim en Ben zijn desondanks ondergedoken.



In de Verenigde Staten zijn nog twee staten waar incest niet strafbaar is: Rhode Island en New Jersey. Het is niet bekend waar het stel nu zit.
LOEP ME MAAR aub.
Alle reacties Link kopieren
Oedipus complex.



Edit, ik zie dat het andersom is. Beetje bizar wel.
verba volant, scripta manent.
Alle reacties Link kopieren




Een 1.500 jaar oude mummie met Adidas-schoenen: is dit het bewijs dat tijdreizen bestaat?



Newsmonkey

Günther Brants

18 uur geleden



Een tijdreiziger die 1.500 jaar geleden in een mummie is veranderd en nooit is teruggekeerd? Een vondst in Mongolië zou je haast doen geloven dat door de tijd reizen bestaat. Archeologen troffen er de restanten van een vrouw aan die meer dan een millennium geleden is overleden. Aan haar voeten zaten verrassend schoenen die veel weg hebben van onze moderne Adidas-schoenen.



Natuurlijk berust het waarschijnlijk op louter toeval dat de schoenen een beetje op de sneakers van Adidas lijken, maar we moeten toegeven dat de vergelijking best opgaat. Al heeft het natuurlijk ook liefhebbers van tal van complottheorieën over tijdreizen wakker gemaakt.



Wie meer in de wetenschappelijke kant van de zaak is geïnteresseerd: wetenschappers zijn er zo goed als zeker van dat het om een vrouw gaat die niet tot de elite behoorde. Voorlopig hebben ze enkel haar handen en voeten om dat te ondersteunen, maar ze zijn haar volledige lichaam aan het blootleggen. De mummie lag op een hoogte van zo'n 3.000 meter in een Mongools gebergte. Voor de archeologen is het de kans om een unieke blik in het dagelijkse leven uit die tijd te krijgen.



[foto: © Aangeboden door Newsmonkey]



Vermoedelijk is het dus een gewone vrouw die lang geleden in Mongolië, en geen verovering van Dr. Who ...
LOEP ME MAAR aub.
Alle reacties Link kopieren
"Al heeft het natuurlijk ook liefhebbers van tal van complottheorieën over tijdreizen wakker gemaakt."



Hahahahaha
Ik vond dit zo'n raar verhaal op youtube The 46 year pregnancy. Een vrouw van 75 die 46 jaar lang een baby in haar buik droeg (daar gaat het gezegde 'er is er nooit één blijven zitten' wel dus).



Hier het verhaal in tekst (met onderdaan nog een bizarre update): http://www.grenswetenschap.nl/permalink.asp?i=1929



Maar het blijkt eigenlijk helemaal niet zo raar te zijn. Nouja, wel raar, maar niet zo extreem als ik dacht, zie wiki https://en.wikipedia.org/wiki/Lithopedion
quote:Eindeloos schreef op 08 april 2016 @ 15:03:

[...]





Ik heb het gelezen , hoe verzinnen ze het Ah, fysiek gezien dat is heel verklaarbaar. Je voelt je domweg veel meer aangetrokken tot personen die genetisch op jou lijken. Bij families speelt dit echter zelden, omdat de sociale taboe hierop een hele grote, mentale blokkade vormt: het Westermarck-effect (bron: https://nl.wikipedia.org/wiki/Westermarck-effect). Maar familieleden die niet met elkaar opgegroeid zijn, hebben deze mentale blokkade vaak niet, waardoor zij vooral een hele sterke aantrekkingskracht ervaren.



Dat gezegd hebbende, je bent echt niet helemaal lekker in je paasei als je dan tóch besluit dat je een incestueuze relatie door wil zetten.
Alle reacties Link kopieren
De Telegraaf DFT



Deutsche bank komt op voor transgenders

12 APR 2016



FRANKFURT - Deutsche Bank heeft zijn uitbreidingsplannen in de Amerikaanse staat North Carolina in de ijskast gezet. Reden daarvoor is een omstreden wet voor transgenders die onlangs werd aangenomen. Die verplicht mensen die als man geboren zijn maar nu als vrouw door het leven gaan, toch het mannentoilet te gebruiken.



