waargebeurde/vreemde verhalen

12-10-2015 18:57 328 berichten
Alle reacties Link kopieren
Onderstaande las ik net. Stel je voor dat je flauw valt bij de bushalte.....



De Telegraaf

2 uur geleden



Man komt bij vlak voor autopsie



Een man die in een Indiaas ziekenhuis dood was verklaard, is bijgekomen vlak voordat een arts aan zijn autopsie wou beginnen.



De man was bewusteloos gevonden bij een bushalte en naar het ziekenhuis gebracht, waar een arts zijn pols voelde en hem doodverklaarde. Hoewel hij normaliter een paar uur had moeten wachten voordat hij aan de autopsie begon, gaf hij nu opdracht het slachtoffer al klaar te maken, meldt de zender NDTV maandag.



Broeders die de man naar de autopsiezaal moesten brengen, schrokken behoorlijk toen ze hem nog zagen ademen. Daarop ontstond zo'n commotie dat de man bijkwam.



De verantwoordelijk arts vernietigde direct alle papieren waarop de man dood was verklaard. De politie begint een onderzoek wegens nalatigheid.
LOEP ME MAAR aub.
Alle reacties Link kopieren
Vreemd dat iemand zonder diploma's en BIG-registratie toch drie jaar werkzaam kan zijn als basisarts. Ik vind het zelfs knap dat ze het werk drie jaar heeft gedaan zonder dat iemand iets merkte. Dan moet ze goed zijn geweest. Als er niet naar de diploma's was gevraagd had ze wellicht tot haar pensioen als arts kunnen werken.


De Limburger
Maasgouw

Arts zorginstelling Daelzicht ontslagen na fraude met diploma's

27-09-2017 om 17:00 door Bram van der Heijden en Rik van Hulst

[foto:Het hoofdkantoor van Daelzicht in Heel. Foto: De Limburger/Jeroen Kuit]

Een vrouwelijke arts heeft drie jaar lang bij zorginstelling Daelzicht gewerkt zonder over de vereiste diploma’s te beschikken. Ook was zij niet geregistreerd in het BIG-register, wat voor alle artsen wettelijk verplicht is. De vrouw is op staande voet ontslagen.

De vrouw was sinds 2014 werkzaam bij Daelzicht in Heel. Daar maakte ze onderdeel uit van de medische dienst die bestaat uit drie gespecialiseerde artsen voor gehandicaptenzorg (AVG-artsen) en twee basisartsen. De vrouw zelf werkte als basisarts, maar volgde de afgelopen jaren een speciale opleiding om door te kunnen groeien tot gespecialiseerd arts.

Intern onderzoek
De zorginstelling uit Heel, die zorg verleent aan zo’n 2000 gehandicapten in Limburg, is inmiddels een intern onderzoek gestart. Daaruit moet onder meer blijken hoe het heeft kunnen gebeuren dat de vrouw drie jaar lang de functie van arts kon bekleden zonder dat ze daarvoor bevoegd was. Ook zal er worden gekeken hoe dergelijke misstappen in de toekomst voorkomen kunnen worden. Vooralsnog heeft Daelzicht geen indicaties gekregen dat de vrouw fouten heeft gemaakt tijdens haar werkzaamheden.

Daelzicht-bestuurder Peter Muijen is 'geschokt en geschrokken'. "Het behoeft geen betoog dat hiermee het vertrouwen in de medewerker in deze positie zeer ernstig is geschaad."

Fout erkend
De zaak kwam aan het rollen doordat de medewerker niet de benodigde diploma’s kon overleggen bij het Erasmus Medisch Centrum in Rotterdam, waar zij de opleiding tot gespecialiseerd arts volgde. Ook bleek toen pas dat ze niet beschikte over een correcte BIG-registratie. Het hoofd van de opleiding van het Erasmus Medisch Centrum lichtte daarop afgelopen maandag Daelzicht in over het ontbreken van de juiste papieren.

De medewerker heeft haar fout erkend en is vervolgens op staande voet ontslagen. Daelzicht beraadt zich nog op juridische stappen.
LOEP ME MAAR aub.
Alle reacties Link kopieren
Geweldig topic.
Alle reacties Link kopieren
Tarlin schreef:
29-09-2017 14:33
Geweldig topic.
:mail:


Dank je wel.
LOEP ME MAAR aub.
Alle reacties Link kopieren
Verloofde vliegtuigsekser zat zwanger thuis.

https://www.telegraaf.nl/nieuws/208833/ ... nger-thuis

Hier in geen ontkennen meer aan voor die man. Alle schaamte voorbij ook door in het vliegtuig te roeptoeteren of iemand een condoom bij zich had.
Alle reacties Link kopieren
'Bang voor de tandarts' ?