John Cryan, de Britse topman van Deutsche Bank, nam dinsdag nadrukkelijk afstand van de wet en zei dat die op dit moment verdere investeringen in de Amerikaanse staat in de weg staat. "Wij nemen onze belofte om een werkomgeving te creëren waarin iedereen zich welkom voelt, serieus", zei hij.



Bij een softwarecentrum van Deutsche Bank in Cary, in North Carolina, werken ongeveer negenhonderd mensen. Er zouden het komende jaar 250 banen bijkomen. Eerder trok betaalbedrijf PayPal al uit protest plannen voor een nieuw kantoor in Charlotte terug.
LOEP ME MAAR aub.
Alle reacties Link kopieren
Mensen doen dit werk meestal als een soort roeping dacht ik, als men dan mensen dit werk als straf laten doen, kan dat ook "oneerbiedig" zijn voor de overledenen is mijn mening.



RTL Nieuws

12 april 2016 10:47



Dronken achter het stuur? Werkstraf in mortuarium



[foto:Straatverkeer in Bangkok. © EPA]



Mensen die in Thailand worden gesnapt met drank op achter het stuur, kunnen op een aparte werkstraf rekenen: eentje in een lijkenhuis. De militaire regering wil beschonken automobilisten op deze manier bewust maken van de risico's.



Thailand staat bekend om het onveilige verkeer. Het staat tweede op de ranglijst van landen waar de meeste dodelijke verkeersslachtoffers vallen.



Aanleiding voor de nieuwe wet is het Thaise nieuwjaar, dat deze week wordt gevierd en jaarlijks tot een volksverhuizing leidt. Alcohol speelt een prominente rol bij het feest en veel mensen gaan met de auto of motor terug naar hun geboortedorp. Geschat wordt dat in de week rond het nieuwjaar, ook wel bekend als 'De Zeven Dagen van Gevaar', elk uur twee doden en 160 gewonden vallen.



Lichamen schoonmaken

De regering zei eerder dit jaar al dat overtreders hun auto mogelijk niet terugkrijgen gedurende de feestweek. Daar komt nu de ongebruikelijke werkstraf bij. "Deze strategie moet verkeersovertreders afschrikken. Als ze dronken achter het stuur zitten, kunnen ze hier eindigen'', zei Anurak Amornpetchsathaporn van het ministerie van Volksgezondheid. "Ze moeten lichamen wassen en wegbrengen. Hopelijk leidt dat tot begrip én een schoon geweten. En dat moet weer leiden tot veiliger wegen.''
LOEP ME MAAR aub.
Alle reacties Link kopieren
'Overleden' man komt vlak voor begrafenis weer tot leven



RTL Nieuws

10 uur geleden



Familieleden van een 75-jarige Chinees kregen de schrik van hun leven toen de doodverklaarde man plots weer tot leven kwam in de provincie Sichuan. De nabestaanden waren al bezig met het voorbereiden van de begrafenis toen ze geklop hoorden in de doodskist.



De zoon van de bejaarde Chinees was naar eigen zeggen overtuigd dat zijn vader zijn laatste adem had uitgeblazen. Het lichaam van de man was koud geworden en hij reageerde niet toen hij door elkaar werd geschud. Daarop werd zijn lichaam in een kist gelegd.

Deksel verschoven



Al snel bleek een en ander niet in de haak te zijn, meldt People's Daily. Een ingehuurde begrafenisondernemer merkte dat het deksel van de kist was verschoven. De Chinees slaagde er volgens in de aandacht van zijn familie te trekken door met handen en voeten op de kist te kloppen.