De Stentor
[foto:@ANP]

Apeldoornse tandartsbroers konden handen niet thuishouden

Twee Apeldoornse broers, de een tandarts en de ander orthodontist, staan morgen voor de rechter omdat zij op uiterst sluwe wijze tientallen patiënten zouden hebben betast. Jamrad (32) en Jahid (31) P. zouden zelfs minderjarige vrouwelijke patiënten in hun borsten en billen hebben gegrepen.

André Valkeman 25-09-17, 12:31 Laatste update: 26-09-17, 08:24

Een kusje hier, een hand op de bil daar, opmerkingen als 'Zo, jij hebt een goed lijf' of 'Geef mij eens een kus'. Het was altijd oppassen geblazen voor vrouwelijke patiënten van orthodontist Jahid en tandarts Jamrad, in hun praktijken in Deventer en het Achterhoekse Halle. De handen van de twee broers gleden op uiterst gewiekste wijze rond de lichamen van hun veelal jonge, vrouwelijke patiënten, soms niet ouder dan 13 jaar. Steeds op zoek naar wang, bil, middel of borst om in te knijpen.

Patiënten wisten er geen raad mee, vroegen zich af of het nou per ongeluk was of niet, maar kwamen stuk voor stuk met een onbehaaglijk gevoel de behandelkamer uit. Verklaringen van patiënten in een rapport van het regionaal tuchtcollege schetsen een beeld van twee behandelaars die hun handen niet thuis konden houden. Maar altijd op zo'n manier dat ze het zelf konden ontkennen of af konden doen als 'per ongeluk'.

Geen ongeluk

Maar patiënten zelf spraken allang niet meer van een ongeluk. De vader van een 13-jarig meisje dat betast was door orthodontist Jahid, ging in maart van dit jaar zelfs verhaal halen. Woedend stormde hij de praktijk in Halle binnen en deelt een paar flinke klappen uit.

Het verhaal van de gebroeders P. begint in 2014. De zaken gaan goed voor de broers P. uit Apeldoorn. Jahid heeft zich omgeschoold tot orthodontist en het is Jamrad gelukt de opleiding tot tandarts af te ronden. Met het papiertje op zak krijgt de tandarts een unieke mogelijkheid: de praktijk waar hij heeft waargenomen komt vrij. Eigenares Renate Rutgers van Tandartspraktijk Halle wil, na 31 jaar, de zaak wel overdoen aan Jamrad. ,,Het leek een prima tandarts, hij nam goed waar.''

Helpen

Eenmaal eigenaar geworden, ziet Jamrad dat in Halle en omgeving enorme wachtlijsten voor orthodontisten bestaan. In Deventer staat hij zijn broer Jahid - de orthodontist - als tandarts bij. Zijn broer wil op zijn beurt tandarts Jamrad in Halle wel ondersteunen.

Maar de manier van behandelen begint op te vallen bij de Inspectie voor de Gezondheidszorg (IGZ). Twee vrouwen (33 en 36 jaar) beweren dat de tandarts bij het begroeten geregeld een arm om hen heen sloeg. In de behandelstoel, bijvoorbeeld bij het uitleggen van een servet, begon hij dan hun borsten te strelen, verklaren ze. Rond de jaarwisseling van 2017 doen de twee aangifte bij de politie.

Aangiftes

Bij de politie zijn dan al zes aangiftes binnengekomen. Niet alleen over de tandarts, vooral ook over de orthodontist. Die zou ook bij minderjarige tieners aan de billen hebben gezeten. De politie plukt de broers op dinsdag 17 januari van straat, op verdenking van aanranding. Ze worden tot en met vrijdag 20 januari vastgehouden en verhoord.

Een paar dagen cel lijkt de orthodontist er echter niet van te weerhouden verder te gaan. In het IGZ-dossier wordt duidelijk dat hij na het celverblijf zijn oog laat vallen op twee meisjes van 13 jaar. Een van hen verklaart dat de orthodontist op 13 maart 2017 via haar wang en hals probeerde af te dalen richting haar borsten.