"Wat gebeurt er?", wilde de verbijsterde man weten nadat het deksel was geopend. Volgens de krant verkeert de man in stabiele toestand en rust hij thuis uit.
LOEP ME MAAR aub.
Alle reacties Link kopieren
Gatsie het zal je maar overkomen
Alle reacties Link kopieren
Tagtik

16 uur geleden



Tiener wordt wakker op weg naar eigen begrafenis



[foto: © Belga]



In India heeft een tiener zijn ouders en familieleden de schok van hun leven bezorgd: op weg naar zijn eigen begrafenis bleek hij helemaal niet dood te zijn, zo meldt de Times of India.



De jongeman van 17 raakte in levensgevaar nadat hij door een straathond gebeten was en koorts had gekregen. Daarop werd hij kunstmatig beademd. De ouders kregen het nieuws dat een infectie zich door zijn hele lichaam had verspreid en besloten hem van de machines te halen die hem in leven hielden.



Ze gingen met de tiener naar huis en na een tijd leek hij gestopt te zijn met ademen. Op de dag dat de familie hem zou begraven, begon hij opnieuw te bewegen, op twee kilometer van de plaats waar de begrafenisceremonie zou worden voltrokken. Hij werd naar het ziekenhuis gebracht, waar hij opnieuw aan een beademingsapparaat werd gelegd. (Fausto by Tagtik/Picture: Belga)
LOEP ME MAAR aub.
Alle reacties Link kopieren
Word dat in India niet goed gecontroleerd of iemand wel echt dood is.
Het is beter om een kaars aan te steken dan de duisternis te vervloeken.
Alle reacties Link kopieren
Ik zou het niet weten.
LOEP ME MAAR aub.
Alle reacties Link kopieren
Dan zal die slang toch wel een flink stuk dikker zijn geweest lijkt me.



NU.nl



Indonesische man opgegeten door python

Foto: ANP

Gepubliceerd: 29 maart 2017 08:59 Laatste update: 30 maart 2017 04:25



In een 7 meter lange python is in Indonesië het lichaam gevonden van een 25-jarige man. Dorpsbewoners ontdekten de slang toen ze op zoek gingen naar de man die sinds maandag werd vermist.



Het slachtoffer werd waarschijnlijk verrast toen hij op zijn plantage palmolie aan het verzamelen was, zo melden Indonesische media woensdag.



Tijdens de speurtocht vonden de dorpelingen de slang kronkelend bij de tuin van de man. Op internet circuleert een filmpje waarop te zien is hoe de slang wordt opengesneden en het lichaam eruit wordt gehaald.

Door: ANP
LOEP ME MAAR aub.
Alle reacties Link kopieren
wtf
Op de site van de Darwin Awards staan waargebeurde verhalen van mensen die overleden door een overdosis stupiditeit.



Zoals een Amerikaan die porno keek op z'n mobiel. Terwijl hij auto reed zonder veiligheidsriem. En het hem dus lukte om uit de auto geejaculeerd te worden door het open zonneraam toen hij de controle over het stuur verloor.



Hij kan het niet navertellen.



http://www.darwinawards.com/darwin/darwin2016-02.html
Alle reacties Link kopieren
RTL Nieuws
12 uur geleden


Madison (14) geëlektrocuteerd in bad door mobieltje

De 14-jarige Madison Coe uit de Amerikaanse staat Texas is afgelopen weekend overleden toen ze in bad zat en ze haar telefoon pakte die in de oplader zat. Haar familie wil anderen nu waarschuwen voor het gevaar.

Het mobieltje van Madison zat in de oplader, toen ze het vanuit het bad vastpakte werd ze geëlektrocuteerd, denkt haar familie. "Er zat een brandplek op de hand waarmee ze haar mobieltje normaal gesproken gepakt zou hebben", zegt haar oma tegen de lokale zender WNEP.

Waarschuwen

Het meisje komt uit Texas, maar het ongeluk gebeurde in het huis van haar vader in New Mexico. De familie van het meisje grijpt het vreselijke ongeluk aan om aandacht te vragen voor de gevaren van het gebruik van een mobieltje in bad.