Geschorst

Op 7 juli 2017 verschijnen beide broers voor het tuchtcollege. De tandarts wordt voor één jaar geschorst, waarvan tien maanden voorwaardelijk. De orthodontist wordt geschrapt uit het register en mag zich nooit meer orthodontist noemen.

De twee gaan in hoger beroep, maar moeten zich vandaag ook melden in de rechtbank Zwolle op verdenking van ontucht met patiënten. De broers zelf willen niet reageren. Via hun advocaten laten ze alleen weten onschuldig te zijn.
missie_m wijzigde dit bericht op 11-10-2017 12:55
0.09% gewijzigd
LOEP ME MAAR aub.
Alle reacties Link kopieren
Drie broers.

Ach ach ach, als ze hun handen al niet thuis kunnen houden bij een patiënt in de tandartsstoel dan vraag ik me af welk werk ze voor straf moeten gaan doen en of er dames aanwezig zijn.


:facepalm:

De Stentor
[foto:© Wouter Borre]

Werkstraf voor Apeldoornse tandarts na ontucht met patiënten

De Apeldoornse tandarts Jamrad P. (32) is vanmiddag veroordeeld tot 180 uur werkstraf, omdat hij patiënten betastte terwijl zij voor een tandheelkundige behandeling bij hem waren. Het OM eiste zes maanden cel in de zaak.

André Valkeman 10-10-17, 14:34 Laatste update: 16:52

Twee vrouwen die aangifte deden tegen de tandarts, zouden zijn betast bij billen en borsten in een praktijk in Deventer. Het gaat om Boxberger Tandartsen en Orthodontie aan de Boxbergerweg. In het dossier komt ook een tandartsassistente uit Halle voor als slachtoffer. Zij deed alleen geen aangifte.

Lees ook

Zaak van Apeldoornse ontucht-tandartsen aangehouden


Apeldoornse tandartsbroers konden handen niet thuishouden



De straf valt lager uit omdat de tuchtrechter hem al een maatregel oplegde. Die schorste P. voor een jaar waarvan tien maanden voorwaardelijk. Ook negatieve publiciteit woog de rechtbank in haar oordeel mee.

De tandarts Jamrad P. deelde twee praktijken samen met zijn broer Jahid P. Die praktijken zijn gehuisvest in Deventer en Halle. Jamrad was de tandarts in de praktijken, zijn broer Jahid voorzag cliënten van een beugel als orthodontist. Ook de orthodontist Jahid wordt verdacht van aanranding van patiënten. Zijn zaak werd twee weken geleden aangehouden, omdat er tijdens de zitting een nieuwe getuige werd ingebracht.

Die nieuwe getuige is net als de tandarts ook een broer van de orthodontist Jahid. ,,Hij was assistent van mijn cliënt (de orthodontist, red.) en hielp met foto's maken'', zei advocaat Pekkeriet destijds. De orthodontist en de nieuwe getuige - de derde broer - beweren te zijn verwisseld in onder meer de röntgenkamer. Als dat zo is, dan is niet Jahid P. in vele aangiftes de ontuchtpleger waarover gesproken wordt door patiënten, maar mogelijk die assisterende derde broer.
LOEP ME MAAR aub.
Alle reacties Link kopieren
....en ze lieten via hun advocaat weten onschuldig te zijn....

WNL
25 september 2017 — 14:31
Tandartsbroers betasten vrouwen: jongste slachtoffer 13 jaar

De broers Jamrad (32) en Jahid (31) uit Apeldoorn hebben jarenlang vrouwen betast die bij hun in de tandartsstoel kwamen liggen. Het jongste slachtoffer zou niet ouder dan dertien jaar zijn, meldt het AD. Morgen moeten de broers zich verantwoorden voor de rechter.

Jahid is orthodontist en Jamrad tandarts. De broers zouden op een slinkse wijze te werk zijn gegaan. Ieder moment gebruikten zij om een hand op de billen van een patiënt te leggen of de borsten te betasten. Slachtoffers wisten zich geen raad met het gedrag en vroegen zich af of het nou per ongeluk ging of niet.

Hoewel de broers constant volhielden dat het ongelukjes waren gingen de patiënten inmiddels uit van opzet. Nadat de vader van een 13-jarig slachtoffer hoorde dat zijn dochter was betast ging hij zelf verhaal halen bij Jahid en gaf hem een paar klappen.