[foto:© Familiefoto Madison Coe.]

"Dit is een vreselijke tragedie, die niemand anders hoeft te overkomen", zegt de oma van Madison. "We willen dat er iets goeds voortkomt uit dit drama. Gebruik je mobiel niet in bad."

[foto's]

Meer op rtlnieuws...

Waarschuwing brandweer: telefoon in bed opladen levensgevaarlijk
Hersentumor na gebruik mobieltje: Italiaan heeft recht op uitkering
LOEP ME MAAR aub.
Alle reacties Link kopieren
NU.

Japanse vrouw sterft aan via kat overgedragen ziekte

Foto: Michael Gäbler
Gepubliceerd: 25 juli 2017 10:14 Laatste update: 25 juli 2017 16:40

Een Japanse vrouw is overleden aan een infectieziekte die zij opliep via een kat. De kat was geïnfecteerd door de beet van een teek.

Voor zover bekend is het de eerste keer dat een mens een dergelijke infectie oploopt door overdracht via een zoogdier.

Het ministerie van Volksgezondheid in Japan deelde mee dat de vrouw de ziekte opliep toen zij een verzwakte zwerfkat hielp. Onderweg naar de dierenarts werd de vrouw door de kat gebeten en liep zo het SFTS-virus. De ziekteverschijnselen zijn koorts en bloedplaatjestekort (trombocytopenie) wat zorgt voor bloedstollingsproblemen.

Tien dagen later stierf de vrouw aan zware koorts. De vrouw was een vijftiger, zo meldt de BBC. STFS is ziekte die teken bij zich kunnen dragen en omdat de vrouw geen tekenbeet vertoonde, concludeerden de artsen dat de kat de ziekte heeft overgedragen.

Parasieten

Teken zijn parasieten die meerdere ziekten kunnen overbrengen. Ze worden vooral geassocieerd met de ziekte van Lyme, die onder meer het zenuwstelsel kan aantasten.

SFTS is een relatief nieuw virus die voorkomt in Japan, China en Zuid-Korea.
Door: ANP
LOEP ME MAAR aub.
Alle reacties Link kopieren
Nu.

Lichaam wandelaar na dertig jaar gevonden in gletsjer Zwitserland
Foto: ANP
Gepubliceerd: 02 augustus 2017 14:44 Laatste update: 02 augustus 2017 14:44

Een Duitse wandelaar is dertig jaar na zijn dood teruggevonden in een Zwitserse gletsjer. De Duitse toerist was in de zomer van 1987 verdwenen.

De teruggevonden resten van de backpacker bleken gedeeltelijk opgesloten te zitten in een gletsjer, zei de politie van het kanton Wallis volgens de Franse krant Le Parisien.

De menselijke resten werden ontdekt door twee bergbeklimmers op 25 juli. Ze waren begonnen met de beklimming van de Lagginhorn (4010 meter). Aangekomen bij een plek op 3499 meter hoogte die Lagginjoch wordt genoemd, besloten ze terug te keren vanwege het slechte weer.

Op de weg terug ontdekten ze "een hand en twee schoenen", aldus de politie. Deze resten lagen in de buurt van een station van een kabelbaan. Vanwege het slechte weer was het niet mogelijk meteen onderzoek te doen bij de vondst.

Een dag later konden de resten wel worden geborgen. Het slachtoffer kon daarna worden geïdentificeerd als een Duitser geboren in 1943 die op 1 augustus 1987 was verdwenen.

Medio juli werd ook al een echtpaar gevonden in een gletsjer in het zuiden van Zwitserland. De man en vrouw verdwenen 75 jaar geleden tijdens een wandeling.