Meerdere vrouwen hebben aangifte gedaan tegen de broers, die sinds 7 juli niet meer werkzaam zijn als tandarts en orthodontist. De tandarts mag een jaar zijn vak niet uitoefenen en de orthodontist mag nooit meer patiënten behandelen. Zelf willen ze niet reageren op vragen van de krant, maar ze laten via hun advocaat weten onschuldig te zijn.

Door: Thijs Kroezen
LOEP ME MAAR aub.
Alle reacties Link kopieren
Man ontwaakt tijdens zijn eigen begrafenis

Wel.nl
Gerard Driehuis 6 uur geleden

Dit verhaal loopt niet goed af: uiteindelijk gaat de hoofdpersoon toch dood. Maar dat was hij niet toen zijn avondwake aan de vooravond van zijn begrafenis in volle gang was. Familieleden meenden te zien dat Franklin Mandujano Doroteo (28) ademende in zijn kist. Een te hulp geroepen dokter bevestigde dat de man, overleden aan de complicaties van een wortelkanaalbehandeling, niet dood was. Hij werd in allerijl vervoerd naar het ziekenhui,s maar moest daar later alsnog dood worden verklaard.

Het komt vaker voor, ondanks de vooruitgang van de medische wetenschap. Berucht is de zaak van de 79-jairge Walter Williams, die de term 'alive and kicking' een nieuwe lading gaf: hij schopte om zich heen in de lijkzak waarin hij op weg was naar de balseming van zijn lichaam. Hij was niet dood, zijn pacemaker vertoonde kuren.
LOEP ME MAAR aub.
Alle reacties Link kopieren
ordinaire TVP :proud:
Alle reacties Link kopieren
....geen woorden voor.

wel.nl
Pieter Immerzaal
2 uur geleden

Duitse verpleger vermoordt 106 mensen: “Hij gaf overdosis voor plezier van reanimatie”

foto:© Duitse verpleger vermoordt 106 mensen: “Hij gaf overdosis voor plezier van reanimatie”]

Niels Högel is waarschijnlijk de grootste seriemoordenaar die Duitsland ooit heeft gekend. De verpleger zit vast voor zes moorden op patiënten, maar heeft er mogelijk nog honderd op zijn geweten.

De veertigjarige man diende ernstig zieke patiënten in twee Noord-Duitse ziekenhuizen hoge doses medicijnen toe om een hartstilstand te veroorzaken, zodat hij hen kon reanimeren. Dat gaf hem naar eigen zeggen een fijn gevoel en hij kon er indruk mee maken op zijn collega's. Maar veel slachtoffers overleefden het niet.

Een collega betrapte hem uiteindelijk. Tijdens zijn proces schepte hij op over zijn daden en noemde zich zelf trots 'een van de grootste seriemoordenaars'. Na zijn veroordeling werd de zaak nog verder onderzocht. Daaruit bleek dat hij in totaal 106 mensen had vermoord. Gek genoeg waren er wel signalen, maar lieten beide ziekenhuizen hem lang zijn gang gaan.

Toen het hospitaal in Bremen hem de laan uitstuurde, omdat er tijdens zijn diensten altijd veel meer mensen stierven dan gemiddeld, kreeg hij een goede aanbeveling mee en kon hij elders aan de slag zonder dat zijn nieuwe werkgever werd gewaarschuwd. Ook in Delmenhorst, het tweede ziekenhuis, deden geruchten de ronde dat er iets niet in de haak was met de verpleger.
Twee voormalige dokters en een hoofd verpleging moeten zich daarvoor nog verantwoorden bij de rechter.
LOEP ME MAAR aub.
Alle reacties Link kopieren
@( :misselijk: :misselijk: :misselijk: :misselijk: :misselijk: :misselijk: :misselijk: :misselijk: :misselijk: :misselijk: :misselijk: :misselijk: :misselijk:


De Telegraaf
Hester Zitvast 58 min geleden


Helene (47) woont samen met 2 mannen: We vrijen met zijn drieën

[foto:Airbnb pimpt oude Italiaanse dorpjes op
© vrouw.nl]

Fysiotherapeut en tantramasseur Helene woont samen met twee mannen. Ze leven polyamoreus. "Monogamie zal voor sommigen prima werken, maar voor mij niet. Wat mij betreft kan er zelfs nog iemand bij, een vrouw heeft de voorkeur."

Helene: "Ik ben mijn hele leven al anders dan anderen. In de extreem ouderwetse familie waarin ik opgroeide, was ik een buitenbeentje. Ik hield van popmuziek, ruige spelletjes, sport en verlegde graag mijn grenzen. Ik was al op heel jonge leeftijd geïnteresseerd in seksualiteit en relaties."

Narcistische trekjes

"Van mijn elfde tot mijn veertiende had ik een vriendin en op mijn vijftiende leerde ik mijn inmiddels weer ex-man kennen. Met hem trouwde ik al op mijn 18de. Ik wilde niets liever dan mijn ouderlijk huis ontvluchten; mijn moeder was psychiatrisch patiënt en mijn vader heeft narcistische trekjes. Ik was doodongelukkig. Mijn bizarre jeugd is de basis geweest voor mijn leven nu, denk ik.

Na vijf jaar huwelijk vertelde ik hem dat ik weleens iets met een andere man zou willen. Hij wist dat ik ook op vrouwen val, maar dit was nieuw voor hem. Hij moedigde het niet aan, maar verbood het mij ook niet. Dus ik ging op zoek. Uiteindelijk hebben we een tijdje iets gehad met een ander stel - allebei swingers. Op een gegeven moment verbrak mijn man onze relatie; hij ging verder met mijn beste vriendin en ik werd als oud vuil op straat gezet!"
Buurman

"Ik verhuisde en ontmoette Jan Tromp, mijn buurman. Ik vond hem meteen al leuk, maar hij hapte nooit toe. Kort na zijn scheiding kregen we toch een relatie. Jan moest wennen aan mijn leefstijl, maar daar gaf ik hem de tijd voor. Heel af en toe bezochten we een parenclub of hadden we een vriendin 'voor erbij', maar in hoofdzaak waren we samen.

Op ons huwelijk, nu vier jaar geleden, spraken we hardop naar elkaar uit dat we er wel iemand bij zouden willen hebben. Jan en ik hebben mede de Stichting Polyamorie Nederland opgericht en ruim drie jaar geleden namen we een datingsite voor polyamorie over. De site kon wel een update gebruiken, dus plaatsten we een oproepje voor een IT’er."

Depressief ogende nerd

"Daar reageerde Jan Keijzer op. Eerlijk gezegd vond ik hem een stoffige, depressief ogende nerd, maar ik merkte dat ik hem niet uit mijn hoofd kreeg. 'Ik geloof dat ik hem leuk vind', vertelde ik mijn eigen Jan. Hij moedigde me aan om dat gevoel te onderzoeken. Ik heb diverse balletjes bij Jan Keijzer op moeten gooien, voordat hij doorhad wat ik wilde.

Toen hij begreep dat ik hem écht leuk vond, was hij blij verrast. We hebben onze relatie rustig opgebouwd en ook Jans stoffige uiterlijk drastisch onder handen genomen. De make-over maakte hem zeker dertig jaar jonger! En het was niet alleen de uiterlijke verandering waardoor Jan zo opknapte, ook zijn neerslachtige houding verdween. Hij bloeide helemaal op!"
Met zijn drieën

"We zijn nu tweeënhalf jaar met z’n drieën en heel gelukkig. Waar Jan Tromp wat meer een mannetje-mannetje is, is Jan Keijzer eerder vrouwelijk. Die eerste is mijn stoere beschermer, wij kunnen geweldig samenwerken en ik ben gek op de rust die hij uitstraalt. Daarnaast is hij ook nog eens een geweldige kok.

Met de andere Jan kan ik goed sparren en filosoferen. Hij is zorgzaam en attent en ik geniet ervan hem nog steeds te zien groeien in zijn ontwikkeling. We vrijen met zijn drieën en dan raken de mannen elkaar ook wel aan, maar ze zullen niet snel zelf het initiatief richting elkaar nemen."
Vijf paarden

"We proberen elke dag te vrijen, maar ons drukke leven met ons werk én vijf paarden zorgt ervoor dat het er ook wel een keertje bij inschiet. Soms gaat de ene Jan ’s morgens vroeg al de paarden voeren en blijf ik met de andere Jan nog even in bed liggen. En dat mag allemaal.