__________________________________________________________________________________________________________________________________
AD
[foto:AFP/Caspar Naber 02-08-17, 14:07Het lichaam werd op ruim 3.000 meter hoogte gevonden op de Hohlaub-gletsjer. © Police Cantonale Valaisanne]

Gletsjer geeft opnieuw geheim
prijs: lichaam Duitser na 30 jaar terecht


In de Zwitserse Alpen zijn stoffelijke resten gevonden van een Duitse bergwandelaar die in 1987 verdween. Ze lagen gedeeltelijk in een gletsjer en werden ontdekt door twee bergbeklimmers, meldt de politie.

De bergbeklimmers ontdekten de stoffelijke resten - een hand en twee schoenen - vorige week dinsdag in de buurt van een gondellift. Die staat op 3.499 meter hoogte in het Lagginjoch, een skigebied op de hellingen van de Lagginhorn (4.010 meter). Het duo wilde de top beklimmen maar besloot om te keren wegens slecht weer, meldt de politie van het kanton Wallis.
Hand en schoenen

Vanwege de slechte weersomstandigheden konden de stoffelijke resten die dag niet worden geborgen. Dat gebeurde een dag later. De resten lagen gedeeltelijk in het ijs van een gletsjer. Reddingswerkers van de politie wisten de hand en schoenen uiteindelijk te bevrijden uit de ijslaag. Een helikopter vervoerde de vondst naar het Zwitserse NFI in Bern. Dat heeft de stoffelijke resten nu geïdentificeerd.

Het slachtoffer is een Duitser die in 1943 werd geboren en op 11 augustus 1987 op 44-jarige leeftijd verdween tijdens een bergwandeling.
Echtpaar

De vondst van de stoffelijke resten is al de tweede in korte tijd in het Zwitserse kanton. Begin juli ontdekte een inspecteur van een skilift in het Diablerets-massief in een krimpende gletsjer de gemummificeerde lichamen van een echtpaar dat 75 jaar geleden verdween tijdens het melken van hun vee. Het ouderpaar van 40 en 37 jaar had zeven kinderen.
LOEP ME MAAR aub.
Alle reacties Link kopieren
Ongelooflijk dat deze wet bestaat/bestond, Ongelooflijk dat ouders toestemmen dat hun dochter met de dader trouwt zodat de dader niet gestraft hoeft te worden.

o_o

De Telegraaf

Jordanië schrapt 'trouw met verkrachter' wet
01 AUG 2017

AMMAN - Verkrachters kunnen in Jordanië niet meer wegkomen met hun daden door met hun slachtoffers te trouwen. Het artikel in de wet dat dit mogelijk maakte is door het parlement weggestemd, meldden actievoerders dinsdag tegen Reuters. Het is een week nadat ook Tunesië een dergelijke wet heeft geschrapt.

Suad Abu-Dayyeh van Equality Now, noemt het ,,een historische overwinning en een belangrijke stap in de richting van het strafbaar maken van seksueel geweld''. Dergelijke wetten zorgen er volgens de activisten voor dat vrouwen levenslang veroordeeld zijn tot huiselijk en seksueel geweld.

Jordaanse parlementariër Wafa Bani Mustafa, die campagne heeft gevoerd tegen het wetsartikel, zegt dat ouders vaak instemmen met dergelijke huwelijken om ,,familieschaamte'' te beperken. ,,Geen enkele vrouw zou cadeau gedaan mogen worden aan haar verkrachter'', aldus de politica.

In Libanon wordt nu ook campagne tegen een soortgelijke wet gevoerd. Op reclameborden zijn vrouwen in bebloede trouwjurken te zien met het onderschrift ,,huwelijk verbergt verkrachting niet''.

Andere landen waar volgens Equality Now 'trouw met verkrachter' bestaat zijn onder meer Bahrein, Koeweit, Syrië, Filipijnen, Tadzjikistan en de Palestijnse gebieden.
LOEP ME MAAR aub.

Dit is een oud topic. Het topic is daarom gesloten.
Maak een nieuw topic aan om verder praten over dit onderwerp.

Terug naar boven