Alles in onze relatie gaat heel organisch. We kennen geen jaloezie. Ik ben weleens bang dat ik een van de mannen tekort doe of mijn aandacht ongelijk verdeel. Daar let ik goed op en ik vraag er ook regelmatig naar. Ik kan altijd op een eerlijk antwoord rekenen, we hebben geen geheimen voor elkaar."
Lepeltje-lepeltje-lepeltje

"Vrijen is belangrijk voor mij, maar niet het belangrijkste. Ik houd echt van deze mannen, ik wil oud met ze worden. En wat mij betreft kan er zelfs nog iemand bij. Drie mannen kan ik aan, maar een vrouw heeft de voorkeur. Nu liggen we met z’n drietjes in bed... lepeltje-lepeltje-lepeltje. Als er één draait, draaien de anderen mee.

Ik voel me veilig en geborgen bij de mannen, ze dragen mij op handen. Natuurlijk is er ook weleens ruzie, vaak om een onbenulligheid. En meestal ben ik de aanstichter. Als ik met de ene Jan ruzie maak, komt de andere Jan er sussend tussen: 'Kinderen, nu is het klaar, ophouden.'"
Een dorp

"Wij wonen in een dorp waar vrijwel iedereen van onze relatie afweet. Ook onze vrienden accepteren het volledig. Ik merk niets van negativiteit. We lopen met z’n drieën hand-in-hand en ik zoen ook rustig met allebei de mannen als we ergens zijn. Waarom niet? Ik houd van mensen en met sommigen is de klik zo goed, dat ik er mijn leven mee wil delen. Wat anderen daarvan denken? Dat boeit me niet!"
LOEP ME MAAR aub.
Alle reacties Link kopieren
esther55 schreef:
30-09-2017 09:21
Verloofde vliegtuigsekser zat zwanger thuis.

https://www.telegraaf.nl/nieuws/208833/ ... nger-thuis

Hier in geen ontkennen meer aan voor die man. Alle schaamte voorbij ook door in het vliegtuig te roeptoeteren of iemand een condoom bij zich had.
o_o
Tjee, sommige mensen kennen ook geen gene.....
Alle reacties Link kopieren
missie_m schreef:
27-10-2017 13:51
Man ontwaakt tijdens zijn eigen begrafenis

Het komt vaker voor, ondanks de vooruitgang van de medische wetenschap. Berucht is de zaak van de 79-jairge Walter Williams, die de term 'alive and kicking' een nieuwe lading gaf: hij schopte om zich heen in de lijkzak waarin hij op weg was naar de balseming van zijn lichaam. Hij was niet dood, zijn pacemaker vertoonde kuren.
Dat is ergens best erg. Want stel dat je een geliefde kwijt raakt. En die begint dan in zijn dood ineens te bewegen. Jij opgelucht, "hij is niet dood, ik ben hem niet kwijt", helemaal blij..... en dan is hij tóch dood.
Alle reacties Link kopieren
Het is eerder misschien een mysterie maar ik kwam dit artikel vandaag toevallig tegen.

https://www.metronieuws.nl/xl/2017/01/n ... ppingszaak

"Er zijn nieuwe aanwijzingen in een van de meest spectaculaire en mysterieuze ontsnappingszaken aller tijden. Het draait om een man die zich Dan Cooper noemde, en in de jaren 70 een Amerikaans vliegtuig kaapte. Hij wist uiteindelijk te ontsnappen door met een parachute uit het vliegtuig te springen."

Het doet allemaal nogal James Bond-achtig aan. Op youtube zijn er ook een docu's over te zien.
Google maar op Dan Cooper.
Voortaan hier oostenwind en alle ruimte aan bodemloze putten van pure slechtheid. Juli 2020

Die Hélène met haar twee Jannen.....op naar de drie J’s?
Alle reacties Link kopieren
O_O De derde praktijk is nog niet bekend...

AD

[foto:De misstanden vonden plaats in drie praktijken in de randstad, buiten Leiden. © Shutterstock]

Leidse huisarts verdacht van ontucht en filmen van minderjarige meisjes in praktijk

Een 37-jarige huisarts uit Leiden wordt verdacht van het stiekem filmen van minderjarige meisjes en volwassen vrouwen in drie verschillende praktijken. Ook zou hij 'in de privésfeer'ontucht met drie minderjarige meisjes hebben gepleegd.
Bonne Kerstens | Koen Voskuil 06-12-17, 15:07 Laatste update: 15:39

De man zit al sinds donderdag 24 oktober vast. De raadkamer in Den Haag heeft vandaag zijn voorarrest met 60 dagen verlengd.

De zaak kwam naar buiten toen ouders van één van de minderjarige slachtoffers op 5 oktober aangifte tegen de man deden. Na een onderzoek van enkele weken is hij op 24 oktober aangehouden. Daarna zijn er nog twee zaken aan het licht gekomen.

De ontucht is voor zover bekend gepleegd in drie verschillende praktijken in de Randstad, buiten Leiden. Daar werkte de man als inval-huisarts. Tot nu toe heeft de politie twee van de praktijken gelokaliseerd, zegt een woordvoerder van het OM. De patiënten van die twee praktijken zijn op de hoogte gebracht van de misstanden. ,,De gefilmde patiënten zijn kinderen van de basisschoolleeftijd tot en met volwassen patiëntes." Van de derde praktijk is de locatie niet bekend.
Invaller

De politie heeft de computer en de telefoon van de man in beslag genomen. Op de apparaten zijn de stiekem gemaakte opnames van naakte patiëntes aangetroffen. De huisarts was in alle drie de praktijken tijdelijk werkzaam als invaller.

Het onderzoek naar de misstanden rondom de huisarts is nog in volle gang. Het OM is terughoudend met het doen van mededelingen omdat de derde praktijk waar de man toesloeg nog niet bekend is. ,,Ook in deze praktijk willen we de patiëntes persoonlijk informeren", aldus de OM-woordvoerder.
missie_m wijzigde dit bericht op 16-12-2017 21:18
0.35% gewijzigd
LOEP ME MAAR aub.
Alle reacties Link kopieren
iones schreef:
21-11-2017 20:00
Dat is ergens best erg. Want stel dat je een geliefde kwijt raakt. En die begint dan in zijn dood ineens te bewegen. Jij opgelucht, "hij is niet dood, ik ben hem niet kwijt", helemaal blij..... en dan is hij tóch dood.

Dan ga je ook nog twijfelen 'is hij nou wel echt...'
LOEP ME MAAR aub.
Alle reacties Link kopieren
Nog een arts met camera. Een verborgen camera in de pen !Dit was in 2014 :O

HLN

Arts filmt vrouwen stiekem: schadevergoeding van 190 miljoen

redactie 21 juli 2014 21u26 Bron: ANP

Het John Hopkins-ziekenhuis in de Amerikaanse stad Baltimore betaalt een schadevergoeding van 190 miljoen dollar (140 miljoen euro) aan vrouwen bij wie een huidonderzoek met een verborgen camera is opgenomen. De arts die het onderzoek uitvoerde, Nikita Levy, pleegde vorig jaar zelfmoord, nadat een onderzoek naar zijn gedrag was ingesteld. Soms had hij de verborgen camera in zijn pen verstopt.

Volgens de advocaten van de vrouwen heeft Levy mogelijk 12.000 patiënten stiekem gefilmd. Het ziekenhuis liet maandag in een verklaring weten dat “de schikking het juiste evenwicht biedt tussen de bezorgdheid van duizenden klagers en de plicht van het ziekenhuis om de gemeenschap ‘voortdurend hoogstaande zorg te bieden’”.
Volgens justitie had Levy meer dan 1.200 videoclips en beelden van patiënten in verschillende staat van naaktheid. Hij begon volgens de krant Baltimore Sun met de opbouw van zijn ‘collectie’ rond 2005. Er zijn geen aanwijzingen dat Levy de beelden online deelde.
LOEP ME MAAR aub.
Alle reacties Link kopieren
...in 2012 nog eentje met een 'pen' en horloge. En eentje nabij Frankfurt

HBVL

Duitse gynaecoloog filmt patiënten

24/07/2012 om 17:33 door tmas

[foto:Duitse gynaecoloog filmt patiënten]

Het Duitse gerecht heeft een onderzoek geopend naar een gynaecoloog, die ervan verdacht wordt zijn patiënten stiekem met miniatuurcamera's gefilmd en gefotografeerd te hebben. De camera's zaten in een polshorloge en een pen.

Tot nog toe hebben negen vrouwen een klacht ingediend, aldus de procureur van het parket van Dortmund Henner Kruse. Een medische secretaresse van de gynaecoloog rook onraad nadat ze fototoestellen gezien had in het kabinet waar de arts zijn patiënten onderzocht. Ze ging met haar verdenkingen naar de politie.

De negen vrouwen hebben zich herkend op de foto's, die de arts tussen oktober 2010 en april 2012 genomen had. De speurders vermoeden dat er nog minstens drie andere slachtoffers zijn. Het onderzoek van bewijsmateriaal zoals cd's en dvd's, die in het kabinet van de 41-jarige arts in beslag werden genomen, kan nog tot september duren.

In april 2012 werd een soortgelijke zaak gesignaleerd aan de Duitse justitie: een gynaecoloog nabij Frankfurt had intieme foto's van meer dan 1.850 patiënten gemaakt.

Archieffoto
LOEP ME MAAR aub.
Alle reacties Link kopieren
Embryo uit 1992 nu geboren

De Telegraaf 1 uur geleden

[foto met tekst eronder:© National Embryo Donation Center „Ik denk dat ze er best mooi uitziet voor iemand die zo lang bevroren is geweest”, zegt vader Benjamin over Emma.]

Een Amerikaanse vrouw heeft een baby gekregen van een embryo dat in 1992 werd ingevroren door draagouders. ’Moeder’ Tina Gibson (26) was zelf 1 jaar oud toen de embryo werd ingevroren.

Volgens de Universiteit van Tennessee gaat het om een record: nog nooit werd er een baby geboren uit zo’n „oude” embryo. Tina en Benjamin Gibson zagen hun gezonde dochter Emma 2,9 kg wegen.

Ze kregen hun baby via de National Embryo Donation Center, een organisatie waar koppels die hopen op een baby een embryo kunnen krijgen van ouders die zulke embryo’s vrijwillig afstaan.

Volgens het National Embryo Donation Center leidt 57 procent van de embryo-transfers daar tot zwangerschap, en 49 procent tot geboorte van een levend kind.

’Best mooi, voor zo lang ingevroren’

De ouders van Emma zien haar als klein wonder. Ook doktoren waren trots. Moeder Tina Gibson was zelf 18 maanden oud toen de embryo van Emma in 1992 werd ingevroren.

„Emma is een geweldig wonder”, zegt vader Benjamin. „Ik denk dat ze er best mooi uitziet voor iemand die zo lang bevroren is geweest.”
LOEP ME MAAR aub.
Alle reacties Link kopieren
Het Viva forum staat er regelmatig vol mee. GTST is er niets bij!
Het lijkt hier wel een broedplaats voor zwangeren door de pil heen, kinderhaters en kattenlovers aan de andere kant, en kinderen met Adhd, asperger, hoogbegaafdheid. Maar ook van mensen die boven de 35 al als oud bestempelen en vinden dat dat de leeftijd is waarop mensen vaak opa en oma worden. :hyper: Terwijl de meesten dan gewoon letterlijk midden in het leven staan. Ook de vele artsen en helderzienden die hier schijnen te zitten (“wat zou mijn kat/kind/cavia/goudvis mankeren” tot “ ik heb geen seks gehad maar zou ik toch zwanger kunnen zijn want ik heb wel gekust” tot “mijn kind van 328 maanden heeft driftbuien wat moet ik doen”.
Echt ik kom regelmatig niet meer bij door het lezen van topics hier, (ben een meelezer over ht algemeen). Ik vraag me soms af wat voor afspiegeling dit nu is van de maatschappij.
Ik denk dat velen hier met hun fantasie een bestseller kunnen schrijven.
Ik las net dat het budget voor serious request 800000 euro kost
O_O
Is
Alle reacties Link kopieren
Haaz schreef:
24-12-2017 01:29
Ik las net dat het budget voor serious request 800000 euro kost
O_O
Wow dat is echt extreem. Ik heb sowieso helemaal geen vertrouwen in Serious Request. Allemaal geldklopperij en nepgedoe.

Geld, geld, bakken met geld.
Ik ben nog lang niet uitgeteld!
Ik zit gewoon bekneld in m'n eigen geld!
Geld, geld, bakken met geld.
Ik ben nog lang niet uitgeteld!
Ik heb 't je verteld, 't is allemaal geld!
Ik koop een auto voor m'n oma, met een open dak.
Ze racet ermee naar Spanje en eet dozen vol gebak!
Voor m'n vrienden koop ik chocola met bakken tegelijk!
Ze krijgen wat ze willen, want ik ben tenslotte rijk.

- Ernst en Bobbie
Alle reacties Link kopieren
Ik las net dat het budget voor serious request 800000 euro kost
O_O


:woa:
LOEP ME MAAR aub.

Dit is een oud topic. Het topic is daarom gesloten.
Maak een nieuw topic aan om verder praten over dit onderwerp.

Terug naar boven